Fem grunner som gjør august 2018 flott for markedet for kryptovalutaer

Krisen med Bitcoin og kryptokurver fortsatte siden 9. januar 2018, den ble født den første måneden i kalenderåret, den har vært der så lenge at mange investorer og handelsmenn har mistet håpet om at denne vanskelige perioden vil ende for markedet.

Men som jeg sa tidligere, dreier den nåværende krisen seg om en ting: regulering og rasjonering for å gjøre handel og investering lovlig og anerkjent, men også for å beskytte investorer penger mot tyveri, svindel og for å bekjempe smertefull hacking og handel med disse eiendelene..

For øyeblikket i juli er det grep for å regulere disse eiendelene tydeligere, og det er flere grunner som får meg til å forvente slutten på kryptovalutakrisen i august..

EU-parlamentets rapport råder tilsynsmyndigheter til å drive rasjonelt med kryptokurver:

Tidligere denne måneden utstedte Europaparlamentet en rapport som rådet regulatorer til å håndtere Bitcoin og kryptovalutaer som ethvert annet finansielt instrument.

Rapporten på 33 sider sa: ”Politiske beslutningstakere og regulatorer bør ikke ignorere virtuelle valutaer, og bør ikke prøve å forby dem. Begge ekstreme tilnærmingene er feil. ”

Å ignorere eller blokkere kryptovalutaer er ikke en løsning for å håndtere en selvpålagt sektor med en god fremtid, og mange tradisjonelle investorer planlegger å investere i den.

Denne rapporten vil være hjørnesteinen i EUs holdning til disse digitale eiendelene.

Møte med G20-finansministrene i Argentina:

I 21. og 22. denne måneden vil G20-finansministrene møte i Argentina om viktige økonomiske temaer, inkludert regulering av krypterte digitale valutaer..

Under forrige møte ble juli identifisert som reguleringsmåneden, og at finansministrene og sentralbankledere for verdens 20 økonomiske makter, som inkluderer Saudi-Arabia og den arabiske verden, ville sette lover på plass for å regulere den nye handelen.

LES Beste meglere for å handle Crypto

Det kommende møtet vil være avgjørende og vil forklare retningen til de 20 viktigste økonomiene i verden, og hvordan disse systemene vil håndtere digitale valutaer, spesielt Bitcoin.

Rippel-rettssak 8. august:

krusning søksmål

27. juni mottok administrerende direktør Brad Garlinghouse og Ripple Labs Inc. en invitasjon til å møte for California høyesterett for påstått manipulering av XRP Ripple-prisene til deres fordel.

Saken mot Ripple er for aksjesvindel. Saksøker hevder denne gangen at Ripple Lab Inc. manipulerer prisen på sin egen krypterte valuta for å dra nytte av villedende trekk. Og at de er kontanter og ikke ekte valuta.

Saksøker heter Vladi Zakinov. Den første behandlingen i denne saken er planlagt til 8. august 2018.

Dommen forventes ikke å bli hørt fra en eneste økt, men denne økten vil vise oss hvor mye vi kan satse på denne kodede digitale valutaen som vil bli diskontert i år.

US Securities and Exchange Commission studerer Bitcoin ETF-indeksen:

En annen anmodning ble gitt om at ETF skulle bli akkreditert til Securities and Exchange Commission (SEC), denne gangen av CBOE fra Chicago Board.

 Disse dokumentene, sendt av CBOE Global Markets 20. juni, tilbyr investeringer i KFH og muliggjør sirkulasjon av den digitale valutaen til publikum, samt letter handel. Byrået søker også å samarbeide med VanEck Investment og SolidX for å opprette dette investeringsfondet.

CBOE krever notering og handel med aksjene i VanEck SolidX Bitcoin Trust som er et resultat av et partnerskap mellom VanEck og SolidX, som søkte om en ETF-støttefil i begynnelsen av juni. 

I følge Securities and Exchange Commission’s varsel er VanEck SolidX Bitcoin Trust-aksjer verdt omtrent 25 Bitcoin.

LES Mitsubishi Corporation, MUFG Bank og Standard Chartered Bank Testing RippleNet

Hvis CBOE mottar godkjenning fra Securities and Exchange Commission på ETF, vil de forventede investeringsmulighetene være tilgjengelige en gang i første kvartal 2019.

Emisjonen forventes avgjort 10. august eller 16. august 2018. Avtalen forventes å åpne for tradisjonelle investorer å investere i dette fondet, derfor vil Bitcoin og digitale valutaer ha mer investering.

• August 2018 er kandidat på grunnlag av historien:

Juni-juli i fjor opplevde en kraftig nedgang i digitale valutaer, fra 2900 dollar for en Bitcoin-enhet til 1965 $ på slutten av 17. juli-økten, og begynte deretter å komme seg sterkt i august, med verdens største valuta som ga gode gevinster, økte langs den åttende måneden til 4700 $ på 31. august.

Dette scenariet vil neppe gjenta seg i år, da verdens største valuta med resten av valutaene kan begynne å komme seg i løpet av den kommende perioden.

Det er ikke rart for augustmåneden, det historiske vitnet om Japans atomvåpenfall, slutten av andre verdenskrig i 1945, forbrytelsen fra å forlate det gyldne systemet i 1971 og fødselen av 2008-krisen og Kinas suksess over Japan økonomisk, til vitner også slutten på de digitale valutaene som lider, etableringen av sin æra og slutten av kontantervalutaer!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me