Sluit je aan bij de meest verwachte ICO van het jaar en ontvang je ticket voor de Crypto-wereld

Na 12 jaar bestaan ​​werd het hoog tijd dat crypto erkend zou worden zoals het verdient. Stap voor stap vond blockchain-technologie zijn weg naar openbare instellingen nadat het verkopers en zakenliefhebbers had overwonnen.

Met alle problemen die bij bankdiensten kwamen, is het geen wonder dat mensen zo enthousiast zijn over het idee van cryptobetalingen – die gebruikers gegevens en financiële zekerheid bieden.

Vooral tokenisatie kreeg de aandacht vanwege alle oplossingen die ze bieden op het gebied van eerlijke betalingen, leningen en stemmen.

En om het crypto-gebied een stap vooruit te brengen, heeft een toegewijd team een ​​van de meest intrigerende utility-tokens ontwikkeld die de manier waarop we crypto zien voor altijd zal veranderen: het STC-token, beschikbaar op zijn speciale ICO sinds 1 februari..

Wat is een STC-token?

STC is het kernhulpprogramma-token van het Student munt blockchain-project – dat het mogelijk maakt om gepersonaliseerde tokens te creëren zonder sterke technische kennis.

Met een account op het platform kunt u het volgende aanmaken:

  • Persoonlijke tokens – unieke activa die aan één account zijn gekoppeld;
  • Opstarttokens – activa die u helpen een stap vooruit te zetten naar uw dromen;
  • Corporate tokens – unieke activa voor één bedrijf;
  • DeFi-tokens – activa waarmee u verschillende bankactiviteiten kunt uitvoeren zonder tussenkomst van derden;
  • NFT-tokens – overdraagbare tokens die de omschakeling tussen platforms mogelijk maken.

Al deze tokens worden gewaardeerd op basis van het STC-token en ze kunnen worden gebruikt voor uitwisselingen, transacties en zelfs crowdfunds.

Waarom is het STC-token speciaal??

Wat het STC-token superieur maakt aan andere tokens, is de focus op de belangrijkste mensen in de wereldeconomie: studenten.

Zij zijn de volgende generatie werknemers, wat het succes van huidige en toekomstige bedrijven zal markeren. Om mensen de kans te geven op beter onderwijs, moeten universitaire opleidingen toegankelijker worden gemaakt.

Maar zo eenvoudig is het niet. Verlaging van het collegegeld leidt tot een lager budget voor kwalitatieve onderzoekers, docenten, opleidingen, internationale samenwerkingen, enzovoort..

Tot nu toe was de oplossing bankleningen. Met onze onvoorspelbare economie verloren mensen echter het vertrouwen in bankdiensten. En wie kan het hen kwalijk nemen?

Daarom kwam het team van Student Coin met een oplossing die studieleningen decentraliseert: crowdfunding met persoonlijke tokens.

Hoe werkt het?

De toekomstige student maakt zijn persoonlijke token. Deze token wordt op de studentenmuntenmarkt geplaatst. De STC-houders kopen de tokens totdat de student het geld heeft ontvangen dat nodig is voor het lesgeld. Nadat de student is afgestudeerd en een baan heeft gevonden, wordt een deel van zijn salaris vergrendeld om de lening te betalen. De STC-houders ontvangen voor hun betrokkenheid een cyclische winstuitkering.

Dit project wordt ondersteund door meer dan 500 topuniversiteiten wereldwijd, waaronder de Harvard University, de University of Manchester en de University of Copenhagen.

Een eenvoudige manier voor studenten om het geld te krijgen dat ze nodig hebben om hun dromen te verwezenlijken. Dat is tenminste de belangrijkste focus, maar dit proces kan ook worden gedaan voor visionaire ondernemers.

En dat is niet de enige reden waarom Student Coin eruit springt. Het vasthouden van STC-tokens geeft gebruikers de kans om te stemmen in de ontwikkeling van het project en zelfs petities te ondertekenen als dat nodig is. Het is een heel ecosysteem dat is gecreëerd om mensen te geven wat ze nodig hebben en om het nut van cryptocurrencies te vergroten.

Hoe kun je STC-tokens kopen?

Om uw STC-tokens zo snel mogelijk te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u de Student Coin Launchpad ICO, beschikbaar tot 30 april.

Hoewel het pas 23 dagen geleden begon, haalde het team al $ 2 miljoen aan STC-tokens op en voltooide het 35 fasen.

Elke fase die tot nu toe was voltooid, had een harde limiet van 100K USD en de prijs steeg met 0,0002 USD bij elke herlaadbeurt.

Als u lid wordt van de ICO, krijgt u niet alleen van tevoren toegang tot deze tokens, maar krijgt u ook extra activa.

Als u de ICO aan uw vrienden aanbeveelt en hen een unieke verwijzingslink stuurt, kunt u 20% van de ETH verdienen die door elke vriend van u is geïnvesteerd, naast 30% van hun STC-aankopen.

Je vrienden krijgen ook 5% extra STC gekocht.

En dat noemen we een leuke activiteit!

Wie zit er achter Student Coin?

De studentenmunt wordt ondersteund door een toegewijd team van 44 mensen uit 12 verschillende landen, klaar om de bruikbaarheid van cryptovaluta uit te breiden en oplossingen te creëren voor de behoeften van de wereld. Onder hen vindt u bijvoorbeeld de voormalige CTO van IBM for Europe of de president van de Harvard University Club of Poland.

Tegen het einde van 2021 is het team van plan om STC Exchange, STC Terminal en zelfs een STC-app te ontwikkelen en te implementeren, naast een vermelding van het token op grote crypto-uitwisselingen.

Dus als hun innovatieve ideeën uw aandacht hebben getrokken, word dan lid van de ICO en zorg ervoor dat u ze volgt op sociale media om op de hoogte te blijven van hun functies.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Telegram: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Onenigheid: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me