Uniswap Price Prediction 2021-2025: Er UNI en god investering?

I løpet av de siste årene har kryptomarkedet i økende grad påvirket verdens finansielle systemer. Etter kryptovaluta er Defi eller desentralisert finansiering den nest mest integrerte delen av kryptoøkosystemet, og omtrent 50% av Defi-markedet er kapitalisert av Uniswap som nettopp i løpet av september lanserte sin opprinnelige mynt UNI. Så i dag presenterer vi deg Prisspådommer for uniswap for året 2021, 2022,2023.

Men først, litt titt på innholdet i artikkelen.

Hva er Defi?

Gjennom årene har kryptomarkedet utviklet seg mye. Det har vært mange potente tilskudd til markedet, og blant dem er lanseringen av Defi eller desentralisert finansiering den mest fremtredende. Defi er en slags finans som, i motsetning til alle tradisjonelle økonomier, ikke baserer seg på noen sentrale mellommenn som banker og børser.

Tvert imot er Defi helt desentralisert. Den går gjennom programvare med åpen kildekode som bare kan påvirkes av konsensus fra brukerne. Det første firmaet som lanserte en Defi-protokoll var Veritseum, i 2013. Men for øyeblikket er Ethereum den mest berømte Defi-protokollen i verden. Etter lanseringen i 2015 har Ethereum fullstendig dominert Defi-markedet.

Ethereum og lansering av Uniswap

Å forstå Uniswap Det kreves at vi kort utforsker Ethereum, plattformen som Uniswap er bygget på.

I hovedsak er Ethereum en universell åpen kildekode-plattform som gjør det mulig for folk å bygge desentraliserte applikasjoner for flere formål. Noen av funksjonene er:

Bank for alle: I motsetning til bankene trenger du ikke ha annet enn internett for å bruke Ethereum. Ethereum har ingen grensebegrensninger, og plattformen kan nås av alle vanlige personer fra alle deler av verden.

Et mer privat internett: Ethereum krever ingen personlige data for å fungere for deg, da det forutsetter å bygge en økonomi basert på verdi, ikke overvåking.

Et peer-to-peer-nettverk: I Ethereum trenger man ikke å ansette mellommenn eller mellommenn for å utføre transaksjoner. Som senker kostnadene for prosessen og også gjør det enkelt.

Sensurbestandig: En av de definerende egenskapene til Defi er at ingen institusjoner eller myndigheter kan hindre folk i å dra nytte av tjenestene.

  1. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?
  2. Prediksjon for Dogecoin 2021-2025 | Kan DOGE noen gang slå $ 1?

Hva er Uniswap

Hayden Adams, en tidligere maskiningeniør i Siemens, opprettet Uniswap og lanserte den i november 2018. Mange kjente venturekapitalister som Andreessen Horowitz, Square Ventures LLC, ParaFi og Paradigm Venture Capital investerte i den. Men den største investeringen var Ethereum Foundation som investerte $ 100.000 i Uniswap.

Til tross for at de forskjellige hindringene for sentraliserte institusjoner fjernes, har desentraliserte børser (DEX) også sine egne problemer å ordne opp. De mest avgjørende av dem er relatert til likviditet. Det er her Uniswap hopper inn. Det gjør det mulig for DEXs å bytte tokens uten å stole på likviditeten skapt av kjøpere og selgere, og denne token swapping løser til en viss grad likviditetsproblemer for børsene.

Bygget på Ethereum-protokollen, gjør Uniswap brukerne i stand til å utføre ERC20-tokenbytte. I motsetning til andre lignende plattformer krever ikke Uniswap noen avgifter og fungerer som et offentlig gode. Med Uniswap kan brukerne utføre transaksjoner uten behov for mellommenn, noe som reduserer kostnadene ved prosessen.

En av de mest slående funksjonene Uniswap inneholder er en matematisk ligning. Hva det gjør er at i stedet for å la kjøpere og selgere bestemme prisene, ligningen (X * Y = K), av seg selv balanserer verdien av polletter som er omsatt.

Videre er Uniswap den største Defi-protokollen i verden med $ 2,94 milliarder låst i den. Det representerer 49,6% av det totale Defi-markedet.

Først V2, og nå V3:

Etter den første lanseringen i 2018, lanserte Uniswap V2 i mai 2020, som tydeligvis var iterasjonen av sin on-chain blockchain V1

og nå øker hastigheten for V3, som allerede er kunngjort. Versjon 3 (V3) av Uniswap vil redusere kostnadene for prosessen og gjøre den raskere og mer pålitelig. Den kan lanseres midt på året.

Opphev prisfaktorer

For UNI-mynt er to av de viktigste faktorene det generelle markedsmiljøet og lanseringen av Uniswap V3, som vil spille en avgjørende rolle for å bestemme prisen på UNI-mynten..

Selv om Bitcoin går gjennom en ganske tøff periode etter å ha krysset prisnivået på $ 40 000, er markedsmiljøet fortsatt ikke veldig dårlig, faktisk ser det ganske bra ut av noen tiltak..

Som de to viktigste reguleringsmyndighetene ledes nå SEC og OCC av to kryptovennlige ledere, Gary Gensler og Michael S. Barr. det ser ut til at kryptomarkedet vil styrke seg når Biden-administrasjonen tar ansvaret.

Tidligere, da V2 ble lansert, hadde den ført markedet til stormen. Så det er stor sannsynlighet for at lanseringen av Uniswap V3 kan vise seg å være ekstremt gunstig for UNI.

Uniswap-prisanalyse og historie

Gikk live i september 2020, UNI token er den nest største Defi-mynten etter markedsverdi, bare hviler bak Chainlink.

Mynten er for tiden på en absolutt bullish strek, siden den nylig har nådd sin heltidshøyde og det som mange har spådd de neste par månedene, har UNI oppnådd den allerede.

UNI krysset bare i går det psykologiske prisnivået på $ 15, da det traff prisen på $ 15,50 (all-time-high). Uniswap handlet til prisnivået på $ 4 1. januar, og nå handler det til prisnivået på $ 14. I mellomtiden har den vokst med omtrent 300% og hvis vi ser på ukentlig prisdiagram vi ser UNI gå gjennom en vekst på omtrent 180%.

Videre har UNIs markedsverdi også vokst med 350%, siden markedsverdi den 1. januar var på rundt 1 milliard dollar, og nå er den rundt 4 milliarder dollar. Det utgjør eksplisitt at den stadig økende vekstfølelsen til mynten vil få kjøperne til å investere i den i stor skala, noe som absolutt vil føre til at UNI-mynten når enestående høyder.

Før vi avslører for deg vår Prediksjon for ikke-bytting, la oss ta en titt på hva andre prosjekter har å si om UNI-mynten.

Uniswap Price Prediction 2021-2024 av Tradingbeasts

Når det gjelder 2021 Handelsdyr forutsier at mynten vil handle mellom det høyeste av $ 19,497 og det lave av $ 13,258, og med endringen på 16,31% vil mynten ha en gjennomsnittspris på $ 15,598 gjennom hele året.

For 2022 vil UNI handle på et gjennomsnitt på $ 20,793 og vil blande et sted mellom det høyeste på $ 25,991 og det laveste på $ 17,674 og vil se endringen på 55,06%.

Gjennom året 2023, som spådd av Tradingbeast, vil UNI halte noe mellom $ 21,078 og $ 30,997 og vil handle på et gjennomsnitt på $ 24,797 i mellomtiden med prisendringen på 84,92%.

For året 2024 projiserer Tradingbeasts UNI til å blande mellom det høyeste på $ 34,955 og det lave på $ 23,770 med en gjennomsnittspris på $ 27,964 og prisendringen vil være 108,53%.

UNI Price Prediction 2025 av Walletinvestor

Ifølge Walletinvestor, UNI er satt til å krysse $ 50 innen 2026 i mellomtiden vil den vokse med mer enn 300%.

Vår Prediksjon for Uniswap

Etter å ha vurdert alle faktorene som kan påvirke verdien av UNI på lang sikt, gir vi følgende spådommer:

Uniswap-prisforutsigelse 2021

I henhold til vår tekniske analyse anslår vi at UNI vil handle et sted mellom $ 13,762 til $ 20,238, og i gjennomsnitt vil mynten handle på rundt $ 18,864 hele året 2021.

Ikke-bytt prisprediksjon 2022

I løpet av 2022 planlegger UNI å halte mellom det lave på $ 19,892 og det høyeste på 24,978, og gjennomsnittsprisen vil være 21,743.

UNI-prisforutsigelse 2023

Med et gjennomsnitt på $ 24,897, antas Uniswap å blande et sted mellom $ 23,463 og $ 30,970 gjennom hele året 2023.

Ofte stilte spørsmål om prisforutsigelse

Er Uniswap en god investering?

Den langsiktige strategien med å investere i Uniswap ser lovende ut. I følge vår projeksjon vil Uniswap krysse $ 50-merket i løpet av de neste 2-3 årene.

Vil Uniswap krysse prisnivået på $ 1000?

I løpet av de neste fem årene vil Uniswap svært lite sannsynlig oppnå $ 1000. Det kan ikke være vanskelig for $ 100 å oppnå innen 2025, men $ 1000 er en litt optimistisk ambisjon om fem år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me