9 beste Polkadot (DOT) lommebøker 2021

Laget av en av grunnleggerne av Ethereum-nettverket, vil mynten være neste generasjons Blockchain-protokoll. Denne artikkelen vil guide deg gjennom de beste lommebøkene du kan lagre Polkadot (DOT) med en undertekst for å holde sikkerhet 101 i tankene.

På grunn av Polkadot og dets opprinnelige token DOT-suksess, har det blitt veldig viktig for lagring av eiendelene dine. Å finne riktig plattform er alltid hektisk, men viktig. Heldigvis har vi samlet en liste, og det er en god andel lommebøker du kan bruke uten å ha 3. tanker.

Ved hjelp av denne listen kan du lære om det grunnleggende Polkadot, hvor du skal lagre myntene dine og til slutt skummet av denne artikkelen.

Hva er Polkadot?

 Det er en stund siden Polkadot-lanseringen, men det opprinnelige symbolet på Polkadot (DOT) har rystet kryptovalutaen. I dag er mynten oppført på listen over topp 10 mynter etter markedsverdi. Mange ord og uttrykk brukes til å navngi DOT, men den kjente er “Ethereum Killer”.

 

Polkadot er et prosjekt rettet mot å improvisere desentralisering på internett. Denne mynten tillater utvikling av nye Blockchain og smarte kontrakter. Protokollen til Polkadot er initiert og regulert av den opprinnelige valutaen til Polkadot-navnet DOT. Parity Technologies er firmaet bak utviklingen av Polkadot-nettverket. Nettverket er utviklet ved hjelp av underlaget, et bygningsverktøy som brukes til å bygge Blockchain. Prediksjon fra Polkadot 2021 til 2025

Hva er Polkadot? | En Polkadot for nybegynnerguide og introduksjon til Blockchain

Beste Polkadot-lommebøker fra 2021

Nedenfor er listen over de beste Polkadot-lommebøkene fra 2021

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet er gratis å bruke en ikke-forvarende kryptovaluta-lommebok som støtter alle ERC-20-tokens. Du kan opprette og åpne Atomic lommebok via forskjellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og anerkjente funksjonen er atombytter fra den delen av lommeboken som lar deg bytte kryptovaluta. Innebygd utvekslingsalternativet lar deg konvertere en rekke kryptovalutaer ved hjelp av plattformen til Atomic Wallet.

Atomic Cryptocurrency Wallet

Teamet bak prosjektet er svært profesjonelt og kjent i kryptosamfunnet. Grensesnittet er best for både nye babyer og for profesjonelle. Lommeboken har også sitt opprinnelige token, som også er et ERC-20-token.

2. Parity Signer

 Hvem trenger et retrett etter å ha fått tak i Parity signer wallet? En mobil kildekode med åpen kildekode som bevisst er utviklet for å brukes offline for å lagre Cryptos. Lommeboken er tilgjengelig på både IOS og Android. Det er en frakoblet lommebok som betyr at uten å koble mobilen din til interne eller eksterne nettverk, kan du enkelt legge inn transaksjoner.

De fleste mobile lommebøker trenger en nettverkstilkobling for å fortsette, men i dette tilfellet gir Parity Signer Polkadot myntlommebok deg et ekstra sikkerhetslag. Selv om den aldri kobles til internett, blir dine private nøkler aldri lagret online. Med denne fantastiske funksjonen kalt “Bare se” kan du se kontoen din på hvilken som helst datamaskin i nettverket mens du holder dine private nøkler trygge i en mobilapp.

Lommeboken støtter de fleste A-ligamyntene, inkludert Polkadot, og kan kobles til maskinvarelommebøker, dvs. Trezor- og Ledger-enheter.

3. PolkaWallet

En lommebok med flere mynter der du enkelt kan lagre polka dot eller andre digitale eiendeler du har. De fargerike diagrammer, diagrammer og intuitiv skjerm gjør at du blir forelsket i lommeboken og enda mer på mynten.

LES Best Yearn Finance (YFI) lommebok i 2021 | YFI-støttede lommebøker

Det lar deg enkelt se låste, reserverte og obligasjonsmidler på en veldig gruveløs og informativ måte. Du kan enkelt overføre eiendelene dine med bare et snev av å validere QR-kode.

Frakoblet signatur hjelper mye med å sikre kontoen din. Ved å isolere lommeboken kan du enkelt signere enhver transaksjon offline. En av de mange og sjeldne funksjonene vi likte med denne lommeboken som vi tror er at lommeboken har, er sosial gjenoppretting. I tilfelle du har glemt kontoinformasjonen din, kan de tapte legitimasjonene enkelt gjenopprettes via den tilknyttede sosiale forholdskontoen.

Å være et offisielt produkt av Polkadot-mynten, kan du satse myntene dine og tjene belønninger hvis du gjør det. Polkawallet støtter nesten 100+ kryptovalutaer. Lommeboken kan merkes som en moderne lommebok for de moderne kryptoholderne.

4. Cobo lommebok

 Mai av hardware lommebøker er billig, med mange funksjoner og ubegrenset støtte for forskjellige kryptovalutaer. Dette er ikke det samme for Cobo-lommeboken. Denne avanserte kryptolommeboken kommer med en prislapp på 479, noe som gjør den til toppen av de dyreste maskinvarepungene.

Denne premium prislappen tilbyr et kompromissløst tilbud til ikke bare sikkerhet, men også beskyttelse av fysisk skade. Til tross for prisen er lommeboken mer brukbar enn andre lommebøker.

Den slanke og store berøringsplaten i fargeskjermen gjør lommeboken mer estetisk og enkel å bruke. Lommeboken bruker QR-koden for å gjøre betalinger og transaksjoner mulig. For å øke sikkerheten krever lommeboken ingen kabel- eller Bluetooth-tilkobling. Når det gjelder ulemper, ligger Cobo-lommeboken i denne funksjonen. Du kan lagre nesten alle kryptovalutaer og alle EOS- og Tron-tokens på enheten din.

5. Guarda lommebok

 Hvis du leter etter den beste lommeboken der du kan lagre DOT eller andre kryptovalutaer på en tryggere måte, bør du stoppe søket. Guarda lommebok er ny i markedet. Selv om det ikke er like populært som hardware-lommebøker, er det likevel verdt å prøve.

Guarda-lommebøker er kjent for å være en vanlig mynt og gir deg ubegrenset støtte med alle poletter og mynter knyttet til bitcoin og Ethereum-nettverket. Kundestøtten til lommeboken er fantastisk. Guardas team vil være 24/7 live for å løse alle spørsmålene dine og hjelpe deg hvis du har noen.

Appen er selv om den er helt gratis å laste ned, men det er en viss avgift du må betale hvis du bruker innebygd bytte for lommeboken. 3,5% avgifter er høye sammenlignet med andre krypto lommebøker, og det er en av de største feilene i lommeboken. Grensesnittet er veldig enkelt og nybegynnervennlig. Gode ​​sikkerhetstiltak er nøkkelfunksjonen i denne lommeboken.

6. TokenPocket

Kjent å være den universelle digitale lommeboken for sending, mottak og lagring av digitale eiendeler. Lommeboken er bygget på EOS Blockchain og støtter mange kryptotokener. Med denne lommeboken trenger ikke kryptohandlere bruke andre lommebøker for å lagre flere kryptovalutaer. Nesten alle mynter og poletter som er kjent er støttet av denne lommeboken.

Token Pocket fungerer som en portal som fører til desentraliserte applikasjoner. Du kan enkelt samhandle med desentraliserte applikasjoner gjennom denne lommeboken. Alle ERC20-tokens, EOS i DEX, ligger direkte i lommeboken.

EOS Blockchain-funksjonaliteten er veldig oppvekstende og jevn. Den utvidede funksjonaliteten hjelper deg med å bli oppdatert med alle nyheter relatert til denne kjeden. Til slutt hjelper og garanterer biometrisk beskyttelse og flerlagsalgoritme sikkerheten til eiendelene dine.

LES Ethereum-rival Polkadot Soars etter å ha mottatt støtte fra Binance

7. Sveip lommebok

 Kryptoområdet er fullt av lommebøker akkurat nå. Sveip lommebøker er en av dem som nylig dukket opp i markedet. Å direkte sette inn penger i lommeboken via din lokale bankkonto og å konvertere eiendelene dine til din lokale valuta, er det som gjør denne lommeboken så unik og full..

Ved hjelp av en swipe-lommebok kan du enkelt kjøpe og selge hvilken som helst krypto fra hvor som helst i verden med sanntids markedsdata for å analysere og gjøre kjøpet enklere.

Transaksjonsgebyrene til lommeboken er veldig lave sammenlignet med andre lommebøker. Depositumet er gratis, men uttaket avhenger av typen Cryptos. Men det er helt sikkert at det er lavere enn andre krypto-lommebøker. En Android- og IOS-versjon er også tilgjengelig. Swipe tilbyr 24/7 live kundesupport med et fantastisk team som sitter bak for å dekke deg med stor innsats. Lommeboken støtter nesten 100 kryptovalutaer inkludert Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (mobil og nett)

Lunie er det offisielle produktet fra kosmos-teamet. Lommeboken var det første open source-produktet som ble laget av teamet. Selv om det nå er under et uavhengig selskap som satser på å gjøre lommeboken øverst på listen.

Du kan enten bruke lommeboken til å lagre Polkadot, eller du kan satse Cryptos for å tjene et pent overskudd. Den er designet for å være veldig brukervennlig. Selv nybegynnere kan enkelt satse og lagre myntene sine uten å legge mye anstrengelser.

Brukerne kan også delta (hvis de vil) i Cosmos Governance gjennom lommeboken. Lunie er en ikke-frihetsberøvende lommebok. Det holder din private informasjon sikker og forhindrer kontoen din fra hacking eller phishing-angrep. Lunie er tilgjengelig på nettet og utvidelser. Nylig har teamet gitt ut sine Android- og IOS-versjoner.

9. Trust Wallet

En annen kjent mobil lommebok, versjonen tilgjengelig for både IOS og Android-brukere. Trust lommebok er basert på Binance-økosystemene i tillegg til støtten til Polkadot. Lommeboken er populær blant slangene til den offisielle lommeboken til Binance-gruppen. Trust lommebok sørger for at alle dine private nøkler og frøfraser aldri forlater enheten.

Lommeboken tillater staking for noen Cryptos. Du kan også kjøpe hvilken som helst krypto direkte fra lommeboken, noe som er praktisk og sparer tid. Lommeboken kommer med kompatibilitet med Binance DEX. Gjennom dette kan du få enkel tilgang til handel. Vurderingen på IOS og Android-portalen er ganske positiv, noe som er veldig oppmuntrende. Teamet sørger også for at de raskt svarer på brukere hvis de har problemer og bekymringer.

Avslutte tanker

Og der har du vår liste over de beste lommebøkene som kan hjelpe deg med å lagre Polkadots. Etter hvert som adopsjonen vokser for Polkadots (DOT) -mynten, blir etterspørselen etter lommebøker som støttes. Det betyr at listen sannsynligvis vil utvides over tid. Hvis du er på utkikk etter den sikreste, kan ikke hardware-lommebøkene være gode nok til å oppfylle dine behov. Ja, du kan også bruke lommebøkene ovenfor.

Til slutt, uansett hvilken lommebok du velger, må du sørge for at du ikke går på akkord med sikkerhetsproblemene. Følg lommebokens sikkerhet 101. Dobbeltsjekk alt før du gjør noen endelige trekk, og hvis vi blir sittende fast, er vi her mer enn glade for å hjelpe deg. Bare legg igjen et spørsmål nedenfor, så vil vi være på randen for å hjelpe deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me