Hoe NEM (XEM) te kopen met een creditcard / betaalpas in USD

Met de stijging van de waarde van Bitcoin, digitale valuta worden over de hele wereld belangrijk. Steeds meer regelgevende overheidsinstellingen, banken en andere financiële instellingen gebruiken deze valuta als betaalmiddel. Dit alles komt door de nieuwste blockchain-technologie dat is een peer-to-peer-technologie die de transacties vergemakkelijkt. Door verschillende bedrijven worden veel cryptomunten en valuta’s gelanceerd. De waarden van deze valuta’s veranderen voortdurend met veranderende trends in de markt en beurzen. In dit artikel zullen we u vertellen over een van de best beoordeelde digitale valuta’s NEM.

NEM (XEM)

nem xem kopen

NEM (XEM) is de cryptocurrency die in 2015 werd gelanceerd met een eigen broncode. We kunnen dus zeggen dat deze cryptocurrency veel nieuwe functies en technologieën heeft geïntroduceerd in het blockchain-netwerk. Een van deze nieuwe features die hierbij worden gebruikt digitale valuta is het gebruik van de algoritmetechniek ‘Proof of Importance’. Hierdoor kunnen de gebruikers de andere gebruiker controleren die het volgende blok gaat berekenen. De gebruikers worden ook in staat gesteld om een ​​eerlijke verdeling van kansen op blokberekening te krijgen.

Dit nieuwe algoritme controleert niet alleen de munten die in de portemonnee aanwezig zijn, maar controleert en registreert ook alle transacties die plaatsvinden. Deze registratie van transacties helpt het management van het bedrijf om de gebruiker te belonen die een cruciale rol speelt bij de ontwikkeling en distributie van de valuta. Hier is het relevant om te vermelden dat het proces van het genereren van een blok slechts een minuut duurt. De gebruikers zien in dit proces drie soorten berichten. Dit zijn versleutelde, niet-versleutelde en hex-berichten.

changelly munt kopen

Kenmerken van NEM (XEM)

Net als alle andere digitale valuta, NEM (XEM) heeft veel eigenaardige kenmerken die zijn mooie toekomst laten zien. Hieronder volgen enkele van de kenmerken van deze cryptocurrency.

  • Voor verbeterde beveiliging en veiligheid heeft NEM architecturen met twee niveaus. Dit betekent dat de twee lagen worden gevormd door NIS en NCC. Beide maken in het geheim verbinding en beginnen de transacties op te slaan. De transacties worden opgeslagen zonder de blockchain te downloaden. Dit geeft de gebruikers een geheel nieuwe ervaring en verhoogt de transactiesnelheid.
  • Het volgende eigenaardige kenmerk van NEM is dat de valuta is gebouwd op de Test-Driven Development-methode. Dit vermijdt onnodige codes en inefficiënties en zorgt ervoor dat elke code enkele van de vooraf gedefinieerde tests raakt.
  • Bewijs van belang is een ander kenmerk van NEM (XEM). Het is niet nodig om de keten van toegangsblokken te downloaden en elke applicatie kan onafhankelijk werken om NEM te beveiligen.
  • Minimale transactietijd is een ander kenmerk hiervan digitale valuta. De transactie duurt slechts 1 minuut. Dit maakt het 10 keer sneller dan Bitcoin.
  • Net als alle andere digitale valuta, NEM maakt het ook mogelijk virtuele activa te creëren met vaste of variabele producten, beschrijvingen of adressen.

Hoe NEM (XEM) te kopen met een creditcard / betaalpas in USD

NEM (XEM) kopen met een creditcard / betaalpas in USD is heel gemakkelijk. Het zou volkomen juist zijn om te zeggen dat het kopen van deze digitale valuta vergelijkbaar is met het kopen van alle andere digitale valuta. De gebruikers hebben de registratie nodig met Changelly wat helemaal gratis is om te doen Changelly-website. De gebruikers hebben ook een NEM-portemonnee (XEM) nodig om munten te delven of op te slaan. Changelly is uitgegroeid tot een wisselkantoor met meerdere valuta’s die over de hele wereld op grote schaal wordt gebruikt. De reden voor het veelvuldige gebruik is de gratis account, gebruikersvriendelijke interface en de mogelijkheid om met creditcards / betaalpassen te betalen voor uw crypto. De gebruikers hoeven alleen de transactiekosten van 0,25% te betalen. Hieronder volgen de stappen om NEM (XEM) te kopen met een bankpas / creditcard.

1-Registreer bij Changelly

Changelly zingen

De allereerste stap in NEM kopen (XEM) is de registratie bij Changelly-website. Het is een website waar u alle munten gemakkelijk kunt inwisselen. Het meest interessante is dat er geen registratiekosten zijn en dat de gebruikers hun account niet hoeven te onderhouden. Om zich aan te melden, hebben de gebruikers een geverifieerde e-mail-ID nodig. De website stuurt alle benodigde gegevens met betrekking tot het gebruikersaccount naar het ingevoerde e-mailadres. De gebruikers kunnen inloggen op hun accounts nadat ze de details in hun e-mailadres hebben gecontroleerd.

Selectie van 2 valuta’s

koop nem usd

Zoals eerder gezegd, Changelly biedt de gebruikers veel valuta’s. Het is aan hen om de valuta van hun keuze te kiezen. Ga naar de homepage en selecteer de NEM (XEM). Na de valutaselectie moeten de gebruikers de valuta voor betaling selecteren. In dit geval voeren de gebruikers het bedrag in Amerikaanse dollars in voor betaling. Door op de ruilknop hiernaast te klikken, ziet de gebruiker een nieuwe betalingsverwerkingspagina. Hier zou ik willen vermelden dat de gebruiker moet zijn ingelogd, anders zal het klikken op de ruilknop eerst de login vereisen.

changelly munt kopen

Bevestiging van 3 bestellingen

nem xem

In deze stap krijgt de gebruiker de mogelijkheid om de details van zijn / haar bestelling te controleren. Het controleren van de USD valuta bedrag en NEM (XEM) is nodig. Als u zeker bent van de bestelling, drukt u op het tabblad orderbevestiging.

4-Voer het adres van de portemonnee in & bericht

nem xem portemonnee

Het valt niet te ontkennen dat NEM (XEM) wordt altijd opgeslagen in een portemonnee zoals andere cryptocurrencies worden opgeslagen. Changelly is hier een van de beste opties. Het is gratis en kost een kleine vergoeding op het moment dat de transactie wordt verwerkt. Bovendien gebruiken de meeste investeerders deze portemonnee omdat deze ondersteuning biedt voor meerdere valuta’s.

xem portemonnee

5-Bevestiging van informatie

bevestiging xem

Na het invoeren van het adres van het digitale portemonnee, de gebruiker wordt omgeleid naar een pagina die ook een bevestigingspagina is. Hier kan de gebruiker nogmaals alle informatie over zijn / haar bestelling en het adres van de portemonnee bevestigen. Houd er altijd rekening mee dat u geen cryptomunten kunt opslaan zonder een geldig portemonnee-adres. Als u op het bevestigingstabblad drukt, gaat u naar het betalingsgedeelte.

6-Credit- / debetkaartgegevens

changelly visum

Nu moet u alle benodigde gegevens van uw Creditcard / betaalkaart. Deze omvatten het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode. Nadat u alle gegevens van de kaart heeft ingevuld, drukt u op de knop “betalen”. U ziet opnieuw het bedrag dat van uw kaart wordt afgeschreven.

changelly munt kopen

7-sms-bevestiging

changelly telefoon

Voor verdere bevestiging wordt een 4-cijferige code naar het geregistreerde mobiele nummer van de gebruiker gestuurd. Door deze code op het formulier in te voeren, wordt de betaling bevestigd.

8-ontvangende NEM (XEM)

Na het invoeren van de 4-cijferige code wordt uw transactie direct verwerkt. Gewoonlijk duurt het 5-30 minuten om een ​​transactie in uw portemonnee te verwerken. Houd er altijd rekening mee dat de eerste transactie veel tijd in beslag neemt vanwege verschillende soorten verificaties. De volgende transacties zijn binnen de kortste keren verwerkt.

changelly munt kopen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me