10 beste Tezos (XTZ) portemonnees in 2021

Tezos ontwikkelt zijn platform al tien jaar op indrukwekkende wijze. Velen van jullie hebben misschien Tezos (XTZ) of zijn misschien op zoek om iets te kopen. Daarom zijn we hier vandaag om u een volledige lijst te presenteren met de beste Tezos-portefeuilles van 2020 waarin u uw Tezos (XTZ) veilig kunt opbergen.

De crypto heeft alle uitdagingen overwonnen en staat nu gestaag op weg naar zijn ontwikkeling. Naar onze mening is dit niet voor niets een kenmerk voor alle cryptoliefhebbers. We vragen ons misschien af ​​om je een korte inleiding tot Tezos te geven voordat we naar het kernonderwerp gaan. Dus laten we beginnen!

Wat is Tezos?

Onze formulering zo eenvoudig mogelijk, Tezos is een platform op basis van slimme contracten dat enkele unieke functies heeft met een on-chain governance-model. Het model helpt de Blockchain om de noodzakelijke verandering automatisch door te voeren zonder enige fysieke toestemming van hard folk.

Tezos kwam op zichzelf in de vorm van een onafhankelijke Blockchain. Het vereist geen Ethereum of een andere Blockchain om te verwerken. Door het proof-of-stake-algoritme kunnen de tokenhouders van Tezos (XTZ) kan lid worden van het netwerk en hiermee centen verdienen. In het bewijs van consensus van de inzet doen de houders de suggestie en stellen wijzigingen voor de software voor. Als het voorstel wordt geaccepteerd, worden de ontwikkelaars beloond. Lees ook: Tezos (XTZ) prijsvoorspelling 2021

Beste Tezos-portefeuilles 2021

Hieronder vindt u de bijgewerkte en complete lijst met Tezos-portefeuilles waarin u gemakkelijk uw Tezos (XTZ) -munten kunt bewaren

1. Ledger Nano X

Als u op zoek bent naar de beste variëteit in hardwareportefeuilles, heeft Ledger Nano X het beste vertrouwen om aan de top te staan. Het Nanodevice is ontworpen met de allernieuwste chips om uw cryptogeld op te slaan. Door het strakke ontwerp van de toestellen zijn ze zeer gemakkelijk en comfortabel mee te nemen.

Het wordt geleverd met de ondersteuning van 20+ cryptomunten en alle op ERC-20 gebaseerde tokens om op te slaan en te beheren. De portemonnee wordt geleverd met een ruimte om meer dan honderd gedecentraliseerde applicaties op te slaan.

U kunt uw portemonnee gemakkelijk verbinden met de USB-kabel of u kunt hem via Bluetooth verbinden met uw mobiele telefoons en laptops. De prijs van de portemonnee is ongeveer $ 136, wat niet zo fors is in vergelijking met de functies. Via de Ledger Live-applicatie kun je je Tezos-munten inzetten en beloningen verdienen door vast te houden.

2. Trezor One

Trezor one is waarschijnlijk een van de oudste nog bestaande hardwareportefeuilles die op de markt verkrijgbaar zijn. Trezor-apparaten, vervaardigd door Satoshi Labs, bieden u de hefboomwerking van beide apparaten, omdat u uw crypto offline in de portemonnee kunt opslaan en toegang hebt tot die munten wanneer u maar wilt. Het formaat van het toestel is klein van formaat en je kunt het toestel gemakkelijk in je broekzak meenemen.

Trezor one ondersteunt meer dan 1000 munten en tokens, inclusief de tokens op basis van ERC-20. Het apparaat is betaalbaar in vergelijking met grootboekapparaten. Het kost bijna $ 55. Een van de vele beste dingen is dat u geen gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft om toegang te krijgen tot uw account. Het apparaat is alles wat u nodig heeft om toegang te krijgen tot uw activa. Het betekent dat er geen manier is om toegang te krijgen tot uw activa, zolang de persoon fysieke toegang heeft tot uw apparaat. bekijk onze lijst met beste Cryptocurrency-portefeuilles

3. TezBox-portemonnee (niet meer beschikbaar)

De TezBox-portemonnee is een officieel product dat is gelanceerd door de Tezos-community. De portemonnee was de eerste GUI die het team vrijgaf. De portemonnee is uitgebracht in de periode van ICO met de versies die beschikbaar zijn in desktop-, web- en mobiele portefeuilles. De interface van de portemonnee is vrij gebruiksvriendelijk met een zeer strak en comfortabel design. Elke beginner die in Tezos wil investeren, kan zeker voor deze portemonnee kiezen.

Omdat de portemonnees van het Tezos-team komen, kun je alleen je Tezos (XTZ) opslaan. U kunt de beveiligingsfuncties van de wallets die u bevredigt opslaan en vernieuwen. Al uw persoonlijke gegevens en sleutels worden opgeslagen op het apparaat waarop u de portemonnee gebruikt in plaats van op internet. U kunt uw portemonnee op meerdere apparaten tegelijk gebruiken. TezBox is geïntegreerd met de ondersteuning van hardware wallets zoals Ledger Nano S en Trezor.

LEES Prijsanalyse: Polkadot (DOT), Ripple (XRP), Tezos (XTZ)

4. Binance-portemonnee

Als u op zoek bent naar een beursportefeuille, vanuit ons oogpunt is Binance momenteel de beste optie die op de markt beschikbaar is. De beurs heeft in zeer korte tijd een zeer gerenommeerde naam opgebouwd. Als we in het verleden kijken, is het beeld niet helemaal bevredigend, maar het verleden is het verleden. Binance slaat bijna meer dan 150 cryptocurrencies op. Alle ondersteunde valuta’s kunnen worden opgeslagen in de portemonnee, inclusief de XTZ, en u kunt uw digitale activa uitwisselen.

 

De interface van de portemonnee kan een beetje problematisch zijn. De lay-out is een beetje verwarrend en ingewikkeld. Maar er zijn handleidingen en video’s beschikbaar op het platform die kunnen uitleggen hoe je de portemonnee volledig onder de knie kunt krijgen. De handelskosten op Binance zijn 0,1% als u een transactie start. Hoewel u uw crypto gratis opslaat.

Binance wordt beschouwd als een van de beste betrouwbare en veilige crypto-uitwisselingen. De ondersteuning van het kopen van digitale activa via fiat-valuta’s is ook beschikbaar, maar beperkt tot de factor. Het is echter het beste handelsplatform voor XTZ, zolang u een dagelijkse actieve handelaar bent. Zoeken naar beste samengestelde portefeuilles 2021? lees onze gedetailleerde gids

5. Guarda-portemonnee

Als het gaat om de Guarda-portemonnee, is het belangrijkste doel van de portemonnee om gebruikers moeiteloze crypto-opslag en volledige beveiliging te bieden. Door eenvoudig vermogensbeheer kunt u uw cryptovaluta eenvoudig opslaan en beheren. Al uw privésleutels, back-upbestanden of andere gegevens worden niet opgeslagen op de servers van de portemonnee. U hebt toegang tot de portemonnee op uw mobiel, desktop en zelfs op internet.

Guarda ondersteunt een behoorlijk aantal tokens en munten op zijn platform. Het is eerlijk om te zeggen dat alle belangrijke munten en tokens, tokens op basis van ERC-20 en BEP-2 worden ondersteund. Het aantal ondersteunde munten is behoorlijk hoog in vergelijking met andere crypto-wallets.

De klantenondersteuning van de portemonnee is erg nuttig. Het team is 24/7 beschikbaar om al uw vragen of eventuele vragen op te lossen. Elke keer dat u een transactie uitvoert, wordt een bepaald bedrag aan transactiekosten in rekening gebracht. Om precies te zijn, 3,5% is relatief hoog in vergelijking met andere crypto-portefeuilles en het kan de grootste tekortkoming zijn in vergelijking met andere portefeuilles. Lees ook Prijsvoorspelling Litcoin 2021

6. Atomic Wallet

Atomic wallet is een andere versie van de webgebaseerde portemonnee die uw privésleutels en alle andere vertrouwelijke gegevens op uw apparaat opslaat. U kunt de applicatie van de portemonnee openen via een mobiele app of u kunt de desktopversie van uw laptop downloaden. Behalve de IOS ondersteunt de portemonnee alle besturingssystemen.

atomaire portemonnee

Naast andere functies biedt de app een naadloze ervaring aan zijn gebruikers, waardoor de interacties erg gestroomlijnd en soepel verlopen. Atomic Wallet is uiterst veilig en beveiligd en het slaat uw informatie hoe dan ook niet op in zijn database. De portemonnee ondersteunt meer dan 300 cryptocurrencies onder bitcoin, Ethereum en Tezos.

Er is een optie om cryptocurrencies te kopen via fiat-valuta’s. U kunt de aankoop betalen met uw creditcard. Met de atomic swap-functie kunt u uw digitale activa ruilen met uw favorieten. Hoewel het alleen USD en EUR ondersteunt voor crypto-aankopen. In termen van transactiekosten kan het duur zijn beste Uniswap-portefeuilles 2021? lees onze gedetailleerde gids

7. Exodus

Wilt u alles weten over de Exodus-portemonnee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Allereerst, wat deze portemonnee zo populair maakt onder alle andere portemonnees, is het gebruiksgemak. Het ontwerp van Exodus is de belangrijkste reden waarom het zo’n aantrekkelijke portemonnee is voor crypto-gebruikers. De ondersteuning voor meerdere munten kan in één keer meer dan 40 verschillende soorten crypto’s ondersteunen.

Om tijd te besparen, heeft de portemonnee een ingebouwde uitwisseling waar u gemakkelijk uw activa kunt ruilen. Bovendien is de helpdesk erg duurzaam. De klantenondersteuning van Exodus biedt 24/7 live chatondersteuning om de gebruikers te adviseren en aan te bevelen om hun vragen en problemen op te lossen. Last but not least is het dashboard van de portemonnee-interface niet complex voor nieuwkomers. Door de ondersteuning van live grafieken en diagrammen kunt u uw digitale assets eenvoudig op een zinvolle manier beheren.

8. Magnum-portemonnee (opgeschort)

De Magnum-portemonnee is ontworpen voor die mensen die hun cryptoportfolio willen beheren in een handige en veiligste interface. Een portemonnee is een alles-in-één optie voor het beheren en kopen van een van de grootste namen, zoals bitcoin, Ethereum, Tezos en vele honderden portefeuilles. Een van de vele functies is de ingebouwde uitwisseling waar men zijn crypto kan uitwisselen zonder naar externe klanten te gaan.

LEES Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) Prijsanalyse voor 10 februari 2021

U kunt uw portfolio gemakkelijk beheren met het geweldige navigatieontwerp en de interface van de portemonnee. Anonimiteit en veiligheid is de topprioriteit van het team van magnum wallet. De gebruikers kunnen meer dan 100+ crypto en verschillende tokens op hun portemonnee beheren.

U kunt ook uw munten in de portemonnee inzetten om extra inkomsten te verdienen. Hoewel de portemonnee is gebaseerd op internet, wordt deze ondersteund door een van de grootste namen in hardwareportefeuilles, namelijk Ledger- en Trezor-apparaten.

9. Luchtgap

AirGap is een open-source portemonnee, ontworpen om dezelfde beveiliging te bereiken als hardwareportefeuilles. AirGap is een mobiele portemonnee die beschikbaar is op zowel Android als IOS. Het staat ook wel bekend als de alternatieve versie van de hardware wallet onder de cryptofreaks. Een van de grootste nadelen van mobiele en webportefeuilles is dat u, om die specifieke portemonnee te gebruiken, verbinding moet maken met internet om door de portemonnee te bladeren..

In dit geval kunt u de portemonnee op een aparte gsm installeren waar u geen verbinding met internet hoeft te maken om de portemonnee te gebruiken. De wallets werken prima in de offline modus. Er zijn twee delen van de portefeuilles genaamd AirGap-kluis en AirGap-portemonnee. De portemonnee wordt gebruikt om uw crypto op te slaan, terwijl de kluis wordt gebruikt om de transacties toe te wijzen.

AirGap biedt het hoogste niveau van beveiliging met een instant build in een exchange waar je gemakkelijk je tokens kunt ruilen. Last but not least: je kunt gemakkelijk je Tezos (XTZ) -tokens bakken via Tezos AirGap door te delegeren.

10. Kukai Tezos-portemonnee

Kukai is een open-source portemonnee voor online opslag die speciaal is ontworpen om uw XTZ op te slaan ter ondersteuning van het bakken en uitzetten van Tezo’s. De portemonnee biedt zowel Android- als desktopversies om de gemeenschap te vergemakkelijken. Je hebt overal ter wereld toegang tot je portemonnee als je via je browser toegang hebt tot internet. De privésleutels om toegang te krijgen tot de portemonnee worden met volledige codering in uw webbrowser opgeslagen.

De meest verbazingwekkende functie van de Kukai Tezos-portemonnee zijn offline transacties. Het betekent dat u zonder toegang tot internet elke transactie kunt toewijzen die u wilt uitvoeren. Op deze manier kunnen uw sleutels nooit worden blootgesteld aan internet. U kunt alleen uw Tezos (XTZ) in de portemonnee bewaren. Door het offline ondertekenen van transacties kan de beveiliging van de portemonnee als zeer goed worden aangemerkt.

De interface van de portemonnee is heel eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken. Zelfs voor beginners worden de functies van bakken en uitzetten zeer goed uitgelegd en geïmplementeerd. Er zijn geen verborgen kosten en transactiekosten. Kukai is een open-sourceplatform, wat betekent dat de code publiekelijk beschikbaar is om te lezen en te verifiëren.

Veelgestelde vragen over de beste Tezos-portefeuilles

Hoe Tezos (XTZ) te kopen?

Er zijn verschillende manieren om Tezos (XTZ) te kopen. Velen vinden het moeilijk, maar de methode is heel gemakkelijk en ongecompliceerd. Selecteer eenvoudig de beste uitwisseling, d.w.z. Binance of Kraken. Maak een account aan en verifieer uw identiteit via een videogesprek of telefoonnummer. Soms duurt het dagen of seconden om goedkeuring te krijgen en dit hangt af van uw land. Na goedkeuring kunt u eenvoudig betalen met uw creditcard of betaalpas en bent u klaar om XTZ aan te schaffen.

Is Tezos (XTZ) waard om te kopen??

Tezos krijgt een groot bewustzijn onder de gebruikers over het gebruik en hoe eenvoudig het is “bakken”. De munt maakt markeringen met andere munten als topconcurrenten. Daarom betekent dit dat Tezos-munten het waard zijn om in te investeren en als een goede investering kunnen worden bestempeld.

Eindoordeel:

De geïmplementeerde eenvoud en elke versie van verdiensten en tekortkomingen hebben veel invloed op de bruikbaarheid van het gebruik van de gebruiker. De verbluffende ontwerpen en meer voordelige functies van de portefeuilles leiden de crypto-gebruikers bij elke klik. Desalniettemin zijn er enkele weekpunten maar de voordelen zijn zo functioneel dat het hoogtepunt Cleary domineert.

We hebben onze beste versie van handleidingen op elke mogelijke portemonnee geplaatst die u kunnen helpen bij het opslaan van Tezos (XTZ). Hoewel we altijd op zoek zijn naar uw beoordelingen en ervaring als u een van de bovenstaande portemonnees heeft gebruikt. het zou geweldig zijn als u uw ervaring deelt. Was het slecht of goed? Het zal de gemeenschap aan hun einde helpen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me