Hva er de forskjellige måtene å kjøpe Bitcoin på?

Kryptovaluta refererer til de digitale pengene som brukes til å foreta innbetalinger og gjennomføre finansielle transaksjoner. I 2008 utgav en person ved navn Satoshi Nakamoto et hvitt papir om den første kryptovalutaen, bitcoin. Senere året etter, 2009, ble bitcoin-nettverket lansert, og det har gått mer enn et tiår at bitcoin ble til. Selv om det er tusenvis av kryptovalutaer utgitt etter bitcoin, er det fortsatt den mest populære kryptovalutaen som har inngått mainstream.

De menneskene som ikke er klar over kryptokurver, trenger å lære mange ting mens de kommer inn på markedet. Det er viktig å lære å lagre, overføre, kjøpe og selge bitcoins. Å lære det grunnleggende i bitcoinmarkedet vil hjelpe enkeltpersoner å være forsiktige og gå forsiktig fremover. Grunnleggende vil hjelpe deg med å få kunnskap om handel med bitcoin, og en av plattformene du kan handle bitcoin med offisiell side

I denne artikkelen vil vi lære måtene å kjøpe bitcoin på.

Hva kreves for å kjøpe bitcoins?

Først må brukerne lagre bitcoins, og fordi bitcoin er en digital valuta, lagres disse i digitale lommebøker. Digitale lommebøker er mer som tradisjonelle bankkontoer som lar brukerne enkelt lagre, sende og motta bitcoins. Disse lommebøkene kan brukes til å foreta innbetalinger, uttak og innskudd til tider. Det er tre hoveddeler av en digital lommebok, som inkluderer en bitcoin-adresse, en offentlig nøkkel og en privat nøkkel. Bitcoin-adressen er mer som et kontonummer og gjennom hvilke transaksjoner kan gjøres. En annen viktig ting er også den private nøkkelen til bitcoin-lommeboken, som fungerer som en PIN-kode. Den private nøkkelen er unik og blir generert ny hver gang.

Det finnes flere typer lommebøker som lagrer kryptovalutaer som bitcoin, som er som følger:

Papir lommebøker

Papirlommebøker er frakoblede lommebøker som krever at en side og en skriver skrives ut. En papirlommebok har vanligvis to QR-koder, og brukere kan enkelt sende bitcoins ved å skanne QR-koder. Det sies at papirlommebøker er et sikkert alternativ for å lagre dine digitale tokens. Det er alltid bedre å sikkerhetskopiere lommeboken hvis du ved et uhell mister den; du kan enkelt gjenopprette bitcoins.

Mobile lommebøker eller web lommebøker

Mobile lommebøker eller nettlommebøker kan bare brukes med en internettforbindelse. Både mobil- og nettlommebøker er mindre sikre fordi mobillommebøker lagrer private nøkler på mobil, mens nettlommebøker gir tilgang til tredjeparter for å håndtere private nøkler. Dette øker risikoen for tyveri eller angrep på private nøkler.

Lommebøker på skrivebordet

Desktop lommebøker er et mye bedre alternativ enn andre lommebøker fordi det er en frakoblet lommebok som lagrer den private nøkkelen på datamaskinen og tilbyr førsteklasses sikkerhetsfunksjoner.

Kjøp Bitcoin med kredittkort eller kontanter.

Børser med kryptovaluta er online markedsplasser som tillater brukere å kjøpe og selge bitcoins uten krav om digital lommebok. For å kjøpe bitcoin fra børsen, må brukerne åpne kontoen sin med en kryptovaluta-utveksling og gi dem din personlige informasjon og fullføre KYC-prosessen. Dessuten må brukerne enten koble brukskonto eller kredittkort for å betale penger for kjøp. Når du har kjøpt bitcoin med kontoen din, vil børsen sette inn bitcoins i en nyopprettet digital lommebok. Alt du trenger å gjøre er å fortelle børsen om hvor mye bitcoin du vil kjøpe eller selge.

Kjøp Bitcoin med ATM for kryptovaluta.

Som tradisjonelle minibanker utvikles nå minibanker med kryptovaluta over hele verden. Gjennom minibanker med kryptovaluta kan brukere enkelt kjøpe bitcoin gjennom kontanter, debet- / kredittkort. Prosessen med å kjøpe bitcoin gjennom en crypto-minibank er ganske enkel ettersom en bruker trenger å gi en privat nøkkel til en digital lommebok til minibanken. Velg hvor mye bitcoin du vil kjøpe, og klikk på kjøpsalternativet. Brukere som ikke har digitale lommebøker kan også lage lommebøker fra minibanker, ettersom minibanker har muligheten til å lage en lommebok på stedet.

Det er ikke nødvendig å oppgi personlig informasjon til minibanker med kryptovaluta. Den eneste ulempen ved å bruke crypto-minibanker er at disse maskinene ofte tar høye transaksjonsgebyrer og også har forskjellige valutakurser for forskjellige kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me