Profit Trailer Review 2021 [Avtomatizirana programska oprema za kripto trgovanje]

Trgovanje s kriptovalutami in naložbe so v zadnjih nekaj letih postale priljubljene, saj več glavnih udeležencev izraža zanimanje za alternativne trge. Tudi institucionalni vlagatelji so začeli svojo pozornost usmerjati na vključevanje digitalnih valut kot dela svojega naložbenega portfelja.

Da bi povečali svoj potencial za zaslužek, so nekateri trgovci začeli uporabljati trgovalne bote za optimizacijo svojih trgovskih dejavnosti. Trgovalni boti delujejo v skladu z določenim sklopom pravil, ki jih mora operater (človek) jasno definirati in programirati v botu. Ti sklopi pogojev omogočajo botu, da izvrši preprosta do zelo zapletena naročila za nakup in prodajo.

Vzpostavitev zapletene mreže zavarovalnih poslov in obrambne trgovine. Profitna napovednik je trgovalni bot, zasnovan za nove in napredne uporabnike. Profit Trailer je lahko močno orodje v trgovčevem triku trikov. To orodje vam omogoča spanje, ki ga 24-urni kripto trg, ki na videz ne spi, vedno primanjkuje.

Zagotovili so platformo z vgrajenimi orodji za grafikone iz pogleda Trading, ki lahko samo po sebi izboljšajo vaše izkušnje pri trgovanju, če jih pravilno izvedete z backtestingom. V tem članku bomo raziskali, kaj je bot za trgovanje z dobičkom, kako delujejo in kakšne prednosti je mogoče izkoristiti med njihovo uporabo.

Pregled profitnih napovednikov

Kaj je bot za trgovanje z dobičkom?

Profit Trailer je lahko močno orodje v trgovčevem triku trikov. To orodje vam omogoča spanje, ki ga 24-urni kripto trg, ki na videz ne spi, vedno primanjkuje.

Zagotovili so platformo z integracijo iz pogleda Trading, ki lahko samostojno dvigne vaš postopek trgovanja, če se pravilno izvede z backtestingom. Profit Trailer VPS je vnaprej nameščen in pripravljen na trgovanje, kar odstrani številne preglavice pri nastavitvi trgovalnega bota.

Nadzorna plošča za spremljanje je dobro razporejena, tako da lahko iz mobilnega telefona konfigurirate nastavitve. Imajo tudi možen dnevnik nakupa, ki pregleduje možne posle in jih izvede, če se cena ujema z določenimi razmerji tveganja in koristi. Dnevnik parov prikazuje vaše kupljene kovance čisto in.

Dnevnik DCA (povprečje stroškov v dolarjih) omogoča več nakupov, ki jih sproži odstotek izgube. Ne maramo povprečenja, nikoli ne vrzite dobrega denarja za slabim denarjem, ki pričakuje, da bo popravil trgovino. To bo dolgoročno povečalo vaše izgube in trgovanje obravnava kot igranje iger na srečo več kot obvladovanje tveganj. Dust Log beleži neprodane dele neizvedenih poslov.

Profit Trailer deluje na naslednjih borzah; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX in Bybit. T o je impresiven seznam nekoliko uglednih borz.

Dobičkonosno smo preizkušali tega trgovalnega bota. Vendar to ne pomeni, da boste donosni. Imamo dolgoletne izkušnje na več trgih in razumemo, kako uporabljati skript za bor in Tradingview. Brezplačno različico priporočamo vsem trgovcem, da preizkusijo.

Kdo lahko uporablja prikolico z dobičkom?

Profitna napovednik je trgovalni bot, zasnovan za nove in napredne uporabnike.

Vnaprej je konfigurirano, da začnemo s trgovanjem takoj; kot smo že omenili, morajo imeti operaterji načrte trgovanja in programirati profitne prikolice ustrezno in v skladu s tržnimi razmerami.

Vse nastavitve lahko tudi prilagodite.

Strategije priklopnih profilov

Trgovski roboti imajo veliko prednosti pred trgovanjem z ljudmi. Trgovski roboti lahko trgujejo na trgu 24 ur na dan, 7 dni v tednu skozi celo leto in se ne bodo pritoževali.

Ni jim treba spati, jesti ali imeti družabnega življenja. To njihovim uporabnikom omogoča nekoliko normalno življenje in izkorišča koristi za vzpostavitev donosnega sistema trgovanja.

Če želite pravilno vzpostaviti sistem trgovanja, morate razumeti, kako delujejo trgi. Kateri pogoji bodo prinesli dobiček in kakšni pogoji lahko povzročijo izgubo.

Kdaj sprejeti izgubo in kdaj podvojiti za večji dobiček. Težava pri trgovalnem botu je, da bodo delali samo tisto, kar jim naročite.

Če ne razumete, zakaj trgovalni roboti izvajajo določena dejanja, bo samo vprašanje časa, kdaj bo vaš račun likvidiran.

Tudi če razumete, kaj počne trgovalni bot, morate nenehno razvijati svoj trgovinski pristop, da ostanete v skladu s trgi.

Če imate učinkovit načrt trgovanja, ga lahko vaš trgovalni bot izkoristi za stalno trgovanje. Načrte trgovanja je vedno mogoče izboljšati, trgi pa so dinamični.

Vsi uspešni operaterji botov uporabljajo backtesting, da razvijejo svoje trgovinske načrte s trgi ali ustvarijo nove trgovinske načrte, ki delujejo pod drugačnimi tržnimi pogoji..

Priporočamo uporabo Tradingview in Backtest-Rookies. Tradingview uporablja Pineov skript, odličen uvod v preizkušanje z veliko skupnostjo in veliko razpoložljivih virov.

Trgi medvedov in bikov imajo na splošno svoje pogoje. Ne bo nujno, da bo najugodnejši sistem za vstop in izstop z dolgimi rokami prav tako dobro prodajal kratke.

Trgovalni sistemi so lahko izredno zapleteni, z večkratnimi pogoji vstopa in popolnoma nepovezanimi pogoji izstopa.

Računalnik in trgovalni program lahko hkrati trgujeta na več trgih in se po potrebi odzove na vse spremembe hkrati.

Po drugi strani pa lahko človek izvede le en vhod ali en izhod hkrati.

Profit Trailer Lastnosti in cene

Profit Trailer ima 4 licence, brezplačno, eno izdajo, osnovno in napredno. Priporočamo, da začnete z brezplačno licenco in se seznanite s programom.

Poskusite namerno izgubiti trgovanje s papirjem. Oglejte si, kako se bot Profit Trailer odziva na trge z različnimi dražljaji in različnimi trgovalnimi pari.

Pristojbine lahko plačujete mesečno, kar priporočamo, ali pa kupite doživljenjska članstva. Pristojbine se gibljejo od 30,00 do 999,00 EUR

Profit Trailer ima dodatne stroške, ki jih je treba upoštevati. Profit Trailer lahko namestite na VPS. Za dodatno enostavnost uporabe lahko uporabite tudi njihov VPS za 10,00 EUR / mesec. 1 reža za ključ API stane 250,00 EUR.

Ključ API omogoča botu dostop do vašega menjalnega računa in trgovanje. Nadgradnja Multi Exchange stane 150,00 EUR in vam omogoča uporabo vseh menjalnic.

Konfiguracija reže za shranjevanje znaša od 10,00 do 50,00 EUR, prodanih v pakiranjih po 10. Morda boste želeli ustvariti in shraniti veliko število konfiguracijskih datotek na strežnik za takojšen odziv na hitro razvijajoče se tržne razmere.

Integracija TradingView za 5,00 EUR / mesec je najboljša lastnost.

To vam resnično omogoča popoln nadzor nad izvrševanjem zapletenih naročil, ki vnašajo tržne podatke iz katerega koli sredstva, ki je na voljo na Tradingview, kot pogoj za vstop ali izstop..

Institucionalni trgovci sklepajo posle, ki pregledujejo več trgov za dodaten vpogled v trge.

V nedavnem zrušitvi Crypto je BTC trgoval v koraku z industrijskim povprečjem Dow Jones.

Zadnji izdelek, ki je na voljo, je podajalnik za 169,00 €. To orodje omogoča dinamično spreminjanje trgovalnih parametrov v realnem času, ne da bi nastavili konfiguracijsko datoteko ali napisali skript v Tradingview.

Čeprav je to lahko koristno, predstavlja resno tveganje za vaš trgovalni račun, če je to storjeno nepravilno, saj so operaterji pod številnimi pogoji nagnjeni k okvaram.

Ko se prijavite za eno od članstvo, boste dobili dostop do njihovih trgovalnih signalov, ki jih ne priporočamo.

Z izdelkom ni nič narobe, bolj pomembno pa je, če razmišljate sami in utemeljujete svoje posle.

Uporaba načrta trgovanja za ustvarjanje lastnih signalov je edini način za izboljšanje razumevanja trgov in zapletenosti trgovanja s tem določenim parom..

Kako nastaviti profitno napovednik

Profitna napovednik

Profit Trailer ima nekaj neverjetnih virov: Dobitnik napovednika Wiki je dobro zastavljen, raziskuje zapletenost njihovega trgovskega bota v berljivi angleščini. Postopek nastavitve in upravljanja svojega bota omogočajo za povprečnega netehničnega človeka. Njihov Neskladje skupnost je polna koristnih operaterjev botov; imajo tudi vodnika, če še nikoli niste uporabljali razdorov.

Profit Trailer ima podporno osebje v podjetju Discord. Za hitro in hitro ločljivost odziv podpore VPS traja največ 30 minut. Profit Trailer ima tudi odličen YouTube kanal, napolnjen z začetnimi viri. Profit Trailer ima trženje na mestu. Njihov Facebook račun ima jasen cilj in strategijo, poleg tega pa imajo tudi Twitter, da svojim uporabnikom da jasen pogled na samega trgovalnega bota.

Alternative za kripto trgovanje

Profit Trailer ni edini trgovalni bot. Zenbot je odprtokodna, popolnoma brezplačna alternativa trgovanju z roboti, vendar je krivulja učenja strma, zahteva dobro razumevanje trgov in kodiranja in ni namenjena začetnikom.

Kriptohopper

Ta bot je plug and play, omogoča strategije po meri in testiranje za nazaj. Naprodaj so tudi strategije. Vedno priporočamo, da razmišljate sami, a ideje lahko navdihnejo ali pripeljejo do kreativnega razmišljanja in dela s ponujenim. Odlično za začetnike.

Cryptotrader

Obračuna več pristojbin in se ukvarja samo s kripto. Prav tako vas prisilijo, da načrt nadgradite, ko se poveča vaš račun. Ta platforma vam ne ponuja programa.

Ponujajo spletni portal, kjer njihovemu botu naročite, kako izvaja vaše posle. Imajo tržnico strategij in podpirajo testiranje za nazaj.

Gunbot

Ima samo enkratno plačilo in je dobro znan in zaupanja vreden. Imajo strateško tržnico, ki je nekoliko draga. Priporočajo uporabo lastnega VPS ali strežnika in vam tega ne bodo nastavili. Ima tudi dodatek Tradingview, ki omogoča tudi testiranje za nazaj.

Imajo veliko izbiro izdelkov, vključno z arbitražnim trgovanjem. Gunbot ni za začetnike.

Hassbot

Dražje, vendar ima veliko funkcij; imajo tudi arbitražno trgovanje, backtesting, samodejno uglaševanje in varnostne ukrepe, ki so odlična zaščita. Priporočajo strežnik in menimo, da ni za začetnike. Tudi njihova podpora je neverjetna.

Je profitna prikolica zakonita?

Profit Trailer je zakonit in zelo donosen način trgovanja. Če veste, kako trgovati, lahko načrtujete in izvajate trgovino v skladu z vnaprej določenimi pravili in znanjem kodiranja.

Če lahko naredite te tri stvari, bi morali videti dobiček. Če teh treh stvari ne morete narediti, ne boste ustvarili toliko dobička ali bi lahko izgubili ves svoj trgovalni kapital na povezanih računih za izmenjavo kriptovalut..

Zaključek

Trgovski roboti delajo težje in dlje kot ljudje, niso čustveni in ne bodo panični. Na žalost bodo storili samo tisto, kar jim naročite, in lahko vaš račun hitro izpraznijo, če je nastavljen nepravilno. Preden pomislite na trgovalnega bota, morate v določenem časovnem obdobju najprej postati donosen trgovec.

Priporočamo 1 do 2 leti in tudi takrat morda ne boste izpostavljeni zapletenosti vsega, kar ponuja trg bikov ali medvedov. Številni trgovci z računi porabijo leta za izboljšanje svojega matematičnega, programskega in tržnega znanja, da bi postali donosni. Pregled neštetih grafikonov in testiranje vseh spremenljivih spremenljivk.

Vedno imejte v mislih; Če bi bile proste strategije tako dobre, bi finančna institucija kupila celotno podjetje za 8 do 10-mestni znesek. Tudi strategije plačljivega trgovanja iz istega razloga niso tako uporabne. Vedno imejte svoj načrt trgovanja. Priporočamo, da preizkusite brezplačno različico, tudi če ne nameravate trgovati z botom.

Funkcije in vpogledi v trg vam lahko pomagajo oblikovati strategijo trgovanja ali nadalje opredeliti vaše razumevanje trga. Na koncu nikoli ne hranite vse svoje kriptovalute na računu, s katerim trgujete z boti, na eni borzi. Uporabite več borz za diverzifikacijo tveganj in uporabite rezervno denarnico za rezervni kapital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me