Gatehub Review: Še vedno varna spletna denarnica za uporabo v letu 2021?

V tem pregledu Gatehub-a bomo analizirali platformo v skladu z naslednjimi merili, da se boste lahko informirano odločili, ali je Gatehub varno uporabljati za vaše kripto dejavnosti. Gatehub bomo ocenili po naslednjih merilih; uporabnost, honorarji, partnerstva, varnost (zloglasni kramp Gatehub) in preučili bomo celo alternative Gatehub, če se jih odločite, da jih ne boste uporabljali.

Pripravljen za začetek?

Kaj je Gatehub?

gatehub pregled

Gatehub je spletna platforma za spletno denarnico, ki podpira nekaj priljubljenih kriptovalut in tudi fiats, kot je USD. Tako kot večina trenutno razvitih platform kripto denarnic ima tudi Gatehub lastno vgrajeno kripto izmenjavo. To preprosto pomeni, da platforma Gatehub omogoča shranjevanje in trgovanje s kripto in fiatom.

Platforma za denarnico Gatehub je na spletu, do nje pa je mogoče dostopati samo prek interneta z namizno napravo (Windows, Linux ali Mac) ali mobilno napravo (Android ali iOS).

Leta 2014, ko je bil Gatehub prvič ustvarjen, je bil razvit izključno za kriptovaluto Ripple (XRP). Toda s časom in nadaljnjim napredkom v svojem razvoju zdaj podpira druge kovance.

Gatehub je razvilo podjetje Gatehub Ltd, multinacionalno fintech podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki se je specializiralo za razvoj finančnih storitev in izdelkov, ki vključujejo globalni sistem poravnave na osnovi blockchain, plačilno shemo na osnovi interledgerjev, digitalno denarnico, konektor in prehodno storitev..

Z Gatehubom lahko prejemate, pošiljate in shranjujete kriptovalute. Postane veliko lažje, če je prenos med dvema uporabnikoma Gatehub-a, saj mora pošiljatelj vnesti uporabniško ime Gatehub-a prejemnika, da lahko izvede nemoten in neposreden prenos. Če želimo izvesti primerjavo, ta funkcija Gatehub-a manjka na drugih platformah kripto denarnice.

Gatehub je bil zasnovan za kriptosvojitelje – kripto uporabnike in trgovce, da jim omogoči enostavno shranjevanje in prenos valovanja (XRP) in drugih kriptovalut med drugimi uporabniki Gatehub-a in tudi na druge kripto denarnice ali borze..

Kako deluje denarnica Gatehub?

Kot smo že omenili v tem pregledu Gatehub, je bil Gatehub sprva razvit za namestitev samo Ripple (XRP). Toda trenutno Gatehub podpira skupno 8 različnih kriptovalut (vključno z Ripple). Preostali kovanci so Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) in Ethereum Classic (ETC).

Gatehub podpira tudi fiat. Na voljo je z vgrajenim sistemom plačilnega prehoda, ki omogoča polog fiat-a. To preprosto pomeni, da lahko svoj račun Gatehub enostavno financirate z bančnim računom tako, da opravite bančno nakazilo prek SEPA ali SWIFT.

Ta vgrajeni sistem plačilnega prehoda trenutno podpira USD, JPY, EUR in CNY. Vendar boste morali opraviti postopek preverjanja KYC, preden boste lahko uporabili funkcijo fiat in položili na svoj bančni račun..

gatehub pregled

Ta postopek preverjanja bo zahteval nekaj podrobnih informacij o vas kot posamezniku ali podjetju, če se registrirate in preverjate kot korporacija. Nato naložite zahtevane dokumente, ki bodo vključevali kopije vseh sprejetih identifikacijskih dokumentov in osebnega dokazila o naslovu podjetja z uporabo bančnega izpiska računov ali katerega koli odobrenega dokumenta za račun za komunalne storitve..

Posebna napaka tega postopka preverjanja je, da lahko traja nekaj dni, preden vaš račun preveri, zato ni ravno dober pristop, če je vaš načrt nakup določenega kovanca takoj po pridobitvi računa Gatehub, boste imeli za financiranje računa z uporabo kriptovalut, dokler se račun ne preveri.

Za razliko od večine denarnic, ki sprejemajo različne oblike bančnih nakazil, je Gatehub omejen le na SEPA in SWIFT in ne sprejema niti vlog prek debetnih in kreditnih kartic.

Poleg teh napak Gatehub izstopa kot klasična kripto denarnica s podporo fiat depozitov. Gatehub je s svojim uporabniku prijaznim vmesnikom denarnice in spletnim mestom na splošno zelo enostaven za uporabo, skupaj s trenutno podporo drugih priljubljenih kovancev, razen Ripplea, pa je odlična platforma za denarnice za začetnike kriptovalut in druge uporabnike, ki niso uporablja za denarnice.

Poleg ponudbe kripto in fiat denarnice ima platforma Gatehub tudi menjalnico, na kateri lahko uporabniki interno trgujejo s svojimi kovanci za druge kovance po povprečni proviziji brez kakršnih koli težav in brez prenosa takšnih kovancev na borzo..

Gatehub pristojbine

Gatehub provizije obsegajo provizije za trgovanje, provizije za vloge in provizije za dvig.

Provizije za trgovanje so označene kot 0,30% pavšalno, kar pomeni, da izdelovalci in prevzemniki v vsaki trgovalni transakciji plačajo 0,30% celotnega zneska posla kot provizije Gatehubu.

Provizije za polog niso fiksne, vendar se razlikujejo. Vse je odvisno od načina, ki ga uporabnik uporabi za nakazilo sredstev na račun Gatehub.

Pristojbine za dvig so za dvige BTC določene na 0,005 BTC.

Nastavitev računa Gatehub pa je brezplačna, tudi pologi s pomočjo SEPA so brezplačni. Toda za transakcije XRP je treba plačati 0,2% plačila in vsaj 20 valovanj je treba hraniti kot osnovno stanje denarnice za valovanje, da ostane aktivna, tako kot druge denarnice XRP.

Gatehub partnerstva

Gatehub kot prehod za knjigo XRP je oktobra 2019 sklenil partnerski dogovor s podjetjem Coil.

Zaradi tega je Coil odgovoren za zagotavljanje novega načina depozita na osnovi Interledgerja za uporabnike Gatehub in coil, ki bo ustvarjalcem vsebin nato omogočil monetizacijo svojih spletnih mest in plačilo v realnem času. V tem primeru Coil ponuja novo shemo plačil na osnovi interledgerjev, Gatehub pa XRP plačuje ustvarjalcem vsebin na Coil. To je velik razvoj tako za Coil, Gatehub kot za blockchain ekosistem na splošno.

Je Gatehub varen? 

Zelo pomemben del tega pregleda Gatehub-a je varnost platforme.

Po podatkih Observatorija Mozilla je Gatehub ocenil B na področju varnosti. Ta varnostna ocena je večja od povprečne ocene v primerjavi z drugimi denarnicami in trgovalnimi platformami.

Gatehub ima vgrajenih več varnostnih funkcij za zaščito računov, ki vključujejo kode 2FA, potrditev novih naslovov IP in novih naprav po e-pošti, avtorizacijo in nepooblaščanje naprav ter tudi dostop do dnevnika dostopa, ki uporabnikom pomaga, da spremljajo, kdaj in kje so bili dostopni do njihovih računov, da se zlahka prepozna sumljiv dostop.

Gatehub kramp

Pregled Gatehub 2019 ne bo popoln, ne da bi se seznanili s tem velikim, a negativnim dogodkom, ki je prizadel platformo denarnice Gatehub. Nekje leta 2017 je imel Gatehub nekaj varnostnih težav s svojimi sistemi in domnevno je prišlo do vdora v njegove centralizirane strežnike.

Poročali so, da je ta dogodek prizadel približno 80 do 90 uporabnikov Gatehuba in da je bilo ukradenih približno 23,2 milijona XRP kovancev v vrednosti približno 9,5 milijona dolarjev.

Vendar je Gatehub podal izjavo, v kateri je priznal kramp, vendar je zavrnil vračilo ukradenih sredstev, v katerem je navedel, da manjkajoča sredstva izhajajo iz osebnih računov, prav tako pa tudi vdore v osebne račune.

Mislim, da nas bo ta dogodek vedno opominjal, da nobena denarnica ni stoodstotno varna, zlasti spletna in aplikacijska denarnica.

Gatehub alternative:

Tu je še ena pomembna točka tega pregleda Gatehub.

Na področju denarnic so ShapeShift, Wipplex, Atomic, Exarpy in Guarda lepe alternative za XRP in druge kovance, ki jih podpira Gatehub.

Na področju izmenjave XRP in drugih podprtih kovancev Gatehub, vključno s fiat, Coinbase, Binance, Poloniex in Bitstamp, so na vrhu kot alternativne borze.

Zaključek o pregledu Gatehub:

Gatehub je plačilni prehod za knjigo XRP, ki omogoča sprejemanje, shranjevanje, prenos in celo trgovanje z XRP, fiatom in drugimi podprtimi kriptovalutami. Je klasična platforma za izmenjavo denarnic, ki je zaradi svoje enostavnosti zelo priporočljiva za začetnike.

Za začetek morate le obiskati uradno stran Githuba, se prijaviti z osebnim e-poštnim naslovom in zelo močnim geslom ter nato potrditi e-pošto. Ne pozabite označiti obveznih polj in varno shraniti svoj tajni osebni ključ za obnovitev.

Več informacij o Gatehubu lahko dobite na spletnem mestu domača stran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me