WAX Token Oversikt – Desentralisert spillutveksling

WAX har som mål å bli en plattform som gjør det mulig for alle å lage sin egen virtuelle markedsplass for digitale eiendeler. Det vil også tillate nåværende og fremtidige markedsplasser å samhandle enkelt med hverandre gjennom bruk av deres WAX-token. Dette vil øke likviditeten til digitale eiendeler som helhet og gjøre det lettere for folk å hente ut verdi fra og mellom spill.

WAX-plattformen (Worldwide Asset eXchange) utvikles av OPSkins. OPSkins er den største digitale markedet i verden, med over 100 millioner årlige transaksjoner. WAX vil gjøre det mulig for alle å lage et fullt fungerende marked for digitale varer uten investeringer i sikkerhetsinfrastruktur og betalingsbehandling.

Viktige funksjoner og fordeler med WAX

Beskytter mot prisvolatilitet – Varer som selges på plattformen kan bruke WAX-tilknyttede aktivakontrakter. Prissvingninger er veldig uforutsigbare med hensyn til krypto og det å ha WAX-tilknyttede aktivakontrakter gir brukerne en viss sikkerhet.

Sikkerhet mot svindel – Spillere kan fritt kjøpe og selge sine digitale varer umiddelbart og trygt med smarte kontrakter

Høy likviditet på tvers av WAX-plattformen – Selv om de virtuelle varene er fra forskjellige spill, kan de handles med WAX-tokens eller en WAX-tilknyttet aktivakontrakt.

Lavere kostnader – Lavere kostnader og enklere oppgjørsmetoder gjør at både selgere og kjøpere kan tjene mer på hver transaksjon.

Stort etablert marked – Leveres med en innebygd markedsbase i OPSkins, med over 2 millioner i ukentlige transaksjoner

WAX-protokoll

WAX-protokollen er en desentralisert blockchain-løsning som fokuserer på overføring og utveksling av virtuelle varer og tjenester. For å møte det høye volumet av transaksjoner som kreves i disse markedene, ble en delegert bevis på innsats-konsensusalgoritme valgt, opprinnelig opprettet av BitShares. Brukere kan satse sine WAX-tokens for å velge bekreftende noder kalt “Guilds”.

Klaner

Guilds er de bekreftende nodene til WAX-plattformen. Mens WAX-plattformen vil ha 64 Guild-posisjoner ved utgivelsen, vil dette økes når nye spill og servere slippes. Bortsett fra å validere blockchain, vil Guilds ha ytterligere ansvar å oppfylle. For at et laug skal bli valgt, må de først sende inn et forslag til nettverket som angir spillet de skal betjene, prosentandelen av avgifter de vil dele til pantsatte brukere, og hvordan de vil overvåke overføringsagenter..

Overfør agenter

I motsetning til roboter som for øyeblikket brukes av OPSkins, vil WAX-plattformen bruke Transfer Agents. De er betrodd for å lette overføringen av virtuelle varer mellom kjøper og selger.

1. Kommunisere med selger og kjøper for å ordne henting og levering av varen

2. Ta kontroll over den virtuelle eiendelen fra selgeren

3. Bekrefte ektheten til den virtuelle eiendelen

4. Signer digitalt oppgjørskontrakten om at de har mottatt den virtuelle eiendelen

5. Levere den virtuelle eiendelen til kjøperen

6. Signer digital oppgjørskontrakten om at de har levert den virtuelle eiendelen

De må også sette opp en obligasjon med WAX-poletter, hvorav de ikke kan overstige 25% av totalverdien av for tiden tildelte oppgjørskontrakter. For avviklingstjenester blir de belønnet med en prosentandel av avgiften med WAX-tokens.

WAX Token (WAX) og ICO-informasjon

WAX-token (WAX) vil ha 185 millioner total forsyning. Alle WAX-tokens blir generert i en såblokk. 64 750 000 WAX-tokens tildeles for hele tokensalget som bare er 35% av det totale tilbudet.

Detaljer om WAX-tokensalg og tokenallokering

Endelige tanker om WAX

Dette er et annet spill blockchain-forslag i tråd med Gameflip og Enjin. Den store fordelen med WAX er imidlertid at den har støtte fra OPSkins. Dette gir en viss stamtavle og erfaring til prosjektet. Den innebygde brukerbasen er også en enorm fordel. Basert på dette punktet alene gjør det til et solid forslag.

Imidlertid er det visse ting å merke seg. WAX-plattformen vil ikke stole på direkte API-integrasjon med spillutgivere. Dette kan være en god eller dårlig ting. Fordelen er at den tillater et bredest mulig publikum av spillere gjennom desentraliserte markedsplasser. Ulempen er at de vil være prisgitt spillutviklere, og det som var tillatt en dag, kan endre seg den neste.

En annen ting å se på er den lave andelen tokens som er tilgjengelig i token-salget. 35% av den totale forsyningen virker ikke som mye, og dette tar ikke engang hensyn til de 30 millioner som er reservert for det institusjonelle forhåndssalget.

WAX Token Review

av BoxMining

Poengsum: 8,5 / 10

Ressurser:

WAX nettsted https://www.waxtoken.com/

Hvitt papir https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blogg https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me