LSAT Test: Innhold og struktur

LSAT Test: Innhold og struktur

LSAT er en integrert del av opptaksprosessen for de fleste advokatskoler. Testpoengene er med andre ord en viktig komponent for enhver person som ønsker å søke på en advokatskole. Testen er flervalg, papir og blyant, og den er utviklet og administrert gjennom LSAC (Law School Admission Council). I tillegg til LSAT-testpoeng, vurderer jusskoler også noen andre komponenter for søknaden din. Din potensielle skole kan kreve at du sender inn GPA, anbefalingsbrev, personlig erklæring og din Credential Assembly Service-søknad. Det er viktig å nevne at et økende antall juridiske skoler nå vurderer GRE som et krav for opptak i stedet for Law School Admission Test (LSAT). Etter å ha etablert de grunnleggende fakta, la oss se på detaljene i LSAT-eksamen.

Hva er LSAT?

LSAT, eller Law School Admission Test, er et viktig aspekt ved lovskoleopptak i Canada, USA og i en rekke andre nasjoner. Eksamen er utformet for å evaluere kjerneferdighetene som kreves for å lykkes i jusstudiet. Disse ferdighetene inkluderer leseforståelse, logisk resonnement og analytisk resonnement. Det er viktig å nevne det som er akseptert for opptaksstandard av alle ABA-akkrediterte skoler og kanadiske allmennskoler. Det er også noen advokatskoler som godtar andre tester i stedet for LSAT for opptaksformål. Imidlertid anbefales de kandidatene som ønsker å øke muligheten for å bli tatt opp på de ønskede skolene, å skrive denne eksamenen. Utvilsomt er det testen som gjør det mulig for studentene å evaluere deres beredskap for en jusstudie.

LSAT-testdetaljer

LSATexam er tilgjengelig sju ganger i løpet av et år. Testene tre spørsmålstypene for å evaluere ferdighetene til kandidatene. Den er delt inn i fire seksjoner, og hver seksjon blir scoret separat. Hver del inneholder flervalgsspørsmål, og studentene har 35 minutter på seg til å fullføre hver av seksjonene. Det er to avsnitt om logisk resonnering som måler individers evne til å evaluere og analysere argumenter. Du blir bedt om å bestemme styrkene og svakhetene ved argumentene, samt hva som gjør dem svake eller sterke. Seksjonen Analytisk begrunnelse evaluerer ferdighetene i grunnleggende logikk, for eksempel å finne struktur i organiserte data og deduktivt resonnement. Dette området blir også referert til som ‘Logic Games’. Noen av spørsmålene krever samsvarende ferdigheter, og andre trenger sekvenseringsferdigheter, eller begge deler. Leseforståelsesseksjonen er basert på vitenskapelige avsnitt og evaluerer studentenes evne til å identifisere detaljer og hovedideer, lage ekstrapolasjoner og trekke slutninger. Alle disse seksjonene krever alvorlig og høyt nivå kritisk tenkning. Derfor er det avgjørende at du studerer grundig for å forbedre poengene dine i de forskjellige aspektene av testen. Du bør fokusere energien din på å utvikle kritisk lesing, analytisk tenkning og så videre.

LES Sentralbanken på Bahamas lanserer offisielt sin sentralbank digitale valuta sanddollar

Det er også en del til i LSAT-eksamen, som er den eksperimentelle. Denne delen teller ikke med i den faktiske totale poengsummen i testen. De eksperimentelle spørsmålene er designet for å vurdere nye testspørsmål for fremtidige eksamener. Du bør vite at det ikke er noen måte å bestemme, hvilken av seksjonene som er eksperimentell og ikke. Dette betyr at du må sette din beste fot i å svare på alle spørsmålene. Det er også en 30-minutters skriveprøve som kommer på slutten av eksamen. Den evaluerer din evne til å forsvare en posisjon over en annen og støtte en posisjon mens du slår den andre ned. Merk at dette området ikke er klassifisert. Det sendes imidlertid til din potensielle jusstudie for å hjelpe dem i opptaksprosessen. For å bli kjent med oppdateringene, sjekk den offisielle nettsiden.

LES SBI Ripple Asia har som mål å ta opp 50% av RippleNet-kapasiteten

LSAT-teststruktur

Logisk resonnement en: Dette er en argumentbasert flervalgsdel. Den inneholder mellom 24 og 26 spørsmål, og den tildelte tiden for fullføring er 35 minutter.

Logisk resonnement to: Dette er også argumentbasert flervalgsdel som består av 24 til 26 spørsmål. Tiden det tar å fullføre er også 35 minutter.

Analytisk seksjon: Dette består også av flervalgsspørsmål. Seksjonen er basert på passasjer fra Logic Games, og består av 22 til 24 spørsmål. Kandidatene har 35 minutter på seg til å fullføre denne delen av testen.

Leseforståelse: Dette er passasjebasert flervalgsseksjon som inneholder mellom 26 og 28 spørsmål. Tiden som gis for denne delen er 35 minutter.

The Writing-delen forutsetter et enkelt essay, og du har 35 minutter på deg til å fullføre det. I alt har studentene 3 timer og 30 minutter på å fullføre alle delene av eksamen. For å skrive testen må du først registrere deg og betale eksamensavgiften. Det er viktig å nevne at det er andre avgifter som kan gjelde. For eksempel må du betale abonnementsavgift til Credential Assembly Service. LSAT-poengområdet er fra 120 til 180, og gjennomsnittlig poengsum er 151.

Når skal man skrive LSAT-test?

LSAT-eksamen er tilgjengelig sju ganger om året. Det anbefales at studentene planlegger testen sin tidlig nok for å få resultatet for lovskolen de selv velger. Du bør sjekke opptaksregler for lovskolen der du vil sende søknaden din, slik at du vet den tidligste fristen for opptakssøknad..

Når det gjelder å forberede seg på testen, er det forskjellige materialer du kan bruke. I tillegg til studiemateriell, bør du også vurdere å ta mange praktiske spørsmål for å bli kjent med eksamensmønsteret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me