Changelly Review [2021] Er det lovlig og svindel?

Changelly er en av de mest kjente handelsplattformene for kryptovaluta i dag. Det lar deg kjøpe fullspekter av populære digitale valutaer raskt og enkelt. Mens det er mange lignende tjenester der ute, er Changelly en av de mest kjente og respekterte på grunn av sine avanserte funksjoner og et bredt utvalg av kryptovalutaer som er tilgjengelige for handel.

Changelly trading algoritme er integrert i de største utvekslingsplattformene for kryptovaluta, inkludert Binance, Bittrex, etc. I løpet av millisekunder gir Changelly bud og spør på plattformene, og velger og foreslår den beste tilgjengelige prisen, slik at du alltid kan få den beste prisen på markedet. Tjenesten har en tendens til å tilby de beste krypto-til-kryptoprisene og støtter over 140 kryptovalutaer som er tilgjengelige for utveksling.

Changelly har gjort innkjøps- og handelsprosessene veldig enkle for både nye og erfarne investorer. Plattformen lar deg ikke bare kjøpe forskjellige mynter ved å betale med kreditt- eller debetkort, men lar deg også handle krypto og flytte dine digitale eiendeler til andre varme eller kalde lommebøker..

1- Registrering er gratis:

Registrering på Changelly er 100% gratis. Prosessen er enkel og rask, du kan bruke kontoer på sosiale medier som Facebook å registrere.

LES US Treasury møter motstand fra Kongressen over Crypto Ruling

2- Bytteavgift er 0,25%:

Changelly krever ganske lav provisjonsavgift (0,25%) for krypto-til-krypto-bytter og tilbyr den beste tilgjengelige prisen i transaksjonstidspunktet. Det er den eneste avgiften du vil pådra deg.

3- Sanntids valutakurser:

Changelly-handelsalgoritmen er integrert i de største utvekslingsplattformene for kryptovaluta, inkludert Binance og Bittrex. I løpet av millisekunder gir Changelly bud og spør på plattformene, deretter velger og foreslår den beste tilgjengelige hastigheten og viser den estimerte hastigheten for deg.

4- Changelly er rask:

Hele prosessen med å kjøpe digitale valutaer på Changelly er sømløs. Du trenger ikke å vente på lange bekreftelser. Valutene blir kjøpt og byttet i løpet av sekunder, i baksiden minutter avhengig av nettverksaktivitet.

5- Kjøp kryptovalutaer med kreditt- / debetkort:

En av de viktigste funksjonene Changelly tilbyr er muligheten til å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av bankkortet ditt. For å være ærlig tillater ikke mange børser det. Du kan betale med hvilket som helst 3D-sikkert kort fra hvilket som helst land og i hvilken som helst valuta. Transaksjoner vil imidlertid være i enten USD, GBP eller EUR. For å eliminere ekstra transaksjonskostnader, anbefaler vi å bruke enten USD- eller EUR-bankkort.

6- Changelly er legitim:

Changelly samarbeider med MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet og andre kjente aktører i kryptoindustrien. Operasjonen siden 2015 tiltrekker plattformen og mobilappen over en million besøkende hver måned som nyter høye grenser, raske transaksjoner og 24/7 live support. Med over 2 millioner brukere over hele verden er det et veldig godt kjent selskap i kryptoindustrien.

LES VET er muligens en av de hotteste myntene som er ute nå

7 – Kjøp Crypto på smarttelefonen din.

Brukere av både iPhones og Android-telefoner kan dra full nytte av mobilplattformen. Smarttelefonens brukervennlighet er den samme som Changelly-nettstedet har å tilby. Applikasjonen har handelsmekanismer med fast rente og flytende rente og lar brukerne kjøpe noen av kryptoene som er oppført til sanntidspriser med et kredittkort direkte fra smarttelefonen sin..

Hvordan kjøpe Cryptocurrency på Changelly?

Prosessen med å kjøpe digital valuta på Changelly er ganske uanstrengt. Ingen ID-verifisering er nødvendig for å begynne med. Når du har lagt til kreditt- eller debetkortinformasjonen, kan du bla gjennom listen over 140 kryptovalutaer og kjøpe noen av dem. Ditt kreditt- eller debetkort. Myntene dine vil vises på kontoen din i løpet av øyeblikk.

Konklusjon:

Lave avgifter og innovative funksjoner gjør Changelly til en ideell plattform for kjøp og handel av over 140 forskjellige kryptovalutaer som er tilgjengelige på markedet i dag. Deres sanntids prisovervåkingsmekanisme vil sikre at du får det beste tilbudet, mens muligheten til å kjøpe kryptovaluta med kreditt- eller debetkort gjør prosessen rask, praktisk og enkel for enhver nybegynner.

Hvis du ser etter andre alternativer for å kjøpe krypto med kreditt- eller debetkort her, er vår trinnvise guide for hvordan du kan gjøre det i dag. Trinn for trinn å kjøpe kryptovalutaer med kredittkort

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me