Breadwallet Review 2021: Najbolj varna mobilna kripto denarnica?

Iskanje varne denarnice za shranjevanje vaše kriptovalute je lahko precej težavno delo. Kako določite denarnico, ki bo varna za vaša sredstva? Ta vprašanja in še več se pretakajo po glavah uporabnikov denarnic za kriptovalute. Ta pregled Breadwallet pa vam bo olajšal nalogo in vam pomagal, da se odločite, katero denarnico boste uporabili pri hrambi svoje kriptovalute. 

Kaj je Breadwallet?

Temelj Breadwallet temelji na temi finančne svobode. Denarnica ima celo svoj domači kovanec, kruh (BRD) podpirati svojo točko svobode. Sedež podjetja Breadwallet je v Zürichu v Švici. Denarnica je prav tako zgrajena za zaščito zasebnosti svojih uporabnikov. V bistvu je Breadwallet Bitcoin denarnica, ki vam omogoča pretvorbo bitcoinov v ETH, BCH in nekatere žetone ERC20.

pregled denarnice

Aplikacija Bitcoin denarnica, ki sta jo leta 2015 ustanovila Aaron Voisine in Adam Traidman, trenutno deluje v več kot 160 državah in ima večino svojih strank v Severni Ameriki. Ker ima iOS dodaten varnostni status, je bil Breadwallet prvotno ustvarjen za uporabnike iOS-a. Zdaj ima denarnica različico za android. Vaša sredstva so zavarovana pred tretjimi osebami, saj imate popoln nadzor nad njihovimi bitcoin transakcijami.

Eden od razlogov, da so se ustanovitelji odločili za platformo iOS, je zaščita svojih uporabnikov pred krajo, saj ni strežnika, ki bi ga lahko vdrli. Ta pregled denarnice Bread bo razkril edinstvene varnostne značilnosti denarnice, ki uporabnikom omogočajo nadzor nad njihovimi sredstvi. Denarnica uporablja tudi poenostavljeno preverjanje plačil (SPV), ki vam omogoča neposredno povezavo z bitcoin omrežjem. Prav tako vam SPV omogoča hitro povezavo z bitcoin omrežjem z mobilnim telefonom. 

Kovanci, podprti na Breadwallet

Breadwallet je v bistvu Bitcoin denarnica. Vendar kruh podpira Ethereum, Bitcoin Cash, True USD (stabilen kovanec ERC-20) in vse kovance ERC-20.

kovanci za denarnice

Pristojbine za denarnico 

Provizije za transakcije z denarnico niso določene in se včasih izračunajo na podlagi transakcijskih dejavnosti, ki se zgodijo v denarnici. Pri pošiljanju kovancev na Breadwallet morate plačati omrežnino. Običajno bodo uporabniki, katerih računi pošljejo in prejmejo velike količine BTC, zaračunani nižje. Po drugi strani pa nakup kovancev prek Breadwallet predstavlja 5% provizije pri uporabi kreditne kartice.

Za nakup kovancev za kruh imate tudi bančne stroške z uporabo ene od naslednjih fiat-valut USD, EUR, danske krone, CAD in GBP. Kruh je vroča denarnica in za uporabo denarnice vam ni treba plačati nobene provizije. Naložite ga lahko brezplačno, na denarnici pa lahko kupite bitcoin, Ethereum in DAI. 

Je Breadwallet enostaven za uporabo?

 Privlačen in razumljiv uporabniški vmesnik v denarnici uporabnikom omogoča enostavno navigacijo po denarnici. Vse denarnice pa ne morejo ustvariti denarnice, po kateri je enostavno krmariti. Breadwallet pa je enostaven za uporabo. Denarnico je enostavno nastaviti, zlasti za začetnike, saj je večina njenih edinstvenih lastnosti na domači strani. Uporabniški vmesnik nima zapletenih grafikonov, ki bi bili za začetnike zapleteni. Cena Bitcoin je dostopna na borzah, uporabniki pa lahko na domači strani preverijo stanja in druge funkcije. Denarnica je tako preprosta, da lahko sredstva nakažete s pomočjo QR kode. 

Naslednji koraki opisujejo, kako lahko začnete uporabljati Breadwallet

 • Prenesite aplikacijo iz trgovine Apple Store v svoj iPhone.
 • Nastavite nadomestni ključ in kodo PIN, zapišite jih. 
 • Vaša denarnica je nastavljena. Zdaj lahko generirate QR in naslovne kode.
 • Zdaj lahko pošiljate in prejemate Bitcoin, vaša Breadwallet je nastavljena 

uporabniški vmesnik

Breadwallet Review: Zasebnost 

Breadwallet omogoča varne in varne podatke svojih uporabnikov. Kruh skuša maksimirati zadovoljstvo uporabnikov, zato denarnica zavaruje osebne podatke svojih strank. Iz tega pregleda denarnice za kruh ste morda že ugotovili, da denarnica podatkov svojih uporabnikov ne deli s svojimi strežniki ali celo s tujimi strežniki. Uporabniki so neposredno povezani z Bitcoin omrežjem iz aplikacije. Uporabniki imajo popoln nadzor nad svojimi sredstvi. V nasprotju z drugimi denarnicami vam ni treba predložiti nobenih dokumentov, kot je identifikacija. Tako lahko hitro odprete denarnico s kruhom, zlasti če imate na voljo nujna sredstva. 

Je Breadwallet varen?

Naš pregled Breadwallet ne bi bil popoln, če ne bi ocenili varnosti denarnice. Navsezadnje je to bistvo dobre denarnice, kajne?

Ker je kruh denarnica, ki ni skrbniška, imate edini dostop do zasebnega ključa. Čeprav denarnica ne uporablja dvofaktorske avtentikacije, vaš račun zaščiti z zatičem. Denarnico lahko obnovite s semensko besedno zvezo, če uporabnik pozabi svoj pin.

Ni namizne ali mobilne različice Breadwallet. gre izključno za mobilno denarnico, zato so uporabniki dodali zaščito pred zlonamerno programsko opremo in krajo. Denarnica je zaščitena z naslednjimi standardi

 • Denarnica je zavarovana s šifriranjem strojne opreme AES in podpisi kode. 
 • Dodaten nivo varnosti sta ID na dotik in šestmestna integracija denarnice, ki je integrirana kot varnost. 
 • Uporaba poenostavljenega preverjanja plačil (SPV) za zagotovitev, da transakcije potekajo brez vmešavanja tretjih oseb. 
 • Vse te varnostne funkcije naredijo Breadwallet varnim in enostavnim za uporabo.

Prednosti Breadwallet

 • Uporabniki imajo nadzor nad svojimi sredstvi zaradi decentralizirane narave denarnice.
 • Obnovitev podatkov je enostavna in enostavna s svojo funkcionalnostjo obnovitve semenskih besednih zvez.
 • Transakcije se izvajajo pregledno med uporabnikom in Bitcoin denarnico, ne da bi bila potrebna tretja oseba.
 • Zaradi enostavne funkcije preverjanja plačil je edinstven.
 • Ker je njegovo delovanje decentralizirano, je zakasnitev transakcij omejena, saj Breadwallet omogoča uporabnikom, da opravljajo transakcije s hitrejšimi hitrostmi.
 • Denarnica služi kot varna shramba s svojo digitalno zaščito, PIN kodami, avtentikacijo in zasebnimi ključavnicami.  
 • Poenostavljen uporabniški vmesnik, ki uporabnikom omogoča dostop do vseh njegovih funkcij na domači strani

Proti Breadwallet

 • V denarnici ni funkcije multi-sig. Ta funkcija zagotavlja, da ima uporabnik nadzor nad vsemi transakcijami v denarnici.
 • Provizije za denarnico so lahko visoke, zlasti pri provizijah za transakcije

Breadwallet Alternative

Uporabniki lahko Breadwallet za prenos najdejo v trgovinah Google Play in Apple Store. Njihova spletna stran vsebuje tudi več informacij o tem, kako začeti. Če pa iščete alternativo Breadwallet, se boste morda morali obrniti na njegove tekmece.

Nekatere alternative Breadwallet vključujejo;

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Bitstamp

Te denarnice niso le alternativa, temveč tudi močni konkurenti Breadwallet, saj lahko njihov letno ustvarjeni dohodek priča o njihovi konkurenčnosti. 

Breadwallet Review: Zaključek

Ta pregled Breadwallet razkriva nekaj zapletenih podrobnosti o denarnici. Uporabniki iOS-a bi našli to denarnico primerno. ker je zdaj na voljo uporabnikom Androida, je tudi odlična možnost za platformo. Kruh še naprej krepi svojo denarnico s partnerskimi odnosi. Na primer, podpira japonsko skupino za finančne storitve SBI Holdings. 

Če iščete denarnico za kriptovalute, ki bi bila odprtokodna, uporabniku prijazna, varna, potem je ta denarnica morda samo to. Vendar pa za sezonske trgovce Breadwallet morda ni dovolj izpopolnjen. Prav tako boste morda želeli razmisliti o hladnem prostoru za shranjevanje velikih količin kriptos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me