Kraken vs Bittrex: Primerjajte funkcije in provizije v letu 2021

Hvala, ker ste se nam pridružili, ko svoj kriptoskop gledamo navzdol na dveh glavnih borzah, ki dnevno obdelujejo stotine milijonov in celo milijard dolarjev poslov. V bitki med Krakenom in Bittrexom je Kraken, ki se je uvrstil na 4. mesto naše lestvice kriptovalut, prevzel Bittrex, ki je na 5. mestu..

Poglejmo, kako jim gre pri primerjavi v oči v oči:

Primerjaj Kraken proti Bittrexu

izmenjava kraken

Kraken 97DIMDFd

Bittrex

ZDA Sprejeto?
Da Da
Trgovalni pari
177 434
7-dnevni obseg
1.090.234.866 USD 235.412.137 USD
Obiščite Obiščite

Pristojbine: Kraken vs Bittrex

Krakenove provizije za trgovanje

Najprej v tej primerjalni izmenjavi si oglejmo tiste drobne provizije, ki se sprejmejo med trgovanjem. To je dobra novica za Kraken, ki ponuja 0,16-odstotno provizijo in 0,26-odstotno provizijo, kar je malo pod povprečjem za to panogo. Provizija za izdelovalca se uporablja, kadar je posel sklenjen nad trenutno tržno ceno, provizija za prevzem pa se zaračuna, ko se posel sklene takoj po tržni ceni.

posnetek zaslona urnika trgovalne provizije krakenKrakenov urnik honorarjev

Kot večina borz tudi Kraken uporabnikom ponuja možnost, da znižajo svoje provizije za trgovanje s trgovanjem z večjim obsegom kripto v 30-dnevnem obdobju, kot je prikazano tukaj. Preveri Krakenov vodnik do stroškov trgovanja.

Provizije za trgovanje na Bittrexu

Bittrex zaračuna pavšalno 0,2-odstotno provizijo za izdelovalce za začetnike, vendar zaračuna tudi 0,25% pri vseh poslih, tako da je resnična številka bližje 0,45%. 0,2% provizije za izdelovalca ali prevzemnika pripada rudarjem, ki ohranjajo bloke, 0,25% provizije pa se zadrži za njihovo blagajno. Urnik provizij Bittrex ima le 5 stopenj, zaradi česar je eden najpreprostejših v panogi.

provizije za trgovanje z bittrexom

Kripto pristojbine za dvig so lahko najdemo tukaj.

Bittrex vs Kraken: Kraken v tem krogu udobno zmaga.

Prijavite se & KYC izkušnje

Kako odpreti račun na Kraken

ustvari račun na kraken

 1. Pojdite na Kraken.com in poiščite gumb ‘Ustvari račun’
 2. Navedite svoj e-poštni naslov, državo prebivališča ter uporabniško ime in geslo, s katerima se boste v prihodnje uporabljali
 3. Sprejmite pogoje storitve in pritisnite ‘Ustvari račun’
 4. V novem zavihku pojdite na svojo e-pošto in v e-poštnem sporočilu podjetja Kraken poiščite in kopirajte dolgi ključ, nato pa ga prilepite, kjer je navedeno na zavihku Kraken
 5. Znova vnesite svoje uporabniško ime in geslo
 6. V vrstici za krmarjenje poiščite možnost »Preveri«. Kliknite to in izberite Vmesno (tako da lahko na svoj račun prenesete fiatne valute)
 7. Naložite optično branje ali fotografijo osebnega dokumenta (potni list ali vozniško dovoljenje), selfi s svojo osebno izkaznico, en dokaz o prebivališču in podatke o svojem poklicu
 8. Preverjanje lahko traja le 10 minut
 9. Ko je preverjena, lahko začnete trgovati

Postati uporabnik Bittrexa

Bittrex Global ustvarite posnetek zaslona računa

 1. Obiščite Bittrex.com in na domači strani kliknite ‘Prijavi se’
 2. Odprite “Osebni račun” in navedite svoj e-poštni naslov
 3. Kliknite »Ustvari račun« in pojdite v mapo »Prejeto« in poiščite e-poštno sporočilo za preverjanje – kliknite povezavo znotraj
 4. Sprejmite pogoje storitve
 5. Navedite podatke o državi prebivališča, naslovu in datumu rojstva
 6. Če želite pospešiti čas preverjanja, naložite jasno fotografijo ali skenirajte potni list (čeprav bosta delovala tudi vozniško dovoljenje ali osebna izkaznica, vendar ne tako hitro)
 7. Počakajte približno 15 minut za preverjanje, nato pa lahko prenesete fiat valute in začnete trgovati na Bittrexu

Kraken proti Bittrexu: To je kravata.

Uporabniška izkušnja: Kraken vs Bittrex

Kakšen je Kraken?

posnetek zaslona kraken trading view

Dragi razvijalci Kraken … super delo! Odobrimo zasnovo spletnega mesta, uporabniški portal, mobilne aplikacije in še več. Vendar niso največji oboževalec vmesnika za trgovanje z brskalniki, vendar je mnogim našim bralcem všeč retro slog in obratna postavitev.

Enostavnost uporabe je tako velika, da se Kraken pogosto primerja z Gemini in Coinbase (2. in 3. mesto na naših lestvicah kriptovalut), čeprav je en neprijazen vidik Kraken-a ta, da ima 3 ločene mobilne aplikacije. Zakaj ne bi vsega centralizirali in naredili vrhunske aplikacije za kripto?

Bittrex: izjemno podporen

Bittrex se počuti bolj korporativno kot Kraken, kar je super za institucionalne stranke, a ne toliko za začetnike v tem prostoru. Na srečo imajo za to izjemno uporabniku prijazno platformo za podporo strankam Zendesk, ki odgovarja na vse, kar si lahko zamislite o Bittrexu.

Posnetek zaslona trgovalnega pogleda Bittrex

Eden od vidikov oblikovanja, ki nam je najbolj všeč na Bittrexu proti Krakenu, je, kako brezhibno in enostavno je premakniti se z armaturne plošče na trgovalni vmesnik z odprtim obrazcem za naročilo z enim samim klikom. Tako spletno mesto kot aplikacija ponujata to gladkost uporabe, vendar smo ugotovili, da sta oba napačna, nagnjena k zrušitvi in ​​počasna nalaganja. Na srečo lahko uporabniki, če gre kaj narobe, hitro rešijo težavo z odlično podporo strankam podjetja Bittrex.

Bittrex vs Kraken: Kraken tokrat zmaga.

Načini pologa

Depoziti na Krakenu

Čeprav mnogi ustanovitelji borze kriptovalut želijo služiti celemu svetu, je resničnost predpisov in mednarodna skladnost veliko težja. Kraken v tem oddelku opravi precej dobro delo in ponuja združljivost 7 fiat valut za prenos, tudi za Američane (razen v New Yorku in Washingtonu). Tukaj je kako narediti polog.

posnetek zaslona vrst računov kraken

Katerih je 7 fiatnih valut?

 • ameriški dolar – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Wire, SWIFT, gotovina / bremenitev pri Canada Post
 • AUD – Bančno nakazilo / Osko
 • britanski funt – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • JPY – SWIFT

Provizije za polog se razlikujejo glede na izbrani način, državo, od katere je deponirana, in znesek. Ta vir bi moralo pomagati razjasniti kakršno koli zmedo.

Metode nalaganja Bittrex

Člani Bittrexa bodo morali dati nekaj osebnih podatkov, če želijo uporabljati storitve borze. Z navedbo imena, datuma rojstva, naslova in države prebivališča lahko uporabniki dobijo osnovno raven preverjanja, ki jim omogoča, da položijo in trgujejo do 4 BTC na dan.

Stanje izboljšanega preverjanja na Bittrexu omogoča uporabnikom, da položijo fiatne valute, vendar bodo morali naložiti vaš osebni dokument in selfi s tem osebnim dokumentom.. Uporabniki v ZDA mora predložiti tudi dodatne dokumente v zvezi z bančništvom in rezidentstvom. Za ameriške uporabnike je mogoče nakazilo opraviti z debetno kartico s 3-odstotno obremenitvijo ali z bančnim nakazilom (najmanj 50 USD).

Uporabniki, ki niso iz ZDA in imajo izboljšan status preverjanja, lahko nakažejo preko Mreža SEPA, an Mednarodno nakazilo, ali Depoziti na kreditnih in debetnih karticah (3% provizije).

Kraken proti Bittrexu: Kraken ponuja boljše možnosti pologa.

Možnosti takojšnjega nakupa (nakup s kreditno ali debetno kartico)

Nakup Crypto na Kraken

Odkar smo o Krakenu napisali svoj zadnji del, so dodali še več kriptovalut in trgovskih parov, ki se trenutno ponašajo s 60 kovanci in 243 trgi. To je odlična izbira za uporabnike, ki lahko takoj kupijo z debetno ali kreditno kartico (mora biti omogočen 3DS).

Posnetek zaslona 2021 02 02 ob 13.15.24

Provizije za takojšnje nakupe znašajo 3,75% in pavšalno nadomestilo 0,25 EUR na transakcijo. To je drago, a precej pošteno v primerjavi z njihovimi konkurenčnimi kripto borzami. Nepravični del je razmik, ki je razlika med trenutno realno tržno ceno in ceno, za katero kripto posredniki Kraken kriptirajo, ki se giblje med 2% in 10%.

Celoten nakupni vodnik preberite tukaj.

Brez posredništva na Bittrexu

Za razliko od Krakena se je Bittrex odločil, da ne bo posredoval kriptovalut, kar je nekoliko čudno, vendar jim ne bomo zamerili.

Če želite kriptovalute kupiti ‘takoj’, morate najprej vplačati fiat (torej v resnici ni takojšen) in nato zamenjati to fiat valuto v paru fiat-kripto trga, kot sta USD / BTC (ameriški dolar in Bitcoin). Če kupujete po trenutni tržni ceni, bo vaš posel zaključen, če pa poskušate doseči boljši posel, morate počakati, da se spremenijo tržne razmere.

Bittrex vs Kraken: Kraken znova zmaga.

Izkušnje s trgovanjem

Kraken: Nekaj ​​za vsakega trgovca

Poleg retro zasnove spletnega vmesnika za trgovanje ni veliko, kar bi lahko našli v napaki glede izkušenj s trgovanjem na Krakenu. Imajo vse karte, grafe in podatke, ki bi jih pričakovali. Imajo tri odlične mobilne aplikacije, Kraken, Kraken Pro in Kraken Futures, ki ponujajo različne storitve.

Aplikacija Kraken Pro Crypto Trading je tukaj! | Kraken Blog

Naprednejši trgovci, ki to morda berejo, bodo z veseljem izvedeli, da Kraken ponuja do 5-krat vzvod za njihovo trgovalno dejavnost, kar daje priložnost za trgovanje z večjim tveganjem.

Bittrex: Intuitivne funkcije trgovanja

Bili smo brutalno iskreni glede Bittrexove platforme, zaostanka, zrušitev in lestvic, ki se ne naložijo, vendar nismo povedali dovolj o dobrih stvareh, ki jih počnejo. Prvič, med najpreprostejšimi kripto borzami za začetnike (čeprav ne tako osnovna kot Coinbase) ponuja popolno izkušnjo trgovanja brez zapletov, ki ustvarjajo preobremenjene trgovce..

Domača stran Bittrex ExchangeDomača stran

Uporaba Bittrexa ni enostavnejša ali težja od uporabe Binance, ki je najpogosteje uporabljena borza na svetu, zato je to velika pozitiva. Za vsakršnega vlagatelja, ki se želi naučiti trgovati in imeti veliko izbiro altcoinov, bi moralo biti 600 tržnih ujemanj dovolj za začetek vašega podjetja v kripto. Poleg tega, če gre kaj narobe, je podpora strankam fantastična.

Kraken proti Bittrexu: Kraken ima to.

Ugled & Varnost

Kraken: Zlata zvezda!

Tu je mala anekdota, ki je verjetno niste vedeli o Krakenu. Nekaj ​​let nazaj so se odločili, da bodo objavili revizijo dokazov o rezervacijah, ki je dokument, ki dokazuje, da imate vsa sredstva svojih uporabnikov odgovorno v hladilnici. Za to so dobili veliko dobrih povratnih informacij in nenadoma so začele slediti tudi druge borze in ublažiti svoja tveganja.

Kraken nikoli ni bil vdran, kar bi moralo zelo dobro pokazati, kako visoko cenijo varnost. Uporabniki imajo velik nadzor nad svojimi varnostnimi nastavitvami in jim svetujejo, da vzpostavijo dvostopenjsko preverjanje pristnosti, da se prepričajo, da so njihove naprave zaščitene.

Bittrex: Še ena zlata zvezda!

Ustanovitelji Bittrexa so bili skupina inženirjev za kibernetsko varnost, ki so prej delali v Microsoftu, Amazonu in Blackberryu. Morda to pojasnjuje, zakaj jih nikoli niso vdrli in zakaj sta njihova varnost in ugled trdna.

Če je glede Bittrexa nekaj negativnega, nekateri ameriški uporabniki menijo, da bodo dobili skromen posel, saj je na voljo manj kriptovalut kot njihovi evropski kolegi.

Bittrex vs Kraken: To je kravata.

Kraken vs Bittrex: Kdo zmaga?

Na začetku te primerjave izmenjave Bittrex proti Kraken smo vam povedali, da je Kraken na naših lestvicah kriptovalut uvrščen na 4. in Bittrex na 5. mestu in se to verjetno ne bo kmalu spremenilo.

Bittrex ima veliko odličnih lastnosti, v resnici pa precej zaostajajo za Krakenom po obsegu trgovanja, prijaznosti do uporabnika in privabljanju začetnikov.

Za uporabnike iz ZDA, ki predstavljajo večino naše publike, in uporabnike v vseh drugih dovoljenih državah, jasni zmagovalec tukaj je Kraken, Bittrex se bo moral bolj potruditi leta 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me