BitPay Review & User Guide 2021: Funkcije, varnost, provizije

Bitpay je platforma za kriptoplačila, ki je bila ustanovljena leta 2011 in ima sedež v Atlanti Georgia. Platforma trgovcem olajša sprejemanje plačil v bitcoinih. Pravzaprav je Bitpay v zgodnjih dneh Bitcoina ustanovil Tony Gallipi. Z zagotavljanjem mobilnega postopka nakupa lahko kupci dobijo sredstva neposredno iz svoje denarnice za bitcoin na prodajni bančni račun. Hitro naprej v desetletje kasneje ima Bitpay sedež v več kot 38 državah. Ta objava bo podrobno zajemala BitPay pregled in uporabniški priročnik.

Poleg tega je velikan prehoda sodeloval z več vodilnimi plačilnimi podjetji, kot so Paypal, WordPress, NewEgg in Microsoft. Medtem je ustanovil tudi dva odprtokodna projekta za Bitcoin; Bitcore in CoPay. Pomembne značilnosti platforme vključujejo BitPay kartico, ki deluje kot debetna / kreditna kartica. Ta kartica vam omogoča uporabo Bitcoinov kjer koli, ki sprejema Visa. 

bitpay pregled

Vse, kar potrebujete, je ustvariti svoj poslovni račun in pridobiti dostop do milijonov trgovcev, ki sprejemajo plačila v kripto. Poleg tega lahko odprete posamezen račun, ki se izmenjuje med kripto in fiatom. Po predložitvi potrebne dokumentacije in osebnih podatkov vam bo Bitpay priskrbel denarnico in njeno Bitpay kartico. Nato boste lahko s kartico izvajali in sprejemali kripto plačila. 

Prijavite se na vodilni svetovni plačilni prehod za Bitcoin

Bitpay, označen kot eno najprimernejših podjetij za obdelavo kriptoplačil, je idealen za podjetja, ki želijo Bitcoin sprejeti kot plačilno sredstvo. Platforma ponuja vrsto vrhunskih funkcij in prednosti. Na primer, med drugim boste našli neposredne bančne vloge, dvostopenjsko preverjanje pristnosti, izdajanje računov po e-pošti, sledenje plačilom v knjigi, kriptografsko varne API-je, najboljše menjalne tečaje ponudb. O vseh teh funkcijah bomo razpravljali v naslednjem pregledu BitPay. 

Odvijanje Bitpay 

Bitpay se uvede prek naslednjih naprav: Android, Windows Mobile in iPhone / Ipad. Uvajanje je na voljo s hitrostjo strele v spletu, ki je prilagojena spletnemu plačevanju. Poleg tega sta še dve denarnici, o katerih bomo razpravljali v kasnejših delih tega pregleda BitPay. 

Poleg tega imajo uporabniki na voljo veliko prilagajanje za potrditev hitrosti in varnost. Podpira tudi do 40 jezikov za izdajanje računov. To pomeni globalno soglasje med izvajanjem plačil brez meja.  

Platforma je zgrajena na bitcoin blockchainu. Zato ščiti uporabnike pred goljufijami in krajo identitete. Medtem ko Bitpay Card uporabnikom zaračuna 3% provizijo za obdelavo na transakcijo; ponuja tudi pavšalno dajatev v višini 1% poravnave. 

kaj je bitpay

Bitpay Visa kartica

Kartica BitPay Visa je bila predstavljena leta 2016 ob številnih pozitivnih odzivih uporabnikov. Kartica je privezana na podlogo Wave Crest. Wave Crest je evropski izdajatelj kartic. 

V kratkem času je BitPay svoje podjetje za obdelavo bitcoinov spremenil iz Wave Crest v Metropolitan Commercial Bank. Odločitev, ki jo je povzročila prekinitev storitve, v kateri je družba Visa zatajila. Visa Card omogoča uporabnikom izvajanje transakcij na fizičnem registru prodajnih mest. 

Poleg tega bi lahko imetnik kartice dvignil Bitcoin za enakovreden BTC fiat iz bankomata. Najprej pa morajo kartico napolniti z enakovredno količino Bitcoina. Prileganje, ki ga lahko enostavno dosežete z aplikacijo BitPay Wallet.

BitPay premaga svojo konkurenco s svojo edinstveno kartico Visa, saj obstaja le omejena količina takih možnosti. Medtem ko so nekatera podjetja za kripto plačila že poskušala zagotoviti takšno kartico; so se spustili, preden so se pojavili na trgu zaradi omejene stopnje posvojitve. Od prekinitve zaradi prekinitve Wave Crest plačilna služba ni prejela nobene pritožbe strank. Dejansko je še naprej zagotavljal visokokakovostne storitve pri plačevanju tako Bitcoin Cash kot Bitcoin prek svoje običajne kartice Visa.

bitpay visa card

BitPay ima dve storitvi denarnice. Obe denarnici sta brezplačni rešitvi za posameznike, ki uporabljajo Bitcoin (BTC) in Bitcoin Cash (BCH). Oglejmo si obe denarnici. 

 • Denarnica CoPay
 • Denarnica BitPay

Denarnica CoPay

CoPay uporabnikom omogoča varno uporabo in shranjevanje svojih bitcoinov. Denarnica je v celoti odprta koda, kot smo že omenili, in deluje kot hierarhično deterministična (HD) denarnica. Denarnica HD uporabnikom ponuja ključe, ki so kriptografsko šifrirani in ne presegajo razpok; celo med izvajanjem naprednih metod vdora. 

Upoštevajte tudi, da je denarnica CoPay z več podpisi. Bi torej želeli, da ima dostop do denarnice več ljudi, lahko to storijo hkrati. To je dobra lastnost za poslovne ali skupinske transakcije z več skrbniki. Poleg tega je denarnica navzkrižno združljiva z iOS, Android, Linux, Windows OS in Mac OS. 

Na koncu upoštevajte, da je CoPay Wallet samostojna aplikacija, ki ni priložena drugim storitvam. Zato ne pozabite, da ne vpliva neposredno na plačilni prehod Bitpay. Vendar pa je BitPay’s Payment Services neposredno povezal razvojne in varnostne podrobnosti CoPay, da bi izboljšal svojo BitPay denarnico. Razvojne funkcije z vzvodom omogočajo, da je denarnica tako uporabniku prijazna in varna kot CoPay. 

Denarnica BitPay

BitPay Inc je svojo denarnico izdal leta 2016. Kot smo že omenili, je bila denarnica zgrajena na vrhu platforme CoPay’s Wallet. Zato se boste zlahka seznanili z denarnico, če ste že uporabljali CoPay. BitPay denarnica kupcu poenostavi zmožnost pretvorbe, porabe in nakupa predmetov prek bitcoinov.

Zato in za razliko od CoPay, ki uporabnikom omogoča samo shranjevanje svojih bitcoinov; to vam daje več funkcionalnosti. Našli boste tudi drugo plačilno funkcijo, imenovano Gildera. Funkcija zagotavlja, da lahko Bitcoin uporabljate, ne da bi jih nujno shranili v denarnico za izmenjavo. Poleg tega vam denarnica Bitpay omogoča udobno upravljanje kartice BitPay Visa. 

Če želite preveriti stanje, pojdite v meni in hitro naložite stanje. Dokler uporabljate Bitcoin, boste za nalaganje stanja prejeli pavšalno ponudbo. To je tako pomembna funkcija, saj prinaša več funkcij prek ene rešitve denarnice. Podobno kot CoPay boste našli tudi funkcijo več podpisov. 

Na splošno upoštevajte, da večpodpis zagotavlja raven varnosti in zaščite; z zagotavljanjem, da vsi podpisniki podpišejo določeno transakcijo. Zato se lahko vse naprave in denarnice, ki imajo dostop do denarnic, odjavijo s transakcije in preprečijo krajo identitete in kršitve varnosti. 

Podpora za stranke BitPay

Na poizvedbe strank za podporo BitPay lahko pridete prek vstopnice v živo, telefona, e-pošte ali usposabljanja. Kljub temu plačilno podjetje večini svojih trgovskih strank omogoča podporo po e-pošti. Njihovo podporo v živo pa razširja le na velika podjetja. 

Nismo še potrdili, ali BitPay zagotavlja hitre odgovore na uporabniška vprašanja. To je zato, ker smo na to dobili mešane odzive, potem ko smo stopili v stik z njimi in v 6 urah prejeli hiter odgovor. Medtem smo že prej prejeli pritožbe, da trdi, da je BitPayova podpora strankam pogosto nekoristna. 

Provizije, cene in cene BitPay 

Glede na to, da BitPayu ni treba iti skozi prehode za obdelavo plačil Visa / Mastercard; lahko se izogne ​​menjalnim tečajem in drugim pristojbinam za obdelavo plačil. (Kot so določanje pristojbin, mesečne najnižje pristojbine, pristojbine za skladnost s PCL, provizije za izpiske in provizije za vračilo). Kot rezultat lahko BitPay z lahkoto zagotovi nekatere najnižje cene pri obdelavi plačil. 

Platforma tudi ne zaračunava stroškov odpovedi. Čeprav lahko trgovec prekine storitev z BitPay, kadar koli želi, bi moral špekulirati o morebitnem zadrževanju sredstev. Čeprav ta zadrževanja morda ne bodo trajala dolgo. 

Podjetja s standardnim tveganjem plačajo 1% na transakcijsko provizijo brez dodatnih stroškov. Vendar pa bi lahko trgovci v tveganih podjetjih plačevali stroške z večjim tveganjem, o katerih se bodo dogovorili po vzpostavitvi računa. 

Medtem bodo uporabniki deležni podpore po e-pošti, samodejnega ravnanja z izjemami pri plačilih, osnovnega e-poslovanja, hitrih knjig in podpore za več uporabnikov. Po drugi strani pa bi lahko podjetja na ravni podjetja dobila prednostno podporo ali nižje cene. Zaradi priljubljenosti platform za padanje, kot sta Ali Express in Shopify, je BitPay v tej dobi še bolj dragocen. Oglejte si ocene BitPay Shopify, da ugotovite, kaj trgovci počnejo za integracijo obeh storitev. 

Pregled funkcij BitPay 

 • Neposredna bančna vloga
 • 2-faktorska overitev
 • Mobilna optimizacija
 • 40 jezikov izdajanje računov
 • Kriptografsko varen API
 • Sledenje plačil v knjigi
 • Možnosti nastavitve hitrosti transakcije po meri
 • Obvestila o e-pošti, strežniku in mobilnih plačilih
 • Gostujoče integracije
 • Elektronsko izdajanje računov
 • Možnosti napitnine
 • Gumbi za plačilo
 • Gostovanje blagajne
 • Vtičniki za obračun
 • Spletno Checkout
 • Integracije neposrednih prodajnih mest
 • Zmogljivosti več uporabnikov
 • Mobilna aplikacija PoS

Varnostne funkcije

Skladišča BitPay’s Wallet (CoPay in BitPay Wallet) ščitijo kriptovaluto stranke pred hekerji. Čeprav obe denarnici ne uporabljata Googlovega dvofaktorskega postopka preverjanja pristnosti; integrirali so protokol plačila Bitcoin (BIP) za potrditev konca izvedbe transakcije. Ker zanje ne veljajo politike KYC in so vse Bitcoin transakcije popolnoma anonimne; Prepričan sem, da to odpravlja dvom o – Ali je BitPay anonimen?  

BitPay pregled: Bottom Line

Z vidika trgovca je Bitpay najprimernejše plačilno sredstvo. Sposobnost platforme, da zaobide nekatere splošne provizije, je privlačna za trgovca. Predvsem zato, ker lahko zlahka zaračunajo nižje pristojbine za svoje izdelke. Med BitPay Vs Coinbase je potekala množična razprava. Za čiščenje zraka bi radi rekli, da se obe platformi popolnoma razlikujeta. Čeprav je to prehod za obdelavo kriptoplačil, je Coinbase platforma za izmenjavo kriptovalut. Poleg tega so se pritoževali, da uporabnikom nalaga omrežnino. Zaradi tega so se trgovci zatekli k razpoložljivim alternativam Bitpay, kot sta PayBear in CoinPayments. Končno, platforma ima na voljo dve denarnici, ki bosta zagotovo dodali funkcionalnost vašemu kripto. Če raje uporabljate Bitcoin kot način plačila ali; želite diverzificirati svoja plačilna sredstva – BitPay je prava pot. Upoštevajte zgornji pregled BitPay in se informirano odločite. 

Preberite tudi: Pregled CoinGate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me