YouHodler Review 2021: Najboljše mesto za pridobivanje posojil za kriptovalute?

Ta članek zajema poglobljene podrobnosti o posojilni platformi YouHodler, vključno s pomembnimi informacijami, kot so obrestne mere, sheme posojil, kriptovalute, odobrene za uporabo kot zavarovanje na platformi itd..

Kriptovalute, ki veljajo za velike potencialne motilce tradicionalnih finančnih sistemov, vsak dan pridobivajo na moči.

Kljub ogromnim potencialom te tehnologije pa uporabniki pogosto vlagajo v ta prostor težko. To je predvsem posledica zelo nestanovitne narave celotnega ekosistema kriptovalut.

Uspeh v kripto prostoru zahteva, da se uporabniki kljub neugodnim nihanjem cen držijo kripto sredstev. Ta glavni vidik kripto prostora je navdih za zagon YouHodlerja.

Ta pregled YouHodlerja med več pomembnimi podrobnostmi osvetljuje zapletene podrobnosti platforme, njene funkcionalnosti, obrestne mere, funkcije in kako varna je platforma..

YouHodler pregled

Kaj je YouHodler?

YouHodler, ki je bil ustanovljen leta 2019, je fintech podjetje, ki se osredotoča na zagotavljanje posojil, zavarovanih s kripto, s fiat valutami. Platforma se ponaša z omogočanjem pretvorbe kriptokripto in kriptofiat skupaj z visoko obrestnimi varčevalnimi računi.

Podprte fiat valute na platformi vključujejo USD, EUR, CHF, GBP. YouHodler podpira tudi več kriptovalut, med katerimi so nekatere BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP itd..

Stablecoins tudi niso izpuščeni na platformi. Uporabniki lahko do posojil dostopajo s stabilnimi kovanci, kot so USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI in HUSD. YouHodler je švicarsko podjetje s sedežem v EU s sedežem v Švici in na Cipru.

Platforma ponuja učinkovito rešitev za strah pred pogrešanjem (FOMO) priljubljena med imetniki kripto. YouHodler lahko uporabniki zlahka zadržijo svoja kripto sredstva, hkrati pa ohranijo možnost, da jih izkoristijo za posojila.

Zaradi nestanovitne narave kriptovalut je platforma dobrodošel razvoj za kripto vlagatelje.

Ta pregled YouHodler kaže, da je platforma sčasoma doživela eksponentno rast in globalno množično uveljavitev. Trenutno se nanjo gleda kot na močno in vsestransko kripto-fiat finančno platformo.

Platforma se ponaša z več funkcijami, natančno nastavljenimi za odklepanje vrednosti kripto sredstev. Nekatere takšne funkcije vključujejo posojila s kripto-podporo, integracijo več plačilnih kanalov (stabilcoin, bančne žice, kreditne kartice), rešitve za trgovanje itd..

Ena od fascinantnih lastnosti, povezanih s platformo, je možnost dviga fiatov na osebni bančni račun. Platforma uporabnikom ponuja tudi možnost, da svoja kripto sredstva hranijo na varčevalnem računu YouHodler.

Po navedbah na domači strani platforme je poslanstvo YouHodler pomagati uporabnikom, da odpravijo pasivno “mešanje” kripto sredstev.

Komu je namenjen YouHodler?

Platforma je zasnovana posebej za potrebe kripto vlagateljev in lastnikov kripto, ki želijo dobiti posojila, ne da bi se odpovedali lastništvu svojih digitalnih sredstev.

Pomaga zaščititi vlagatelje v kripto in »hodlerje« pred nestanovitnostjo, kar je glavna značilnost industrije kriptovalut.

Je YouHodler varen?

Nepravilnosti, manipulacije, prevare, vdori in goljufive dejavnosti niso nov pojav v kripto prostoru. Kripto in blockchain ekosistem je od svojega nastanka trpel zaradi zlih posameznikov.

Uporabniki so sčasoma izgubili kripto premoženje v vrednosti milijonov dolarjev za škandalozne in senčne sheme in posameznike. To glavno vprašanje, povezano s kripto prostorom, postavlja vprašanje, ali ste YouHodler varni?

Po poročilih YouHodler temelji na trdnih pravnih načelih. Podjetje je v celoti skladno z zakonodajo EU in ima tudi več drugih varnostnih obveznosti, ki zagotavljajo najvišjo varnost.

Platforma uporablja metode shranjevanja denarnice tako v hladnem kot v vročem. To v bistvu pomeni, da se sredstva uporabnikov shranjujejo tako brez povezave (stran od strežnikov) kot v spletu.

YouHodler je tudi razkril, da je platforma opremljena z zaščito na ravni 3FA. Ta varnostni popravek uporabnikom omogoča zaklepanje sredstev in celo onemogočanje funkcij dviga na platformi.

Da bi preprečili kakršno koli manipulacijo, bo umik mogoč šele po preverjanju identitete in samo na naslov lastnika denarnice.

Uporabniki poleg tega uživajo dodatno zaščito pred učinkovitim postopkom reševanja sporov Neodvisne finančne komisije. V primeru nesoglasja imajo uporabniki pravico vložiti pritožbo na Združenje.

Platforma za reševanje sporov bo zagotovo ponujala hitre, poštene in nezavezujoče rešitve. YouHodler uporablja storitve CipherTrace in Elliptic.

Obe platformi natančno spremljata transakcije na posojilni platformi, sledita in analizirata kakršno koli sumljivo vedenje. Eliptično in Identity Mind ponujata posojilni platformi storitve, ki so združljive s pranjem denarja (AML).

Zaslužite obresti za kripto

YouHodler zainteresiranim zagotavlja takojšnja kripto posojila. Kot smo že omenili, ponuja 90-odstotno razmerje med posojilom in vrednostjo, ki je trenutno najboljše v današnji panogi.

Kot zavarovanje na platformi je sprejetih približno 15 različnih kriptovalut. Posojila lahko prejmete v obliki fiat, Bitcoin ali Tether. Obrestna mera znaša 12% APR. Vendar pa se lahko obresti za kratkoročna posojila znižajo na 2,5%.

YouHodler zavarovanje

Čeprav je YouHodler vzpostavil vrhunski varnostni protokol, se posojilna platforma še vedno ponaša z 1 milijonom dolarjev finančnih rezerv. V bistvu krepitev zaupanja posojilodajalca v platformo.

V platformo je vključena tudi tehnologija Ledger Vault, ki uporabnikom ponuja pametne možnosti skrbništva.

Ledger Vault nudi kritje za različna tveganja, povezana s kripto prostorom. Platforma YouHodlerju pomaga, da se izogne ​​tveganju vdorov, drastično zmanjša človeške napake, zagotavlja prilagodljivost sistemov, takojšen dostop do sredstev in nima omejitev razširljivosti.

Kako deluje YouHodler?

Ta pregled YouHodler vsebuje podrobnosti o delovanju platforme. Najprej je treba omeniti, da je platforma zelo zainteresirana za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Nato zagotavljanje široke palete storitev, ki “imetnikom kripto” omogočajo neizmerne ugodnosti njihovih kripto sredstev.

Najprej morate ustvariti denarnico YouHodler. Zanesljiva, učinkovita in enostavna za uporabo, denarnica YouHodler pomaga pri naravni pretvorbi sredstev iz kripto v fiat.

Uporabniki lahko denarnico uporabljajo tudi za hrambo in prenos sredstev. Poleg zgornjih funkcij denarnica pomaga tudi pri upravljanju računa.

Za pridobitev posojil morajo uporabniki najprej zavarovati kriptovaluto. YouHodler je objavil, da platforma deluje tako, da začasno kupi kripto sredstva od posojilodajalcev in jih vrne, ko je posojilo odplačano.

Platforma podpira dvige z uporabo SEPA in SWIFT. Vendar so dvigi Mastercard in Visa na voljo samo v nekaterih državah.

Trenutno se platforma ponaša z razmerjem med posojili in vrednostjo (LTV), ki znaša kar 90%. Po besedah ​​izvršnega direktorja Ilye Volkova “prilagodljivi LTV omogoča našim strankam, da dobijo največjo korist za svoje kripto zavarovanje v primerjavi s konkurenčnimi posojilnimi platformami.”

Na voljo so druge možnosti

Danes na trgu obstaja več alternativ YouHodlerju. Vključujejo; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT posojanje med številnimi drugimi.

Posojilo YouHodler

Za pridobitev a posojilo na YouHolder, uporabniki morajo najprej izbrati, katero obliko zavarovanja želijo ponuditi. Ko je ta korak končan, uporabniki takoj dobijo dogovorjeno vsoto posojila bodisi kot fiat valuta, bitcoin ali kateri koli stabilcoin po svoji izbiri.

Upravičenost do posojila na platformi pa je povezana z ustreznim zavarovanjem in preverjenim računom.

lastniška kripto posojila

Platforma ima namreč več paketov posojil;

30 dni – 90% LTV

60 dni – 70% LTV

180 dni – 50% LTV

Obrestne mere na platformi so enake za vse uporabnike. Vendar naj bi se obrestne mere znižale, ko se bodo uporabniki na platformi povečali.

V tem primeru uporabniki ne morejo vrniti posojil, prejetih v predpisanem času; imajo tri različne možnosti plačila.

  • Konec posojila brez odplačevanja – S to možnostjo lahko uporabniki končajo posojilo, ne da bi ga v celoti odplačali. YouHolder v tem primeru dvigne vsa neporavnana posojila iz zavarovanja in posojilodajalcu takoj odobri preostali znesek.
  • Povečajte trajanje posojila – uporabniki imajo možnost podaljšati rok posojila, saj se bliža datumu zapadlosti.
  • Odstopite – S stopnjo LTV 90% lahko uporabniki prejmejo posojilo brez namena vračila. Preprosto odidejo s približno 85% vrednosti posojila.

V primeru velikega znižanja cene kripto preko »meje znižanja cen« si YouHodler pridržuje pravico do prodaje zavarovanja in zaprtja posojila.  

Po drugi strani pa, če se pri sredstvu zavarovanja zviša cena nad pragom prevzemanja dobička, platforma proda zavarovanje s premoženjem in nato dobiček knjiži v uporabniško denarnico.

Zaključek

Medtem ko je nestanovitnost kritična težava v kripto prostoru, YouHodler ponuja varno rešitev za to težavo. Povzetek je, da platforma uporabnikom omogoča, da varno izkoristijo svoja kripto sredstva. Za razliko od večine kripto platform se YouHodler ne izogiba bankam. Platforma je sčasoma sodelovala z najboljšimi bankami v Evropi in Švici. Opremljen s 24-urno podporo strankam, lahko varno rečemo, da “YouHodler nikoli ne spi”.

Platforma zagotavlja zagotavljanje varnosti, pa tudi posojila z nizkimi obrestnimi merami. Vendar to ni najboljša platforma za uporabnike, ki želijo pridobiti dolgoročna posojila, saj se obresti sčasoma povečujejo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me