Hvordan kjøpe NEM (XEM) med USD kreditt- / debetkort

Med økningen i verdien av Bitcoin, digitale valutaer blir viktige over hele verden. Flere og flere offentlige reguleringsinstitusjoner, banker og andre finansinstitusjoner bruker disse valutaene som betalingsmåte. Alt dette er på grunn av det siste blockchain-teknologi som er en peer-to-peer-teknologi som letter transaksjonene. Mange kryptomynter og valutaer blir lansert av forskjellige selskaper. Verdiene til disse valutaene endres stadig med endrede trender i markedet og børsene. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om en av de topprangerte digitale valutaene NEM.

NEM (XEM)

nem xem kjøp

NEM (XEM) er kryptovalutaen som ble lansert i 2015 med sin egen kildekode. Dermed kan vi si at denne kryptovalutaen har introdusert mange nye funksjoner og teknologier til blockchain-nettverket. En av disse nye funksjonene som brukes i dette digital valuta er bruk av algoritmeteknikken ‘Proof of Importance’. Dette gjør det mulig for brukerne å sjekke den andre brukeren som skal beregne neste blokk. Brukerne er også i stand til å få en rettferdig fordeling av sjanser ved blokkberegning.

Denne nye algoritmen sjekker ikke bare myntene i lommeboken, men sjekker og registrerer også alle transaksjonene som pågår. Denne registreringen av transaksjoner hjelper ledelsen i selskapet til å belønne brukeren som spiller en viktig rolle i utviklingen og distribusjonen av valutaen. Her er det relevant å nevne at prosessen med generering av en blokk tar bare et minutt. Brukerne ser tre typer meldinger i denne prosessen. Disse er krypterte, ukrypterte og Hex-meldinger.

changelly mynt kjøp

Funksjoner av NEM (XEM)

Som alle andre digitale valutaer, NEM (XEM) har mange særegne funksjoner som viser sin lyse fremtid. Følgende er noen av funksjonene til denne kryptovalutaen.

  • For forbedret sikkerhet og sikkerhet har NEM to-lags arkitekturer. Dette betyr at de to lagene er dannet av NIS og NCC. Begge disse kobles hemmelig og begynner å lagre transaksjonene. Transaksjonene lagres uten å laste ned blockchain. Dette gir brukerne en helt ny opplevelse og øker transaksjonshastigheten.
  • Den neste særegenheten ved NEM er at valutaen er bygget på den testdrevne utviklingsmetoden. Dette unngår unødvendige koder og ineffektiviteter og sikrer at hver kode treffer noen av de forhåndsdefinerte testene.
  • Bevis for viktighet er en annen funksjon av NEM (XEM). Det er ikke nødvendig å laste ned kjeden av tilgangsblokker, og ethvert program kan fungere uavhengig for å sikre NEM.
  • Minimal transaksjonstid er en annen funksjon ved dette digital valuta. Transaksjonen tar bare 1 minutt å fullføre. Dette gjør det ti ganger raskere enn Bitcoin.
  • Som alle andre digitale valutaer, NEM tillater også oppretting av virtuelle eiendeler med enten faste eller variable produkter, beskrivelser eller adresser.

Hvordan kjøpe NEM (XEM) med USD kreditt- / debetkort

Kjøpe NEM (XEM) med USD kreditt- / debetkort er veldig enkelt. Det ville være riktig å si at kjøp av denne digitale valutaen ligner på å kjøpe alle andre digitale valutaer. Brukerne trenger registreringen hos Changelly som er helt gratis å gjøre på Changelly nettsted. Dessuten trenger brukerne en NEM (XEM) lommebok for å bryte eller lagre mynter. Changelly har dukket opp en valutaveksling som er mye brukt over hele kloden. Årsaken til den hyppige bruken er gratis konto, brukervennlig grensesnitt og muligheten til å betale med kreditt- / debetkort for kryptoen din. Brukerne må bare betale transaksjonsgebyrene på 0,25%. Følgende er trinnene for å kjøpe NEM (XEM) ved hjelp av et debet- / kredittkort.

1-Registrer deg hos Changelly

changelly singup

Det aller første trinnet i kjøper NEM (XEM) er registreringen hos Changelly nettsted. Det er et nettsted der du enkelt kan bytte ut alle mynter. Det mest interessante er at det ikke er noen registreringsavgift, og brukerne trenger ikke å opprettholde kontoene sine. For påmeldingsformål trenger brukerne en bekreftet e-post-ID. Nettstedet sender alle nødvendige detaljer knyttet til brukerkontoen til den oppgitte e-postadressen. Brukerne kan logge på kontoene sine etter å ha sjekket detaljene i e-postadressen.

2-valutavalg


kjøp nem usd

Som sagt tidligere, Changelly tilbyr brukerne mange valutaer. Det er opp til dem å velge valutaen de selv velger. Gå til hjemmesiden og velg NEM (XEM). Etter valutavalget må brukerne velge valutaen for betaling. I dette tilfellet vil brukerne angi beløpet på amerikanske dollar for betaling. Ved å klikke på bytteknappen ved siden av, vil brukeren se en ny betalingsbehandlingsside. Her vil jeg nevne at brukeren må være logget inn ellers vil det å klikke på utvekslingsknappen kreve innlogging først.

changelly mynt kjøp

3-ordrebekreftelse

nem xem

I dette trinnet vil brukeren få muligheten til å sjekke detaljene i bestillingen. Kontrollen av USD-valuta beløp og NEM (XEM) er en nødvendighet. Når du er sikker på bestillingen, trykker du på ordrebekreftelsesfanen.

4-Angi lommebokadresse & beskjed

nem xem lommebok

Det kan ikke benektes det NEM (XEM) lagres alltid i en lommebok som andre kryptovalutaer lagres. Changelly er et av de beste alternativene her. Det er gratis og tar et lite gebyr når transaksjonen behandles. Videre bruker de fleste investorer denne lommeboken fordi den tilbyr støtte for flere valutaer.

xem lommebok

5-Bekreftelse av informasjon

bekreftelse xem

Etter å ha tastet inn adressen til digital lommebok, brukeren blir dirigert til en side som også er en bekreftelsesside. Her kan brukeren igjen bekrefte all informasjon om bestillingen og adressen til lommeboken. Husk alltid at du ikke kan lagre kryptomynter uten gyldig lommebokadresse. Trykk på bekreftelsesfanen for å gå til betalingsseksjon.

6-kreditt- / debetkortdetaljer

changelly visum

Nå må du oppgi alle nødvendige detaljer om din kreditt- / debetkort. Disse inkluderer kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Etter å ha fylt alle detaljene på kortet, trykk på “betal” -knappen. Du vil igjen se beløpet som blir trukket fra kortet ditt.

changelly mynt kjøp

7-SMS-bekreftelse

changelly telefon

For ytterligere bekreftelse sendes en firesifret kode til brukerens registrerte mobilnummer. Hvis du skriver inn denne koden på skjemaet, bekreftes betalingen.

8-mottakende NEM (XEM)

Etter å ha tastet inn den firesifrede koden, blir transaksjonen behandlet umiddelbart. Vanligvis tar det 5-30 minutter å behandle en transaksjon i lommeboken. Husk alltid at den første transaksjonen tar lang tid på grunn av ulike typer bekreftelser. De neste transaksjonene behandles på kort tid.

changelly mynt kjøp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector