Ledger vs Trezor: Hvilken hardware lommebok holder kryptoen din tryggest?

Når du bestemmer deg for å kjøpe kryptovaluta, er et av dine første valg hvor du vil lagre den. Hvis du har bestemt deg for en maskinvarelommebok for hele eller deler av kryptoen din, vil du sannsynligvis finne deg selv å velge mellom Ledger vs Trezor, de to ledende merkene av maskinvarepunger.

Men når det gjelder Trezor vs Ledger hvilket bør du velge?

En forfriskning på hardware lommebøker

Før vi ser på Ledger versus Trezor, la oss forsikre deg om at du har en klar ide om hva maskinvarepunger er. Maskinvarelommebøker er fysiske enheter som lagrer kryptovalutaen din offline.

Når du vil bruke kryptoen eller legge mer på lommeboken, må du koble lommeboken til internett på en eller annen måte, vanligvis via datamaskinen din.

Maskinvarelommebøker er en av de sikreste lagringsmetodene for kryptovaluta fordi de ikke er koblet til internett. Imidlertid legger de til noen ekstra trinn når du vil bruke lommeboken, spesielt sammenlignet med online lommebøker. Det er også fortsatt en risiko for firmwarefeil.

På grunn av denne kombinasjonen av faktorer er hardware-lommebøker mest nyttige for lagring av større mengder kryptovaluta som du ikke planlegger å bruke når som helst. De fleste vil oppbevare størstedelen av krypten sin i en maskinvarepungebok, og deretter lagre det de vil ha lett tilgjengelig i en online, stasjonær eller mobil lommebok..

Ledger vs. Trezor Sammenligning: Hvilken er bedre?

Både Ledger og Trezor er ledende i bransjens lommebokverden. Begge har flere enheter å velge mellom og har lignende funksjoner.

trezor vs ledger crypto hardware wallet

For å hjelpe deg med å velge mellom de to, sammenligner vi hvordan de to sammenlignes i noen av de viktigste kategoriene.

Utvalg av lommeboktilbud

Enten du er interessert i Trezor- eller Ledger-lommebøker, får du valget mellom to enheter.

Ledger Hardware Lommebøker

Ledger tilbyr Ledger Nano X, som starter på $ 119, eller Ledger Nano S, som starter på $ 59.

reskontro lommebok nano x nano s

Ledger Nano X og Ledger Nano S har en veldig fin mobilapp for å administrere pengene dine.

Trezor maskinvare lommebøker

Trezor tilbyr Trezor Model T, som starter på $ 169,99, eller Trezor One, som starter på $ 55.

Det er også en Trezor One Metallic-versjon, som er laget med anodisert aluminium for ekstra holdbarhet, har en spesiell gravering og koster $ 584,86.

trezor modell t trezor en

Kompakt Trezor One og the more har fullpakket Trezor Model T.

Trezor vs Ledger-pakker

Hvis du vil kjøpe mer enn én enhet, tilbyr begge merker også pakker som kommer med besparelser. Ledger Backup Pack inkluderer både Ledger Nano S og Ledger Nano X, mens Trezor Ultimate Pack inkluderer Trezor Model T og Trezor Model One, pluss en Cryptosteel Capsule.

Ledger vs Trezor på pris: Ledger Wins

Så Ledger og Trezor tilbyr begge to hovedlommebøker med lignende prispoeng. De budsjettvennlige versjonene koster innen $ 5 av hverandre, mens Trezors oppgraderte versjon er omtrent $ 50 mer enn Ledger.

Støtte for kryptoaktiver: Ledger vinner, men det kan hende det ikke betyr noe for deg

Når du ser på antall og utvalg av kryptovalutaaktiver som støttes av Ledger og Trezor, kommer førstnevnte fremover.

Trezors hardware-lommebøker støtter mer enn 1000 kryptovalutaer, mens Ledger’s support mer enn 1100.

Advarselen her er at det ikke er sannsynlig at de som er nye for eierskap i kryptovaluta, trenger å kjøpe

100 eller så kryptovalutaer som Ledger støtter og Trezor ikke. Men hvis du vil at rommet skal vokse dine kryptovirksomheter i fremtiden, kan det gjøre en forskjell.

Vis og bruk: Trezor vinner

Det vil være en læringskurve med enten Trezor- eller Ledger-lommebøker. Imidlertid tilbyr begge lommebøkene støtte og instruksjoner på nettstedet deres, og du bør få tak i å bruke en av lommebøkene ganske raskt.

Når det er sagt, er skjermen på Trezor-lommebøker mye mer intuitiv enn Ledger for de som ikke er kjent med kryptolommebøker. Ledger er avhengig av to knapper for funksjonalitet, som du trenger for å få tak på, og kan gjøre det tidkrevende å skrive inn en PIN-kode. Derimot har Trezor-skjermen nok plass til flere knapper, slik at du kan skrive inn PIN-koden din ved å klikke direkte på tallene på en kjent måte..

Trezor vs Ledger on Size: Ledger Wins

Hvis målet ditt er å ha en elegant maskinvarepung som er diskret og tar knapt noe rom, bør du velge Ledger. Den er slank og har en USB-form, men med litt forskjellige dimensjoner.

Mens Trezor ikke er tykk, er den bredere enn Ledger. Dette hjelper med skjermen og brukervennligheten, men det betyr at det tar mer plass.

Dette kan ikke være et problem for deg, avhengig av hvor du lagrer det.

Sikkerhet og anseelse: Trezor vinner, men knapt

Det er usannsynlig at du har noen sikkerhetshensyn om du velger Ledger eller Trezor. Det er ingen rapporter eller hack eller svindel som ikke involverer brukerfeil (som å lagre frøfrasen på en usikker måte). Fagpersoner har vist at de med tid, fysisk tilgang og sofistikerte metoder kan hack enten.

Den eneste forskjellen når det gjelder sikkerhet er at Trezor har full åpen kildekode mens Ledger ikke har det. Dette etterlater muligheten for Ledger å sette skadelig kode i enheter som potensielt kan stjele kryptoen din. Dette må imidlertid gjøres av Ledger selv, og det er utrolig usannsynlig på grunn av konsekvensene.

Samlet sett bør du føle deg trygg med begge merkevarene. Likevel, hvis du vil bekymre deg for verste fall-scenarier, gir det faktum at Trezors kode er åpen kildekode det en liten fordel.

Sammendrag

Følgende gir en praktisk oppsummering av hvordan de to sammenligner seg i hver kategori:

 • Pris: Ledger vinner
 • Støttede kryptoaktiver: Ledger vinner (men begge støtter over 1000)
 • Vis og bruk: Trezor vinner
 • Størrelse: Ledger vinner
 • Sikkerhet: Trezor vinner, knapt

Ser på det på en annen måte, trezor lommebøker utmerker seg i:

 • Sikkerhet
 • Vise
 • Brukervennlighet

Mens Ledger-lommebøker utmerker seg i:

 • Pris
 • Støttede kryptoaktiver
 • Størrelse

Hvilken maskinvare lommebok skal jeg kjøpe, Trezor eller Ledger?

Du vil ikke gå galt om du velger en Trezor- eller Ledger-maskinvarebok, ettersom det kommer til personlig preferanse.

Hvis du vil ha noe elegant som støtter flere kryptovalutaer og ikke har noe imot å lære å bruke en to-knappers skjerm med minimal visningsplass, bør du vurdere en Ledger-modell.

Hvis du vil ha en større skjerm som er enklere å bruke og ikke har noe imot å gå glipp av muligheten til å lagre en håndfull flere kryptovalutaer, bør du vurdere en Trezor-modell.

Klikk her for å kjøpe Trezor.

Klikk her for å kjøpe Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me