Kjøp kryptovaluta med kreditt- / debetkort – Topp 5 beste børser i 2021

De økende verdiene og utviklingen av teknologi for nesten alle kryptovalutaer har tiltrukket seg stor interesse fra både private og institusjonelle investorer. Her er det viktig å nevne at alle kryptovalutaene er basert på blockchain-teknologi som gjør det mulig å sende, motta og handle forskjellige kryptovalutaer på en sikker måte.

Alle transaksjonene lagres i separate blokker, og hver blokk er koblet til neste blokk, og dermed blir disse transaksjonene sikre. Bare avsenderen og mottakeren vet statusen for transaksjonen og beløpet som overføres.

Et av de største problemene investorer står overfor er tilgjengeligheten av forskjellige kryptovalutaer og måtene å kjøpe disse på. Det er mange av kryptovaluta-børser opererer i forskjellige land over hele verden.

De fleste av disse børsene godtar forskjellige betalingsmåter for kjøper kryptovalutaer. For å tilrettelegge for kundene har mange av de topprangerte kryptobørsene introdusert kreditt- / debetkortmetoden for å kjøpe kryptovalutaer.

Dette er fordi investorer kan kjøpe enkelt og raskt gjennom denne metoden. Kryptobørser som tilbyr dette anlegget til investorer og kjøpere har forskjellige rangeringer og fordeler.

Beste børser å kjøpe kryptovaluta i 2021

Følgende er de fem topprangerte kryptobørsene som anses å være de beste for å kjøpe kryptovaluta.

“Nedenfor listet vi de beste børsene du kan bruke til kjøp Cryptocurrency. Vi foreslår børsnoterte børser og gjør din egen undersøkelse før du tar din endelige beslutning. ”

Rang

Leverandørens navn

Vurdering

Avgifter

Lære mer

vurdering1

changelly logo Gjennomsnitt Besøk Changelly
vurdering2 myntbase-logo Gjennomsnitt Besøk Coinbase
vurdering3 Coinmama logo bord Høy Besøk Coinmama
vurdering 4 bitpanda-logo Gjennomsnitt Besøk Bitpanda
vurdering5 bitsane Gjennomsnitt Besøk Bitsane

1. Changelly

changelly gjennomgang kryptovaluta

Det er en av de topprangerte kryptobørsene og ble grunnlagt i 2013 i Tsjekkia. Denne utvekslingen har dukket opp som en av de mest pålitelige utvekslingene for krypto-til-krypto eller fiat-til-krypto-utveksling.

Det er også anerkjent som den beste kryptobørsen når det gjelder priser gitt av den. Changelly har mer enn 700 000 registrerte brukere over hele verden. I dag godtar denne børsen betalinger i mer enn 35 valutaer. Hvis du vil kjøpe noen av de topprangerte kryptovalutaene via et kreditt- / debetkort, er det ingen samsvar med Changelly.

Dette er fordi Changelly bruker den automatiske handelsroboten som er knyttet til forskjellige børser som Bittrex og Poloniex.

Denne roboten kommer med de best mulige valutakursene på få sekunder. Den støtter mer enn 80 altmynter og tokens. Denne utvekslingen tar en avgift på 0,25% på alle transaksjonene og gir muligheten til kjøpe ubegrenset verdi av kryptovalutaer. Etter noen få begrensede transaksjoner den første måneden, tilbyr børsen ubegrenset kjøpsverdi av kryptovalutaer.

changelly mynt kjøp

Følgende er fordeler og ulemper ved å bruke denne børsen til å kjøpe kryptovaluta.

PROS

 • Tilbyr bredt utvalg av kryptovalutaer enn mange andre børser.
 • Det enkle og brukervennlige brukergrensesnittet.
 • Har enorm kundedatabase for handel med ulike kryptovalutaer.
 • Minimalt transaksjonsgebyr.
 • Støtte for mer enn 35 fiat-valutaer.
 • Partnerskap med anerkjente selskaper som Jaxx, Bittrex og mange andre.

Ulemper

 • Høyere avgifter for direkte kjøp av kryptovaluta gjennom fiat-valutaer.

Nylig har børsen lagt til kjøpet gjennom debet- / kredittkortmetoden som har tiltrukket mange flere kunder mot denne børsen.

Du trenger en Cryptocurrency lommebok før du kjøper siden noen børser krever en.

Har du ikke lommebok? Les guiden vår om de 5 beste lommebøkene for kryptovaluta.

Trinnvis guide til kjøp av kryptovaluta på Changelly

Den detaljerte metoden for kjøpe kryptovaluta gjennom kredittkort fra denne utvekslingen er som under:

1. Registrer deg hos Changelly

changelly singup

Det aller første trinnet i å kjøpe kryptovalutaer fra Changelly via et kredittkort er å registrere seg på nettstedet eller bytte. Registreringen med denne utvekslingen er ganske enkel og også gratis. Brukerne må oppgi en gyldig e-postadresse i det spesifikke skjemaet. Børsen vil sende alle påloggingsopplysningene til adressen din. Ved hjelp av disse detaljene kan brukerne logge på og gå til neste trinn.

2. Valg av valuta

valgfri valutavalgEtter innlogging blir du ført til valutasiden for børsen. Det er to lange barer. Den ene er for valget av valutaen du vil betale i, og den andre linjen er for valget av kryptovalutaen du vil kjøpe. Mye omsorg er nødvendig her fordi børsen aksepterer mange fysiske valutaer og tilbyr også mange kryptovalutaer for kjøp.

changelly mynt kjøp

3. Bestillingsbekreftelse

bekreft ordren forandres

Ved å trykke på ‘Exchange’ -fanen etter valget av valutaene blir du ført til ordrebekreftelsessiden. Denne siden inneholder all informasjon om bestillingen din. Dette betyr at du igjen kan sjekke valutaen du kjøper og valutaen du skal betale for dette kjøpet. Når du har forsikret deg om at all informasjon er riktig, trykker du på bekreftelsesfanen. Hvis det er noen feil i valget av valutaene, kan du gå til forrige side for riktig valg.

4. Lommebokadresse

Som kryptovalutaentusiast bør du vite at alle kryptovalutaer er lagret i maskinvare- eller programvarelommebøker. For å kjøpe kryptovalutaer fra denne børsen, må du oppgi en gyldig lommebokadresse. Valget av lommebok bør også gjøres nøye. Foretrekk alltid den med mange sikkerhetsfunksjoner og støtte for flere valutaer.

5. Kontroll og bekreftelse av informasjon

changelly xrp bekreft

Etter å ha tastet inn lommebokadressen blir du nok en gang ført til bekreftelsessiden. Denne gangen inneholder også informasjonen om lommebokadressen. Du får alle opplysningene du har fylt ut på forskjellige trinn i denne kjøpsprosessen. Når du er sikker på at alle oppgitte detaljer er riktige, trykker du på bekreftelsesfanen.

6. Gi fakturering & Kortdetaljer

changelly kort

Å trykke på ordrebekreftelsesfanen fører deg til siden med kortdetaljer. Du må oppgi alle nødvendige detaljer på denne siden. Vanligvis kreves for- og etternavn, mobilnummer, faktureringsadresse og kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode i fanen betaling. Her er det viktig å nevne at denne siden gir deg en melding hvis det er noen feil i kredittkortopplysningene. Gebyrfradraget for den gjeldende transaksjonen vises også på denne siden.

changelly mynt kjøp

7. Kortgodkjenning

changelly telefon

For å sikre at du er eier av kortet, sender sentralen en SMS-bekreftelseskode til ditt registrerte mobilnummer. Å legge inn koden i det foreskrevne området på siden fullfører transaksjonen. Den kjøpte kryptovalutaen når lommeboken din, og du kan sjekke ved å logge på din lommebok.

changelly mynt kjøp

2. Coinbase

myntbase-kryptovaluta

Coinbase er en annen største kryptokursutveksling som ble grunnlagt i 2012 i San Francisco, USA. I dag driver børsen sin virksomhet i mer enn 32 land over hele verden.

Denne børsen har en database med millioner av brukere fordi den tilbyr dem å kjøpe, selge og handle forskjellige kryptovalutaer (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin.). Det godtar også betaling med kredittkort med et fast gebyr på 3,99% på alle kjøp og salg.

En av de mest attraktive realitetene ved denne utvekslingen er at det tar lavere avgifter enn alle andre kryptobørser over hele Europa og Amerika.

Kom i gang i dag, og få $ 10 000 gratis bitcoin når du kjøper mer enn 100 dollar

komme i gang mynter

En av de største grunnene til en stor kundedatabase er bonusen som tilbys av denne børsen på å kjøpe kryptovaluta verdt mer enn $ 100. Den tilbyr en 10% bonus på alle kjøp (Få $ 10 når du kjøper mer enn $ 100 eller € 100 verdt gjennom denne lenken).

Følgende er fordeler og ulemper med denne kryptoutvekslingen.

PROS

 • Stor kundedatabase.
 • Den høye graden av likviditet.
 • Maksimum kjøpsgrenser sammen med bonuser.
 • Minimale transaksjonsgebyrer.
 • Godtar betaling via forskjellige moduser.
 • Støtte for et stort antall kryptovalutaer.
 • Tilbyr øyeblikkelig kjøpsalternativ via kredittkort.
 • Vakre brukergrensesnitt enkelt for nybegynnere.

ULEMPER

 • Sporing av midler.
 • begrensede land (USA, Europa, Canada, Australia, Storbritannia, Singapore)
 • Kjøp gjennom bankkontoer tar med å fullføre.

På grunn av den store brukeropplevelsen, anbefales denne utvekslingen til nye brukere. Følgende er trinnene for å kjøpe kryptovalutaer via kredittkort fra denne børsen.

1. Registrer deg og verifiser kontoer

myntbase-registrering

Det aller første trinnet i å kjøpe kryptovalutaer gjennom Coinbase er å registrere kontoen din. Det er ganske enkelt å opprette konto med denne utvekslingen. Klikk på registreringsfanen og fyll ut all nødvendig informasjon. Informasjonen som kreves for å opprette konto er navnet, e-post-ID og passord.

2. Velg kontotype

Etter at du har opprettet og bekreftet kontoen din, blir du ført til neste side der du må velge kontotype. Coinbase tilbyr brukerne å velge enten den individuelle kontoen eller forretningskontoen. Den individuelle kontooppsettet er ferdig når du har fullført profilen din. På den annen side, for å opprettholde en forretningskonto, må du sende inn en søknad om en egen registrering.

komme i gang mynter

3. Bekreftelse av telefonnummer

I neste trinn blir du bedt om å bekrefte det registrerte telefonnummeret ditt. Dette vil senere bli brukt som tofaktorautentisering. I dette trinnet sender sentralen en spesifikk kode til det registrerte mobilnummeret ditt. Etter å ha tastet inn koden på det angitte stedet på nettstedet, er telefonnummeret ditt knyttet til kontoen din med sentralen.

4. Velg betalingsmåte

kjøp kryptobetalingsmyntbase

Etter bekreftelse av telefonnummer, trykk på Enter-fanen, og dette fører deg til betalingssiden. Det er to forskjellige betalingsmåter som aksepteres av denne sentralen. Dette er betaling via en bankkonto og betaling via et kredittkort. Her velger du kredittkortbetalingsmodus for kjøp av kryptovaluta. Her er en ting veldig interessant at du kan kjøpe kryptovaluta umiddelbart ved å betale med kredittkortet ditt. Børsen krever at du oppgir kortopplysningene når du har valgt betalingskortmodus. Kredittkortdetaljer inkluderer kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.

5. Kjøpe kryptovaluta

kjøp kryptomyntbase

Nå kan du enkelt kjøpe noen av kryptovalutaene som er oppført på børsen ved hjelp av kredittkortet ditt. Du må angi hvor mye kryptovaluta du har tenkt å kjøpe, og ved å klikke på kjøp trekkes kostnadene fra kredittkortet ditt, og kryptomyntene når umiddelbart lommebokadressen din. Her er en ting rådgivende at du alltid velger lommeboken som gir optimal sikkerhet og støtter et stort antall kryptovalutaer.

komme i gang mynter

3. Coinmama

Enhver diskusjon om topp kryptokursutvekslinger er ufullstendig uten å nevne Coinmama. Det er en av de topprangerte kryptobørsene som opererer over hele verden. Denne israelske baserte kryptobørs opererer nesten i de fleste land i verden.

Den har en database med mer enn 500.000 kunder som handler kryptovaluta gjennom denne børsen. En av de største årsakene til suksessen til denne børsen er de høyeste kjøpsgrensene som tilbys av den. Brukerne kan kjøpe $ 5000 verdt kryptovaluta hver dag med $ 20000 verdt kryptovaluta hver måned. Det tar 6% transaksjonsgebyrer på alle typer transaksjoner.

Investorer over hele verden tiltrekkes også av denne børsen fordi den aksepterer betaling i mange lokale valutaer. Bortsett fra noen få land, kan resten av verden nyte førsteklasses tjenester for denne kryptobørs. Følgende er fordeler og ulemper ved å bruke denne kryptobørs for å kjøpe kryptovaluta.

komme i gang krypto

PROS

 • Bredt operert over hele verden.
 • Godtar betalinger i mange lokale valutaer.
 • Vakker og brukervennlig brukergrensesnitt.
 • Tillater også å kjøpe kryptovaluta via kredittkort.
 • Tilbyr høyeste daglig, ukentlig og månedlig kjøpsgrense.
 • Er veldig pålitelig og rask.

ULEMPER

 • Tar mye høyere avgifter.
 • Gir ikke et salgsanlegg for kryptovaluta.

For å kjøpe kryptovaluta fra dette nettstedet via et kredittkort, må du gå gjennom følgende trinn.

1. Opprette konto

Kontooppretting er det første trinnet for kjøper kryptovaluta fra Coinmama. Prosessen med å opprette konto med denne utvekslingen er ganske enkel. Hvis du klikker på registreringsfanen øverst til høyre på siden, må du fylle ut et skjema. Du må oppgi din gyldige e-postadresse, brukernavn, passord og hjemland. Når du har fylt ut all informasjon, klikker du på Opprett konto-fanen nederst på siden. Børsen sender en lenke til e-postadressen din. Ved å klikke på denne lenken bekreftes kontoen din, og du er ferdig.

komme i gang krypto

2. Fullføring av profil

Logg inn på kontoen din og fullfør profilen din for å kunne legge inn bestillingene dine. Du må oppgi navn, kjønn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. En av sikkerhetsfunksjonene til Coinmama er at det krever at du oppgir en kopi av enten CNIC eller pass for bekreftelse. Du kan også sende bildet ditt for bekreftelsesformål.

3. Kjøpe kryptovaluta

kjøp kryptovaluta coinmama

Coinmama lar deg legge inn din første bestilling etter at profilen din er fullført. Du kan enten kjøpe Bitcoin eller Ethereum på denne børsen. Det er tre kjøpsnivåer i denne børsen. Du kan kjøpe forskjellige mengder kryptovalutaer på forskjellige nivåer.

komme i gang krypto

4. Kortinformasjon

btc kjøpe mynt

Når du skriver inn mengden kryptomynter du har tenkt å kjøpe, ber børsen deg oppgi kredittkortopplysningene dine. Disse detaljene inkluderer kredittkortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Etter å ha oppgitt alle detaljene på kredittkortet ditt, kan du nå legge inn bestillingen. Her er en ting som er viktig å nevne at sentralen returnerer en melding til brukeren i tilfelle feil i å oppgi kredittkortopplysninger.

5. Kjøpe kryptovaluta

Etter å ha oppgitt gyldige kredittkortdetaljer og hvor mye kryptovaluta du har tenkt å kjøpe, trykker du på kjøpsknappen for å fullføre transaksjonen. Her er en ting å huske på at du skal ha en gyldig lommebokadresse for å motta kryptomynter (følg guiden vår for de 5 beste kryptovaluta-lommebøkene). Foretrekk alltid lommeboken med de ultimate sikkerhetsfunksjonene og støtte for flere valutaer for å nyte et bredt spekter av fordeler.

komme i gang krypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me