Beste Bitcoin Cash-portemonnee in 2021: Top [BCH] Crypto-portefeuilles

Bitcoin Cash is het resultaat van een hard fork van het Bitcoin-netwerk in 2017. Sinds de hard fork is de digitale valuta een van de top 10 munten gebleven, vooral in 2018. In augustus 2018 was er echter sprake van Bitcoin Cash netwerk splitsen. Uiteindelijk splitste het netwerk zich op in Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash SV. Het doel van deze recensie is echter om de beste Bitcoin Cash Wallet te vinden, en dat is wat we zullen doen …

Zoeken naar een cryptocurrency-portemonnee kan een zware taak zijn, vooral als u specifieke criteria heeft waaraan de portemonnee moet voldoen. Portemonneegebruikers maken zich meestal zorgen over functionaliteit, beveiliging, gebruiksgemak en andere factoren. Er is een groot aantal opties met betrekking tot BCH-portefeuilles. Laten we de nieuwste opties van de beste op de juiste manier analyseren Bitcoin-geldportefeuilles in 2019.

Bitcoin Cash Electrum-portemonnee

beste bitcoin cash-portemonnee

In tegenstelling tot wat u misschien online ziet, ondersteunt de traditionele Electrum-portemonnee alleen Bitcoin, niet Bitcoin Cash.

Gelukkig voor jou hebben ze een vork gemaakt van Electrum genaamd Electron Cash (die we hieronder behandelen als een van de beste Bitcoin Cash-portefeuilles), speciaal voor die gebruikers die hun Bitcoin Cash willen claimen.

Hier zijn de instructies om dat te doen van hun website.

Jaxx Liberty Portemonnee

jaxx liberty portemonnee

De Jaxx Liberty portemonnee is een platformonafhankelijke blockchain-portemonnee die meer dan 80 cryptocurrencies mogelijk maakt, waaronder bitcoin cash. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt ook een naadloze gebruikersinterface voor het opslaan van bitcoin-contanten met zeven dagen durende klantenondersteuning. Met Jaxx heeft u volledige controle over uw sleutels. Het is beschikbaar voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. Het heeft ook een versie die ook Android ondersteunt. Nieuwe gebruikers zullen Jaxx gemakkelijk vinden om bitcoin cash wallet-adres te genereren, de privésleutel te exporteren, munten te verzenden en het saldo te bekijken.

BTC.com Portemonnee

btc.com portemonnee

Dit is een van de meest populaire webportefeuilles die wordt ondersteund door een in Beijing gevestigd bedrijf genaamd Bitmain. Het is echter oorspronkelijk ontworpen door Blocktrail. Bitmain heeft ook een block explorer en een pool mining-bedrijf dat gebruik maakt van een schikking genaamd PPS (pay-per-share). Ze zijn ontworpen om het verzenden en ontvangen van bitcoin en bitcoin cash gemakkelijk te maken.

De BTC.com portemonnee is een open-source portemonnee die tweefactorauthenticatie en transacties met meerdere handtekeningen ondersteunt. Het is ook een hiërarchische deterministische portemonnee waarmee u een back-up van uw geld kunt maken voor het geval u de toegang tot uw apparaat verliest. Het is beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers.

Coinomi portemonnee

coinomi portemonnee

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en toegankelijke portemonnee die meerdere valuta’s ondersteunt, zoals Dash, ETH, Verge en Litecoin, dan bent u hier. Het is een lichtgewicht portemonnee waarmee u uw privésleutel kunt beheren. Een van de beste beveiligingsfuncties is dat de Coinomi-portemonnee geen schermgrepen ondersteunt voor zowel Android als iOS. Deze beveiligingsfunctie maakt het moeilijk voor iemand om uw privésleutel te stelen. Als u een portemonnee wilt die de privésleutel niet in gevaar brengt, dan is dit het. Coinomi is veilig te gebruiken voor BCH-transacties met een ingebouwde handelsapplicatie van derden, zoals Shapeshift en Changelly.

CashAddress Portemonnee

CashAddress Portemonnee

Dit is de optie voor een papieren portemonnee die beschikbaar is voor mensen die dit als een veilig alternatief vinden voor het opslaan van hun bitcoin-geld. Het is een open-source javascript-portemonnee-generator aan de clientzijde. Als u erover denkt uw BCH voor een lange tijd op te slaan, dan CashAddress is voor jou. U kunt de papieren portemonnee ook cadeau doen aan uw dierbaren. Het enige nadeel is dat als ze zoek zijn, de munten voor altijd verloren gaan.

Bitcoin onbeperkte portemonnee

BitcoinOnbeperkte portemonnee

Dit is een peer-to-peer e-cash-systeem dat in 2015 is uitgebracht door Andrew Stone, Peter Tschipper en

Andrea Suisan. De portemonnee staat bekend om de lage transactiekosten en de snelle, betrouwbare bevestigingssnelheid. De portemonnee kan worden gebruikt voor knooppuntoperatoren, mijnwerkers en investeerders. Het is een volledige node-implementatie voor bitcoin. De Bitcoin Unlimited-portemonnee is als een bijgewerkte Bitcoin-kernportemonnee. Hiermee kunnen Bitcoin-clients transacties verwerken in blokken met een potentiële maximale grootte die groter is dan de hardgecodeerde limiet van de Core van één megabyte. De versie 1.1.0.0 ondersteunt bitcoin cash. Deze Bitcoin Unlimited-portemonnee ondersteunt BCH en is beschikbaar voor Linux-, Windows- en Mac-besturingssystemen.

Rahakott portemonnee

Rahakott portemonnee

Rahakott is een HD-portemonnee met meerdere valuta’s waarmee iedereen vanuit elk deel van de wereld geld kan verzenden of ontvangen. Door een geheugensteuntje te gebruiken, wordt de noodzaak om in te loggen nul gemaakt.

U hebt toegang tot meer dan één portemonnee als u uw tweefactorauthenticatie activeert. Een portemonnee die voor elke transactie automatisch een nieuw adres aanmaakt. Niet te vergeten dat het gebruikers in staat stelt om in virtuele tunnels zoals tor te werken met een mengtechnologie die het onmogelijk maakt om transacties te volgen.

CoinPayments-portemonnee

Coinpayments portemonnee

Coinpayments is een digitale webgebaseerde betalingsgateway voor cryptocurrency. Coinpayment ondersteunt meer dan 2.580 cryptocurrencies, inclusief bitcoin cash. Het beste van CoinPayments zijn hun gebruiksvriendelijke plug-ins voor handelaren en ontwikkelaars van bitcoin-contanten.

CoinPayments heeft een kluisfunctie die een extra beveiligingslaag tegen hackers creëert. Het heeft ook een unieke tag voor betaling voor alle munten. In plaats van het lange alfanumerieke adres op de portemonnee voor muntenbetalingen, kunt u naamlabels gebruiken om BCH over te dragen aan iedereen die het betaalplatform voor munten gebruikt.

CoinPayments biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder GAP600 onmiddellijke bevestiging, Airdrops, mobiele APP, fiat-vereffening, automatische muntconversie, portemonnee met meerdere munten, verkooppunt-fiat-vereffening en verschillende innovatieve services.

Ledger Nano S Portemonnee

Ledger Nano S

Hardware-opslag biedt een offline opslagoplossing, waardoor het een van de veiligste opslagopties is die er zijn. Ledger Nano S heeft beveiliging als het gaat om hardwareportefeuilles. Hiermee kunnen de gebruikers hun munten opslaan op een beveiligde chip die wordt beschermd door een pincode.

Het biedt tweefactorauthenticatie, meerdere valuta’s en stelt externe portefeuilles ook in staat om andere activa te beheren. De transacties worden alleen geverifieerd met behulp van de OLED-ondersteuning door op knoppen op het apparaat te drukken. Ledger Nano S biedt ondersteuning voor 22 munten en ERC-20-tokens rechtstreeks vanaf uw desktop met de Ledger Live-applicatie.

Trezor portemonnee

Trezor is een handige draagbare hardware-portemonnee die is gemaakt om offline opslag van cryptocurrency te bieden. De hardwarefuncties om diefstal en malwareaanvallen te verminderen, waar de meeste online portemonnees gevoelig voor zijn.

Met Trezor is het beveiligen van uw activa eenvoudig en efficiënt. Het wordt geleverd met ingebouwde knoppen en digitale schermen die u kunt gebruiken om activatransacties te verifiëren. Als u uw hardware kwijtraakt, kunt u de toegang tot uw munten gemakkelijk herstellen via uw offline back-up. De Trezor-hardware kan worden gebruikt om verschillende cryptocurrencies op te slaan, zoals ETH, Ethereum Classic, Dash, Bitcoin Cash en Litecoin.

Zie ook: Ledger Nano S VS. Trezor Wallet-vergelijking

Electron Cash-portemonnee

Beste bitcoin cash-portemonnee

In de zoektocht naar de beste bitcoin cash wallet kunnen we Electron Cash SLP niet omzeilen. Dit is een lichtgewicht portemonnee gebouwd door Electron Cash Developers. De EC-portemonnee introduceerde een niet-bewarende oplossing voor Simple Ledger Protocol (SLP) -tokens. De portemonnee is een vork van de Electrum-portemonnee en geeft je controle over je privésleutels.

Gevolgtrekking

Het vinden van de beste bitcoin cash wallet zou niet zo stressvol moeten zijn als u eenmaal uw lijst met vereisten heeft. Voor de meeste portemonneegebruikers is alles wat ze willen een portemonnee met lage transactiekosten, beveiliging en anonimiteit. Anderen willen een eenvoudige portemonnee met een uitstekende gebruikersinterface. Maar niemand is bereid compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid. Een veilige portemonnee is dus zeker de beste bitcoin cash-portemonnee.

Lees ook: Beste Stellar Lumens-portefeuilles

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me