Dingen die u moet weten voordat u crypto op uw telefoon verhandelt

Tegenwoordig doen we alles op onze smartphones. Denk er eens over na, hoe vaak heb je een computer nodig? Over de helft van het internetverkeer ter wereld komt via smartphones en in ontwikkelingslanden is dat aantal zelfs nog hoger. Dus als het gaat om de opwindende wereld van cryptocurrency, wilt u waarschijnlijk wat handelen op uw telefoon. Waar het op neerkomt is dat telefonisch handelen is niet zo veilig als op een desktop. echter, de gemak om altijd en overal toegang te hebben tot uw portemonnee is de afweging waard. Volg deze essentiële tips en u handelt in een mum van tijd als een professional in crypto op uw telefoon.

Voordat u begint

Mensen onderschatten hun smartphones vaak. Het is niet meer zomaar een telefoon. Wanneer was de laatste keer dat u een normaal telefoontje hebt gepleegd? Het is een zakcomputer met een oogverblindend scala aan functies en kenmerken. Met dat in gedachten is het belangrijk om te beseffen dat je met je telefoon veel kracht binnen handbereik hebt. De belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen, is: hoe serieus ben ik als handelaar?

 Er zijn talloze apps en mobiele platforms die u vanaf uw telefoon kunt openen. Als je nieuw bent bij crypto en gewoon de wateren aan het testen bent, kun je bijna alles doen wat je nodig hebt in één eenvoudige app zoals Binance en KuCoin. Het zijn beide eenvoudige apps waarmee u valuta kunt volgen en uitwisselen. Ze hebben zeer lage tarieven en zijn trots op gebruiksvriendelijkheid.

Serieuzer handelen

Denk aan cryptocurrency zoals de aandelenmarkt. Als u een paar aandelen heeft, worden er waarschijnlijk enkele waarschuwingen naar uw telefoon gestuurd of naar een aantal gerelateerde apps die futures, trends enzovoort volgen. Als u een serieuzere handelaar bent, wilt u dit soort apps ook voor de cryptomarkt hebben. Voor degenen die alleen op zoek zijn naar het volgen van enkele munten en onderzoek doen, Blockfolio is een van de beste. Het is supergemakkelijk te gebruiken en helemaal gratis, en je kunt tot 3000 verschillende munten volgen. Het pusht ook niet overdreven advertenties en heeft een solide RSS-feed, zodat u op de hoogte blijft van nieuws uit de branche.

LEES Opkomende Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Ervaringen Snelle groei, trekt tienduizend investeerders aan in minder dan drie maanden

 Als je je echter nog dieper in crypto verdiept, wil je zeker eens kijken naar de belangrijkste concurrent van Blockfolio, Delta. Aangezien Blockfolio volledig gratis is, is er geen reden om beide niet te gebruiken en te kijken welke ervaring u verkiest. Maar met Delta heb je veel meer functies. Met Delta kunt u meerdere portefeuilles en handelskosten volgen en beschikt u over een desktopversie die wordt gesynchroniseerd met de telefoon-app. Toegang hebben tot de handelskosten is van cruciaal belang omdat u een nauwkeuriger inzicht krijgt in de werkelijke kosten van elke transactie.

Veiligheid eerst

Cryptocurrency wordt wel eens vergeleken met het Wilde Wilde Westen. Er zijn enkele overeenkomsten. Je hebt goudkoorts en af ​​en toe een outlaw die munten wil beroven van degenen die nieuw zijn in de scene. Maar dat is waar de vergelijking zou moeten eindigen. Crypto is in zijn aard ontworpen om veilig te zijn voor zijn gebruikers. En hoewel de markt volatiel kan zijn, is dat ook de aandelenmarkt. Als je je huiswerk hebt gedaan en hebt geïnvesteerd in munten die worden ondersteund door solide teams en de nieuwste technologie, zul je waarschijnlijk een rendement op je investering zien. 

Dat gezegd hebbende, u zult enkele veiligheidsmaatregelen willen nemen bij het handelen in crypto op uw telefoon. Beschouw om te beginnen uw telefoon en mobiele portemonnee op dezelfde manier als u over uw echte portemonnee denkt. Je zou er toch niet al je geld in meenemen, toch? Als u zwaar in munten bent gaan investeren, wilt u zeker een hardware-portemonnee waarin u het grootste deel van uw munt kunt bewaren. Neem slechts ongeveer hetzelfde bedrag mee in uw crypto-portemonnee dat u prettig zou voelen om in uw fysieke portemonnee te dragen.

LEES KPMG suggereert dat Amerikaanse consumenten in toenemende mate bereid zijn om blockchain en cryptocurrency te gebruiken

Je hebt hier wel opties. U kunt uw primaire handel op de desktop uitvoeren met een koude hardware-portemonnee. Dit is beter voor minder serieuze handelaren die wat extra tijd hebben om te reageren op veranderingen in de markt. Die serieuzere zullen willen investeren in een hardware-portemonnee die kan worden gekoppeld aan een mobiel apparaat. Beginnend bij ongeveer $ 100, is TREZOR One een standaardportemonnee die in het begin een goed apparaat is. TREZOR is een van de toonaangevende merken op de markt, maar er zijn verschillende andere concurrenten. Over het algemeen is dit de richting die u wilt inslaan als u eenmaal aan zwaardere investeringen begint.

Gebruik een VPN

De VPN-markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. En het is geen verrassing, aangezien steeds meer internetgebruikers de noodzaak inzien om online veilig te blijven. Crypto-handel is een van de gebieden waar het gebruik van een VPN als een must wordt gezien. 

Een VPN fungeert als een sterke beveiligingslaag. Het verbergt het IP-adres van een gebruiker, versleutelt alle gegevens die online worden verzonden en helpt geografische blokkades te overwinnen. Houd er rekening mee dat u nooit een gratis VPN-service mag vertrouwen, aangezien deze meer kwaad dan goed kunnen doen, vooral als het gaat om serieuze zaken als cryptocurrencies.. NordVPN biedt alle beveiliging die cryptohandelaren ooit nodig zouden kunnen hebben.

De juiste manier om crypto op uw telefoon te verhandelen

Er is geen betere manier om te profiteren van de wonderen van crypto dan door handel op uw telefoon. Als u deze stappen zeker volgt, kunt u dit veilig doen en een actief lid worden van de cryptocommunity.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me