ThunderCore (TT) Forklart: Vil denne Blockchain overta Ethereum?

Hva er Thundercore?

ThunderCore (TT) er en høy ytelse smart kontrakt plattform som tillater kjøring av desentraliserte applikasjoner (Dapps) og Decentralized Finance (DeFi). Thundercore lover lave avgifter og kompatibilitet med hvilken som helst app skrevet for den populære Ethereum-plattformen. Den underliggende valutaen på Thundercore Network er TT, som brukes som verdioverføring og for relaterte gassgebyrer på plattformen.

Thundercore prøver å løse skalerbarhet, og gir bekreftelser på under ett sekund. De siste par årene har mange blockchain-prosjekter jobbet med å skalere og forbedre nettverkshastigheter. Inntil nylig virket det nesten umulig å skalere blokkjeder med store prosjekter som Ethereum som ikke klarte å gjøre det. ThunderCore ser ut til å ha knekt det og kan være på vei til å slå giganter som Ethereum når de skalerer plattformen.

Hva er målet med ThunderCore?

ThunderCore har som mål å være en høyytelses blockchain som muliggjør masseadopsjon av dApps. Det lover relativt lavere transaksjonsgebyrer (lave bensinkostnader), kompatibilitet, sikkerhet og hastighet.

For tiden er transaksjoner på blockchain veldig treg. Dette er på grunn av “Blockchain Trilemma” et begrep laget av Vitalik Buterin, grunnleggeren av Ethereum.

Løsning av Blockchain-trilemmaet

Vitalik Buterin foreslo at en Blockchain bare kan ha maksimalt 2 av disse egenskapene

Ifølge “Blockchain Trilemma“, En blockchain har tre hovedfunksjoner: desentralisering, skalerbarhet og sikkerhet.

Imidlertid foreslår blockchain-trilemmaet at det er veldig vanskelig for et prosjekt å ha alle tre funksjonene i tilfredsstillende tilstand. Et nettverk som er desentralisert og har en tøff sikkerhet, vil ikke være skalerbart. Tilsvarende vil en blokkjede som er desentralisert og skalerbar ha liten sikkerhet osv.

Buterin tror på et grunnleggende nivå, et blockchain-nettverk kan bare oppnå to av de tre funksjonene når som helst. Blockchain-trilemmaet kan være kilden til skalerbarhetsproblemer på de fleste kryptovaluta-blokkjeder. De fleste kryptoprosjekter kan ikke håndtere et høyt antall transaksjoner samtidig som de sørger for nettverksdesentralisering og sikkerhet.

ThunderCore har imidlertid funnet en løsning på dette problemet.

Hvordan løser ThunderCore Blockchain Trilemma?

Mange prosjekter har prøvd og ikke klarte å fortsette sin vekt på desentralisering og sikkerhet, mens de integrerte skalerbarhet. ThunderCore prøver imidlertid å gjøre dette på en unik måte. De gjør dette ved å lage en rask sti og en langsom sti. The Fast Path er for optimistiske forhold. Mens Slow Path er i verste fall.

Hva er den raske banen og den langsomme banen?

The Fast Path er som en motorvei, noe som gir mulighet for øyeblikkelig bekreftelse på nettverket. Imidlertid, hvis noe går galt på Fast Path, kan ThunderCore-brukere ty til en Slow Path. Den langsomme stien ligner på et nettverk av mindre veier. Det er ikke veldig raskt, men det vil være pålitelig.

For den raske banen muliggjør ThunderCore rask og enkel bekreftelse på to måter. “Komiteen”, som utføres av en komité av interessenter. Og “Accelerator” for å linjere transaksjoner og data.

ThunderCore bruker Ethereum som Slow Path, da det er et av de mest stabile nettverkene i bransjen. Den langsomme banen vil ta over når nettverksforholdene er dårlige og / eller hvis det er et angrep. Det fungerer også som en sjekk for å se om akseleratoren fungerer.

Hvordan sette Thundercore?

Thundercore kan ikke utvinnes som en måte å generere ny TT eller få passiv inntekt, derfor er det ingen tordenskjæring. Istedenfor genererer passivt Thundercore, TT satses ved å låse TT i en bestemt lommebok. Mengden belønning avhenger av låsningens varighet, som kan være 7 dager, 30 dager, 3 måneder, 6 måneder eller 1 år. Å sette Thundercore er enkelt, du kan gjøre dette ved hjelp av mobil lommeboken og bli med i et innsatsbasseng.

Thundercore staking belønningskart.Thundercore Staking-belønninger over tid

Hva brukes ThunderCore (TT) til?

ThunderCore (også kjent som ThunderToken eller TT) er den opprinnelige kryptovalutaen til ThunderCore-nettverket. Analogt med ETH på Ethereum-nettverket brukes ThunderToken til å betale gassgebyrer og verdioverføringer.

ThunderCore-teamet

ThunderCore Team: Chris Wang (ADMINISTRERENDE DIREKTØR), Elaine Shi og Rafael Pass

De team består av ingeniører, forskere og gründere. De har tidligere jobbet med å publisere akademiske artikler om Bitcoin og smarte kontrakter. De er også grunnleggerne av Initiativet for kryptovaluta og kontrakter (IC3).

Oppdatering august 2019: Chief Scientist Elaine Shi har kunngjort at hun vil være det forlater ThunderCore-prosjektet.

Hva er nåværende status for ThunderCore?

Den første Thunder-utgivelsen vil være fullt kompatibel med EVM (Ethereum Virtual Machine). Dermed muliggjør direkte migrering av dApps.

ThunderCore har allerede distribuert sitt hovednett før utgivelsen. Derfor kan utviklere allerede begynne å bygge videre på ThunderCore. Brukere kan også begynne å distribuere smarte kontrakter.

Hvordan kobler jeg til ThunderCore Mainnet?

Du kan koble deg direkte til Thundercore ved å endre RPC-innstillingene på Metamask eller endre serveren på MyEtherWallet.

ThunderCore Mainnet-innstillinger for Metamask

 1. Installer MetaMask: du kan installere MetaMask nettleserutvidelse i nettleseren din. Opprett en konto på Metamask-nettstedet og sett opp sikkerhetsprotokollene (for en fullstendig guide, sjekk ut Metamask-opplæringen);
 2. Få ThunderToken (TT): Du kan få tokens fra Metamask-nettleserutvidelsen. Klikk på rullegardinmenyen og velg “tilpasset RPC”. Gå til “ny nettverksdel” og velg “avansert alternativ”.
 1. Mainnet RPC URL: https://mainnet-rpc.thundercore.com
 2. Kjede-ID: 108
 3. Symbol: TT
 • TT-symbolet vises på Metamask. Du kan få 50 gratis tokens på ThunderCore nettsted ved å kopiere og lime inn Metamask TT-adressen din i riktig felt. Du kan også bruke denne prosessen til å kjøpe tokens;
 • Kopier og lim inn ERC20-kontrakten: kopier smart kontrakt kildekode fra Github; (bruk min her: https://remix.ethereum.org/#version=soljson-v0.4.24+commit.e67f0147.js&optimaliser = usann&gist = 116b51b7e5bf2cd3f29f2136dac3f08f)
 • Distribuer gjennom Remix ID; og
 • Sjekk på https://scan.thundercore.com/.
 • Fordeler og ulemper med ThunderCore

  Fordeler

  • ThunderCore er kompatibelt med Ethereum-nettverket;
  • Nettverket har raskere transaksjonshastighet sammenlignet med Ethereum;
  • ERC20 smarte kontrakter kan distribueres i dette nettverket;
  • Teamet jobber med nye funksjoner som muliggjør interaksjon med dApp uten gass;
  • ThunderCore lar brukere og utviklere bruke eksisterende verktøy som Metamask og Truffle osv .; og
  • Utviklere kan bruke kjente programmeringsspråk (f.eks. Soliditet) mens de utfører smarte kontrakter på nettverket.

  Ulemper

  • Det er for øyeblikket bare en “Accelerator” på dette nettverket. Dette reiser spørsmål om hvor mye kraft som vil bli sentralisert. (Merk at gasspedalen ikke kan fryse kontoer eller stoppe transaksjoner på ubestemt tid, da dette vil føre til gjenvalg)

  Token beregninger & Sirkulerer forsyning

  Thundercore er for tiden børsnotert og handler videre Huobi. Mynten er oppført som Thunder Token på CoinMarketCap.

  Huobi har gitt ut Token-beregningene til ThunderToken (TT):

  Totalt innsamlet: $ 50 millioner USD

  Engelrunde: $ 0,01 USD / token (2 års lås til mars 2020)

  Frø rundt: $ 0,02 USD / token (1 års lås – til april-mai 2019)

  Siste runde: $ 0,10 USD / token (20% utgitt 28. februar, 40% utgis 28. mai, 40% 28. august)

  Huobi Lite runde: $ 0,015 USD / token, bare solgt tokens for $ 500 000 USD

  Det vi kan trekke ut av dette er at ThunderCore-verdsettelsen falt fra den siste private salgstiden – fra $ 0,1 til $ 0,15. Riktignok kan også Huobi Lite-tokens betraktes som solgt med rabatt for å oppmuntre flere spillere til å komme seg inn. Det er uenighet om Huobi Lite-salget av TT, da tokenprisen var mye lavere enn finalerunden – opprørende mange av de første investorene og støttespillerne (som ThunderFans).

  ThunderCore Hub (spill og Thundercore Giveaways)

  ThunderCore Hub er en lommebok og Dapp-hub for mobiltelefoner

  For tiden gjør ThunderCore Hub en 150 TT giveaway for å teste ut deres nye Android-app. For kvalitet, besøk ThunderCore Hub nettsted og installer beta-APK, registrer deg for en konto og spill dApp-spill for å få gratis TT.

  Konklusjon

  ThunderCore er annerledes fordi den skalerer både transaksjoner og smarte kontrakter. Dette kan bety at blokkjeder kan ha tusenvis av transaksjoner per sekund uten å gå på bekostning av sikkerhet og desentralisering.

  Oppdatering (1. mai 2019): Mainnet RCP-adresse og teammedlemmer & Linkedin-profiler

  Oppdatering (10. mai 2019): Lagt til oppføringsinformasjon om Huobi

  Oppdatering (14. mai 2019): Lagt til ThunderCore Hub og TT Giveaway

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me