Honeyminer Review 2021: najboljši program za pridobivanje kriptovalut?

Vodenje rudarske operacije v današnjem svetu, čeprav je v nekaterih primerih še vedno donosno, zahteva boljše načrtovanje in izvajanje, da se iztisne vsak zadnji del potencialnega zaslužka, da se doseže ta cilj ROI. S tem v mislih postajajo vse bolj priljubljena rudarska omrežja, ki služijo kot vmesni produkt med rudarjem in blokovno verigo, ki se kopljejo..

Med najbolj priljubljenimi funkcijami najdemo samodejno preklapljanje kovancev (za povečanje donosnosti) na samodejno pretvorbo zaslužka v priljubljen kovanec, kot je BTC. Zato se storitve, kot je Honeyminer, popolnoma ujemajo z rudarji, ki želijo povečati svoj dobiček in hkrati prihraniti čas.

V tem Pregled medu, zajeli bomo nekaj osnov njegovih lastnosti in prednosti ter primerjali njegove značilnosti z drugimi uveljavljenimi storitvami, kot je Nicehash. Poleg tega bomo pregledali njegove glavne značilnosti in oblikovali tabelo prednosti / slabosti, da bomo bolje videli razlike.

– Začnite zaslužiti kripto s HoneyMiner –

Kliknite to povezavo in takoj dobite 1.000 BREZPLAČNIH Satošijev!

Začnite zaslužiti

Kaj je Honeyminer?

medeni pregled

Honeyminer je programska oprema, ki jo rudar namesti na svojo rudarsko ploščad, poveže se z omrežjem Honeyminer in vso rudarsko moč usmerja v različne kovance glede na njihovo donosnost. Vsa plačila rudarju pa se izvajajo z uporabo Bitcoin (BTC).

Sliši se preprosto? Je, toda ročno izvajanje teh stikal za kovance se lahko izkaže za preizkušnjo, še posebej, če ste lastnik več rudarskih ploščadi. Torej, da bo še bolj preprosto: Honeyminer je nameščen na ploščadi, kopa trenutno najbolj donosno kriptovaluto in po potrebi samodejno preklopi na druge, ves dobiček pa pretvori v BTC in izplača rudarju.

S sedežem v Hobokenu, NJ, ZDA; Honeyminer naj bi vsem olajšal tako priložnostne kot tudi pro-mining. 

Ali je Honeyminer varen?

Zlonamerna programska oprema je resnična grožnja in ne moremo pozabiti tudi na prevare. Glede na to, da gre za programsko opremo, ki jo je treba lokalno namestiti v računalnik, se lahko pojavijo nekateri pomisleki, vendar bodite prepričani, da jih je Honeyminer večino obravnaval v razdelku s pogostimi vprašanji.. 

je varen za medu

Kar zadeva premoženje in varnost omrežja, so njegovi varnostni ukrepi na dan pregleda Honeyminerja enaki današnjim standardom.

Poleg tega bi vam bilo zaradi pogostosti izplačil zelo težko oropati rudarske moči, ne da bi to takoj opazili. Kljub temu vedno preverite svoje številke in če se vam nekaj ne zdi prav, se lahko vedno ustavite in prosite, naj to rešijo ali popolnoma prenehajo uporabljati storitev.

Sedež v ZDA je tudi dodatno zagotovilo, saj so podjetja Crypto v ZDA trenutno pod drobnogledom.

– Začnite zaslužiti kripto s HoneyMiner –

Kliknite to povezavo in takoj dobite 1.000 BREZPLAČNIH Satošijev!

Začnite zaslužiti

Kako zdravilo Honeyminer deluje?

Kot smo že omenili v tem pregledu Honeyminerja, je postopek za začetek rudarjenja precej preprost in enostaven. UI / UX njihove spletne strani je precej preprost in prijazen.

  •  Prenesite Honeyminer z njihove spletne strani https://honeyminer.com
  •  Po namestitvi in ​​ustvarjanju računa se bo prikazala postavitev, kot je ta, bodite pozorni, saj vam bo razložila in vodila skozi funkcije Honeyminerja.

značilnosti medu

  • Honeyminer bo navedel vaš CPU in grafične procesorje in takoj začel z rudarjenjem. To spremenite, samo pojdite v meni Nastavitve zgoraj desno.
  • Ne pozabite nastaviti naslova za izplačilo in preveriti nastavitve, če želite kaj spremeniti.

V času pregleda tega Honeyminerja sta podprta samo Windows in Mac, vendar se ne bojite, razvija se različica Linuxa. Na žalost podpora za ASIC ni na voljo in ni omenjeno, da bo kmalu.

Prednosti in slabosti izplačil pri samodejni menjavi

Številni rudarji čakajo na HODL (dolgoročno zadrževanje vašega premoženja) in zdi se jim zaželeno, da obdržite čim več različnih kovancev. Vendar pa je preveč drugih, le najpogostejši kovanci (Bitcoin ali Ethereum, če jih naštejemo le nekaj), vredni svojega časa.

Ko rudarite različne vrste kovancev, zlasti z več ploščadmi, je treba spremljati izplačila in včasih celo različne menjave in naslove. Na koncu je to lahko grdo in v nekaterih primerih na koncu najdete nekaj pozabljenih kovancev v dolgo neuporabljeni denarnici (Sreča, če se je vrednost povečala).

Vnesite izplačila za samodejno zamenjavo, saj že ime pove, da bo Honeyminer samodejno zamenjal kovance na podlagi donosnosti, vendar bo ves zaslužek pretvoril v bitcoin (BTC). Preprosto povedano, vsa izplačila se obdelujejo v bitcoinih (BTC).

Prednosti

  • Honeyminer bo vedno izbral najdonosnejši kovanec, ki ga bo izkoriščal, in obvladal vsa izplačila v Bitcoinu, kar olajša upravljanje dobička.
  • Upravljanje in izračun dobička je lažji in bolj organiziran.
  • Običajni kovanci imajo več in boljše možnosti za njihovo shranjevanje (med drugim hladne denarnice, robustni sistemi drugih proizvajalcev).

Slabosti

  • Obdržati različne kovance sploh ni mogoče.
  • Avtomobilski posli lahko včasih potekajo po neugodnem menjalnem tečaju.
  • Kopičenje celotnega dobička v eni denarnici je lahko varnostna obveznost.

Kot skoraj vse v kripto svetu, se vaše potrebe razlikujejo in odločitev, ali je funkcija namenjena vam, je v celoti odvisna od vaše presoje. Toda s tem pregledom Honeyminer upamo, da smo pomagali rešiti stvari.

Honeyminer vs Nicehash

Nicehash je precej znana platforma, ki jo rudarji uporabljajo za rudarjenje v preprostejšo in celovitejšo platformo. Tako kot Honeyminer tudi Nicehash deluje kot posrednik, vendar je treba omeniti nekatere razlike.

Značilnost Honeyminer NiIcehash
Izmenjava kovancev Ne, vsa sredstva so plačana v BTC in z njimi ni mogoče trgovati znotraj platforme. Da, izplačila so v BTC in se z njimi lahko trguje za druge kovance.
Samodejni preklop kopanja kovancev Da, Honeyminer bo v določenem trenutku prešel na najbolj donosno. Da.
Najem hašrata Da, storitev se imenuje Hotel Honey. Da, ena najstarejših obstoječih storitev najema.
ASIC podpora Ne, Honeyminer za zdaj deluje samo s CPU in GPU v sistemih Windows in Mac. Da, Nicehash podpira skoraj vse razpoložljive možnosti rudarjenja.
Podpora za več ploščadi Da Da
Več možnosti programske opreme za rudarstvo Ne, Honeyminer deluje samo z njihovo aplikacijo za Windows ali Mac Da, Nicehash lahko nastavite za delo s svojo aplikacijo, zagonskim USB-jem ali lastno rudarsko programsko opremo.

Omeniti velja tudi, da Nicehash deluje drugače. Honeyminer vas poveže neposredno z verigo blokov vsakega kovanca, medtem ko Nicechash vedno zakupi vašo stopnjo razpršitve drugim rudarjem in vam tako ponuja nihajoče stopnje glede na donosnost kovanca in stopnjo zakupa.

Več sicer ne pomeni vedno boljšega, Nicehash ima res veliko možnosti, ki jih Honeyminer odslej ni na voljo, vendar se mnogi rudarji raje držijo preprostega in bolj neposrednega pristopa.

– Začnite zaslužiti kripto s HoneyMiner –

Kliknite to povezavo in takoj dobite 1.000 BREZPLAČNIH Satošijev!

Začnite zaslužiti

Zaključek o pregledu medu

Honeyminer je preprosto, a močno orodje, ki pomaga organizirati in centralizirati rudarska prizadevanja. Majhne, ​​srednje ali celo velike operacije lahko izkoristijo neposreden pristop Honeyminerja k rudarjenju in samodejnemu pretvarjanju zaslužka v bitcoine. Ustanoviteljska in tehnična ekipa podjetja Honeyminer s sedežem v ZDA je pokazala izkušnje in se ponaša z odlično skupino svetovalcev, ki pomaga graditi zaupanje v njihovo delovanje. 

Če želite zamenjati težko prislužene Bitcoin-e (BTC), jih boste morali zamenjati, saj Honeyminer za to ne ponuja nobene možnosti. Poleg tega se vsa izplačila obravnavajo samo v bitcoinih (BTC), druge možnosti pa danes niso na voljo.

Podpora CPU in GPU (enojni ali večkratni na eni ploščadi), pa tudi zmožnost povezovanja več ploščadi na isti račun z malo težav. Na žalost edini uporabniki, ki nimajo druge izbire, kot da priložnost predajo naprej, so uporabniki ASIC, Honeyminer trenutno ne ponuja podpore tem uporabnikom in v bližnji prihodnosti ni razkril svojih načrtov.

Uporaba Honeyminerja je izjemno enostavna in čeprav še ni na voljo več funkcij, ki so že na voljo v drugih možnostih, kot je Nicehash, je njihov uporabniški vmesnik / uporabniški vmesnik soliden in obetaven. Poleg tega se Honeyminer počasi nagiba k občutku, podobnemu skupnosti, ki bo nagradil svoje bolj predane uporabnike.

Če želite zagnati preprosto, a učinkovito rudarsko operacijo samo s svojim računalnikom ali precejšnjo rudarsko operacijo, lahko Honeyminer razmislite. Je preprost, njegov uporabniški vmesnik / uporabniški vmesnik je enostaven in lepo oblikovan, njegove funkcije so preproste, a uporabne in bolj nagnjene k praktični rešitvi za rudarje vseh stopenj.

Kot vedno se lahko vaša kilometrina razlikuje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me