9 Beste Polkadot (DOT) -portefeuilles 2021

Gemaakt door een van de oprichters van het Ethereum-netwerk, wordt de munt het Blockchain-protocol van de volgende generatie. Dit artikel zal je door de beste portemonnees leiden om je Polkadot (DOT) met als subtekst het houden van veiligheid 101 in gedachten.

Vanwege Polkadot en zijn native token DOT-succes, is het erg belangrijk geworden bij het opslaan van uw activa. Het juiste platform vinden is altijd hectisch maar essentieel. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld en is er een behoorlijk aantal portemonnees die u kunt gebruiken zonder derde gedachten te hebben.

Met behulp van deze lijst leert u de basisprincipes van Stip, waar u uw munten kunt bewaren en uiteindelijk de Skim van dit artikel.

Wat is Polkadot?

 Het is een tijdje geleden sinds de lancering van Polkadot, maar het originele token van Polkadot (DOT) heeft de ruimte van cryptocurrency opgeschud. Tegenwoordig staat de munt vermeld in de lijst met top 10 munten op basis van marktkapitalisatie. Er worden veel woorden en zinsdelen gebruikt om de DOT te noemen, maar de bekende is “Ethereum Killer”.

 

Polkadot is een project gericht op het improviseren van internet-decentralisatie. Met deze munt kunnen nieuwe Blockchain en slimme contracten worden ontwikkeld. Het protocol van de Polkadot wordt geïnitieerd en gereguleerd door de eigen valuta van de Polkadot-naam DOT. Parity Technologies is het bedrijf achter de ontwikkeling van het Polkadot-netwerk. Het netwerk is ontwikkeld met behulp van het substraat, een bouwtool die wordt gebruikt om Blockchain te bouwen. Polkadot-prijsvoorspelling 2021 tot 2025

Wat is Polkadot?​Een Polkadot voor beginnershandleiding en inleiding tot Blockchain

Beste Polkadot-portefeuilles van 2021

Hieronder vindt u de lijst met de beste Polkadot-portefeuilles van 2021

1. Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is gratis om een ​​niet-bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee te gebruiken die alle ERC-20-tokens ondersteunt. U kunt een Atomic-portemonnee maken en openen via verschillende besturingssystemen, zoals macOS, Windows, Linux, Android en iOS. De meest interessante en gereputeerde functie zijn atomaire swaps van deze portemonnee, waarmee u cryptocurrencies kunt ruilen. Met de ingebouwde ruiloptie kun je een aantal cryptocurrencies omzetten met behulp van het platform van Atomic Wallet.

Atomic Cryptocurrency Wallet

Het team achter het project is zeer professioneel en staat bekend in de cryptocommunity. De interface is het beste voor zowel nieuwe baby’s als voor professionele baby’s. De portemonnee heeft ook een eigen token dat ook een ERC-20-token is.

2. Pariteit ondertekenaar

 Wie heeft er een toevluchtsoord nodig nadat hij de Parity-handtekeningsportefeuille in handen heeft gehad? Een open-source mobiele portemonnee die opzettelijk is ontwikkeld om offline te worden gebruikt om uw crypto’s op te slaan. De portemonnee is beschikbaar op zowel IOS als Android. Het is een offline portemonnee, wat betekent dat u zonder uw mobiel te verbinden met interne of externe netwerken gemakkelijk transacties kunt leggen.

De meeste mobiele portemonnees hebben een netwerkverbinding nodig om door te gaan, maar in dit geval biedt de Parity Signer Polkadot-portemonnee voor munten u een extra beveiligingslaag. Hoewel het nooit verbinding maakt met internet, worden uw privésleutels nooit online opgeslagen. Met deze geweldige functie genaamd ‘Alleen kijken’ kunt u uw account bekijken op elke netwerkcomputer terwijl u uw privésleutels veilig bewaart in een mobiele app.

De portemonnee ondersteunt de meeste A-league-munten, waaronder Polkadot, en kan worden aangesloten op hardwareportefeuilles, d.w.z. Trezor- en Ledger-apparaten.

3. PolkaWallet

Een portemonnee die door meerdere munten wordt ondersteund, waarin u eenvoudig uw polka dot of andere digitale activa die u bezit, kunt bewaren. De kleurrijke grafieken, diagrammen en intuïtieve weergave zorgen ervoor dat je verliefd wordt op de portemonnee en zelfs nog meer op de munt.

LEES Best Yearn Finance (YFI) Wallet in 2021 | Door YFI ondersteunde portefeuilles

Hiermee kunt u eenvoudig uw vergrendelde, gereserveerde en gebonden activa op een zeer bruikbare en informatieve manier bekijken. U kunt uw activa gemakkelijk overzetten met slechts een aanraking van de validerende QR-code.

Offline handtekening helpt veel bij het beveiligen van uw account. Door de portemonnee te isoleren, kunt u elke transactie eenvoudig offline ondertekenen. Een van de vele en zeldzame functies die we leuk vonden aan deze portemonnee waarvan we denken dat de portemonnee heeft, is sociaal herstel. Als u uw accountreferenties bent vergeten, kunnen de verloren inloggegevens eenvoudig worden hersteld via het verbonden sociale-relatieaccount.

Als officieel product van de Polkadot-munt, kunt u uw munten inzetten en beloningen verdienen als u dat doet. Polkawallet ondersteunt bijna 100+ cryptocurrencies. De portemonnee kan worden getagd als een moderne portemonnee voor de moderne cryptohouders.

4. Cobo-portemonnee

 Mei van de hardwareportefeuilles is goedkoop, met veel functies en onbeperkte ondersteuning van verschillende cryptocurrencies. Dit is niet hetzelfde voor de Cobo-portemonnee. Deze high-end crypto-portemonnee wordt geleverd met een prijskaartje van 479, waarmee het tot de top van de duurste hardware-wallets behoort.

Dit premium prijskaartje biedt een compromisloos aanbod, niet alleen voor beveiliging, maar ook voor de bescherming van fysieke schade. Ondanks zijn prijs is de portemonnee beter bruikbaar dan andere wallets.

Het gestroomlijnde en grote touchpad in kleurenscherm maakt de portemonnee esthetischer en gebruiksvriendelijker. De portemonnee maakt gebruik van de QR-code om betalingen en transacties mogelijk te maken. Om de beveiliging te vergroten, heeft de portemonnee geen kabel- of Bluetooth-connectiviteit nodig. In termen van nadeel blijft de Cobo-portemonnee achter in deze functie. U kunt bijna alle topcryptocurrencies en alle EOS- en Tron-tokens op uw apparaat opslaan.

5. Guarda-portemonnee

 Als u op zoek bent naar de beste portemonnee waar u uw DOT of andere cryptocurrencies veiliger kunt opslaan, moet u uw zoektocht stoppen. Guarda-portemonnee is nieuw op de markt. Hoewel het niet zo populair is als hardwareportefeuilles, is het het proberen waard.

Guarda-portefeuilles staan ​​bekend als een reguliere munt en bieden u onbeperkte ondersteuning met alle tokens en munten die zijn gekoppeld aan het bitcoin- en Ethereum-netwerk. De klantenondersteuning van de portemonnee is verbluffend. Het team van Guarda staat 24/7 live om al uw vragen op te lossen en u te helpen als u die heeft.

De app is weliswaar volledig gratis te downloaden, maar er is een bepaald bedrag dat u moet betalen als u de ingebouwde uitwisseling voor de portemonnee gebruikt. De kosten van 3,5% zijn hoog in vergelijking met andere crypto-portefeuilles en het is een van de grootste tekortkomingen van de portemonnee. De interface is heel eenvoudig en beginnersvriendelijk. Goede beveiligingsmaatregelen zijn het belangrijkste kenmerk van deze portemonnee.

6. TokenPocket

Bekend als de universele digitale portemonnee voor het verzenden, ontvangen en opslaan van uw digitale activa. De portemonnee is gebouwd op EOS Blockchain en ondersteunt veel crypto-tokens. Met deze portemonnee hoeven cryptohandelaren geen andere portefeuilles te gebruiken om hun meerdere cryptocurrencies op te slaan. Bijna alle munten en tokens die bekend zijn, worden ondersteund door deze portemonnee.

Token Pocket fungeert als een portaal dat leidt naar gedecentraliseerde applicaties. U kunt via deze portemonnee gemakkelijk communiceren met gedecentraliseerde applicaties. Alle ERC20-tokens, EOS in DEX, worden rechtstreeks in de portemonnee bewaard.

De EOS Blockchain-functionaliteit is erg opvoedend en soepel. De uitgebreide functionaliteit helpt u om op de hoogte te blijven van al het nieuws met betrekking tot deze keten. Ten slotte helpen de biometrische bescherming en het meerlagige algoritme de veiligheid van uw activa te waarborgen.

LEES Ethereum Rival Polkadot stijgt na het ontvangen van steun van Binance

7. Veeg Portemonnee

 De crypto-ruimte staat momenteel vol met portemonnees. Swipe-portefeuilles zijn er een van die onlangs op de markt zijn verschenen. Om rechtstreeks geld in de portemonnee te storten via uw lokale bankrekening en uw activa om te zetten in uw lokale valuta, is wat deze portemonnee zo uniek en vol met functies maakt.

Met behulp van een swipe-portemonnee kunt u eenvoudig elke crypto overal ter wereld kopen en verkopen met realtime marktgegevens om uw aankoop te analyseren en gemakkelijker te maken..

De transactiekosten van de wallet zijn erg laag in vergelijking met andere wallets. De storting is gratis, maar de opname is afhankelijk van het type crypto’s. Maar het is zeker dat het lager is dan andere crypto-portefeuilles. Er is ook een Android- en IOS-versie beschikbaar. Swipe biedt 24/7 live klantenondersteuning met een geweldig team dat achter je zit om je met de grootste moeite te dekken. De portemonnee ondersteunt bijna 100 cryptocurrencies, waaronder Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (mobiel en web)

Lunie is het officiële product van het cosmos-team. De portemonnee was het eerste open-sourceproduct dat door het team werd gebouwd. Hoewel het nu onder een onafhankelijk bedrijf is dat zich inspant om de portemonnee bovenaan de lijst te plaatsen.

Je kunt de portemonnee gebruiken om je Polkadot op te slaan of je kunt je Crypto’s inzetten om een ​​mooie winst te verdienen. Het is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te zijn. Zelfs beginners kunnen hun munten gemakkelijk inzetten en opslaan zonder veel moeite te doen.

De gebruikers kunnen ook (als ze dat willen) deelnemen aan Cosmos Governance via de wallet. Lunie is een niet-bewaarplichtige portemonnee. Het houdt uw privégegevens veilig en voorkomt dat uw account wordt gehackt of phishing-aanvallen uitvoert. Lunie is beschikbaar op internet en via extensies. Onlangs heeft het team hun Android- en IOS-versies uitgebracht.

9. Trust Wallet

Een andere bekende mobiele portemonnee, de versie die beschikbaar is voor zowel IOS- als Android-gebruikers. Trust wallet is gebaseerd op de Binance-ecosystemen naast de ondersteuning voor Polkadot. De portemonnee is populair bij het jargon van de officiële portemonnee van de Binance-groep. Trust wallet zorgt ervoor dat al uw privésleutels en seed-zinnen nooit uw apparaat verlaten.

De portemonnee staat staking toe voor sommige crypto’s. U kunt ook elke cryptovaluta rechtstreeks vanuit de portemonnee kopen, wat handig is en tijd bespaart. De portemonnee wordt geleverd met compatibiliteit met Binance DEX. Hierdoor kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot handelen. De recensies op IOS en Android-portaal zijn vrij positief, wat erg bemoedigend is. Het team zorgt er ook voor dat ze snel reageren op gebruikers als ze problemen en zorgen hebben.

Gedachten beëindigen

En daar heb je onze lijst met de beste portemonnees die je kunnen helpen bij het opslaan van je Polkadots. Naarmate de acceptatie voor de Polkadots (DOT) -munt groeit, neemt ook de vraag naar de ondersteunde portefeuilles toe. Het betekent dat de lijst in de loop van de tijd waarschijnlijk zal worden uitgebreid. Als u op zoek bent naar de meest veilige, dan kunnen de hardwareportefeuilles niet goed genoeg zijn om aan uw behoeften te voldoen. Ja, je kunt ook gebruik maken van bovenstaande wallets.

Welke portemonnee u ook kiest, zorg er uiteindelijk voor dat u geen concessies doet aan de beveiligingsproblemen. Volg de wallet security 101. Controleer alles goed voordat u een laatste zet doet en als u vastloopt, helpen we u graag verder. Laat hieronder een vraag achter en we staan ​​klaar om u te helpen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me