HYBSE, GMEX in MINDEX sodelujejo pri uvrstitvi prvega stabilnega žetona z več sredstvi na Mauritiusu

Sredstva, podprta z lastništvom v ustanovnih družbah in stabilnimi sredstvi, predvsem z zlatom

Mauritius, London, 21. februarja 2019.  Po nedavnem zagonu skupnega vlaganja na Mauritiusu med tremi vizionarskimi podjetji oktobra 2018 je novoustanovljeni HYBSE Marketplace Limited (HM) v središče postavil prvi digitalni stabilni žeton z več premoženjskimi sredstvi “MAST”.  

Ker hitro naraščajoče globalno zanimanje za zavarovane žetone vodi do pojava novih predpisov na Mauritiusu, ki omogočajo digitalne tržnice in skrbnike digitalnih digitalnih vsebin, HM vlagateljem, ki jih zanima razvoj portfelja digitalnih sredstev, omogoča dostop do primarnih kotirajočih in sekundarnih žetonov, s katerimi se trguje s sredstvi, s katerimi se trguje. bo podpiral ta inovativni trgovinski ekosistem. 

Prvi instrument, ki bo izdan, bodo izdelki MAST, polni žetoni z več naložbami, ki bodo vlagateljem zagotavljali raznolikost upravljanja tveganj, saj je vsak razred sredstev podprt z integriranim okvirom strateških portfeljev. Prvotno bo MAST sestavljen iz lastniških deležev v ustanovnih družbah; HM, GMEX, MINDEX, valute DIM z vso zlato in stabilne zlate kovance. Oblikovane so tri različne kategorije paketov MAST, ki vlagateljem omogočajo, da prilagodijo svoj portfelj glede na individualno nagnjenost k tveganju.

Tržišče HYBSE vključuje najnovejše tehnološke dosežke v finančnem sektorju s tremi ključnimi elementi; Varnost z adapterji za nadzor trga GMEX omogoča dostop do popolnega regulativnega nadzora za varno trgovinsko okolje; Decentralizacija prek javne knjige zagotavlja pregledne in varne metode trgovanja z digitalnimi sredstvi po celotni platformi; Razširljivost na Catapult Engine omogoča modularno zasnovo in visokofrekvenčni obseg trgovine. 

Hirander Misra, predsednik trga HYBSE Marketplace, GMEX in MINDEX, pravi: „S programom za napredovanje trga GMEX (MAP) želimo najti načine za sodelovanje s partnerji, da na trg predstavimo inovativne rešitve. Asset Tokens, ki so v celoti podprti, dani na trg na regulirani borzi in shranjeni v reguliranem digitalnem skrbniku, prinašajo raven regulacije in nadzora, ki prej ni bila na voljo za potrebe institucionalnih vlagateljev. ”  

»Veseli smo, da smo na tržnici HYBSE na Mauritiusu lansirali MAST, saj močno podpiramo regulativni okvir, ki je v državi vzpostavljen za digitalne tržnice in digitalne skrbnike. Prepričani smo, da bo ta novi okvir Mauritius trdno postavil na globalni zemljevid kot naravni dom za inovativne tehnologije v prostoru digitalnih sredstev, «je dodal.

Uradni MAST ATO se bo začel v četrtek, 21. februarja 2019. Sekundarno trgovanje se bo predvidoma začelo na HYBSE v drugem četrtletju 2019. ATO bo na voljo za vlaganje sofisticiranim in strokovnim vlagateljem.

PREBERITE CoinDeal praznuje obnovo sponzorstva Premier League z edinstveno in težko pričakovano predstavitvijo žetonov

Akreditirani udeleženci, ki jih zanima pridobitev deleža v tej revoluciji, lahko sledijo navedeni povezavi; www.mast.eco.

Podrobno in obsežno razčlenitev zgoraj najdete v načrtu MAST, ki ga najdete na spletni strani MAST.     

– konec—-

Tržišče HYBSE: Stiki z javnostmi:

Mavricij 

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Združeno kraljestvo 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digitalno 

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Izjava o omejitvi odgovornosti

Mauritius kot jurisdikcijo priznava Digital Assets kot razred sredstev za naložbe prefinjenih in strokovnih vlagateljev. Vlagateljem toplo priporočamo, da poiščejo neodvisen finančni in pravni nasvet, preden se lotijo ​​katerega koli poslovnega prizadevanja. Vlagatelji bi morali v celoti ugotoviti tveganja, preden namenijo kakršna koli sredstva za naložbe.

Obvestilo vsem vlagateljem: Regulatorne dolžnosti

Vlagatelji, ki želijo kupiti ali zadržati žetone, opisane v tej ponudbi, so odgovorni za raziskovanje in obveščanje o vseh veljavnih zakonih in predpisih katere koli ustrezne jurisdikcije. To vključuje davčne posledice v zvezi z nakupom, imetjem ali prodajo teh žetonov s stabilnimi lastnostmi (MAST). Naše podjetje ne ponuja pravnih, finančnih ali poslovnih nasvetov. V primeru kakršnih koli dvomov ali vprašanj nas kontaktirajte.

Vlagatelji morajo upoštevati vse zakone in predpise, ki se nanašajo na poznavanje stranke, preprečevanje pranja denarja in financiranje protiterorizma, ki se lahko nanašajo nanje. Vlagatelji morajo pridobiti vsa dovoljenja, odobritve ali licence, potrebne za nakup, hrambo ali prodajo kakršnih koli žetonov MAST v skladu z zakoni in predpisi, ki jim veljajo, ali v vsaki jurisdikciji, v kateri lahko kupijo, imajo ali prodajo žetone MAST. Nikoli ne prodajamo sankcioniranim državam.

O MINDEX-u

Ekosistem MINDEX obsega:

 • MINDEX Holdings Limited – holding za ekosistem MINDEX.
 • MINDEX Clearing Limited – deluje kot klirinška hiša centralne nasprotne stranke (CCP), ki jo regulira Mauritiusova komisija za finančne storitve (FSC), za kliring vseh poslov, sklenjenih na MINDEX Limited.
 • MINDEX Limited – upravlja borzo vrednostnih papirjev in izvedenih finančnih instrumentov z več naložbami, ki jo ureja Mauritiusova komisija za finančne storitve (FSC).
 • MINDEX Spot Limited – Tržnica za elektronsko trgovanje s standardiziranimi fizičnimi in digitalnimi pogodbami za promptno blago za zlato, plemenite kovine in drugo blago
 • MINDEX Vault Limited – Prihajajoča rešitev za zavarovano skladišče zlata in drugih plemenitih kovin.
 • MINDEX Rafinery Limited – Prihajajoče vrhunsko taljenje, rafiniranje in predelava zlata in drugih plemenitih kovin po najvišjih standardih. 
 • MINDEX Realty Limited – nepremičninska veja ekosistema MINDEX, odgovorna za gradnjo in obratovanje rafinerije, trezorja, poslovne stavbe in skladiščenja, ki omogoča varno skladiščenje zlata, digitalnih sredstev in drugih dobrin.

PREBERITE Cointraffic Revolutionises Crypto Advertising z izdajo posodobitve Cointraffic 6.0 s samopostrežno funkcijo

Za več informacij obiščite www.mindex.mu 

Sledite na Twitterju @MindexHoldings 

O skupini GMEX

Skupina GMEX (GMEX) obsega nabor podjetij, ki ponujajo vrhunske inovativne rešitve za novo dobo svetovnih finančnih trgov, ki zagotavljajo poslovno znanje, najnovejšo tehnologijo, povezljivost in operativno odličnost, zagotovljeno s pristopom, ki temelji na usklajenem partnerstvu. GMEX uporablja bogate izkušnje in strokovno znanje o tržni infrastrukturi za oblikovanje ustreznega strateškega glavnega načrta z borzami, klirinškimi hišami, depozitarji, registri in platformami za prevzem skladišč. GMEX ponuja tudi dodatno prednost medsebojnega povezovanja na več partnerskih borz za ustvarjanje globalnih likvidnostnih omrežij. GMEX Technologies je hčerinska družba GMEX Group v popolni lasti.

Za več informacij obiščite www.gmex-group.com

Sledite na Twitterju @GMEX_Group

O HYBSE

Hibridna borza (HYBSE) je spletna borzna platforma, ki temelji na verigi blokov. Omogoča nakup in prodajo kriptoniziranega lastniškega kapitala v novi dobi kriptovalut. Uporaba tehnologije veriženja blokov omogoča udeležencem, da izrežejo številne posrednike, ki so povezani s tradicionalnimi izmenjavami. Medtem ko tradicionalne izmenjave služijo udeležencem z določenih geografskih krajev, je HYBSE odprt za vse udeležence po vsem svetu.  

Za več informacij obiščite www.hybse.com 

Sledite na Twitterju https://twitter.com/HYBSE

O fundaciji DIM

Fundacija DIM je neprofitna organizacija, ki je odgovorna za trženje, odnose z javnostmi, skrb za stranke in nadzor blagovnih znamk DIM (DIMCOIN, valute DIM, kriptovalute DIM in prihodnji kovanci, denominirani v DIM). DIM X je platforma za pretvorbo kriptovalut. Fundacija DIM je registrirana v Singapurju.

Regionalna fundacija DIM bo odgovorna za:

 • Zbiranje donacij za ekosistem DIM
 • Ustvarjanje dogodkov za DIM ekosistem in udeležba na blockchain dogodkih 
 • Začetek trženjskih kampanj za fundacijo DIM 
 • Privabite podjetja v ekosistem DIM 
 • Postati osrednje stičišče veleposlanikov in promotorjev. 

Za več informacij obiščite www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me