Pregled Huobi Exchange 2021: preučene varnost, zaščita in funkcije

Huobi Global je borza kriptovalut s sedežem v Singapurju, ki je bila ustanovljena leta 2013 po takrat naraščajočem sprejemanju verig blokov in kriptovalut, poleg tega pa je treba imeti platforme, kjer je mogoče trgovati z različnimi kripto kovanci in žetoni. Huobi kot beseda v mandarinščini pomeni “valuta”, kar dobesedno razlaga menjavo Huobi kot platformo za menjavo valut. Za boljše razumevanje preberite spodnji celoten pregled izmenjave Huobi.

O borzi Huobi

pregled izmenjave huobi

Od leta 2013, leta ustanovitve do 6, Huobi se je v svojem času na trgu nenehno razvijala več kot večina drugih večjih borz. Pred kripto regulativnimi ukrepi na Kitajskem je Huobi predstavljal skoraj 90 odstotkov trgovanja z bitcoini, saj je bil med prvimi tremi kripto borzami kot na Kitajskem in pravzaprav največji in najbolj aktiven kripto trg na Kitajskem.. 

Hitro naprej po kitajski prepovedi trgovanja s kripto in bitcoini, Huobi ostaja osredotočen na nove poslovne modele, ki omogočajo več trgovanja s kripto na kripto, v ZDA je uvedel storitve, prav tako pa prenavlja blagovno znamko in nadgrajuje z novejšimi borznimi modeli trgovanja, kot sta decentralizacija in medsebojno trgovanje. 

Trenutno se Huobi po obsegu trgovine še vedno uvršča med 10 največjih svetovnih borz, visoko pa se uvršča tudi na druga pomembna področja, kot sta prestiž in likvidnost trga, saj več kot 510 preverja aktivne trge, več kot 20 nepreverjenih trgov in več kot 90 kriptovalut, ki kotirajo na borzi. 

Izmenjava Huobi je bila narejena kot kripto izmenjava za posvojitelje in trgovce s kriptovalutami, da bi bila platforma, na kateri bi lahko kovance zlahka zamenjali za druge kovance. Čeprav je Huobi svetovna borza kriptovalut, je poudarek na azijskih trgih s sedeži na Japonskem, v Koreji in Hongkongu ter s sedežem v Singapurju. Vendar pa je pisarna Huobi China ohranjena kot blockchain svetovalna in raziskovalna platforma.

Je Huobi varen?

Huobi deluje od svoje ustanovitve leta 2013 in ni imel večjih varnostnih kršitev, vdorov ali izgube uporabniških sredstev. Zanje velja, da sledijo najboljšim praksam borze kriptovalut, ko gre za varnost, saj v danem trenutku hranijo približno 98 odstotkov rabljenih najdb in imajo tudi „sklad za zaščito vlagateljev“, s katerim lahko prizadenejo uporabnike. v primeru vdora. 

Ali je Huobi Pro zakonit?

Da, Huobi Pro je in ostaja zakonit in varen pred priljubljenimi pregledi in ocenami. Huobi Pro je eden od aktivnih partnerjev Huobi Global. 

HUOBI ZNAČILNOSTI 

HUOBI ZNAČILNOSTI

Denarnica:

Huobi ima denarnice na voljo za vse kovance in žetone, ki jih podpira borza in trguje z njimi. Vsak uporabnik ima za vsak kovanec določeno denarnico in jim je dodeljen določen javni in zasebni naslov. 

Provizije za menjavo:

Huobi ima za vsako trgovanje tako proizvajalcev kot prevzemnikov 0,2-odstotno provizijo za obseg trgovanja manj kot 5 milijonov. Provizije za trgovanje se z naraščajočim obsegom trgovine zmanjšujejo in dosegajo 0,015 odstotka za proizvajalce in 0,025 odstotka za prevzemnike, ko je obseg trgovanja do 300 milijonov in več. 

provizije za izmenjavo huobi

Izplačila in vloge:

Huobi Global nima funkcije fiat za vloge in dvige, sprejema le depozite v kriptovalutah in omogoča tudi dvige kriptovalut za vse svoje uporabnike, čeprav ima funkcijo fiat trgovanja, kjer lahko nekatere kovance, kot so BTC, ETH in XRP, kupite s fiatom prek kreditne kartice, debetne kartice itd. Za nakazila in dvige se ne zaračuna provizija. Njegova vplačila in dvigi se opravijo v nekaj minutah, čeprav se število potrditev razlikuje glede na kriptovalute. Omejitve umika obstajajo in se razlikujejo tudi glede na različne račune glede na umik kriptovalute in če je uporabnik preverjen uporabnik. 

KYC:

To je še ena pomembna značilnost v pregledu Huobi Exchange. Huobi ima na voljo funkcijo za stroge zahteve glede KYC / AML. To pomeni, da niso potrebni vsi uporabniki preverjanja, čeprav si Huobi pridržuje pravico zahtevati preverjanje od katerega koli uporabnika v primeru posebnega primera ali odkleniti višje omejitve umika pri dnevnih dvigih.

Aplikacija Huobi:

Huobi ima tudi aplikacijo, ki uporabnikom olajša trgovanje z njo. Aplikacija je na voljo za Windows, Mac, iOS in Android. 

Uredba:

Pri pregledu Hobo izmenjave so pomemben dejavnik tudi regulativne obveznosti. Huobi Global je registriran na Sejšelih in je urejen v skladu s predpisi Sejšelov. Z uporabo Huobija ste odgovorni za zagotavljanje skladnosti z ustreznimi zakoni in predpisi, sprejetimi v vaši jurisdikciji, ki Huobi morda ni zakonit ali urejen v. 

Huobi Partners:

huobi partnerji

Huobi Global ima partnerje po vsem svetu in ima nekaj drugih borz, ki jih vodijo njihovi partnerji. Obstaja Huobi Pro, Huobi HBUS, ki je njihov strateški partner v ZDA, Huobi Korea, in Huobi Pool Eco Exchange.

V tem pregledu izmenjave Huobi ena glavnih značilnosti, ki je všeč njenim uporabnikom, ostaja 24/7/365 služba za stranke, čemur sledi dostop do širokega nabora kripto kovancev in žetonov, pa tudi programi predobrazovnega izobraževanja za nove uporabnikov. Njene slabosti ostajajo predvsem v tem, da so ohlapno regulirane, zaradi česar trgovanje na Huobi Global poteka večinoma na tveganje uporabnika, poleg tega pa tudi dejstvo, da so bili prej obtoženi ponarejanja obsega trgovanja na borzi. 

UPORABA HUOBI RAČUNA 

Če želite ustvariti račun, najprej pojdite na spletno mesto borze – https://www.huobi.br.com, kliknite »ustvari račun«, pravilno izpolnite svoje podatke, zlasti svojo telefonsko številko, ker je ne boste mogli spremeniti po stopnji, pošljite svoje podatke, nato potrdite svojo telefonsko številko in e-pošto. 

Najprej si zagotovite zaščito računa, tako da izberete močno geslo in aktivirate tudi 2FA. 

Nato lahko položite tako, da odprete »Stanja«, izberete valuto in kopirate naslov. 

Pri dvigu pojdite tudi na »Stanja«, izberite valuto, vnesite naslov in znesek ter kliknite na »dvig«. Ko se prikaže polje za preverjanje pristnosti, vnesite kode, ki so potrebne, in nato kliknite »potrditev«.

Če želite trgovati, kliknite »Izmenjava«, da vas popelje na stran trgov, ki vsebuje knjigo naročil, grafikon cen in možnosti omejitve nakupa / prodaje / zaustavitve. Nato izberete želeno valuto in jih bodisi kupite ali prodate.

ALTERNATIVE HUOBI

V tem pregledu izmenjave Huobi bomo prikazali tudi nekatere alternative Huobi Global glede na velikost, količino, likvidnost in število podprtih kovancev. Vključujejo Coinbase, Kraken, Coincheck, Koinim, RippleFox, Nock in OkCoin. 

ZAKLJUČEK 

Ta pregled borze Huobi kaže, da je borza Huobi varna in trdna borzna platforma za širok spekter kriptovalut. Ima odličen uporabniku prijazen vmesnik, močno shrambo, intervencijski sklad za uporabnike v primeru negativnih dogodkov in tudi aplikacijo za izmenjavo, ki je na voljo za naprave Windows, Mac, iOS in Android. 

Konec je, kljub ohlapnim regulativnim omejitvam in drugim slabostim, ki jih ima Huobi, še vedno čudovita borza za trgovanje in ena izmed zelo priporočljivih med drugimi borzami kriptovalut in digitalnih sredstev. 

Preberite tudi:

  • Pregled Coinswitch
  • LATOKEN Pregled
  • Pregled CoinExchange
  • Pregled Gatehub

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me