Coinone Review 2021: najboljša korejska kripto borza?

V tem pregledu Coinone bomo analizirali najpomembnejše elemente slavne južnokorejske izmenjave, kot so; varnost, uporabniški vmesnik, možnosti financiranja in še več …

S tem rečem, skočimo naravnost v to!

Kaj je Coinone?

Borza Coinone je borza kriptovalut v lasti Južne Koreje, registrirana v Seulu kot Coinone Inc., katere naloga je zgraditi zelo pregleden ekosistem v prostoru verige blokov, ki ga kriptovalute nujno potrebujejo, da bi uspevale..

pregled koinonov

Borza Coinone ima več kot petdeset preverjenih in nepreverjenih trgov, ki trgujejo predvsem proti KRW (Korejska republika je zmagala) in BTC (Bitcoin) s skupno tržno kapitalizacijo 7.070 BTC in 53.055.569 ameriških dolarjev. coinmarketcap. V povprečju ima 24-urni obseg trgovanja 2.060.019 BTC, z mesečnim prihodkom več kot 20 milijard win in več kot 600.000 registriranimi uporabniki.

Coinone je februarja 2014 ustanovil Myunghun Kevin Cha, eden najslavnejših in po svetu nagrajenih belih hekerjev v Južni Koreji. Po mnenju ustanoviteljev in vodstva borze Coinone je cilj Coinonea voditi nov finančni svet s pomočjo tehnologije veriženja blokov, tako da deluje kot medij, prek katerega je veriga blokov na svetu.

Borza Coinone je ena vodilnih kripto borz v Južni Koreji, trenutno je še posebej tretja največja kripto borza v Koreji in nudi storitve strankam v različnih kategorijah, ki vključujejo področja Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Plačila, Finančne storitve, storitve za stranke in internet. Storitve, povezane z blockchainom in kriptovalutami, vključujejo službo kot center za tuja nakazila in predvsem kot center za izmenjavo kriptovalut..

Izmenjava in kripto denarnica Coinone je zasnovana za lokalno uporabo in je izrecno namenjena posvojiteljem blokov in kriptovalut, trgovcem in uporabnikom s sedežem v južnokorejski regiji. Ni namenjen mednarodnim uporabnikom.

Vendar pa je Coinone kot del svoje naloge, da na svet prinese blockchain, ustanovil Coinone Indonesia, da bi pomagal razširiti svoje delovanje prek azijskih meja in naprej. Čeprav je svojo borzo s sedežem na Malti 18. septembra 2018 zaprla, še vedno ostaja aktivna južnokorejska in indonezijska borza. Dostop do domače strani Coinone Indonesia tukaj.

coinone pregled Indonezija

Coinone je 4. septembra 2018 prevzel tudi hčerinsko družbo – IFunFactory. IFunFactory je vodilno podjetje v strežniški tehnologiji v igri, ki ponuja motor za igralne strežnike in platformo za upravljanje iger..

Coinone Inc. je prav tako predstavil svojo prvo storitev nakazila in plačevanja v tujini, ki jo poganja blockchain – decembra 2018, aplikacija za nakazila, ki uporablja Rippleov izdelek xCurrent za lažje hitro čezmejno plačevanje.

križ partnerstva coinone

Več o Coinoneu …

Borza Coinone je južnokorejska platforma za trgovanje s kriptovalutami, na kateri se v glavnem trguje s podprtimi digitalnimi sredstvi proti KRW in nato BTC.

Njegov glavni poudarek je na lokalnem trgu južnokorejske kripto industrije, vendar ni nobenih strogih omejitev za njegovo uporabo s strani mednarodnih uporabnikov / trgovcev. Ima približno petdeset različnih valut za trgovanje in tiste, ki nimajo veliko valutnih parov, ki so na voljo za trgovanje zaradi strogih postopkov kotiranja kot del ukrepov, s katerimi se izogibajo prevaram in ne ščitijo sredstev svojih strank.

izmenjava koinonskih pregledov

Poleg strogih zahtev glede uvrstitve ima Coinone tudi svoj odbor za ocenjevanje kotacij, ki ga neposredno upravlja izvršni direktor in se zaveže, da bo strogo revidiral vse kotacije z uporabo štirih različnih kategorij, preden bodo uvrščeni na borzo..

Kovanci, podprti s koinoni:

Kovanci, ki podpirajo in trgujejo na Coinone, vključujejo Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum in druge.

Denarnica Coinone ponuja denarnice in storitve, ki omogočajo depozite strank, shranjevanje in trgovanje z njihovimi želenimi kovanci, ki so navedeni na borzi..

Uporabniški vmesnik Coinone:

Coinone ima izjemen uporabniški vmesnik / uporabniški vmesnik, ki svojim strankam omogoča hitro in varno trgovanje. Ima tudi orodje Prochart, ki ga trgovci uporabljajo za poglobljeno analizo valut med svojimi trgovinskimi sejami.

Načini financiranja računa Coinone:

Glavni način financiranja za izmenjavo Coinone so kripto vloge, vendar sprejema tudi fiat vloge z bančnimi nakazili v KRW. Vendar ne sprejema depozitov s plačili s kreditnimi in debetnimi karticami, pa tudi kot lokalna kripto borza ameriški vlagatelji ne smejo uporabljati Coinone.

V hitro rastoči blockchain in kripto industriji v Južni Koreji je Coinone eno izmed pionirskih podjetij, ki je prvi uvrstilo Ethereum in IOTA, pa tudi prva kripto borza, ki je ustanovila raziskovalno središče, ki objavlja necenzurirane in poglobljene analize in poročila. o kriptovaluti, da bi zagotovili preglednost in stabilnost na trgu.

Kot izmenjavo ima Coinone tudi zelo močno in aktivno službo za podporo in odzivanje strankam, ki pomaga pri tehničnih težavah in drugih težavah, s katerimi se srečujejo registrirani uporabniki..

Pristojbine za izmenjavo koinonov:

Coinone ima pavšalno provizijo za trgovanje v višini 0,10% tako za izdelovalce kot za prevzemnike v vsaki trgovinski transakciji, kar je v primerjavi s tem bistveno nižje od celotnega povprečja v panogi, ki znaša 0,25%. Prav tako ima provizijo za trgovanje 0,03% za vse svoje kovance, ki so bili uvrščeni pozneje po 21. marcu 2019, kar daje lepo spodbudo trgovanjem s kovanci, ki so bili nedavno navedeni.

odtegnitvene cene koinonov

Coinone nima provizije za polog, vendar ima provizijo za dvig 0,0015 BTC na 1 dvig BTC. To je visoko v primerjavi z drugimi borzami, vendar je sprejemljivo glede na nizke provizije za trgovanje, ki se zdijo uravnotežene glede na njihovo celotno strukturo provizij. Pristojbino za dvig ima 0,01 ETH na 1 Ethereum in 0,0005 BCH na 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone Security & Partnerji

Ta pregled Coinoneja ne bi bil popoln, če ne bi preučil njegovih varnostnih lastnosti.

Glede na Observatorij Mozilla, Varnostna ocena Coinone je uvrščena na D +, kar je sprejemljivo v primerjavi s povprečnim povpraševanjem industrije po kripto borzah v industriji.

Coinone ima zaščito premoženja strank kot prvo prednostno nalogo, prav tako pa je namenjen zagotavljanju najbolj varnega naložbenega okolja za svoje stranke. Ima močne varnostne protokole, ki izvajajo preverljive ukrepe, vključujejo uporabo dvofaktorskega sistema za preverjanje pristnosti, denarnice z več podpisi in preverjanje osebnih podatkov, da se zagotovi varnost računov in sredstev njihovih strank..

Coinone deluje in deluje od leta 2014, Coinone Indonesia pa od avgusta 2018 in do zdaj ni bilo nobenih napak ali težav v zvezi z njegovo varnostjo do sredstev strank in dostopa do računov..

Coinone partnerstvo s Certikom & Xangle

V prizadevanju za izboljšanje svojih varnostnih funkcij je Coinone sklenil partnerstva s podjetjema Certik in Xangle. Xangle (predvsem podjetje za razkritja informacij) bo s Coinoneom sodelovalo pri zagotavljanju zaščite za kripto vlagatelje in pri zagotavljanju preglednosti projektov..

Certik pa je revizijska družba za kibernetsko varnost, ki bo zagotavljala revizijske informacije, ki bodo pomagale pri težavah z izkoriščanjem varnostne kode, pa tudi za pregled projektov na ravni kode ter druge storitve kibernetske varnosti za projekte, ki so na seznamu ali na seznamu Coinone.

Coinone partnerstvo s Temco

V želji, da bi razširil svoje poslovanje, sprejetje in tudi prihodke, je Coinone sodeloval z drugimi kriptovalutami in podjetji FinTech.

Eden od primerov je Temco, ki pomaga Temco trgovati z njihovimi maloprodajnimi vlagatelji, in Ripple, da omogoči plačila v svoji globalni aplikaciji za nakazila in plačilne storitve, ki jo poganja blockchain. Moneygram je tudi v trio partnerstvu z Ripple in Coinone.

Koinonske alternative

Ta pregled Coinonea prav tako preučuje različne ključne alternative Coinoneu.

Med lokalnimi alternativami je največji konkurent Bithumb, sledijo mu Korbit, Coinreal, Gopax in Upbit.

V svetovni kripto industriji med alternative Coinone spadajo Dex-trade, OceanEx, Braziliex, Coinbe in BirakeNetwork.

Povzetek pregleda Coinone

Coinone je v svetovnem kripto svetu eden najhitreje rastočih vrhunskih borz in je velika sila, s katero lahko računamo v južnokorejski kripto industriji..

Coinone s svojim odličnim uporabniškim vmesnikom / uporabniškim vmesnikom, izjemnimi varnostnimi ukrepi in več kovanci, s katerimi se trguje na njegovi borzi, ostaja ena zelo priporočljivih borz za uporabnike in trgovce kripto v Južni Koreji in znotraj azijskih meja.

Za začetek je vse, kar mora uporabnik storiti, preprosto pojditi v Coinone Korea domača stran in se z izmenjavo prijavite z osebnim e-poštnim naslovom in močnim geslom, potrdite e-pošto in telefonsko številko ter nato dokončajte preverjanje osebnega dokumenta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me