Hvordan sikre din Cryptocurrency Wallet fra nettkriminelle?

Vet du om den største kryptovalutaen per i dag? Bitcoin er en av de velkjente og største kryptovalutaene som ble introdusert i 2009 av en mystisk enhet som heter Satoshi Nakamoto. Bitcoin steg i popularitet da prisen nådde sitt høydepunkt i 2019. Utvilsomt er det ville svingninger i bitcoins pris på grunn av det ustabile markedet. Verdien av bitcoin påvirkes av forskjellige faktorer, og det viktigste er etterspørsel og tilbud. Prissvingningene på bitcoin tiltrekker seg ikke bare enkeltpersoner og myndighetene, men tiltrekker seg også nettkriminelle.

Etter oppfinnelsen av bitcoin, mange rapporter registrert av heists og hacks som har blitt gjort på børser, og i disse hackene har mange mennesker mistet pengene sine. Fordi bitcoin ikke eksisterer fysisk og er til stede i sin digitale form, er det høyere risiko for hack fra nettkriminelle. Digitale lommebøker brukes til å lagre bitcoins og andre digitale tokens, og disse lommebøkene fungerer online fordi de har en privat nøkkel som er lagret online. Bare gjennom private nøkkelbrukere kan sende sine digitale tokens til andre, og det er viktig å beskytte din private nøkkel for å unngå falske aktiviteter. Du kan lære å sikre cryptocurrency-lommebøkene dine gjennom CryptoCode.

Med enkle ord er den private nøkkelen brukernes digitale identitet, og nettkriminelle holder alltid øye med myntene dine for å utføre den falske handlingen. Nettkriminelle bruker teknikker for å stjele eller overføre dine digitale tokens til deres konto under øynene dine, og derfor må du aldri gå på akkord med sikkerheten til dine private nøkler.

La oss utforske noen måter du kan sikre bitcoins på, som følger:

Benytt deg av en sikret internettforbindelse.

Når du overfører eller handler kryptovaluta, må brukerne alltid bruke en sikret internettforbindelse og unngå å bruke offentlig Wi-Fi. Når du bruker hjemmenettverk, må brukerne også bruke et virtuelt privat nettverk for å gi sikkerhet. Ved å bruke en VPN vil du endre plassering og IP-adresse. Ikke bare dette, men det vil også gjøre surfingen din trygg og beskytte surfingen din mot angrep og hack.

Bruk kalde lommebøker i stedet for varme lommebøker.

Kalde lommebøker er de beste digitale lommebøkene for å lagre bitcoin fordi de ikke kreves for å være koblet til internett. Det beste med kalde lommebøker er at de ikke er sårbare for nettangrep og forhindrer at dine private nøkler får uautorisert tilgang. Mange rapporter har blitt registrert for andre typer lommebøker der angrep har hacket lommebøkene til bitcoin-brukere.

Cyberangripere venter alltid på at brukerne skal bruke et svakt passord og gi dem en sjanse til å angripe lommeboken. Det er alltid bedre å bruke en kald lommebok og oppbevare dine private nøkler på enheter som ikke kreves for å være koblet til internett.

Benytt deg av flere lommebøker.

Investorer og handelsmenn liker å investere og handle i forskjellige kryptovalutaer, og det er heller ingen spesiell begrensning for å lage forskjellige lommebøker. Brukere må bruke flere lommebøker for å sikre sine forskjellige kryptovalutaer. Brukere kan bruke en lommebok til å lagre et stort antall kryptovalutaer og en til å utføre daglige transaksjoner. Å bruke flere lommebøker vil sikre porteføljen din og forhindre tap som kan oppstå på kontoen din.

Bruk et unikt passord.

Den beste måten å sikre kryptovalutaene dine på er å bruke et unikt og sterkt passord. En bruker må unngå å bruke det samme passordet på forskjellige kontoer og apper. Det er også viktig å bruke et sterkt passord som nesten ikke er mulig å gjette. Brukere må også fortsette å endre passordene sine for å unngå risikoen for hackere. Å bruke tofaktorautentisering for lommeboken din vil bidra til å gi ekstra sikkerhet.

Oppdater antivirusprogramvaren til enheten din

Det spiller ingen rolle om du bruker en nettlommebok, stasjonær lommebok eller en mobil lommebok; det anbefales å sikre enheten ved hjelp av den nyeste antivirusprogramvaren. Antivirusprogramvare fungerer som en brannmur som sikrer enheten din mot angrep av skadelig programvare og uautorisert tilgang. Enheter der det ikke er antivirusprogramvare, hackere benytter seg av å målrette mot disse enhetene og prøver å hacke bitcoin-lommebokens private nøkkel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me