Kako kupiti NEM (XEM) s kreditno / debetno kartico USD

S povečanjem vrednosti Bitcoin, digitalne valute postajajo pomembne po vsem svetu. Vse več vladnih regulativnih institucij, bank in drugih finančnih institucij uporablja te valute kot način plačila. Vse to je zaradi najnovejšega tehnologija veriženja blokov ki je enakovredna tehnologija, ki olajša transakcije. Veliko kripto kovancev in valut lansirajo različna podjetja. Vrednosti teh valut se nenehno spreminjajo s spreminjajočimi se trendi na trgu in borzah. V tem članku vam bomo povedali o eni najbolje ocenjenih digitalnih valut NEM.

NEM (XEM)

nem xem kupiti

NEM (XEM) je kriptovaluta, ki se je začela leta 2015 z lastno izvorno kodo. Tako lahko rečemo, da je ta kriptovaluta v omrežje blockchain vnesla številne nove funkcije in tehnologije. Ena od teh novih funkcij, ki se uporabljajo v tem digitalna valuta je uporaba tehnike algoritma „Dokaz pomembnosti“. To omogoča uporabnikom, da preverijo drugega uporabnika, ki bo izračunal naslednji blok. Uporabnikom je omogočena tudi poštena porazdelitev možnosti pri izračunu bloka.

Ta novi algoritem ne samo preverja kovance v denarnici, temveč tudi preverja in beleži vse transakcije, ki se zgodijo. Ta zapis transakcij pomaga vodstvu podjetja, da nagradi uporabnika, ki ima ključno vlogo pri razvoju in distribuciji valute. Tu je primerno omeniti, da postopek generiranja bloka traja le minuto. Uporabniki v tem postopku vidijo tri vrste sporočil. To so šifrirana, nešifrirana in šestnajstiška sporočila.

Changelly kupi kovanec

Značilnosti NEM (XEM)

Kot vse druge digitalne valute, NEM (XEM) ima veliko posebnih lastnosti, ki kažejo na njegovo svetlo prihodnost. Sledi nekaj značilnosti te kriptovalute.

  • Za večjo varnost in varnost ima NEM dvotirno arhitekturo. To pomeni, da obe plasti tvorita NIS in NCC. Oba se na skrivaj povežeta in začneta shranjevati transakcije. Transakcije se shranijo brez nalaganja verige blokov. To daje uporabnikom povsem novo izkušnjo in povečuje hitrost transakcij.
  • Naslednja posebnost NEM je, da je valuta zasnovana na metodi preizkusnega razvoja. S tem se izognemo nepotrebnim kodam in neučinkovitosti ter zagotovimo, da vsaka koda doseže nekatere vnaprej določene teste.
  • Dokaz o pomembnosti je še ena značilnost NEM (XEM). Verige blokov dostopa ni treba prenesti in katera koli aplikacija lahko deluje neodvisno, da zaščiti NEM.
  • Minimalni čas transakcije je še ena značilnost tega digitalna valuta. Transakcija traja le 1 minuto. Zaradi tega je 10-krat hitrejši kot Bitcoin.
  • Kot vse druge digitalne valute, NEM omogoča tudi ustvarjanje navideznih sredstev s fiksnimi ali spremenljivimi izdelki, opisi ali naslovi.

Kako kupiti NEM (XEM) s kreditno / debetno kartico USD

Nakup NEM (XEM) s kreditno / debetno kartico USD je veliko enostavno. Prav bi bilo trditi, da je nakup te digitalne valute podoben nakupu vseh drugih digitalnih valut. Uporabniki potrebujejo registracijo z Changelly kar je popolnoma brezplačno Spletno mesto Changelly. Uporabniki bodo potrebovali tudi denarnico NEM (XEM) za kopanje ali shranjevanje kovancev. Changelly se je pojavila menjalnica z več valutami, ki se pogosto uporablja po vsem svetu. Razlog za njegovo pogosto uporabo je brezplačen račun, uporabniški vmesnik in zmožnost plačila s kreditno / debetno kartico za vašo kripto. Uporabniki morajo plačati le transakcijske provizije v višini 0,25%. Sledijo koraki za nakup NEM (XEM) z uporabo debetne / kreditne kartice.

1-Registrirajte se pri Changelly

spremenljivo singup

Že prvi korak nakup NEM (XEM) je registracija z Spletno mesto Changelly. To je spletno mesto, kjer lahko enostavno zamenjate vse kovance. Najbolj zanimivo je, da kotizacije ni in uporabnikom ni treba voditi svojih računov. Za namen prijave uporabniki potrebujejo preverjen ID e-pošte. Spletno mesto na vneseni elektronski naslov pošlje vse potrebne podrobnosti, povezane z uporabniškim računom. Uporabniki se lahko prijavijo v svoje račune po preverjanju podrobnosti na svojem e-poštnem naslovu.

2-Izbira valute

kupi nem usd

Kot že rečeno, Changelly uporabnikom ponuja veliko valut. Na njih je, da sami izberejo valuto. Pojdite na domačo stran in izberite NEM (XEM). Po izbiri valute morajo uporabniki izbrati valuto za plačilo. V tem primeru bodo uporabniki vnesli znesek ameriških dolarjev za plačilo. S klikom na gumb za menjavo zraven bo uporabnik videl novo stran za obdelavo plačil. Tukaj bi omenil, da mora biti uporabnik prijavljen, sicer bo klik na gumb za zamenjavo najprej zahteval prijavo.

Changelly kupi kovanec

Potrditev naročila

nem xem

V tem koraku bo uporabnik lahko preveril podrobnosti svojega naročila. Preverjanje USD valuta znesek in NEM (XEM) je nujno. Ko ste prepričani v naročilo, pritisnite zavihek za potrditev naročila.

4-Vnesite naslov denarnice & sporočilo

nem xem denarnica

Ni mogoče zanikati dejstva, da NEM (XEM) je vedno shranjena v denarnici, kot so shranjene tudi druge kriptovalute. Changelly je ena najboljših možnosti tukaj. Je brezplačen in v času obdelave transakcije zahteva malo pristojbine. Poleg tega večina vlagateljev uporablja to denarnico, ker ponuja večvalutno podporo.

denarnica xem

5-Potrditev informacij

potrditveni xem

Po vnosu naslova digitalna denarnica, uporabnik je usmerjen na stran, ki je hkrati tudi potrditvena stran. Tu lahko uporabnik znova potrdi vse podatke o svojem naročilu in naslovu denarnice. Vedno imejte v mislih, da kriptokovancev ne morete shraniti brez veljavnega naslova denarnice. S pritiskom na potrditveni zavihek se odpre oddelek za plačila.

6-Podrobnosti o kreditni / debetni kartici

vizum za zamenjavo

Zdaj morate vnesti vse potrebne podatke o svojem kreditno / debetno kartico. Sem spadajo številka kartice, datum izteka in varnostna koda. Po izpolnitvi vseh podrobnosti kartice pritisnite gumb »plačilo«. Znova boste videli znesek, ki se odšteje z vaše kartice.

Changelly kupi kovanec

7-SMS potrditev

zamenjaj telefon

Za nadaljnjo potrditev se na registrirano mobilno številko uporabnika pošlje 4-mestna koda. Vnos te kode v obrazec bo potrdil plačilo.

8-sprejemni NEM (XEM)

Po vnosu 4-mestne kode se vaša transakcija takoj obdela. Običajno traja 5–30 minut, da obdelamo transakcijo v vaši denarnici. Vedno imejte v mislih, da prva transakcija zaradi različnih vrst preverjanj traja precej časa. Naslednje transakcije se obdelajo v kratkem času.

Changelly kupi kovanec

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me