Veiledning og gjennomgang av balanserfinansiering ($ BAL)

Balanser ($ BAL) er en automatisk market maker (AMM) protokoll som reduserer kostnadene og glidningen mellom handler med forskjellige kryptovalutaer. Balancer er en desentralisert erstatning for tradisjonell market maker, en tredjepartsenhet som gir likviditet til omsatte eiendeler. Balancer-protokollen kan brukes av forskjellige desentraliserte handelsplattformer for automatisk å finne ut de beste prisene og handelsprisene ved hjelp av Smart Order Routing (SOR). Protokollen gir også midlene som er nødvendige for å fullføre handelen, ved hjelp av midlene fra tilgjengelige Balancer Pools. Balancer Finance ble lansert i september 2019 av Mike McDonald og Fernando Martinelli, siden da hadde selskapet en vellykket seed-runde med 3 millioner dollar investert.

Balanserutvekslingsgrensesnitt

Balancer bruker den N-dimensjonale invariante overflaten som er bygd på Uniswap-dapp. De bruker også Automated Market Makers (AMM), omtrent som UniSwap, som er bygd av datalgoritmer for å regulere markedet. Bassengene deres fjerner porteføljeforvaltningsgebyrer hos brukerne i stedet for å samle inn avgifter fra handelsmenn, som balanserer porteføljen ved å “følge arbitrasjemuligheter”.

Balancer har skiftet seg inn i en fremtredende posisjon innen hierarkiet Decentralized Finance (DeFi), ettersom det er BAL-token fanget coattails av Compound Protocols styringstokener økte i begynnelsen av 2020. Dette så økt oppmerksomhet på børsen og har blitt øremerket som en konkurrent. i DeFi-feltet. Denne oppfatningen faller sammen med en økning i popularitet for DeFi-prosjekter og deres gruveegenskaper, noe som er fremhevet i en nylig Forbes rapport på “DeFi Yield Famers”. Så hvis du er en spirende eller nysgjerrig gjeter eller noen som ønsker å forstå det nye DeFi-markedet, er dette guiden for deg. I denne artikkelen gir vi en fullstendig oversikt over prosjektet, hva det er, og forklarer fordelene ved å bruke denne DeFi-sentralen og protokollen.

For å lære mer om Balancer, inkludert styrker og svakheter, kan du sjekke ut videoen vår:

Balancer Finance: Hva du MÅ vite om denne DeFi-plattformen

Balancer’s Pools Explained: Hva er de??

Balansepuljer er samlinger av brukertilførte midler som brukes til å gi likviditet til handler og transaksjoner. Disse bassengene kan utgjøre mer enn $ 11 millioner dollar (f.eks. USDT-, BAT- og COMP-bassenget). Denne innsamlingen av midler vil bli påkalt under kryptovalutahandel som motpart til transaksjonen, og dermed gi likviditet til handelsmenn.

Kontrollerte / private bassenger: Dette er når en fast tilstand er over bassenget og skaperen kan angi tokens og vekter. Dette gjøres vanligvis for private aktører som ikke vil ha utenforstående likvidatorer, for eksempel tredjepartslikvidatorer som jobber med store mengder.

Fullfør / delte bassenger: Disse bassengene er åpne for alle aktører for å tilføre likviditet og er en enveisovergang. De kan ikke endres og ha en fast parameter, i motsetning til kontrollerte puljer, og er vanligvis for allmennheten å avvikle og tjene penger.

Ved siden av de to hovedunderkategoriene til bassenger, er det andre mer spesifikke smarte bassenger du kan bruke. For eksempel gir Liquidity Bootstrapping Pools (LBPs) muligheten for teamene å frigjøre et prosjekt-token mens de samtidig bygger dyp likviditet. Andre eksempler inkluderer stablecoin-bassenger med null permanent tap, som grunnlegger Martinelli skrev en utvidet forklarer her.

Pool Creator ToolBalancer’s Pool skaperverktøy

$ BAL-token

I den første lanseringen hadde Balancer ikke sitt eget innfødte token, men dette endret seg i år, med selskapet som avslørte deres styringstoken $ BAL. Selskapet begynte å distribuere token 23. juni 2020 og vil bli distribuert på ukentlig basis for likviditetsleverandører på nettstedet.

Imidlertid er det ingen økonomisk verdi for BAL-tokens, de er heller valuta for styringsrettigheter på protokollen. Disse rettighetene tillater innehaverne å si om strukturen til Balancer-protokollen, med vekt når det gjelder implementering av nye funksjoner, protokollavgifter og større strukturelle endringer som lag 2-skalering samt kontrakter på andre blokkjeder..

Det er opprettet 100 millioner tokens, men 25 millioner av dem er allerede tildelt de grunnleggende medlemmene, kjerneutviklerne, rådgiverne og investorene. Resten kan imidlertid utvinnes av Balancer-brukere som tilfører likviditet.

Ifølge Balancers nettsted: “Hver uke distribueres 145 000 BAL, eller omtrent 7,5 millioner per år, til likviditetsleverandører. Dette betyr at det første året av BALs eksistens ville være 30% forsyningsinflasjon av den opprinnelig tildelte forsyningen med 25M tokens. ” Så hvordan kan du tjene den ukentlige BAL-tildelingen? Dette gjøres gjennom BAL likviditetsdrift, som er diskutert nedenfor.

BAL Liquidity Mining: Hvordan tjene $ BAL-tokens?

Likviditetsdrift har blitt et av de mest populære temaene for samtale innen desentralisert økonomi (DeFi) de siste ukene. I sin kjerne er likviditetsdrift i hovedsak når brukere leverer likviditet av eiendeler til en DeFi-protokoll i bytte mot en slags belønning. Belønningen kan være forskjellige tokens, inkludert styringstokener for den underliggende DeFi-protokollen (som kan ende opp med å ha en pengeverdi – som COMP). Det gir i utgangspunktet en måte for brukere å tjene penger på eiendeler de har.

Den viktigste måten å tjene $ BAL-tokens er gjennom Liquidity Mining. I hovedsak belønner Balancer likvidatorer som betaler i bassengene sine i form av $ BAL-tokens. Selskapets forslag er å gi ut BAL-tokens i forhold til mengden av likviditet hver adresse bidrar i forhold til den totale likviditeten på Balancer.

En annen måte å lage BAL på er å opprette et basseng og høste fordelene av handelsavgifter. Disse deles ut i form av $ BAL. Dette systemet tilskynder også skaperen av bassenget til å redusere avgiftene ettersom jo lavere avgiftene er, jo mer BAL får de. Balancers gebyr gir bassengskaperne en kortsiktig eller et langsiktig alternativ, og de håper det vil oppmuntre til lavere avgifter slik at handelsmenn blir lokket til børsen.

Når han snakket om problemene knyttet til distribusjon av BAL og styringsrett, sa grunnlegger Martinelli: “Den aller viktigste faktoren eller grunnen til at vi gjør det, er fordi vi vil at denne tingen skal desentraliseres. Vi tror på en desentralisert, pålitelig fremtid, og vi vil at Balancer skal gjøre det. Vi trenger distribusjonen for å være på en sunn måte. ”

Balancer Yield Farming & Beste basseng

Topp likviditetsbassenger på Balancer returnerer for øyeblikket opptil 30% april på avkastning på likviditet. Disse prisene har blitt drastisk forbedret etter Cap Factor oppdatering 5. juli 2020.

Den beste måten å finne dagens beste renter og avkastning på likviditet er via Spådommer Exchange Chart.

Balanse på myntlisting

For å kvalifisere for luftdrops på $ BAL Balancer Governance-token, må bassenger ha minst to mynter som er på hvitelisten. Mynter legges til i balanserer hvitliste på ukentlig basis. Mengden $ BAL som distribueres avhenger av handelsvolum og total likviditet, med maksimalt $

Handel på Balancer’s Exchange

I tillegg til likviditet og bassenger er Balancer først og fremst en desentralisert børs. Uten KYC eller påmeldinger blir anonymiteten og personvernet opprettholdt. Alt du trenger for å begynne å handle der er en lommebok som MetaMask. Lær hvordan du oppretter en Metamask-konto her.

Børsen har en rekke tokens tilgjengelig for handel. Disse inkluderer: Ethereum (ETH), DAI, MKR, USDC, REP, BTC ++, WBTC, WETH, BAT, SNX, ZRX, LINK, DZAR, UMA, LRC, REN, LEND, KNC, COMP, OCEAN. Børsen har også en rekke tokens uten bassenger som tBTC, ANT, cUSDC, cDAI, imBTC, pBTC, sBTC, sUSD, PNK, AST og RPL.

Balanser: er det noen risiko?

Desentraliserte børser er ofte forbundet med høy risiko. Denne typen evne til å handle så lett med høye renter er en bekymring. Dette ble nylig fremhevet av Ethereum-grunnlegger, Vitalik Buterin, som advarte om at de var “prangende DeFi-ting” som noen ganger kommer med “uoppgitt risiko knyttet”.

Ærlig talt tror jeg vi legger vekt på prangende defi-ting som gir deg fancy høye renter altfor mye. Rentene som er betydelig høyere enn hva du kan få i tradisjonell økonomi, er i seg selv enten midlertidige arbitrasjemuligheter eller med uoppgitt risiko knyttet.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 20. juni 2020 Tweet fra Vitalik Buterin

Balancer har erkjent risikoen, med deres nettside som advarer brukere om: “Balancer er en veldig ny protokoll. Selv om vi tar alle forholdsregler og gjør omfattende revisjoner, er dette fortsatt et betaprodukt. Bruk små mengder midler til å starte. ”

Konklusjon

Samlet sett har Balancer posisjonert seg som et kraftig verktøy for å automatisere markedsføring og redusere transaksjonsgebyrer for forskjellige kryptovalutaer. Det fører markedet for likviditetsbasseng med muligheten til å lage n-dimensjonale likviditetsbassenger som er et marked først. Med sin unike formel som opphever og aktivt motvirker store avgifter, har Balancer opprettet et desentralisert prosjekt som potensielt kan være et selvforsynt system med fellesskapsvekt..

For nå skjønt er hovedmålet for Balancer å skape hard konkurranse for UniSwap og gjøre seg til bransjelederne innen AMM-feltet på Ethereum. Mange mener dette er mulig ettersom DEX-funksjonaliteten på Uniswap er den samme som Balancer, ettersom en Uniswap token-for-token-pool er lik Balancer-bassenget med to tokens satt til 50/50, eller 1: 1, verdi.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Veiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me