Harmony Protocol (ONE): Alt du MÅ vite

Harmony Protocol-logo

De Harmony (ONE) protokoll tar utfordringen med å skalere blockchain uten å ofre desentralisering. Dette har vært utfordringens hellige gral fordi løsning av skalering vanligvis innebærer å ofre desentralisering – men Harmony opprettholder en åpen konsensus der alle kan bli med. Dette oppnås ved:

  • Bevis for innsats – Harmoniinnehavere kan delta i nettverkskonsensus og forbedre nettverkssikkerheten
  • Deep Sharding – nettverket er delt inn i forskjellige team eller “skjær” som jobber sammen og øker transaksjonseffektiviteten
  • Nettverksoptimalisert – Nettverkskommunikasjon er delt inn i små fragmenter og delt (Kademlia-ruting)

Harmony-protokollen har en skjæringsbasert, fullt skalerbar, sikker og effektiv blockchain. Dette betyr at konsensusmekanismen kan gi blockchain-løsningen som er nødvendig for fremtiden til DApps. Selv om Proof of Work-nettverk i utgangspunktet var svært desentraliserte, kan dette elementet fortynnes med høy bruk. Som sådan sikrer konsensusmekanismen for Harmony at den fremdeles er desentralisert og tillatelsesfri. Dette er viktige deler av fremtidig relevans og bærekraft.

Ta en titt på Boxmining-intervjuet med medstifter av Harmony Protocol, Nick White for en introduksjon til prosjektet.

Intervju med medstifter Nick White

Det konkurransedyktige skalerbarhetsfeltet

Å tilby skalerbarhet er en edel innsats, og ikke overraskende vil ikke Harmony gjøre det første. Dette er fordi feltet allerede har en rekke løpende prosjekter som også tar sikte på å gi den samme løsningen. Disse rivaliserende prosjektene inkluderer: EOS, Zilliqa, Algorand og andre. Harmony skiller seg ut ved å ha et solid proof-of-stake-system med sharding av staten. State sharding deler nettverket i team som jobber sammen. Dette gjør at nettverket kan vokse raskere ettersom flere noder legges til (i stedet for å forbli stillestående). Kjeder og transaksjoner koordineres av a fyrkjede.

“Ingen av prosjektene nevnt ovenfor har en blockchain som vil være performant, skalerbar og like billig som Harmony blockchain vil være.”

Nick White, medstifter av Harmony

Medstifter Nick White viser til at Harmony har fordeler utover typiske skalerbarhetsprosjekter. Dette er i form av forbedret brukeropplevelse, reduksjon av kostnader og muligheten til å støtte større brukerbaser for det desentraliserte appmiljøet. Dette vil igjen trekke flere utviklere og prosjekter til å være en del av Harmony-prosjektfellesskapet.

Harmony Protocol ConsensusHarmony Protocol Consensus

Unødvendig å si er målgruppen ikke bare begrenset til DApps-utviklere, men også etablerte selskaper med større brukerbaser som ønsker å integrere blockchain-teknologi i sine produkter. White hevder at slike apper har hatt problemet med sakte og eksisterende nettverk. Harmony, derimot, gjør driften mulig med effektive og rimelige løsninger.

Utfordringen med å tiltrekke seg nye noder

Å tiltrekke seg nye noder til nettverket er definitivt et problem for nettverket. Til denne saken uttalte deres medstifter og administrerende direktør, Stephen Tse, følgende:

“Harmony bygger et robust økosystem, og vi er i samtaler med alle større innsatser som et serviceselskap for å bringe dem om bord og bidra til å utvide Harmonys validator-økosystem.”

Som sådan har prosjektet et forslag om å senke barrieren for de som ønsker å delta i nettverket. Dette er i form av lavere ressurskrav (spesielt 4 GB) for nye aktører. I tillegg vil Harmony skrive skript som vil gjøre det første oppsettet enkelt, samt blokkere belønninger for innsats. Den økonomiske modellen som understreker det som ennå ikke skal være klar, men stakes har forsikring om belønning for deltakelse.

Binance Partnerskap

Binance utveksling har nylig kunngjort den kommende Harmoniprotokoll Initial Exchange Offering (IEO). Denne IEO vil finne sted 28. mai 2019 og tar sikte på å skaffe midler til et prosjekt hvis drift ligner mye på navnet. Dette er fordi ideen om å gi en relevant etterspørsel etter kryptosfæren, skalerbarhet, er noe som kan trekke på kollektivt menneskelig samarbeid i den innovative plattformen..

Harmony Binance LaunchpadHarmony vil være på Binance Launchpad

Binance IEO har vært kjent for å være et løft for sine utvalgte prosjekter. Dette er på grunn av markedsføringskatalysatoren så vel som investorens tiltrekningskraft. Som sådan kan Harmony nå flere millioner med Binance-partnerskapet. Partnerskapet vil også være i tråd med Harmonys visjon om å gi skalerbarhet til milliarder over hele verden.

White uttalte at teamet har motivasjon fra det globale synet som Binance gir. Blockchain-teknologi har potensiale til å forandre livene til de både i utviklede land og utviklingsland. Dette betyr at deler av Afrika og Latin-Amerika, begge innenfor rammen av Harmony-mål, også kan oppnå meningsfull fremgang.

Med det i tankene vil Binance Launchpad finne sted 28. mai 2019. Spesielt vil prosessen følge lotteriformatet som er typisk for Binance nå. Tokenprisen er $ 0,003175 for ett Harmony (ONE) -token med en hardcap på US $ 5 millioner.

Kjennelse

Harmony veikart 2019Harmony veikart 2019

Oppsummert gjør Harmony en solid stab for å takle skalerbarhet i blockchain, samtidig som den holder åpen konsensus. Høydepunktet i Harmony er evnen til å utføre tilstandsdelging i stedet for enkel transaksjonsdeling, noe som gir større takhøyde for fremtidig skalering uten å overbelaste fyrkjeder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me