Ting du trenger å vite før du handler Crypto på telefonen din

I dag gjør vi alt på smarttelefonene våre. Tenk på det, hvor ofte trenger du en datamaskin? Over halvparten av verdens internettrafikk kommer gjennom smarttelefoner og i utviklingsland er tallet enda høyere. Så når det gjelder den spennende verdenen av kryptovaluta, vil du mest sannsynlig kunne handle på telefonen din. Poenget er at telefonbasert handel er ikke like sikker som den på skrivebordet. Imidlertid, den enkel tilgang til lommeboken når som helst og hvor som helst er verdt avveien. Følg disse viktige tipsene, og du vil handle krypto på telefonen din som en proff på kort tid.

Før du kommer i gang

Folk undervurderer ofte smarttelefonene sine. Det er ikke bare en telefon lenger. Når ringte du sist? Det er en lommecomputer med et blendende utvalg av funksjoner og funksjoner. Med det i bakhodet er det viktig å innse at du har mye strøm innen fingertuppene med telefonen. Det viktigste spørsmålet du må stille deg selv er: hvor alvorlig en handelsmann er jeg?

 Det er utallige apper og mobilbaserte plattformer du kan få tilgang til fra telefonen din. Hvis du er ny i krypto og bare tester vannet, kan du gjøre nesten alt du trenger i en enkel app som Binance og KuCoin. De er begge enkle apper som lar deg spore og bytte valuta. De har svært lave avgifter og er stolte av brukervennlighet.

Gjør mer seriøs handel

Tenk på kryptovaluta som aksjemarkedet. Hvis du har noen aksjer, har du sannsynligvis noen varsler sendt til telefonen din eller noen relaterte apper som sporer futures, trender og så videre. Hvis du er en mer seriøs handelsmann, vil du også ha slike apper for kryptomarkedet. For de som bare ønsker å spore enkeltmynter og gjøre undersøkelser, Blockfolio er en av de beste. Det er superenkelt å bruke og helt gratis, og du kan spore opptil 3000 forskjellige mynter. Det skyver heller ikke for mye annonser og har en solid RSS-feed, slik at du kan holde deg oppdatert på bransjenyheter.

LES Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Opplever rask vekst, tiltrekker seg ti tusen investorer på mindre enn tre måneder

 Men hvis du kommer enda dypere inn i krypto, vil du definitivt sjekke ut Blockfoles hovedkonkurrent, Delta. Siden Blockfolio er helt gratis, er det ingen grunn til ikke å bruke begge deler og se hvilken opplevelse du foretrekker. Men med Delta har du mange flere funksjoner. Delta lar deg spore multi-porteføljer, handelsavgifter og har en stasjonær versjon som synkroniseres med telefonappen. Å ha tilgang til handelsavgiftene er avgjørende fordi du kan få en mer nøyaktig forståelse av de reelle kostnadene for hver transaksjon.

Sikkerhet først

Kryptovaluta har noen ganger blitt sammenlignet med det ville ville vesten. Det er noen likheter. Du har gullrush og en og annen forbrytelse som ønsker å rane mynter fra de nye til scenen. Men det er her sammenligningen skal slutte. Crypto er i sin natur designet for å være sikker for brukerne. Og selv om markedet kan være ustabilt, er det også aksjemarkedet. Hvis du har gjort leksene dine og investert i mynter som støttes av solide team og den nyeste teknologien, vil du sannsynligvis se avkastningen på investeringen din. 

Når det er sagt, vil du ta noen sikkerhetsforanstaltninger når du handler krypto på telefonen din. Til å begynne med bør du vurdere telefonen og mobillommeboken på samme måte som du tenker på den virkelige lommeboken din. Du ville ikke ha med deg alle pengene dine, vel? Hvis du har begynt å investere mye i mynter, vil du definitivt ønske deg en maskinvarepungebok der du kan lagre hoveddelen av mynten din. Bare bær rundt omtrent samme mengde i kryptolommeboken din som du vil føle deg komfortabel med i den fysiske lommeboken din.

LES KPMG antyder at amerikanske forbrukere i økende grad er villige til å bruke blockchain og kryptovaluta

Du har muligheter her. Du kan enten foreta din primære handel på skrivebordet med en kald maskinvarebok. Dette er bedre for mindre seriøse handelsmenn som har litt ekstra tid til å reagere på endringer i markedet. De mer seriøse vil ønske å investere i en maskinvarelommebok som kan sammenkobles med en mobil enhet. Starter på rundt $ 100, er TREZOR One en grunnleggende lommebok som er en god enhet for begynnelsen. TREZOR er et av de ledende merkene på markedet, men det er flere andre konkurrenter der ute. Samlet sett er dette retningen du vil gå når du går inn i tyngre investeringer.

Bruk et VPN

De VPN-marked har vokst betraktelig de siste årene. Og det er ingen overraskelse, ettersom flere og flere internettbrukere forstår behovet for å være trygge på nettet. Kryptohandel er et av områdene der bruk av VPN blir sett på som et must av must. 

En VPN fungerer som et sterkt sikkerhetslag. Den skjuler brukerens IP, krypterer all data som sendes online, og hjelper til med å overvinne geoblocking. Husk det faktum at du aldri skal stole på en gratis VPN-tjeneste, da de kan gjøre mer skade enn godt, spesielt når det gjelder så alvorlige forhold som kryptovalutaer. NordVPN tilbyr alt den sikkerhetskryptohandleren noensinne kan trenge.

Den riktige måten å handle krypto på telefonen din

Det er ingen bedre måte å dra nytte av underverkene ved krypto enn ved handler på telefonen din. Hvis du er sikker på å følge disse trinnene, kan du gjøre det trygt og bli et aktivt medlem av kryptosamfunnet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me