Prijsvoorspelling Uniswap 2021-2025: Is UNI een goede investering?

In de afgelopen jaren heeft de cryptomarkt een steeds grotere invloed gehad op de financiële systemen van de wereld. Na cryptocurrency is Defi of gedecentraliseerde financiering het op een na meest integrale onderdeel van het crypto-ecosysteem en ongeveer 50% van de Defi-markt wordt gekapitaliseerd door Uniswap, die net in september zijn eigen munt UNI heeft gelanceerd. Dus vandaag presenteren we u de Prijsvoorspelling van Uniswap voor het jaar 2021, 2022,2023.

Maar eerst even kijken naar de inhoud van het artikel.

Wat is Defi?

Door de jaren heen is de cryptomarkt enorm geëvolueerd. Er zijn veel krachtige toevoegingen aan de markt, en daarvan is de lancering van Defi of gedecentraliseerde financiering de meest prominente. Defi is een soort financiering die, in tegenstelling tot alle traditionele financiën, zich niet baseert op centrale tussenpersonen zoals banken en beurzen..

Integendeel, Defi is volledig gedecentraliseerd. Het werkt door middel van open-source software die alleen kan worden beïnvloed door de consensus van zijn gebruikers. Het eerste bedrijf dat een Defi-protocol lanceerde, was Veritseum, in 2013. Maar momenteel is Ethereum het beroemdste Defi-protocol ter wereld. Na de lancering in 2015 heeft Ethereum de Defi-markt volledig gedomineerd.

Ethereum en lancering van Uniswap

Begrijpen Uniswap we zijn verplicht om Ethereum, het platform waarop Uniswap is gebouwd, kort te verkennen.

In wezen is Ethereum een ​​universeel open-sourceplatform waarmee mensen multifunctionele gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Enkele van de kenmerken zijn:

Bankieren voor iedereen: In tegenstelling tot de banken heb je niets anders nodig dan internet om Ethereum te gebruiken. Ethereum kent geen grensbeperkingen en het platform is toegankelijk voor elke gewone persoon uit elk deel van de wereld.

Een meer privé-internet: Ethereum heeft geen persoonlijke gegevens nodig om voor u te werken, omdat het van plan is een economie op te bouwen die is gebaseerd op waarde, niet op toezicht.

Een peer-to-peer-netwerk: In Ethereum hoeft men geen tussenpersonen of tussenpersonen in te huren om transacties uit te voeren. Dat verlaagt de kosten van het proces en maakt het ook eenvoudig.

Censuurbestendig: Een van de bepalende kenmerken van de Defi is dat geen enkele instelling of regering kan voorkomen dat mensen profiteren van haar diensten.

  1. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?
  2. Dogecoin prijsvoorspelling 2021-2025 | Kan DOGE ooit $ 1 halen??

Wat is de Uniswap

Hayden Adams, een voormalig werktuigbouwkundig ingenieur bij Siemens, creëerde de Uniswap en lanceerde het in november 2018. Veel beroemde venture capitalists zoals Andreessen Horowitz, Square Ventures LLC, ParaFi en Paradigm Venture Capital hebben erin geïnvesteerd. Maar de grootste inhuldiging was de Ethereum Foundation die $ 100.000 investeerde in de Uniswap.

Ondanks het wegnemen van de verschillende obstakels voor gecentraliseerde instellingen, hebben de gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) ook hun eigen problemen. De meest cruciale zijn gerelateerd aan liquiditeit. Dit is waar de Uniswap in springt. Het stelt de DEX’s in staat om tokens te ruilen zonder te vertrouwen op de liquiditeit die door kopers en verkopers wordt gecreëerd, en deze token-swapping lost tot op zekere hoogte de liquiditeitsproblemen voor de beurzen op..

Gebouwd op het Ethereum-protocol, stelt Uniswap de gebruikers in staat om ERC20-token-swapping uit te voeren. In tegenstelling tot andere vergelijkbare platforms rekent Uniswap geen kosten en functioneert het als een openbaar goed. Met Uniswap kunnen de gebruikers transacties uitvoeren zonder tussenkomst van tussenpersonen, wat de kosten van het proces verlaagt.

Een van de meest opvallende kenmerken van Uniswap is een wiskundige vergelijking. Wat het doet is dat in plaats van de kopers en verkopers de prijzen te laten bepalen, de vergelijking (X * Y = K), op zichzelf brengt de waarde van de verhandelde tokens in evenwicht.

Verder is Uniswap het grootste Defi-protocol ter wereld met $ 2,94 miljard erin opgesloten. Het vertegenwoordigt 49,6% van de totale Defi-markt.

Eerste V2, en nu V3:

Na de eerste lancering in 2018, lanceerde Uniswap V2 in mei 2020, wat uiteraard de herhaling was van zijn on-chain blockchain V1

en nu neemt de urgentie voor de V3, die al is aangekondigd, toe. Versie 3 (V3) van Uniswap verlaagt de kosten van het proces en maakt het sneller en betrouwbaarder. Het zou halverwege het jaar kunnen worden gelanceerd.

Prijsfactoren van Uniswap

Voor UNI-munten zijn twee van de meest vitale factoren de algemene marktomgeving en de lancering van Uniswap V3, die een doorslaggevende rol zal spelen bij het bepalen van de prijs van de UNI-munt..

Hoewel Bitcoin een nogal moeilijke periode doormaakt na het overschrijden van het prijsniveau van $ 40.000, is de marktomgeving nog steeds niet erg slecht, in feite ziet het er volgens sommige maatregelen redelijk goed uit..

Als de twee belangrijkste regelgevende autoriteiten worden SEC en OCC nu geleid door twee cryptovriendelijke leidinggevenden, Gary Gensler en Michael S. Barr. het lijkt erop dat de cryptomarkt sterker zal worden naarmate de administratie van Biden de leiding neemt.

Eerder, toen V2 werd gelanceerd, had het de markt meegenomen naar de storm. De kans is dus groot dat de lancering van Uniswap V3 buitengewoon gunstig kan zijn voor UNI.

Prijsanalyse en geschiedenis van Uniswap

Ging live in september 2020, UNI-token is de op een na grootste Defi-munt volgens de marktkapitalisatie, net achter Chainlink rustend.

De munt is momenteel in een absoluut bullish streak, aangezien het onlangs zijn hoogste punt ooit bereikte en wat velen hebben voorspeld voor de komende maanden, heeft de UNI het al bereikt.

UNI passeerde gisteren het psychologische prijsniveau van $ 15, toen het de prijs bereikte van $ 15,50 (all-time high). Uniswap handelde op 1 januari op het prijsniveau van $ 4 en handelt nu tegen het prijsniveau van $ 14. Ondertussen is het gegroeid ongeveer 300% en als we kijken naar het weekblad prijsgrafiek we zien dat UNI een groei doormaakt van ongeveer 180%.

Bovendien is de marktkapitalisatie van UNI ook met 350% gestegen, aangezien de marktkapitalisatie op 1 januari ongeveer $ 1 miljard bedroeg en nu ongeveer $ 4 miljard. Het stelt expliciet dat het steeds toenemende groeisentiment van de munt ervoor zal zorgen dat de kopers er op grote schaal in investeren, wat de UNI-munt zeker zal leiden tot ongekende hoogtepunten..

Voordat we u onze Prijsvoorspelling van Uniswap, Laten we eens kijken wat andere projecten te zeggen hebben over de UNI-munt.

Uniswap-prijsvoorspelling 2021-2024 door Tradingbeasts

Wat betreft de 2021 Handelsbeesten voorspelt dat de munt zal worden verhandeld tussen de hoogste prijs van $ 19.497 en de laagste prijs van $ 13.258 en met de verandering van 16.31% zal de munt het hele jaar door een gemiddelde prijs hebben van $ 15.598.

Voor 2022 handelt de UNI tegen een gemiddelde van $ 20.793 en schudt ergens tussen het hoogste punt van $ 25.991 en het laagste punt van $ 17.674, en zal een verandering van 55,06% zien..

Gedurende het jaar 2023, zoals voorspeld door Tradingbeast, zal de UNI enigszins hinken tussen $ 21,078 en $ 30,997 en in de tussentijd handelen tegen een gemiddelde van $ 24,797 met een prijsverandering van 84,92%.

Voor het jaar 2024 voorspelt de Tradingbeasts dat UNI zal schudden tussen het hoogste punt van $ 34.955 en het laagste punt van $ 23.770 met een gemiddelde prijs van $ 27.964 en de prijsverandering zal 108,53% zijn..

UNI-prijsvoorspelling 2025 door Walletinvestor

Volgens de Walletinvestor, de UNI zal tegen het jaar 2026 $ 50 overschrijden en in de tussentijd met meer dan 300% groeien.

Onze Uniswap-prijsvoorspelling

Na alle factoren te hebben overwogen die de waarde van UNI op lange termijn kunnen beïnvloeden, doen we de volgende voorspellingen:

Prijsvoorspelling Uniswap 2021

Volgens onze technische analyse voorspellen we dat de UNI ergens tussen $ 13.762 en $ 20.238 zal handelen, en gemiddeld zal de munt het hele jaar 2021 rond $ 18.864 worden verhandeld..

Uniswap-prijsvoorspelling 2022

Gedurende het jaar 2022 verwacht UNI te hinken tussen het dieptepunt van $ 19.892 en het hoogste punt van 24.978 en de gemiddelde prijs zal 21.743 zijn..

UNI-prijsvoorspelling 2023

Met een gemiddelde van $ 24.897 wordt voorspeld dat Uniswap het hele jaar 2023 ergens tussen $ 23.463 en $ 30.970 zal schudden..

Veelgestelde vragen over prijsvoorspelling van Uniswap

Is Uniswap een goede investering?

De langetermijnstrategie van investeren in Uniswap ziet er veelbelovend uit. Volgens onze voorspelling zal Uniswap de komende 2-3 jaar de grens van $ 50 overschrijden.

Zal Uniswap het prijsniveau van $ 1000 overschrijden?

In de komende vijf jaar zal het zeer onwaarschijnlijk zijn dat Uniswap $ 1000 zal behalen. Het kan niet moeilijk zijn om $ 100 te bereiken in 2025, maar $ 1000 is een ietwat optimistische ambitie over vijf jaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me