OIN Finance ($ OIN): DeFis første streik i ontologi

OIN Finance ($ OIN) utviklet en måte å bygge et Decentralized Finance (DeFi) -prosjekt som søker å levere det som de fleste Ethereum-produkter kan, men på en annen blockchain – Ontology-nettverket. Dette kan potensielt løse problemer med blockchain-overbelastning og økende gassavgifter, som nylig er grunn til bekymring og en reell hindring for masseadopsjon.

Som det første DeFi-prosjektet som kjører på Ontology, er det interessant å vite hva de har gjort og hva de har i butikken i løpet av de kommende månedene..

Sjekk ut forklaringsvideoen vår på OIN Finance:

Bakgrunn

Renard Zhang, administrerende direktør i OIN Finance og teamet hans, startet prosjektet med et tredelt oppdrag om å fremme DeFi, bli en inngangsport for DeFi og hjelpe det å vokse til et mer modent marked. Teamet hjalp til med å gjenskape utviklingen av den desentraliserte teknologien fra Ethereum-økosystemet til Ontology-blockchain.

Hva er OIN Finance?

OIN Finance er et DeFi-økosystem som fokuserer på å tilby en utlånsplattform for likviditetsbassenger på toppen av Ontology-nettverket. Hensikten er å skape en tverrkjedet interoperabel plattform for tjenester som utlån, lån, bytte og preging av stabile mynter.

Med OIN kan brukere legge til likviditet på sine egne desentraliserte børser (DEX) og bygge sine egne markedsprodusenter gjennom OINSwap. Et annet prosjekt i OIN-økosystemet er OINLend, hvor brukere kan gi lån eller låne kryptovalutaaktiva.

Andre tjenester som er tilgjengelige i økosystemet er OINWallet, OINDAO og USDO stablecoin. Gjennom OINs bridgeteknologi kan disse tjenestene som er bygd på plattformen også være tilgjengelige for Ethereum-samfunnet.

Foreløpig fokuserer OIN på å bygge Ontology-nettverket for å tilby rimelige tjenester, samtidig som de unngår problemer med trengsel som brukerne opplever i Ethereum blockchain, mer nylig. Når prosjektet har en sterk nok brukerbase på ONT DeFi-plattformen, kan de bevege seg for å skalere prosjektet videre.

Veien fremover for OIN er å først bygge et samfunn av tidlige adoptere og gi dem en mulighet til å være en del av den første poolen av stakere. Deretter kan den gjøres tilgjengelig for større publikum.

Interoperabilitet på tvers av kjeder

OINs arkitektur muliggjør vekst av ikke bare sin egen plattform, men også hele DeFi-rommet ved å knytte flere blokkeringer sammen. Dens tverrkjedede design åpner plattformen for andre eksisterende nettverk for å utvide tilbudene til et stort antall brukere.

Desentralisering

Ved å ta i bruk Tendermints konsensusalgoritme kan noder fungere uten problemer mens de prøver å oppnå konsensus. Og gjennom sin egen stabile mynt er det nok insentiver for noder til å fortsette å sikre og opprettholde helsen til nettverket.

Datasikkerhet

OIN bruker Merkle-bevis for å sikre dataene til brukerne. I et slikt oppsett vil all informasjon om handlinger initiert på toppen av Ethereum blockchain holdes i en sikker linje med koder, slik at de ikke kan skrives tilbake til.

OIN Finance Services

OINSwap V1 Pool

OIN vil lansere den første DEX på Ontology, som gjør det mulig for Ontology-brukere å bytte sine ONT-tokens med de tokens som støttes av OIN. Byttebassenget driver hele DEX mens prisene bestemmes av rådende markedsforhold. V1- og V2-bassenger er for tiden under utarbeidelse, og det er ingen offisiell lanseringsdato ennå.

OIN-bytte v1-bassengOIN-bytte v1-basseng

OINSwap V2 Pool

Så snart broen med tverrkjede er vellykket, og ERC-20-eiendeler kan kjøre til og fra Ontology-nettverket, kan de starte driften av OIN Swaps V2-basseng. Her inne brukes OIN-tokens for å gjenspeile verdien av noen tokens i OIN-bytte.

OIN Bytt v2-basseng

OIN lommebok

OIN Wallet kan brukes til å lagre tokens som støttes av Ontology og Ethereum-nettverket. Så snart den andre fasen av prosjektet er fullført, som er å lykkes med å kjøre Ontology-Ethereum-broen, kan OIN-lommebok få tilgang til andre Ethereum-baserte DeFi-prosjekter. Dette er protokoller som Curve, Balancer eller Compound.

OIN lommebokOIN lommebok

USDO

USDO er stablecoin i nettverket, knyttet til den amerikanske dollaren. Det er det første desentraliserte stabile token bygget på toppen av ontologi. USDO støttes av Ontologys opprinnelige token, ONT.

Stablecoin kan brukes til å sette inn i OIN-bytte eller OIN-utlånsbasseng for å få fortjeneste fra innsats og likviditetsdrift..

$ OIN-token

OIN-token er det opprinnelige aktivet til OIN Finance. Den vil bli brukt som styringstoken, samt til sikkerhetsbelønning og clearingkompensasjon.

Gjennom OIN token implementerer plattformen en samfunnsstyringsmodell for å administrere operasjoner. Utførlig kan token brukes til å betale for transaksjonsgebyrer, staking eller stemmegivning i samfunnet.

OIN-token er enormt populært. Det offentlige salget av tokenet ble overtegnet 50 ganger og ble lansert på Uniswap og Bitmax og BiBox 3. september 2020. De heldige få som klarte å komme inn i det offentlige salget, kjøpte sine OIN-tokens til USD 0,08 USD og vurderte priser på OIN i skrivende stund er nesten USD $ 1, disse eierne har all grunn til å være ekstatiske.

OIN DAO

OIN DAO har også muligheten til å utstede USDO. Siden USDO er pantsatt av ONT, har den sin egen pool i Ontology-plattformen. De som har ONT kan prege USDO med en innledende sikkerhetsgrad på 300%.

Clearingmekanismen (i likhet med hvordan likvidasjoner fungerer i MakerDAO) setter i gang hvis sikkerhetsstillelsen til USDO faller under 180%. Men hvis brukere ikke ønsker å låne eller låne ut USDO, kan de sende dem til OIN Swap eller OIN Lend for å drive likviditetsdrift.

OIN utlån

Utlån er desentralisert på OIN-plattformen. Gjennom smarte kontrakter kan både långivere og låntakere trygt deponere tokens for å bli underliggende eiendeler på plattformen. Deretter velger OIN mellom forskjellige tokens støttet av Ethereum og Ontology-nettverket for å lage OIN-tokens til en bestemt valutakurs.

Det kreves et minimum av over-collateralization på 150% for lån, i likhet med andre DeFi-utlånsprotokoller. Renteavgiftene bestemmes automatisk av smarte kontrakter basert på forskjellige markedsfaktorer som tilbud og etterspørsel.

Interesser akkumuleres per blokk, og en del av den oppbevares i reservene. Dette er for å gi långivere muligheten til å ta ut sine symbolsk innskudd hvis de ønsker å gjøre det.

OIN kjede

OIN Chain er et lag bygget på toppen av OIN-plattformen designet for å støtte interoperabilitetsfunksjonen på tvers av kjedene i protokollen. Dette vil bidra til å integrere Ethereums DeFi-prosjekter for også å levere flere eiendeler i Ontology-nettverket.

Det vil være en multifunksjonell adapter som vil bygge bro over både Ethereum og Ontology, samt flere offentlige kjeder i annen utvikling fremover..

Likviditet og gruvedrift

Halvparten av alt OIN-tokenforsyningen er generert fra likviditetsdrift og staking. Tilbudet som opprettes via stakers, kommer fra USDO-sikkerhetsbassenger samlet i OIN DAO- og OIN Lend-plattformene.

OIN-tokens som er opprettet ved hjelp av likviditetsdrift, vil bli injisert i OIN-swap-bassengene. Når OIN Lend-bassenget er gjort tilgjengelig med tverrkjedearkitekturen på plass, kan også ERC-20-kompatible poletter satses.

Nøyaktig 40% av alle pregede poletter distribueres hver dag via innsatsbelønninger, mens de resterende 60% fordeles som belønninger for utvinning av likviditet. Gjennom OIN DAO kan samfunnet bestemme hvordan man skal skifte forholdet mellom den daglige belønningsallokeringen for nettverket.

Konklusjon

Som en av pionerene til DeFi på Ontology-nettverket ser utsiktene for OIN Finance stadig mer positive ut, spesielt med Ethereums økende gassgebyrer. Mens antall DeFi-prosjekter lansert på Ethereum blockchain øker daglig, fortsetter det å være et rådende spørsmål om de kan fortsette å opprettholde sin virksomhet..

Å etablere et vellykket bevis på konseptet på toppen av andre plattformer for DeFi-prosjekter kan være nyttig for samfunnet og hele kryptorommet generelt. Tross alt legger det bare til flere alternativer for brukere å utforske tjenestene som passer best til deres behov.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me