LATOKEN Review: Najboljša borza kriptovalut v letu 2021?

Obstaja več kot 2.800 sredstev kriptovalut s skupnim trgom več kot 20.960 parov, s katerimi je mogoče trgovati na več kot 250 borzah kriptovalut. Morda, če ste nov v kriptovaluti in morda postavljate običajno vprašanje: zakaj je toliko borz? V današnji temi bomo pisali poglobljeno Pregled LATOKEN za vaše udobje. 

Preprost odgovor je “dva razloga: likvidnost in pristojnost”. Ta pregled LATOKEN-a bo raziskal, kako uporabljati borzo LATOKEN, njeno izvorno sredstvo – žeton LA in pristojbine LATOKEN. Nadaljnji pregled možnih obtožb o prevarah LATOKEN bo pomagal tako novim kot tudi starim uporabnikom oceniti svojo usodo.

latoken pregled

Kaj je LATOKEN?

Kaj je torej LATOKEN ali zakaj uporabljati izmenjavo LATOKEN? LATOKEN je platforma za žetone likvidnih sredstev (LAT), ki je bila razvita za omogočanje uporabnikom kriptovalut, da diverzificirajo svoje portfelje, tako da jim omogočajo dostop do resničnih in virtualnih sredstev, ki so bila na borzi tokenizirana in s katerimi je bilo mogoče trgovati.

Platformo s sedežem v Estoniji je leta 2017 ustanovil izvršni direktor Valentin Preobrazhensky skupaj s tremi drugimi uglednimi člani ekipe, dokler niso narasli na več kot 35 članov. Od začetka je poslanstvo LAT odstopalo nekoliko dlje od raison d’etre tradicionalne borze kriptovalut, vsaj tako je predlagala njihova začetna izjava o poslanstvu. Služila naj bi kot platforma za kripto trgovanje z več sredstvi, vendar je borza po njihovem razvoju postala bolj platforma za izmenjavo kriptovalut – ukvarjala se je predvsem z virtualnim trgovanjem s sredstvi.

Borza je v zgodnji fazi razvoja pritegnila pomembne številke, saj so bili njeni sedeži v svetovalnem odboru napolnjeni s podobnimi Kennethom Goodwinom, ki je bil nekdanji višji svetovalec za skladnost z izvršnim direktorjem ameriške centralne banke Federal Reserve..

V zgodnjem razvoju je ambiciozna platforma LAT poskušala označiti delnice modrih čipov, kot so Apple, Amazon in Tesla, pa tudi blago, kot so nafta, zlato in srebro. Cilj je bil dostopati do premoženja v vrednosti milijard dolarjev, ki je vključevalo pet razredov nepremičnin – delnice, nepremičnine, posojila, blago in umetniška dela.

Vendar so imeli nekaj težav in morda je bila zaradi predpisov, omejitev financiranja in morda medvedjih trendov na trgu kriptovalut njihova vizija zastala.

Čeprav platforma za izmenjavo LAT morda še ni dosegla svojih glavnih ciljev, je že v zgodnjih dneh dosegla kar nekaj stvari:

Menjava LATOKEN

Medtem ko je borza LAT morda izgubila nekaj svojih zgodnjih lusters, še vedno sodi med 20 najboljših borz s prilagojenim 24-urnim obsegom trgovine. Zabeleži povprečni dnevni obseg trgovanja v višini milijarde USD na 380 trgovskih trgih.

Čeprav zgolj obseg trgovine ni odličen način za merjenje uspešnosti borz kriptovalut, saj se v zadnjem času vse bolj pojavljajo očitki o pranem trgovanju in lažnih količinah na borzah kriptovalut. Lahko gremo še dlje, da ocenimo uporabnost izmenjave, kakovost naštetih projektov in varnostne funkcije ter politike KYC / AML borze.

IEO Launchpad DEX

Na borzi je tudi lansirna ploščica za zagonska podjetja, ki izvajajo svoje prvotne ponudbe za izmenjavo. Podatki razkrivajo, da je skupno 400.000 uporabnikov dostopalo do platforme IEO in vlagalo v več kot 130 zagonskih podjetij, s čimer je postala ena izmed uspešnih lansirnih plošč. Pred kratkim je objavil tudi javno beta fazo svoje decentralizirane borze, čeprav se zdi, da še ne deluje, saj ni zgodovine trgovanja; poleg tega so uporabniki omejeni na pologe in dvige.

Uporabniška izkušnja

Uporabniški vmesnik je večjezična platforma in je dostopen v angleškem, kitajskem, korejskem, vietnamskem in indonezijskem jeziku. Jezikovno nastavitev lahko spremenite v spustnem meniju v zgornjem desnem kotu strani.

Borza LATOKEN ni zapletena, saj ima preprosto ciljno stran, s katere lahko uporabniki dostopajo do trgovalne platforme, IEO Launchpad, denarnice, LA airdrop in LADEX. Vsebuje tudi stran za podporo, ki vsebuje teme pomoči, sestavljene kot pogosta vprašanja, ki uporabnikom lahko pomagajo pri reševanju pogostih težav med uporabo izmenjave.

Za bolj zapletene težave, ki jih pogosta vprašanja ne zajemajo, se lahko uporabniki obrnejo na splošno podporo bodisi tako, da ustvarijo vstopnico brez povezave ali pa se obrnejo na skupino za podporo bodisi po uradni e-pošti bodisi prek Telegram messengerja.

Trgovanje na borzi LATOKEN

izmenjava latokenov

Ko je račun ustvarjen, je gumb za polog in dvig dostopen z zgornje desne strani. Trgovalni pari vključujejo BTC, ETH, LA, USDT, TRX in TURBO. Vloge in dvigi Fiat kot tudi trgovanje na platformi trenutno niso aktivirani.

Deponiranje sredstev je običajno odvisno od omrežja blockchain, vendar bo med umikom transakcija opravila več varnostnih pregledov, da se zagotovi, da uporabnik upošteva politike umika platforme.

Začetna 24-urna omejitev dviga v višini 1.000 USD v kripto je postavljena na račun Tier 0. Za račune stopnje 1 in 2. Uporabniki morajo izpolniti različne korake za preverjanje poznavanja vaše stranke (KYC), preden lahko dvignejo do 10.000 oziroma 100.000 USD. Še več, za uporabnike z računi Tier 2 naj bi smeli opravljati dvige in pologe fiat in jim je omogočen dostop do prodaje žetonov na borzi.

Za račune tretje stopnje (trenutno onemogočeni) imajo uporabniki privilegij, da na dan dvignejo do 500.000 USD v kripto. Ti VIP-ji imajo tudi dostop do vseh funkcij platforme brez omejitev.

Varnostne funkcije

Različni pregledi LATOKEN poročajo, da platforma za zaščito svojih denarnic uporablja algoritem Advanced Encryption Standard (AES-256). Poleg tega naj bi bile baze z gesli za račun šifrirane s Salted SHA-256.

Zaradi varnosti sredstev ima platforma zasebne ključe za izmenjavo – ki je centralizirana borza in hrani vsa sredstva uporabnikov bodisi v vroči ali večpomenski hladni denarnici, do katere ima ekipa dostop. Sredstva, shranjena na borzah, sredstva uporabnikov postavljajo v mrežo zlonamernih akterjev, kot so hekerji, saj so izmenjave kriptovalut pogosto njihove tarče. Morda bodo lahko uporabniki LADEX-a, ko bo popolnoma deloval, lahko prosto nadzorovali uporabo svojih sredstev, ne da bi se bali, da bi bila ogrožena na borzi..

Uporabniki lahko dodatno zaščitijo svoje račune in preprečijo dostop tretjih oseb z nastavitvijo e-poštnih in telefonskih preverjanj ter z google aplikacijo za preverjanje pristnosti.

Politike LATOKEN KYC / AML

Kot pri večini platform za izmenjavo je tudi menjalnica LATOKEN skladna s KYC in AML. Še več, ker naj bi bili družba s sedežem v Estoniji, naj bi bili v skladu s politikami KYC in AML v tej državi..

LATOKEN Pristojbine

Med trgovanjem so provizije LATOKEN določene na 0,05% za vse pare žetona LA, medtem ko je 0,1% provizija za izdelovalce ali prevzemnike za vse druge trgovalne pare. Provizij za polog ni, za dvige pa platforma nastavi dinamično provizijo na podlagi omrežja blockchain.

Kriptovaluta LATOKEN

Borza LATOKEN ima svoj pripomoček, žeton LA, ki je zasnovan tako, da olajša transakcije kot valuta ponudbe in se uporablja za poravnavo provizij za transakcije na platformi. Borza LATOKEN je prvotno ponudbo kovancev izvedla leta 2017, kjer je s prodajo več kot 57 milijonov žetonov LA zbrala približno 20 milijonov USD.

Trenutno je v obtoku približno 380 milijonov LA žetonov od skupne ponudbe 400 milijonov in največ 1 milijarde žetonov. Po poročanju Etherscan.io, žeton LA je trenutno razdeljen na več kot 4.300 naslovov, pri čemer ima LATOKEN približno 84% celotne distribucije. LATOKEN skozi svoje naloge v skupnosti napoti LA žeton.

V zgodnjih dneh je žeton LA na drugih borzah uvrstil na seznam KuCoin, OkEx, Coinexchange, HitBTC, EtherDelta, BigOne; vendar ponudnik podatkov o kriptovalutah CoinMarketCap zdaj poleg matične borze, kjer je naveden žeton LA, poroča le o dveh drugih borzah: HitBTC in CoinExchange.

LATOKEN Obtožbe zaradi prevar

V industriji ni čudno, če ljudje projekt imenujejo prevara, še posebej, če projekt ne izpolnjuje pričakovanj. Vendar legitimnost takih zahtevkov in število ljudi, ki jih projekt prizadeje, zahteva lastno skrbnost skrbnikov. Ta del pregleda LATOKEN preučuje različne povratne informacije skupnosti kriptovalut in upošteva uporabniške izkušnje v realnem času, da ugotovi, ali je LATOKEN varen za trgovanje.

Med iskanjem morebitnih obtožb o prevarah LATOKEN so najpogostejše pritožbe prišli od uporabnikov, ki so imeli težave s podporo strankam, ko so transakcije narobe, zlasti zaradi napak pri vplačilu. Še več, drugi uporabniki so se pritoževali, da je LATOKEN našteval prevare, kar morda dvomi v skrbnost borze. Čeprav po uvrstitvi nekateri projekti ne uspejo in čez nekaj časa ne dobijo več trgovanja; poleg tega obstajajo številni drugi dejavniki, ki jih je treba upoštevati kot cene sredstev na padcu na borzi.

LATOKEN Review: Pros

 • Borza ima dobro likvidnost in je po dnevnem obsegu trgovanja med prvih 100 borz.
 • Uporabniški vmesnik je dobro poenostavljen tudi za novince, da se hitro znajdejo.
 • Stopnja uspešnosti IEO in izpostavljenost lahko pritegneta obete.

LATOKEN pregled: slabosti

 • Dvomljiva sredstva, ki kotirajo na borzi, znižujejo ugled menjalnice LATOKEN.
 • Preveč krožne ponudbe žetona LA ima borza.
 • Zaradi slabe podpore je težko zaupati, da bi se sklepi takoj izvedli, če bi uporabniki naleteli na težave.
 • Obtožbe o prevarah LATOKEN, ki nakazujejo, da trgovina s pranjem lahko odvrnejo nove uporabnike, če so količine zavajajoče.
 • Preveč slabih pregledov LATOKEN-a je velik odvračilni dejavnik.
 • Trenutno ni nobenih povezav fiat, ki bi bile integrirane z borzo.

Preberi več:

 • Pregled izmenjave Huobi
 • Pregled Coinone

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me