Bli med på Årets mest ventede ICO og få din billett til Crypto-verdenen

Etter 12 års eksistens var det på tide at krypto ble anerkjent som det fortjener. Steg for steg tok blockchain-teknologien vei til offentlige institusjoner etter at den erobret leverandører og forretningsentusiaster.

Med alle problemene som fulgte med banktjenester, er det ikke rart at folk er så hypede over ideen om kryptobetalinger – som gir brukerne data og økonomisk sikkerhet.

Spesielt tokenisering fikk sitt søkelys på grunn av alle løsningene de tilbyr når det gjelder rettferdige betalinger, lån og stemmer.

Og for å bringe kryptoområdet ett skritt fremover, utviklet et dedikert team en av de mest spennende verktøytegnene som for alltid vil endre måten vi ser krypto på – STC-token, tilgjengelig på sin dedikerte ICO siden 1. februar.

Hva er et STC-token?

STC er kjerneprogrammet for Studentmynt blockchain-prosjekt – som muliggjør oppretting av personlige tokens uten sterk teknisk kunnskap.

Å ha en konto på plattformen lar deg opprette:

  • Personlige tokens – unike eiendeler knyttet til en enkelt konto;
  • Startup tokens – eiendeler som hjelper deg å ta et skritt fremover til dine drømmer;
  • Bedriftstokener – unike eiendeler dedikert til et enkelt selskap;
  • DeFi-tokens – eiendeler som lar deg utføre forskjellige bankaktiviteter uten inngrep fra tredjeparter;
  • NFT-tokens – overførbare tokens som gjør det mulig å bytte mellom plattformer.

Alle disse tokens er verdsatt basert på STC Token, og de kan brukes til utveksling, handel, til og med crowdfund.

Hvorfor er STC-token spesiell?

Det som gjør STC-token overlegen andre tokens, er dens fokus på de viktigste menneskene i verdens økonomi – studenter.

De er neste generasjon ansatte, som vil markere suksessen til nåværende og fremtidige selskaper. For å gi folk sjansen til bedre utdanning, er det et behov for å gjøre universitetsprogrammer mer tilgjengelige.

Men det er ikke så lett. Reduksjon av studieavgift vil føre til et lavere budsjett for å ha råd til kvalitative forskere, lærere, programmer, internasjonale samarbeid og så videre.

Frem til nå var løsningen banklån. Men med vår uforutsigbare økonomi mistet folk tilliten til banktjenester. Og hvem kan klandre dem?

Derfor kom teamet til Student Coin med en løsning som desentraliserer studielån – crowdfunding med personlige tokens.

Hvordan virker det?

Den fremtidige studenten skaper sitt personlige token. Dette token er satt på Student Coin markedet. STC-innehaverne kjøper tokens til studenten mottar pengene som trengs for undervisning. Etter at studenten er ferdig utdannet og finner en jobb, vil en del av lønnen hans bli låst for å betale lånet. STC-eierne mottar en syklisk gevinstutbetaling for deres engasjement.

Dette prosjektet er opprettholdt av over 500 toppuniversiteter over hele verden, inkludert Harvard University, University of Manchester og University of Copenhagen.

En enkel måte for studenter å få de midlene de trenger for å oppnå drømmene sine. I det minste er det hovedfokuset, men denne prosessen kan også gjøres for visjonære gründere.

Og det er ikke den eneste grunnen til at Student Coin studs ut. Å holde STC-tokens gir brukerne sjansen til å stemme i prosjektets utvikling og til og med signere petisjoner hvis det er behov for det. Det er et helt økosystem opprettet for å gi folk det de trenger og øke bruken av kryptokurver.

Hvordan kan du kjøpe STC-tokens?

For å få STC-tokens så snart som mulig, må du passe på at du ikke går glipp av Studentmynt Launchpad ICO, tilgjengelig frem til 30. april.

Selv om det startet for bare 23 dager siden, samlet teamet allerede STC-tokens for 2 millioner dollar og fullførte 35 faser.

Hver fase som var ferdig til nå, hadde en hard hette på 100K USD, og ​​prisen økte med 0,0002 USD for hver omlasting.

Å bli med ICO gir deg ikke bare tilgang til disse tokens på forhånd, men det gir deg også flere eiendeler.

Hvis du anbefaler ICO til vennene dine og sender dem en unik henvisningskobling, kan du tjene 20% av ETH investert av alle dine venner, sammen med 30% av deres STC-kjøp.

Dine venner får også ytterligere 5% av STC kjøpt.

Og det er det vi kaller en morsom aktivitet!

Hvem som står bak Student Coin?

Studentmynter støttes av et dedikert team på 44 personer fra 12 forskjellige land, klare til å utvide krypterbarhet og skape løsninger for verdens behov. Blant dem kan du for eksempel finne tidligere CTO for IBM for Europa, eller president for Harvard University Club of Poland.

Ved slutten av 2021 planlegger teamet å utvikle og implementere STC Exchange, STC Terminal og til og med en STC-app, sammen med å liste token på større kryptobørser..

Så hvis deres innovative ideer fanget oppmerksomheten din, kan du bli med på ICO og sørge for å følge dem på sosiale medier for å være oppdatert med funksjonene deres.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Telegram: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Uenighet: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me