Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 | XLM $ 5 Mogelijk?

Omdat het nog maar het begin van het jaar 2021 is, is het ook de perfecte tijd om wat projecties te maken. Dus vandaag presenteren we u Stellar-lumen prijsvoorspelling.

Als we precies naar de cryptomarkt kijken, is een van de factoren die ons meteen opvallen de indruk dat de cryptomarkt het helemaal niet slecht doet, maar eerder dat het behoorlijk indrukwekkend is..

De twee duidelijke feiten die dit idee bevestigen zijn: Ten eerste gaan alle cryptocurrencies in de top tien lijst (op marktwaarde) omhoog, behalve XRP waarvan de waarde afneemt omdat er een SEC-rechtszaak tegenaan loopt, en de tweede is de prestatie van bitcoin, dat de afgelopen drie weken een groei van ongeveer 60% heeft gekend.

De algemene marktomgeving en Bitcoin-prestaties zijn altijd de belangrijkste factoren bij het maken van de analyse van elke Altcoin, inclusief Stellar. Maar voordat we ingaan op de prijsanalyse van Stellar, laten we eerst eens kijken waar deze altcoin over gaat.

Wat is Stellar?

Stellair is een open-source netwerk, wat in wezen betekent dat elke Steller-gebruiker toegang heeft tot zijn systemen en de werking kan beïnvloeden. Het accepteert alle soorten geld, geeft niemand privileges en ondersteunt mensen bij het creëren, verzenden en verhandelen van allerlei soorten valuta.

Steller draait net als alle andere bekende cryptocurrencies over een gedecentraliseerd netwerk, gebouwd op een blockchain die het netwerk gesynchroniseerd houdt. Stellar Blockchain verhoogt de efficiëntie van het netwerk, verlaagt de kosten, bespaart tijd en stelt het netwerk ook in staat om grensoverschrijdende transacties adequaat uit te voeren. Hoewel het qua aard veel lijkt op dat van Bitcoin en Ethereum, is het praktisch heel anders dan hen, omdat het zichzelf in wezen als een betaling beschrijft en niet als een cryptocurrency..

Eerder werkte het op protocol 13, maar op 23 november heeft Stellar Development Fund het netwerk geüpgraded en nu werkt Stellar op protocol 15, dat relatief geschikter en efficiënter is.

Stellar staat ook bekend om zijn unieke consensusprotocol, het eerste in zijn soort. Het stellaire consensusprotocol is de eerste praktische implementatie van het FBA (Federated Byzantine Network) -protocol geïdealiseerd door professor David Mazieres in 2015.

Nog een ding dat Stellar uniek maakt onder zijn collega’s, is zijn visie om de cryptomarkt te verbeteren en te revolutioneren. huur financieel systeem. Met andere woorden, het is hier om het bestaande financiële systeem te ondersteunen en niet om het uit te dagen. In wezen is het ontworpen om de hiaten tussen de verschillende financiële instellingen te overbruggen en het belangrijkste doel is om een ​​gesynchroniseerde omgeving te creëren voor alle soorten financiële netwerken..

Stellar XLM korte geschiedenis

Jed McCaleb is de geest achter de innovatie van Stellar. hij is een van de belangrijkste bijdragers aan de cryptomarkt, de markt die we vandaag zien, is Jed hem veel verschuldigd. Hij is ook de mede-oprichter van Ripple, en aan de negatieve kant is hij dezelfde man die de beruchte crypto-uitwisseling Mt. Gox (dat ooit de grootste crypto-uitwisseling ter wereld was en meer dan 70% van Bitcoin bezat), dat in april 2014 door de Tokyo District Court failliet werd verklaard.

Jed McCaleb werkte samen met advocaat Joyce Kim en lanceerde Stellar in 2014. Later werkte Stellar samen met Stripe CEO Patrick Collison en ze vonden samen Stellaire basis, een non-profitorganisatie om de ontwikkeling en acceptatie van het Stellar Lumens-betalingsnetwerk te ondersteunen. Aanvankelijk steunde Stripe Stellar ook door $ 3 miljoen te investeren in startkapitaal.

De XLM van Stellar, in tegenstelling tot Bitcoin of Ethereum, kan ook niet worden gewonnen en kan ook niet worden toegekend door het protocol. Het vaste aantal Stellar XLM’s werd geproduceerd toen het voor het eerst live ging.

Aanvankelijk werden 100 miljard XLM’s geproduceerd en het aantal zou elk jaar met 1% toenemen, maar later stemde de Stellar-gemeenschap om het XLM-aanbod met 50% te beteugelen, in oktober 2019, waardoor we nu 50 miljard XLM’s hebben, Waarvan 20 miljard worden verhandeld, gekocht en gebruikt door de Stellar-gebruikers en de resterende 30 miljard worden gehouden door Stellar Foundation om de acceptatie van Stellar als betalingsnetwerk te ondersteunen en te promoten.

  1. Cardano Prijsvoorspelling 2021-2025 | Zal ADA ooit $ 10 bereiken?
  2. Dogecoin prijsvoorspelling 2021-2025 | Kan DOGE ooit $ 1 halen??

Stellar (XLM) Prijsgeschiedenis van alle tijden

Jaren na de lancering bereikte Stellar nooit echt een significante voet, maar in december 2017. Het overtrof het prijsniveau van $ 0,10 in de eerste week van december. Vervolgens overschreed het in de eerste dagen van januari 2018 het prijsniveau van $ 0,50 en in dezelfde week Bereikte Stellar het hoogste punt ooit van $ 0,93 (op dat moment bereikte het ook de piek op de BTC / XLM handelspaar en bereikte 6.300 satoshis-kleinste eenheid van BTC).

Maar het hield dat prijsniveau niet lang vast, want binnen de volgende drie weken verloor het ongeveer 70% van zijn waarde, daarna bleef Stellar maandenlang struikelen over de verschillende prijsniveaus en halverwege december 2018 zakte zijn prijs naar minder dan $ 0,10. prijsniveau en bleef op een gemiddelde prijs van ongeveer $ 0,07 maandenlang tot het einde van november 2020 en vanaf dat moment handelde Stellar tegen een gemiddeld prijsniveau van $ 0,15.

De lopende maand januari 2021 blijkt een buitengewoon lucratieve maand te zijn voor Stellar, aangezien de waarde de afgelopen dagen met ongeveer 60% is gestegen, net vandaag heeft Stellar ook het hoogste punt in 2 jaar bereikt van $ 0,41, deze recente prijsstijging is plaatste de Stellar opnieuw in de top 10 van de lijst met de grootste cryptocurrencies van woorden.

XLM recente prijsstijging

Stellaire prijsvoorspelling

Stellaire prijsvoorspelling

Stellar is nu ‘s werelds 9e grootste cryptocurrency, een van de best presterende munten onder zijn soortgenoten, en is de afgelopen week met meer dan 160% gegroeid, met een marktkapitalisatie van $ 7.533.322.623.

Laten we nu eens kijken wat beroemde prognosebureaus erover hebben voorspeld?

Stellaire prijsvoorspelling door LongForecast

Voorspellingsbureau, Long Forecast heeft de meest uitgebreide voorspelling gedaan over de prijs van de steller.Hun voorspellingen zijn van lagere kant in vergelijking met de huidige marktsituatie.

Stellar XLM-prijsvoorspelling 2021

Volgens de projecties van het longforecast-bureau zal Stellar in april 2021 ergens tussen $ 0,26 – $ 0,32 handelen, in augustus 2021 ongeveer $ 0,35 – $ 0,45, en in december 2021 zal Stellar ergens tussen $ 0,45 – $ 0,50 handelen..

Stellar XLM-prijsvoorspelling voor 2022-2023

Ze voorspellen geweldig om in 2022 ergens tussen $ 0,60 – $ 0,70 te blijven. De waarde zal echter een beetje dalen in augustus 2022, aangezien Stellar in de tussentijd naar verwachting tussen $ 0,50 – $ 0,55 zal handelen, en aan het einde van het jaar zou er geen een aanzienlijke verandering in de waarde en de munt zal blijven handelen tussen $ 0,60 – $ 0,70. In het eerste kwartaal van 2023 zal Stellar naar verwachting tussen $ 0,72 en $ 0,80 bedragen, en aan het einde van het jaar ergens tussen $ 1 – $ 1,50 worden gewaardeerd..

Stellaire prijsvoorspelling 2024-2025

Stellaire (XLM) voorspelling van 5 jaar, vorm nu, lijkt ruw, aangezien de crypto’s vluchtig zijn en we geen bepaalde beslissing kunnen nemen of ze in de komende minuten zullen reageren. Maar XLM had tegen het einde van 2025 een vlucht moeten nemen. De prijs zal ongeveer $ 3 bedragen. Dit betekent dat de huidige prijs met meer dan 600 procent is gestegen.

Stellaire prijsvoorspelling door Captianaltcoin

Hoewel ze een kortetermijnstijging van de waarde van Steller in het jaar 2021 voorspellen, omdat ze suggereren dat het gedurende het jaar onder $ 0,50 zal worden verhandeld.

Volgens de projecties die ze hebben gemaakt, kan de Altcoin Stellar zeker een ding zijn, gezien de stabiele marktomgeving die ervoor kan zorgen dat deze mogelijk het prijsniveau van $ 5 overschrijdt in de periode van de komende 5 jaar..

Stellaire prijsvoorspelling 2025 door Muntenwitch

Volgens Coinswitch zal Stellar in het jaar 2021 rond de $ 0,77 verhandelen en in 2025 zeker $ 5 bereiken..

Stellaire prijsvoorspelling 2025 door Cryptoground

Cryptogroud verwacht dat Stellar in 2025 ongeveer $ 0,74 zal bereiken. Het RippleCoinNews-team is het niet eens met deze prijsvoorspelling.

Stellaire prijsvoorspelling 2021

Stellaire prijsvoorspelling 2021

Onze stellaire (XLM) prijsvoorspelling

Nadat we alle factoren hebben overwogen die betrokken zijn bij de prijsvariatie van Stellar, doen we de volgende voorspellingen over XLM:

Gedurende het jaar 2021 zal de waarde ervan enigszins tussen $ 0,30 – $ 0,50 blijven, in het jaar 2022 kan hij omhoog gaan en zal naar verwachting tussen $ 0,45 – $ 0,65 worden verhandeld, waarbij de groei waarschijnlijk $ 1 overschrijdt en tussen $ 1 en $ 1,40 kan worden verhandeld. in het jaar 2023.

Verder zal Stellar in het jaar 2024 zijn reis voortzetten richting $ 2 en in de tussentijd zal het ergens tussen $ 1,45 – $ 1,70 blijven en als alles soepel verloopt en de scepsis van de markt ten opzichte van de cryptocurrency blijft afnemen, zal het de waarde van $ 2 overschrijden. aangezien het het jaar 2025 afloopt.

Gevolgtrekking

Stellar met zijn enorme potentieel, kan snel achter elkaar stijgen. Gezien de markt blijft de omgeving stabiel en blijft Bitcoin soepel presteren, wat zeker van invloed is op alle groeiende altcoins. Bovendien, als Stellar in de goede richting blijft werken, is het niet onwaarschijnlijk dat het een van de vijf beste munten op de digitale markt zal worden en veel eerder dan verwacht $ 5 zal bereiken..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me