Storitev rudarjenja kriptovalut v oblaku, ki nastaja v oblaku, doživlja hitro rast, v manj kot treh mesecih privabi deset tisoč vlagateljev

Pred kratkim uvedena storitev rudarjenja kriptovalut v oblačnem strežniku Splitt zdaj usmerja glavo v globalno kriptoskupnost. Zasnovan tako, da je rudarjenje kriptovalut uporabniku prijazen in varen za vse, je Splitt v zadnjih treh mesecih od več kot deset tisoč vlagateljev zagotovil naložbo v višini več kot 5 milijonov dolarjev.. 

10. november 2018 

Splitt, nedavno uvedena storitev rudarjenja kriptovalut, opremljena s strežnikom v oblaku, si zdaj močno prizadeva, da bi postala zelo priljubljena izbira med navdušenci nad rudarjenjem kript po vsem svetu. Po svojem mega zagonu avgusta je Splitt v manj kot treh mesecih naredil dobro, da je zagotovil blizu sto tisoč uporabnikov in deset tisoč vlagateljev. Uradni viri so razkrili, da je podjetje že prejelo več kot pet milijonov naložb za nadaljnji razvoj posla. 

Kot rezultat drastičnega povečanja števila rudarjev je rudarstvo bitcoinov danes postalo izredno konkurenčno. Skupaj s to naraščajočo konkurenco je omrežje Bitcoin povečalo težavnostno reševanje ugank. Kot rezultat, je zdaj treba, da rudarji nadgradijo svojo igro, da ostanejo na dirki. 

Kripto oblak Splitt se spopada s temi izzivi, tako da ponuja rudarske storitve z integriranimi čipi ASIC. To velja za najnovejši preboj v kripto rudarjenju, ker je hitrejši v primerjavi s tradicionalnim rudarjenjem GPU in CPU ter porabi manj energije. Delitev v oblaku Splitt ne zahteva posebne strojne opreme, saj uporablja skupno procesorsko moč iz podatkovnih centrov. 

Na tisoče uporabnikov priporoča Splitt kot alternativo kripto rudarjenja zaradi naslednjih funkcij. 

  • Prilagodljivo rudarjenje v oblaku z več algoritmi
  • Brez provizije v bazenu, brez čakanja na opremo in sistemskih zrušitev
  • Hashpower se kupi in zadrži za celotno trajanje pogodbe.
  • Posvečen preglednosti in vse razkriva javnosti
  • Podjetje je enostavno najti in njegovi predstavniki se redno udeležujejo številnih dogodkov
  • Pridobivanje številnih različnih kriptovalut iz kovancev za skeniranje in dokazovanje dela, pa tudi rudarstvo ASIC in GPU
  • Tristopenjski partnerski program in donosen sistem bonusov

PREBERITE 3 neposredni nasveti za upravljanje nestanovitnosti na trgih kriptovalut

Vsi uporabniki Splitta imajo tudi priložnost, da vsak teden povečajo svoje rudarske pogodbe z osvajanjem točk Splitt. Poleg tega družba trenutno išče ime za svojo maskoto in zmagovalec, ki bo prišel do istega, bo prejel tisoč točk Splitt.  

Kot del globalnega načrta širitve podjetja je Splitt pred kratkim odprl popolnoma delujočo pisarno na Tajskem. Pisarno vodi certificirani strokovnjak za Bitcoin g. Taradon Kriwichet, ki je vsak dan na voljo skupaj s svojo ekipo za pomoč obiskovalcem. Zanimivo je, da je velik odstotek vlagateljev, ki so prispevali k Splittu, iz Tajske. Velikodušno so prispevali tudi vlagatelji iz Gane, Italije, Nemčije in Rusije. 

»Z veseljem vas obvestimo, da smo za rast našega podjetja prejeli več kot 5 milijonov USD. V zadnjih mesecih smo neustavljivi, saj imamo več kot 95 tisoč uporabnikov in 10 tisoč vlagateljev, «je povedal višji tiskovni predstavnik Splitta. “Zdaj imamo tudi popolnoma delujočo pisarno na Tajskem in v bližnji prihodnosti se pričakuje še veliko več.”    

Kot hitro rastoči igralec industrije Splitt sodeluje na številnih kripto konferencah in forumih po vsem svetu. V zadnjih mesecih je podjetje aktivno sodelovalo na treh ključnih industrijskih dogodkih, naslednji pa kmalu. Oktobra so predstavniki Splitta izvedli uspešno delavnico in mrežno konferenco v Gani.

PREBERITE Pet razlogov, zaradi katerih je avgust 2018 odličen za trg kriptovalut

Splitt ima ambiciozen načrt za prihodnost, ki vključuje odprtje kavarne Splitt na Tajskem januarja 2019. Da bi zagotovili hitro širok nabor uporabnikov, je podjetje nedavno prilagodilo svojo spletno prisotnost. Facebook Fan page Splitt je prav tako preimenovan. Več najnovejših novic in posodobitev o Splitu je na voljo na https://splitt.co/en/news

Spodaj so omenjeni prihajajoči vrhovi, ki se jih bo udeležil Splitt

  • Vrh Gane št. 2 – 24. november 2018 – Konferenčna soba hotela Miklin (Kontakt John Kaakyire – 0249791008)
  • star2 Italijanski prvi vrh (s posebnim italijanskim prevajalcem za govornika CBP Taradon) – 1. december 2018 – hotel Savoy Excelsior Palace – stik z g. Alexom Vicinijem – 3296752612)
  • star2 Tajski vrh št. 4 – 16. december 2018 – hotel Viva Garden (obrnite se na g. Taradona Kriwicheta – https://t.me/splittchat_th)

Da bi bili na tekočem z najnovejšim razvojem, uporabnike Splitta spodbujamo, da se naročijo na Telegram Group podjetja na https://t.me/splittchat_en

Podjetje zahteva, da vse stranke kupijo anketo z obiskom povezave https://splitt.co/en/forms/eventsurvey   

Če želite izvedeti več o Splitu, obiščite https://splitt.co/en/

O Splittu: Splitt kadar koli ponuja uporabniku prijazno alternativo rudarjenju kriptovalut od doma. Primeren je tako za amaterje kot tudi za strokovnjake za kriptovalute, ki delajo v večjem obsegu. Storitev rudarjenja v oblaku ponuja novo alternativo tradicionalnim načinom rudarjenja kriptovalut. Prednost podjetja je ponuditi standardizirano, zelo zanesljivo in visoko zmogljivo okolje za računalništvo v oblaku v vseh petnajstih mestih, ki jim trenutno služijo.. 

Kontakt: Gerald Snief 

E-naslov: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me