Er Ripple (XRP) verdt å kjøpe i 2021

Før du bestemmer deg for er Ripple Coin verdt å kjøpe i 2021 eller skal jeg kjøpe xrp 2021, må du først få en ide om ringmynt, XRP og Ripple lab. Fordi du trenger å vite om førsteplassen hvis du bestemte deg for å investere i ripples mynt xrp.

Som du vet, siden introduksjonen av Bitcoin, verdiene til digitale valutaer øker dag for dag. Selv på veldig kort tid har verdien av den digitale valutaen blitt økt med tusenvis og blitt en av de dyreste valutaene å kjøpe og investere.

Akkurat slik er Ripple en annen digital valuta som har blitt rangert som den tredje mest verdifulle digitale valutaen etter Bitcoin og Ethereum. Svært få mennesker vet at Ripple-mynten er eldre enn Bitcoin. I 2004 begrepet Ripple mynt ble oppdaget av oppfinneren, men på grunn av noen grunner har de lansert den i 2012 gjennom deres Ripple lab.

Det er en annen digital valuta som kan investeres, og til og med konverteres til andre valutaer, inkludert papirpenger og mynter. Som andre digitale valutaer har den ingen form, men den har verdi mot dollaren som heves dag for dag.

I følge investorene i XRP, frekvensen av Ripple-mynt er økt med 75% de siste ukene på grunn av populariteten til Bitcoin fordi en type investering påvirker den andre typen investeringer i samme kategori.

Hvorfor blir Ripple populært?

The Ripple blir kjent hver dag på grunn av flere grunner til at økningen av myntverdien er på toppen. I følge Ripple Lab og investorene i Ring mynter, verdien av Ripple er økt med forskjellige priser.

Noen hevder at verdien i løpet av en kort periode er økt med 75% der andre sier 50%. Kort sagt, økninger i verdien av denne digitale valutaen, folk går nå fra Bitcoins til Ripple. Verdien er lav, og det er enkelt for alle investorer, inkludert de små investorene, å investere i Ripple.

Den andre grunnen som gjør Ripple-mynten populær, er dens aksept. Ja, i dag har Ripple blitt akseptert av dusinvis av populære banker over hele verden inkludert SBI. Dette gjør det veldig enkelt for folk som eier Ripple i deres online konto. De kan konvertere eller bytte dem enkelt ved hjelp av disse bankene.

Ripple blir også populært blant investorer på grunn av Bitcoin. Nå beveger folk seg for å investere i digitale valutaer. I løpet av de siste par månedene har verdien av Bitcoin blitt hoppet fra $ 20.000 til $ 40.000 (I dag er Bitcoin-prisen: $ 48 000). Dette fikk folk til å begynne å investere i digitale valutaer. De små investorene som ikke kan investere i Bitcoin på grunn av den høye prisen, foretrekker det nå kjøp Ripple. Dette gjorde også krusning den nest mest investerte digitale valutaen.

Hvorfor bør du investere i Ripple XRP-mynt?

Jeg skal ikke si deg å investere i Ripple XRP-mynt uten å gi deg forskjellige grunner. Følgende kan du lese årsakene som får meg til å investere i Ripple-mynt, og jeg er sikker på at disse grunnene er nok til å formidle deg til å investere i Ripple i 2021. Les først denne artikkelen: Hvordan Ripple fungerer.

1- Ripple har en imponerende liste over investorer

Ripple er en oppstart som har blitt finansiert av forskjellige investorer. Denne risikovillige kapitalstarten har navnet verdens populære selskaper, inkludert Google. Siden verdien av Ripple øker, bestemte mange andre populære og kjente selskaper seg også for å investere i denne risikokapitalen de neste månedene. Dette gir Ripple myndighet til å investere og bygge tillit for sine investorer.

2- Store banker aksepterer nå Ripple-mynter

De digitale valutaene har ikke noe fysisk utseende som følge av at finansinstituttene som en bank ikke godtar det. Selv den digitale valutaen som Bitcoin er ikke akseptabel av de fleste bankene rundt om i verden. Ripple er annerledes.

XRP har blitt akseptert av mange kjente banker over hele verden. Santander (en britisk bank) var den første som aksepterte denne mynten. I dag er det mer enn 75 internasjonale banker som aksepterer Ripple som en valuta. Dette gjør det enkelt for investorer å konvertere denne mynten til andre valutaer.

3- Ripple er økonomisk enn Bitcoin

Hvis du er begrenset med investeringen og ikke kan investere i Bitcoin på grunn av de høye prisene, er Ripple en flott løsning for deg. For det første har den ikke veldig høy pris, og for det andre tar de ikke noe gebyr som banker og PayPal gjør på transaksjonen. På grunn av den lave prisen er sjansene for økning i fremtiden veldig høye.

4 – Det er den tredje mest populære digitale valutaen

Som du vet at de digitale valutaene blir populære hver dag. Investorer investerer milliarder av penger i dette. I fremtiden kan denne valutaen erstatte papirpengene. Etter Bitcoin og Ethereum, Ripple er den tredje mest populære valutaen. Som investorsynspunkt er sjansene for fortjeneste høye.

5- XRP kan sendes hvor som helst rundt om i verden

I dag, XRP har blitt akseptert av mange banker i forskjellige land. Dette gjør det enkelt for investorene å overføre det til en annen del av verden på få sekunder eller bytte det mot papirpenger.

Du trenger ikke å vente på den spesifikke prisen for å bytte eller konvertere ringmynten din i noen annen valuta. Ripple lab selv kan ta XRP for dette formålet.

6- Digital valuta har ingen motpartsrisiko

Et lands valuta blir påvirket på en negativ måte på grunn av sin lov, politiske tilstand og økonomiske endring. På grunn av disse endringene må investorene lide store tap. Men dette skjer ikke når det gjelder digital valuta som Ripple-mynt fordi dette ikke er registrert i henhold til lovgivningen i noe land eller bare tilhører ett land. Den politiske tilstanden til noe land påvirker ikke satsene i negativ forstand. Så dette er en motpartsfri risikoinvestering. På grunn av null motpartsrisiko påvirker ikke inflasjonen (inkludert generell inflasjon) verdien av Ripple mynt.

Les også: Hvordan kjøpe Ripple XRP Coin [Ultimate Guide]

Les vår nye spådom for 2021: Prediksjon for krusning: XRP-spådom 2021-2025

Merk: “Denne artikkelen bør ikke tas som, og er ikke ment å gi, investeringsrådgivning. Gjennomfør din egen grundige undersøkelse før du investerer i kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me