HYBSE, GMEX og MINDEX samarbeider om å liste verdens første stabile token for flere eiendeler i Mauritius

Eiendom støttet av eierskap i stiftelsesselskapene og stabile eiendeler primært gull

Mauritius, London 21. februar 2019.  Etter den nylig lanserte joint venture-virksomheten i Mauritius mellom tre visjonære selskaper i oktober 2018, bringer det nyopprettede HYBSE Marketplace Limited (HM) i sentrum et verdens første digitale multi-asset stabile token “MAST”.  

Med den raskt voksende globale interessen for sikkerhetspolicyer som fører til innføringen av nye regler på Mauritius for å muliggjøre digitale markedsplasser og digitale depotmottakere, gir HM investorer som er interessert i å utvikle en portefølje av digitale eiendeler, tilgang til primære børsnoterte og sekundære omsettelige poletter som støttes vil støtte dette innovative handelsøkosystemet vokse. 

Det første instrumentet som utstedes, vil være MAST-produktene, tokens med flere aktiva støttet, som vil gi investorer et mangfold av styrt risiko, ettersom hver aktivaklasse understøttes av et integrert rammeverk for strategiske porteføljer. I utgangspunktet vil MAST være sammensatt av eierandeler i de stiftende selskapene; HM, GMEX, MINDEX, fullt gullunderstøttede DIM-valutaer og stabile gullmynter. Tre forskjellige kategorier av MAST-pakkene er designet og gjør det mulig for investorer å tilpasse porteføljen i henhold til individuell risikoappetitt.

HYBSE Marketplace inneholder de siste teknologiske fremskrittene for finanssektoren med tre kjerneelementer; Sikkerhet med GMEX-markedsovervåkningsadaptere, gir tilgang for total regulatorisk tilsyn for et sikkert handelsmiljø; Desentralisering gjennom offentlig hovedbok gir gjennomsiktige og sikre metoder for transaksjon av digitale eiendeler på tvers av plattformen; Skalerbarhet på Catapult Engine tillater modulær design og høyfrekvente handelsvolumer. 

Hirander Misra, styreleder for HYBSE Marketplace, GMEX og MINDEX, sier “Med GMEX Market Advancement Program (MAP) er vi opptatt av å finne måter å samarbeide med partnere for å bringe innovative løsninger til markedet. Asset Tokens, som har full støtte, bringes til markedet på en regulert børs og lagres i en regulert digital depotbank, gir et nivå av regulering og tilsyn som ikke tidligere var tilgjengelig for institusjonelle investorers behov. ”  

“Vi er glade for å lansere MAST på HYBSE Marketplace i Mauritius, ettersom vi støtter sterkt det muliggjørende regelverket som er under etablering i landet for digitale markedsplasser og digitale depotmottakere. Vi er overbevist om at dette nye rammeverket vil sette Mauritius fast på det globale kartet som det naturlige hjemmet for innovative teknologier i det digitale eiendomsområdet, ”la han til..

Den offisielle MAST ATO starter torsdag 21. februar 2019. Sekundær handel forventes å starte på HYBSE 2. kvartal 2019. ATO vil være tilgjengelig for investering av sofistikerte og ekspertinvestorer.

LES CoinDeal feirer fornyelse av Premier League-sponsing med en unik og etterlengtet tokenlansering

Akkrediterte deltakere som er interessert i å få en andel i denne revolusjonen, kan følge lenken som er gitt; www.mast.eco.

En detaljert og omfattende oversikt over de ovennevnte finner du i MAST Blueprint, funnet på MASTs nettsted.     

– slutt–

HYBSE Marketplace: PR-kontakter:

Mauritius 

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Storbritannia 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digital 

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Ansvarsfraskrivelse

Mauritius som en jurisdiksjon anerkjenner digitale eiendeler som en aktivaklasse for investering av sofistikerte og ekspertinvestorer. Vi anbefaler investorer på det sterkeste å oppsøke uavhengig økonomisk og juridisk rådgivning før de bedriver virksomhetssøking. Investorer bør fullstendig fastslå risikoen før de forplikter midler til investeringer.

Kunngjøring til alle investorer: Regulatory Duties

Det er ansvaret til investorer som ønsker å kjøpe eller inneha tokens som er beskrevet i dette tilbudet, for å undersøke og informere seg om alle gjeldende lover og regler i enhver relevant jurisdiksjon. Dette inkluderer skattekonsekvenser med hensyn til kjøp, eier eller salg av disse Multi Asset Stable Tokens (MAST) poletter. Vårt firma tilbyr ikke juridisk, økonomisk eller forretningsrådgivning. Kontakt oss hvis du er i tvil eller spørsmål.

Investorer må overholde alle lover og regler som gjelder kunden din, finansiering mot hvitvasking av penger og terrorisme som kan gjelde for dem. Investorer må skaffe seg tillatelser, godkjenninger eller lisenser som er nødvendige for å kjøpe, holde eller selge MAST-tokens i henhold til lovene og forskriftene de er underlagt eller i hver jurisdiksjon der de kan kjøpe, holde eller selge MAST-tokens. Vi selger aldri til sanksjonerte land.

Om MINDEX

MINDEX-økosystemet består av:

 • MINDEX Holdings Limited – Holdingselskapet for MINDEX økosystem.
 • MINDEX Clearing Limited – fungerer som sentral motpart (CCP) clearinghus regulert av Mauritius Financial Services Commission (FSC) for å fjerne alle handler utført på MINDEX Limited.
 • MINDEX Limited – driver en multi-asset Securities and Derivatives Exchange regulert av Mauritius Financial Services Commission (FSC).
 • MINDEX Spot Limited – Markedet for elektronisk handel med standardiserte fysiske og digitale spotvarekontrakter for gull, edle metaller og andre varer
 • MINDEX Vault Limited – Den kommende løsningen for lagring av gull og andre edle metaller.
 • MINDEX Refinery Limited – Den kommende smelting, raffinering og utvinning av gull og andre edle metaller i verdensklasse til de høyeste standarder. 
 • MINDEX Realty Limited – eiendomsområdet til MINDEX-økosystemet som er ansvarlig for bygging og drift av raffineriet, hvelvet, kontorbygg og lager som muliggjør sikker lagring av gull, digitale eiendeler og andre varer.

LES Cointraffic Revolutionises Crypto Advertising ved å gi ut Cointraffic 6.0-oppdatering med selvbetjeningsfunksjon

For mer informasjon, besøk www.mindex.mu 

Følg på Twitter @MindexHoldings 

Om GMEX Group

GMEX Group (GMEX) består av et sett med selskaper som tilbyr ledende innovative løsninger for en ny æra av globale finansmarkeder, og tilbyr forretningskompetanse, den nyeste teknologien, tilkoblingsmuligheter og operativ fortreffelighet levert gjennom en tilpasset partnerskapsdrevet tilnærming. GMEX bruker omfattende markedsinfrastrukturerfaring og ekspertise for å lage en passende strategisk hovedplan med sentraler, clearinghus, depot, registre og lagermottakplattformer. GMEX tilbyr også den ekstra fordelen med samtrafikk til flere partnerutvekslinger, for å skape globale nettverk av likviditet. GMEX Technologies er et heleid datterselskap av GMEX Group.

For mer informasjon, besøk www.gmex-group.com

Følg på Twitter @GMEX_Group

Om HYBSE

Hybrid Stock Exchange (HYBSE) er en online blockchain-basert utvekslingsplattform. Det tillater kjøp og salg av kryptonisert egenkapital i den nye tiden av kryptovalutaer. Bruken av blockchain-teknologi lar deltakerne kutte ut mange av mellommennene som er knyttet til tradisjonelle børser. Mens tradisjonelle børser betjener deltakere fra bestemte geografiske steder, er HYBSE åpen for alle deltakere globalt.  

For mer informasjon, besøk www.hybse.com 

Følg på Twitter https://twitter.com/HYBSE

Om DIM Foundation

DIM Foundation er en ideell organisasjon som er ansvarlig for markedsføring, PR, kundebehandling og tilsyn med DIM-merkene (DIMCOIN, DIM-valutaer, DIM-kryptovalutaer og fremtidige DIM-mynter). DIM X er en konverteringsplattform for kryptovaluta. DIM Foundation er registrert i Singapore.

Den regionale DIM-stiftelsen vil være ansvarlig for:

 • Samle inn donasjoner til DIM-økosystemet
 • Opprette hendelser for DIM-økosystemet og delta på blockchain-hendelser 
 • Start markedsføringskampanjer for DIM Foundation 
 • Trekke virksomheter inn i DIM-økosystemet 
 • Å bli et sentralt møtepunkt for ambassadører og arrangører. 

For mer informasjon, besøk www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me