Is Ripple (XRP) waard om te kopen in 2021

Voordat u beslist Is Ripple Coin waard om te kopen in 2021 of moet ik XRP 2021 kopen, moet u eerst een idee krijgen van rimpel munt, XRP en Ripple lab. Omdat u ze eerst moet kennen als u besluit te investeren in Ripple’s Coin XRP.

Zoals u weet, sinds de introductie van Bitcoin, de waarden van digitale valuta nemen met de dag toe. Zelfs in een zeer korte tijd is de waarde van de digitale valuta met duizenden gestegen en wordt het een van de duurste valuta’s om te kopen en te investeren.

Net als dat is Ripple een andere digitale valuta die is gerangschikt als de op twee na meest waardevolle digitale valuta Bitcoin en Ethereum. Zeer weinig mensen weten dat de Ripple-munt ouder is dan Bitcoin. In 2004 werd het concept van Rimpel munt werd ontdekt door de uitvinder, maar om een ​​aantal redenen hebben ze het in 2012 gelanceerd via hun Ripple lab.

Het is een andere digitale valuta die kan worden geïnvesteerd in ruil en zelfs kan worden omgezet in andere valuta, waaronder papiergeld en munten. Net als andere digitale valuta’s heeft het geen enkele vorm, maar het heeft waarde ten opzichte van de dollar die met de dag wordt verhoogd.

Volgens de investeerders van XRP, het tarief van de Ripple-munt is de afgelopen weken met 75% verhoogd vanwege de populariteit van Bitcoin, omdat het ene type investering het andere type investering van dezelfde categorie beïnvloedt.

Waarom wordt Ripple populair??

De Ripple wordt elke dag beroemd vanwege verschillende redenen waarbij de stijging van de muntwaarde bovenaan staat. Volgens het Ripple Lab en de investeerders van Rimpel munten, de waarde van Ripple is met verschillende tarieven verhoogd.

Sommigen beweren dat de waarde ervan in zeer korte tijd met 75% is gestegen, terwijl anderen zeggen 50%. Kortom, waardestijgingen van deze digitale valuta, waar mensen nu vanaf gaan Bitcoins naar Ripple. De waarde is laag en het is voor elke investeerder, ook voor de kleine investeerders, gemakkelijk om in Ripple te investeren.

De andere reden die Ripple-munt populair maakt, is de acceptatie ervan. Ja, vandaag is Ripple geaccepteerd door tientallen populaire banken over de hele wereld, inclusief SBI. Dit maakt het heel gemakkelijk voor de mensen die Ripple bezitten in hun online account. Met behulp van deze banken kunnen ze ze eenvoudig omwisselen of omwisselen.

Ripple wordt ook populair onder investeerders dankzij Bitcoin. Nu gaan mensen investeren in digitale valuta. In de afgelopen paar maanden is de waarde van Bitcoin gestegen van $ 20.000 naar $ 40.000 (vandaag is de Bitcoin-prijs: $ 48.000​Hierdoor gingen mensen investeren in digitale valuta. De kleine investeerders die vanwege de hoge prijs niet in Bitcoin kunnen investeren, geven er nu de voorkeur aan Ripple kopen. Hierdoor werd Ripple ook de op een na meest geïnvesteerde digitale valuta.

Waarom zou u in Ripple XRP-munten investeren??

Ik ga niet zeggen dat u in de Ripple XRP-munt zonder u verschillende redenen te geven. Hieronder kunt u de redenen lezen waarom ik in Ripple-munten investeer en ik ben er zeker van dat deze redenen voldoende zijn om u over te brengen om in 2021 in Ripple te investeren. Lees eerst dit artikel: Hoe Ripple werkt.

1- Ripple heeft een indrukwekkende lijst met investeerders

Ripple is een startup die is gefinancierd door verschillende investeerders. Deze startup met risicokapitaal heeft de naam van wereldwijd populaire bedrijven, waaronder Google. Omdat de waarde van Ripple stijgt, hebben ook veel andere populaire en bekende bedrijven besloten om de komende maanden in dit risicokapitaal te investeren. Dit geeft Ripple de autoriteit om te investeren en vertrouwen op te bouwen voor hun investeerders.

2- Grote banken accepteren nu Ripple-munten

De digitale valuta hebben geen fysieke uitstraling waardoor de financiële instellingen, zoals een bank, ze niet accepteren. Zelfs de digitale valuta zoals Bitcoin wordt door de meeste banken over de hele wereld niet geaccepteerd. Ripple is anders.

De XRP is geaccepteerd door veel bekende banken over de hele wereld. De Santander (een in het VK gevestigde bank) was de eerste die deze munt accepteerde. Tegenwoordig zijn er meer dan 75 internationale banken die Ripple als valuta accepteren. Dit maakt het voor beleggers gemakkelijk om deze munt om te zetten in andere valuta.

3- Ripple is zuiniger dan Bitcoin

Als u beperkt bent in de investering en niet in Bitcoin kunt investeren vanwege de hoge prijzen, dan is Ripple een geweldige oplossing voor u. Ten eerste heeft het geen erg hoge prijs en ten tweede brengen ze geen kosten in rekening zoals banken en PayPal doet op de transactie. Door de lage prijs is de kans op stijging in de toekomst erg groot.

4- Het is de derde meest populaire digitale valuta

Zoals u weet, worden de digitale valuta met de dag populair. Investeerders investeren hierin miljarden geld. In de toekomst kan deze valuta het papiergeld vervangen. Na Bitcoin en Ethereum, Rimpeling is de derde meest populaire valuta. Als investeerder is de kans op winst groot.

5- XRP kan overal ter wereld worden verzonden

Vandaag, XRP is door veel banken in verschillende landen geaccepteerd. Dit maakt het voor zijn investeerders gemakkelijk om het binnen enkele seconden over te dragen naar een ander deel van de wereld of om het in te wisselen voor papiergeld.

U hoeft niet te wachten op de specifieke prijs om uw ripple-munt in een andere valuta om te wisselen of om te zetten. Ripple lab zelf kan uw XRP voor dit doel gebruiken.

6- Digitale valuta kent geen tegenpartijrisico

De valuta van een land wordt op een negatieve manier beïnvloed door zijn wetgeving, politieke toestand en economische veranderingen. Door deze veranderingen moeten de investeerders grote verliezen lijden. Maar dit gebeurt niet in het geval van digitale valuta zoals Ripple-munt, omdat deze niet is geregistreerd onder de wet van een land of slechts tot één land behoort. De politieke toestand van welk land dan ook heeft geen negatieve invloed op zijn tarieven. Dit is dus een risico-investering zonder tegenpartijen. Omdat het tegenpartijrisico nul is, heeft de inflatie (inclusief algemene inflatie) ook geen invloed op de waarde van Rimpel munt.

Lees ookHoe Ripple XRP Coin te kopen [Ultieme gids]

Lees onze nieuwe voorspelling voor 2021: Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

Notitie: “Dit artikel mag niet worden opgevat als en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Voer uw eigen grondige onderzoek uit voordat u in een cryptocurrency investeert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me