Pregled brezplačne denarnice: najboljša kripto denarnica za iOS in Android?

V tem pregledu Freewallet bomo ocenili zloglasne kripto denarnice na podlagi meril, kot so; funkcije, pristojbine, varnost, načrt in še veliko več …

S tem rečem, skočimo naravnost v to!

Kaj je Freewallet?

Freewallet je denarnica za digitalne valute, ki jo podpira splet, iOS in Android, zgrajena za shranjevanje in upravljanje več podprtih kriptovalut, pa tudi z vgrajeno izmenjavo, ki jo je razvil Freewallet, razvijalec s sedežem v Talinu v Estoniji, do nje pa je mogoče dostopati prek spleta na freewallet org.

Freewallet je med redkimi v družini denarnic, ki je začela z mobilnimi denarnicami s kriptovalutami, tako z vgrajeno izmenjavo kripto valut kot hladilnikom.

Freewallet je namenjen kripto uporabnikom in trgovcem. Prvič je izšel januarja 2016 v Talinu v Estoniji. Ekipa Freewallet je najprej ustvarila denarnico, ki so jo poimenovali “FantomCoin Wallet”, s katero so preizkušali njihovo tehnično usposobljenost, prilagodljivost in standarde ter pomagali ublažiti tveganje za zgodnje ptice.

Po preizkusu je ekipa Freewallet nadaljevala z ustvarjanjem nekaj denarnic za priljubljene kriptovalute, nato pa lansiranjem posameznih denarnic za kovance, kot so Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum itd. Prav tako so lansirali večvalutno denarnico Freewallet, denarnico Freewallet Lite in denarnico Freewallet Tokens za žetone na osnovi Ethereum blockchain.

Zgodovina razvoja freewallet:

Od začetka leta 2016 je bila denarnica Ethereum podjetja Freewallet uvrščena na prvo mesto v Googlu Play. Nato je julija 2016 Apple odobril denarnice Bitcoin, Monero in Ethereum in jih objavil v iOS App Store. Freewallet je bil nekajkrat nadgrajen in je zabeležil veliko mejnikov in razvojnih uspehov.

Freewallet je bila prva ekipa za denarnice, ki je oblikovala posebno denarnico Bitcoin Cash (BCH) za Android in iOS ter denarnico Bitcoin Gold (BTG) za uporabnike Androida. Do leta 2017 je ekipa Freewallet lansirala spletno različico večvalutne denarnice App Freewallet, do leta 2018 pa so bile denarnice Freewallet na splošno uvrščene na tretje mesto v kategoriji »najbolj priljubljenih spletnih denarnic« za Android.

Leta 2018 je ekipa Freewallet lansirala prvo posebno denarnico TRON (TRX) za Android takoj po sprostitvi neodvisne migracije TRON-ovega ekosistema. Istega leta 2018 je Freewallet registriral uradni projekt bele nalepke, imenovan “Multiwallet”.

Takrat je Freewallet mesečno zabeležil 23.583 prenosov APK-jev Freewallet.

Kaj je vključeno v Freewallet?

Pregled Freewallet bi se moral začeti s tem, kaj je vključeno;

Glavni dodatki, vključeni v zbirko denarnic Freewallet, so prisotnost vgrajene menjalnice, učinkovite hladilnice, prilagojena stran za vloge in enostavnost seznanitve, ne da bi morali uporabnike skrbeti za različne specifične tehnične lastnosti in zapletenost. nastavitve.

Družina Freewallet ima široko paleto, od multivalutne kripto denarnice do denarnic z eno valuto za Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold in tudi Tether.

Paleta denarnic, ki jih gosti Freewallet, vključuje spletno denarnico z več valutami, to je iOS in Android z več valutami Freewallet APK, 22 denarnic z eno valuto za Android in 8 denarnic z eno valuto za iOS.

Multivalutna denarnica Freewallet podpira več kot 30 digitalnih valut, ki jih je mogoče shraniti, prenesti in zamenjati. Ima funkcije denarnic za eno valuto Freewallet in še več, kar vključuje vrhunce valut, ki so v hitrem koraku glede na rast v vsakem trenutku, v “Priljubljenih” pa prikazuje tudi uporabniške aktivne denarnice.

Freewallet ima tudi svojo denarnico Token, posebej izdelano za žetone, zgrajene v okviru ekosistema blockchain Ethereum. Prejema, shranjuje in prenaša žetone na osnovi Ethereuma. Ta denarnica Token podpira več kot 350 žetonov ERC20 in seveda vključuje tudi Ethereum. Trenutno je na voljo samo uporabnikom Androida.

Obstaja tudi Freewallet Lite, ki ga je zgradila ekipa Freewallet. Ta denarnica je očitno prišla po različnih negativnih ocenah, da je Freewallet skrbniška denarnica, v kateri so zasebni ključi uporabnikov. Ta denarnica zagotavlja, da se za vsako transakcijo samodejno ustvari nov naslov, njenemu skupnemu stanju in transakcijski aktivnosti je težko slediti. Gre za hierarhično deterministično denarnico, ki ne zahteva registracije, ima popolno anonimnost, odjemalsko nadzorovan zasebni ključ in 100% zasebnost. Ta razvoj je en velik dosežek ekipe Freewallet. Freewallet Lite trenutno podpira Bitcoin, Ethereum in ERC20 žetone in je na voljo tako mobilnim uporabnikom Android kot iOS.

Partnerji Freewallet:

Kot del svojega razvoja in nadgradnje ter seveda, da bi sčasoma omogočil podporo dodatnih priljubljenih kovancev, je Freewallet sklenil različna partnerstva z različnimi vodilnimi kovanci, kripto / digitalnimi projekti in finančnimi podjetji, kot so Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT in Decent Wallet, da omenim le nekatere.

partnerji za pregled brezplačnih denarnic

Pregled brezplačne denarnice: Značilnosti

Družina Freewallet ima nekaj prepoznavnih lastnosti, ki jih izstopajo v primerjavi z drugimi denarnicami;

Možnost nakupa podprtih kovancev s kreditno kartico.

brezplačni pregled nakupa kreditne kartice

  • Predplačniški telefon lahko dopolnite z uporabo bitcoinov neposredno iz Freewallet-a
  • Prisotnost štirih različnih možnosti plačila med prenosom Bitcoinov in drugih kovancev
  • Razpoložljivost 13 različnih jezikovnih lastnosti, vključno z angleščino, nemščino, francoščino, španščino, ruščino, italijanščino in poenostavljeno kitajščino
  • Takojšnje transakcije med uporabniki Freewallet brez stroškov

Pregled Freewallet: Pristojbine

Na Freewalletu je težko najti veliko informacij o provizijah. Na prvi pogled je vse brezplačno. Brez provizij za prijavo, naročnine ali večje razlike v menjalnih tečajih.

Pristojbine za brezplačno denarnico so kar precejšnje. Na voljo je privzeta pristojbina za vsako možnost pristojbine, odvisno od nujnosti prenosa, ki se spremeni, ko se pripiše znesek, ki ga je treba nakazati. Ima nizke, običajne, hitre in nujne možnosti.

Provizija, ki se zaračuna za posamezen obseg možnosti provizije, je odvisna samo od zneska transakcije in trenutne obremenitve omrežja. Možnost privzetega nadomestila dejansko ostane na “Normal”.

Funkcija izbire med različnimi razponi možnosti provizij vam omogoča, da sami regulirate hitrost transakcije z digitalno valuto.

Je Freewallet varen?

Človek bi odgovoril pritrdilno. Freewallet še nikoli ni imel nobenega negativnega varnostnega poročila. Ekipa zagotavlja varnost sredstev uporabnikov in je za to omogočila različne varnostne funkcije, kar vključuje;

  • Prisotnost kode PIN in Touch ID.
  • Aktivna 2-faktorska avtentikacija.
  • Večpodpis transakcij pred potrditvami.
  • Hladilno skladiščenje sredstev.
  • Možnost rednega pregleda vseh prijavljenih sej in prekinitve neznanih.
  • Prisotnost omejitev transakcij pri dvigih, ki jih uporabnik lahko prilagodi.

Je Freewallet najboljša kripto denarnica?

Freewallet morda ne bi bil uvrščen med najboljše kripto denarnice, vendar glede na njegove značilnosti, zgodovino in preglede izstopa kot izjemna kripto denarnica za kripto uporabnike in trgovce. Freewallet je tudi enostavno namestiti, nastaviti in uporabljati z zelo enostavnimi in uporabnikom prijaznimi vmesniki (kot lahko vidite spodaj).

nadzorna plošča za pregled freewallet -

Alternative Freewallet:

Pregled Freewallet-a bo nepopoln, ne da bi navedel nekaj alternativ Freewallet-u glede na njegove lastnosti, varnostno osnovo in zagotovljene storitve. Vključujejo ESR denarnico, Electrum, Blockchain denarnico, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet in Monerujo.

Za več informacij o skupini in njenih izdelkih, vključno z razvojnimi posodobitvami, se lahko kadar koli obrnete na podporo za Freewallet ali preverite, ali je domača stran za več informacij.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me