Pregled CoinGate 2021: preučen procesor plačil kriptovalut

Če ste spletni trgovec in resno sprejemate digitalno valuto, kot je Bitcoin, kot način plačila, potem morate res razmisliti o uporabi plačilnega prehoda za plačila v blockchainu. CoinGate je eno tistih podjetij, ki lahko nudijo tovrstne storitve. Toda ali so zakonite in ali jim je mogoče zaupati, da jih lahko uporabljajo? Nadaljujte z branjem več tega Pregled CoinGate da dobite popolno perspektivo delovanja platforme.

KAJ JE COINGATE? 

pregled coingate

CoinGate je plačilni procesor Bitcoin (BPP), ki služi kot spletna platforma digitalne valute, ki podjetjem in posameznikom zagotavlja trgovske storitve, v bistvu pa omogoča podjetjem, da sprejmejo Bitcoin in več kot 50 drugih alternativnih kriptovalut, primeri so Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dash, med drugim kot plačilo za svoje izdelke prek spletnih in tradicionalnih POS možnosti. Prav tako posameznikom in organizacijam omogoča trgovanje z bitcoini na trgu digitalnih valut. 

CoinGate je bil ustanovljen leta 2014 in je v celoti zaživel v začetku leta 2015. Ustanovljen je v mestu Vilnium v ​​Litvi in ​​trenutno ponuja več kot 4.500 poslovnih strank in 80.000 registriranih uporabnikov. Na voljo ima tudi številne možnosti plačila.

CoinGate je preprosto spletna tržnica s funkcijo obdelave plačil. Trgovci se registrirajo, tržijo in prodajajo svoje izdelke za plačila v bitcoinih, fiatih in drugih podprtih digitalnih valutah. Uporabniki se registrirajo, da lahko po spletu dobijo izdelke in enostavno plačujejo z digitalnimi valutami z uporabo različnih možnosti plačila, ki so na voljo. Tudi kot tržnica, ki je, omogoča trgovanje z bitcoini po najboljši ceni na trgu digitalnih valut v primerjavi s cenami, ponujenimi na različnih borzah. Trgovci s kripto lahko torej kupujejo in prodajajo Bitcoin s CoinGate, lahko opravljajo posle tako kot pri običajnih borzah, pri čemer se naslanjajo na varno in varno okolje, ki ga ponuja CoinGate. 

CoinGate podjetjem pomaga, da se pripravijo na prihodnost z Bitcoin POS-om, pripomočki in vtičniki za spletne nakupovalne vozičke, kot so Magento, WooCommerce OpenCart, VirtueMart itd. Ponujajo tudi aplikacije Bitcoin Point of Sale za Android in iOS za nemoteno mobilno nakupovalno izkušnjo za stranke, ter hitrejša in varnejša obdelava plačil za podjetja. 

Prednosti CoinGate

Ko CoinGate pregleda njegove prednosti, CoinGate samodejno in nemoteno obdeluje plačila Bitcoin, vsa izplačila pa se pošljejo na račune trgovca brez kakršnih koli odbitkov, razen stroškov obdelave.

Ta izplačila so na voljo v evrih, ameriških dolarjih, USDT ali Bitcoinih. 

CoinGate izvaja tudi samodejno pretvorbo fiat / kripto v kripto; to pomeni, da je mogoče plačila Bitcoin samodejno pretvoriti v EUR / USD. Trgovec lahko tudi raje plačuje v Bitcoinih, vendar ima stranko / kupca, ki želi plačevati v Ethereumu ali Dashu, CoinGate preprosto sprejme plačilo Ethereum ali Dash in ga samodejno obdela in pretvori v Bitcoin, ki ga ima prodajalec, nato plača pretvorjeni Bitcoin na račun trgovca. 

pregled coingate

Cene Bitcoinov in drugih kovancev se nenehno primerjajo s cenami drugih borz in se posodabljajo v realnem času, tako da trgovci, trgovci in stranke CoinGate plačajo čim manj. 

CoinGate svoje trgovce ščiti tako, da zagotavlja, da so plačila nepovratna, da obstaja visoka stopnja zasebnosti strank in tudi nižje pristojbine. 

Provizije CoinGate

Pri pregledu svojih provizij CoinGate: Kar zadeva dvige, CoinGate ne zaračuna provizij za dvige Bitcoinov, stroški, opravljeni pri dvigih advcash, SEPA, Skrill ali International Bank, so vsi na podlagi tretjih. 

provizije za coingate

Za trgovce CoinGate CoinGate zaračuna 1% pavšalno provizijo za obdelavo plačil. Za namestitev ali ponavljajoče se provizije kupci ne plačujejo nobenih provizij. 

Pri trgovanju CoinGate zaračuna 3% pavšalno provizijo za vse nakupne in prodajne posle, sklenjene na njem. 

Druge provizije za nakup zaračunajo neodvisni partnerji, kot so Skrill, Neteller, ponudniki kreditnih / debetnih kartic in drugi. 

Značilnosti CoinGate BPP

Ob temeljitem pregledu CoinGate je tu nekaj njegovih najpomembnejših lastnosti;

Za podjetja / trgovce:

 • Bitcoin prodajno mesto 
 • Vtičniki za e-trgovino
 • API za plačilo z bitcoini
 • Gumbi za plačilo
 • Sprejema več kot 50 altcoinov
 • Takojšnja pretvorba v EUR / USD
 • Integracija ShapeShift.io 
 • Changelly integracija 

Za trgovce:

 • 3% provizije za nakup / prodajo
 • 24-urni umik 
 • Zaščita na najvišji ravni z 2FA z Googlovim preverjevalnikom 
 • Šifriranje dokumentov. 

Partnerski program

CoinGate ponuja referenčne povezave, ki omogočajo prejem 1% pristojbin, ki jih plačajo trgovci, ki so se registrirali z vašo povezavo. Priporočene stranke bodo plačale za 0,5-1% nižje pristojbine kot običajne 3%. Napotitelji bodo prejeli odstotek celotnih plačil, ki jih izvede navedena stranka. 

Dosežki CoinGate 

Pregled CoinGate bo nepopoln, ne da bi si ogledali nekaj njegovih dosežkov. CoinGate še naprej raste, se uvaja in širi od samega začetka. 

Leta 2017 je imel rekord 100.000 plačanih naročil, 70 milijonov dolarjev obdelanih plačil in več kot 3.000 trgovcev. 

V letu 2018 je zabeležil več kot 300,00 plačanih naročil, registriranih 50.000 novih uporabnikov, podprti in sprejeti kot plačilno sredstvo žetoni LTC, ETH in ERC20, kot nove možnosti plačila so bili dodani Skrill, Neteller in Klarna dodani so bili vtičniki za plačilo in postalo je tudi Lightning Network, ki omogoča nemoteno in hitro obdelavo plačil. 

Tudi v letih 2016 in 2017 je CoinGate prejel nagrado “Rising Star” in nagrado “Great User Experience” od FinancesOnline. 

Alternative CoinGate

CoinGate je odlična spletna platforma za obdelavo plačil, vendar ima tudi lastne konkurente, ki so alternativa temu trgu na trgu / industriji; BitPay, 2Checkout, Stripe, SecurionPay, Paysafe, Cayan in Splash. 

Lahko se odločite za redne posodobitve od vedno aktivnega CoinGate-a blog ali obiščite spletno mesto v živo, da dobite več novic, informacije o CoinGateu ali se registrirajte. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me