HYBSE, GMEX en MINDEX werken samen om ‘s werelds eerste Multi-Asset Stable Token op Mauritius op de lijst te zetten

Activa gedekt door eigendom van de oprichtende bedrijven en stabiele activa, voornamelijk goud

Mauritius, Londen 21 februari 2019.  Na de recente lancering van een joint venture op Mauritius tussen drie visionaire bedrijven in oktober 2018, brengt de nieuw opgerichte HYBSE Marketplace Limited (HM) een ‘MAST’, de eerste digitale multi-asset stabiele token ter wereld..  

Met de snel groeiende wereldwijde interesse in door onderpand gedekte tokens die leidt tot de komst van nieuwe regelgeving op Mauritius om digitale marktplaatsen en digitale bewaarders mogelijk te maken, biedt HM investeerders die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een portfolio van digitale activa toegang tot primaire beursgenoteerde en secundaire verhandelbare tokens die ondersteunt de groei van dit innovatieve handelsecosysteem. 

Het eerste instrument dat wordt uitgegeven, zijn de MAST-producten, volledig door meerdere activa gedekte tokens die beleggers een diversiteit aan beheerde risico’s bieden, aangezien elke activaklasse wordt ondersteund door een geïntegreerd raamwerk van strategische portefeuilles. In eerste instantie zal MAST bestaan ​​uit eigendomsbelangen in de oprichtende bedrijven; HM, GMEX, MINDEX, volledig door goud gedekte DIM-valuta’s en stabiele gouden munten. Er zijn drie verschillende categorieën van de MAST-pakketten ontworpen die beleggers in staat stellen hun portefeuille aan te passen aan de individuele risicobereidheid.

HYBSE Marketplace bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de financiële sector met drie kernelementen; Veiligheid met GMEX-markttoezichtadapters, biedt toegang voor volledig regelgevend toezicht voor een veilige handelsomgeving; Decentralisatie via het grootboek biedt transparante en veilige methoden voor het afhandelen van digitale activa op het platform; Schaalbaarheid op de Catapult Engine maakt een modulair ontwerp en hoogfrequente handelsvolumes mogelijk. 

Hirander Misra, voorzitter van HYBSE Marketplace, GMEX en MINDEX, zegt: “Met het GMEX Market Advancement Program (MAP) willen we manieren vinden om met partners samen te werken om innovatieve oplossingen op de markt te brengen. Asset Tokens, die volledig worden gedekt, op de markt worden gebracht op een gereguleerde beurs en worden opgeslagen in een gereguleerde digitale bewaarder, brengen een niveau van regulering en toezicht met zich mee dat voorheen niet beschikbaar was voor de behoeften van institutionele beleggers. ”  

“We zijn verheugd MAST te lanceren op de HYBSE Marketplace in Mauritius, aangezien we sterk het ondersteunende regelgevingskader ondersteunen dat in het land wordt opgezet voor digitale markten en digitale bewaarders. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe raamwerk Mauritius stevig op de wereldkaart zal zetten als de natuurlijke thuisbasis voor innovatieve technologieën op het gebied van digitale activa, “voegde hij eraan toe..

De officiële MAST ATO zal op donderdag 21 februari 2019 beginnen. Secundaire handel zal naar verwachting beginnen op de HYBSE in Q2 2019. De ATO zal beschikbaar zijn voor investering door ervaren en deskundige investeerders.

READ CoinDeal viert de verlenging van de Premier League-sponsoring met een unieke en langverwachte tokenlancering

Geaccrediteerde deelnemers die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een aandeel in deze revolutie, kunnen de verstrekte link volgen; www.mast.eco.

Een gedetailleerde en uitgebreide uitsplitsing van het bovenstaande is te vinden in de MAST Blueprint, te vinden op de MAST-website.     

– einde–

HYBSE Marketplace: Public Relations-contactpersonen:

Mauritius 

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Verenigd Koningkrijk 

Melanie Budden

+44 (0) 7974937970

[email protected] 

Digitaal 

Uroš Trajković

+27 (0) 87701 0914

UT@ hybse.com

Disclaimer

Mauritius als rechtsgebied erkent Digital Assets als een activaklasse voor investeringen door geavanceerde en deskundige investeerders. We raden investeerders ten zeerste aan om onafhankelijk financieel en juridisch advies in te winnen voordat ze zakelijke inspanningen ondernemen. Beleggers dienen de risico’s volledig na te gaan voordat ze geld voor beleggingen inzetten.

Aankondiging aan alle investeerders: regelgevende plichten

Het is de verantwoordelijkheid van beleggers die de tokens die in dit aanbod worden beschreven willen kopen of houden om onderzoek te doen naar en zich te informeren over alle toepasselijke wet- en regelgeving van elk relevant rechtsgebied. Dit omvat fiscale gevolgen met betrekking tot het kopen, aanhouden of verkopen van deze Multi Asset Stable Tokens (MAST) Tokens. Ons bedrijf biedt geen juridisch, financieel of zakelijk advies. Neem bij twijfel of vragen contact met ons op.

Beleggers moeten alle wet- en regelgeving naleven met betrekking tot ken-uw-klant, antiwitwas- en antiterrorismefinanciering die op hen van toepassing kunnen zijn. Beleggers moeten alle toestemmingen, goedkeuringen of licenties verkrijgen die nodig zijn om MAST-tokens te kopen, te houden of te verkopen volgens de wet- en regelgeving waaraan ze zijn onderworpen of in elk rechtsgebied waar ze MAST-tokens mogen kopen, houden of verkopen. We verkopen nooit aan gesanctioneerde landen.

Over MINDEX

Het MINDEX-ecosysteem bestaat uit:

 • MINDEX Holdings Limited – De houdstermaatschappij voor het MINDEX-ecosysteem.
 • MINDEX Clearing Limited – opereert als de centrale tegenpartij (CCP) clearing house gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC) om alle transacties uitgevoerd op MINDEX Limited te clearen.
 • MINDEX Limited – exploiteert een effecten- en derivatenbeurs met meerdere activa die wordt gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC).
 • MINDEX Spot Limited – De marktplaats voor de elektronische handel in gestandaardiseerde fysieke en digitale spotcontracten voor grondstoffen voor goud, edelmetalen en andere grondstoffen
 • MINDEX Vault Limited – De aanstaande beveiligde opslagoplossing voor goud en andere edelmetalen.
 • MINDEX Refinery Limited – Het aanstaande smelten, raffineren en terugwinnen van goud en andere edele metalen volgens de hoogste normen van wereldklasse. 
 • MINDEX Realty Limited – de vastgoedtak van het MINDEX-ecosysteem dat verantwoordelijk is voor de bouw en exploitatie van de raffinaderij, kluis, kantoorgebouw en warehousing, waardoor de veilige opslag van goud, digitale activa en andere goederen wordt vergemakkelijkt.

LEES Cointraffic zorgt voor een revolutie in crypto-advertenties door de Cointraffic 6.0-update met zelfbedieningsfunctie uit te brengen

Voor meer informatie bezoek www.mindex.mu 

Volg op Twitter @MindexHoldings 

Over GMEX Group

GMEX Group (GMEX) bestaat uit een reeks bedrijven die toonaangevende innovatieve oplossingen bieden voor een nieuw tijdperk van wereldwijde financiële markten, waarbij ze bedrijfsexpertise, de nieuwste technologie, connectiviteit en operationele uitmuntendheid leveren via een op elkaar afgestemde, partnergestuurde aanpak. GMEX maakt gebruik van uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van marktinfrastructuur om een ​​passend strategisch masterplan op te stellen met beurzen, verrekenkantoren, bewaarinstellingen, registers en opslagplatforms voor magazijnen. GMEX biedt ook het extra voordeel van interconnectie met meerdere partnerbeurzen, om wereldwijde liquiditeitsnetwerken te creëren. GMEX Technologies is een volledige dochteronderneming van GMEX Group.

Voor meer informatie bezoek www.gmex-group.com

Volg op Twitter @GMEX_Group

Over HYBSE

De Hybrid Stock Exchange (HYBSE) is een online blockchain-gebaseerd uitwisselingsplatform. Het maakt het kopen en verkopen van gecryptoniseerde aandelen in het nieuwe tijdperk van cryptocurrencies mogelijk. Door het gebruik van blockchain-technologie kunnen deelnemers veel van de tussenpersonen die aan traditionele uitwisselingen zijn gekoppeld, overbodig maken. Terwijl traditionele uitwisselingen deelnemers uit specifieke geografische locaties bedienen, staat de HYBSE wereldwijd open voor alle deelnemers.  

Voor meer informatie bezoek www.hybse.com 

Volg op Twitter https://twitter.com/HYBSE

Over Stichting DIM

De DIM Foundation is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor de marketing, public relations, klantenservice en toezicht op de DIM-merken (DIMCOIN, DIM-valuta’s, DIM-cryptocurrencies en toekomstige DIM-munten). DIM X is een platform voor het converteren van cryptovaluta. De DIM Foundation is geregistreerd in Singapore.

De regionale Stichting DIM is verantwoordelijk voor:

 • Donaties inzamelen voor het DIM Ecosysteem
 • Evenementen maken voor het DIM-ecosysteem en blockchain-evenementen bijwonen 
 • Lanceer marketingcampagnes voor de DIM Foundation 
 • Trek bedrijven aan in het DIM-ecosysteem 
 • Een centraal ontmoetingspunt worden voor ambassadeurs en promotors. 

Voor meer informatie bezoek www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me