Je vredno valovanja (XRP) vredno kupiti leta 2021

Preden se odločite, ali je Ripple Coin vredno kupiti v letu 2021 ali naj kupim xrp 2021, morate najprej dobiti nekaj idej o valovit kovanec, XRP in Ripple lab. Ker morate najprej vedeti zanje, če ste se odločili za naložbo v ripple’s coin xrp.

Kot veste, od uvedbe Bitcoin, vrednosti digitalne valute se iz dneva v dan povečujejo. Tudi v zelo kratkem času se je vrednost digitalne valute zvišala na tisoče in postala ena najdražjih valut za nakup in vlaganje.

Tako kot Ripple je še ena digitalna valuta, ki je po njej uvrščena na tretje mesto Bitcoin in Ethereum. Le malo ljudi ve, da je Ripple kovanec starejši od Bitcoina. Leta 2004 je koncept Valovit kovanec je odkril njegov izumitelj, vendar so ga zaradi nekaterih razlogov leta 2012 lansirali prek svojega Valovit laboratorij.

To je še ena digitalna valuta, ki jo lahko naložimo v menjavo in jo celo pretvorimo v druge valute, vključno s papirnatim denarjem in kovanci. Tako kot druge digitalne valute nima oblike, ima pa vrednost v primerjavi z dolarjem, ki se dviguje iz dneva v dan.

Po mnenju vlagateljev XRP, stopnja Ripple kovanca se je v zadnjih nekaj tednih povečala za 75% zaradi priljubljenosti Bitcoina, ker ena vrsta naložbe vpliva na drugo vrsto naložbe iste kategorije.

Zakaj Ripple postaja priljubljen??

Ripple postaja iz dneva v dan znan zaradi več razlogov, pri katerih je povečanje vrednosti kovancev na vrhu. Po navedbah laboratorija Ripple Lab in vlagateljev v Valoviti kovanci, vrednost Ripple se je povečala za različne stopnje.

Nekateri trdijo, da se je njegova vrednost v zelo kratkem obdobju povečala za 75%, drugi pa za 50%. Skratka, povečanja vrednosti te digitalne valute se ljudje zdaj premikajo Bitcoin za Ripple. Vrednost je nizka in vsak vlagatelj, vključno z majhnimi vlagatelji, zlahka vlaga v Ripple.

Drugi razlog, zaradi katerega je Ripple kovanec priljubljen, je njegovo sprejetje. Da, danes je Ripple sprejelo več deset priljubljenih bank po vsem svetu, vključno SBI. To zelo olajša ljudi, ki imajo Ripple v svojem spletnem računu. S pomočjo teh bank jih lahko preprosto pretvorijo ali zamenjajo.

Ripple postaja priljubljen tudi med vlagatelji zaradi Bitcoina. Zdaj ljudje premikajo naložbe v digitalne valute. V zadnjih nekaj mesecih je vrednost Bitcoina skočila z 20.000 na 40.000 dolarjev (danes je cena Bitcoina: 48.000 dolarjev). Zaradi tega so ljudje začeli vlagati v digitalne valute. Majhni vlagatelji, ki zaradi visoke cene zdaj ne morejo vlagati v Bitcoin, raje nakup Ripple. Zaradi tega je valovanje postalo druga najbolj vložena digitalna valuta.

Zakaj bi morali vlagati v kovanec Ripple XRP?

Ne bom rekel, da vlagate v Ripple XRP kovanec ne da bi vam navedli različne razloge. V nadaljevanju si lahko preberete razloge, zaradi katerih vlagam v Ripple coin, in prepričan sem, da so ti razlogi dovolj, da naložite v Ripple leta 2021. Najprej preberite ta članek: Kako valovanje deluje.

1- Ripple ima impresiven seznam vlagateljev

Ripple je zagonsko podjetje, ki so ga financirali različni vlagatelji. Ta zagon tveganega kapitala ima ime priljubljenih svetovnih podjetij, vključno z Googlom. Ker se vrednost Ripple povečuje, so se tudi številna druga priljubljena in znana podjetja v prihodnjih mesecih odločila za naložbe v ta tvegani kapital. To Rippleu daje pooblastilo za vlaganje in vzpostavljanje zaupanja za svoje vlagatelje.


2- Velike banke zdaj sprejemajo kovance Ripple

Digitalne valute nimajo fizičnega videza, zaradi česar jih finančne ustanove, kot je banka, ne sprejemajo. Tudi digitalna valuta, kot je Bitcoin, ni sprejemljiva za večino bank po vsem svetu. Valovanje je drugačno.

XRP so sprejele številne znane banke po vsem svetu. Santander (banka s sedežem v Združenem kraljestvu) je prvi sprejel ta kovanec. Danes jih je več kot 75 mednarodnih bank ki Ripple sprejemajo kot valuto. To vlagateljem olajša pretvorbo tega kovanca v druge valute.

3- Ripple je varčen kot Bitcoin

Če ste z naložbo omejeni in zaradi visokih cen ne morete vlagati v Bitcoin, potem je Ripple odlična rešitev za vas. Prvič, nima zelo visoke cene, in drugič, ne zaračunavajo nobene provizije, kot so banke in PayPal na transakcijo. Zaradi nizke cene so možnosti za povečanje v prihodnosti zelo velike.

4- To je tretja najbolj priljubljena digitalna valuta

Kot veste, da postajajo digitalne valute iz dneva v dan priljubljene. Vlagatelji v to vlagajo milijarde denarja. V prihodnosti bo ta valuta lahko nadomestila papirnati denar. Po Bitcoin in Ethereum, Valovanje je tretja najbolj priljubljena valuta. Kot vidik vlagatelja so možnosti za dobiček velike.

5- XRP lahko pošljete kjer koli po svetu

Danes, XRP je sprejelo veliko bank v različnih državah. To vlagateljem olajša, da ga v nekaj sekundah prenesejo v drug del sveta ali zamenjajo za papirnati denar.

Ni vam treba čakati na določeno ceno za zamenjavo ali pretvorbo valovitega kovanca v katero koli drugo valuto. Valovit laboratorij sam lahko v ta namen vzame vaš XRP.

6. Digitalna valuta nima tveganja nasprotne stranke

Valuta države negativno vpliva na zakonodajo, politične razmere in gospodarske spremembe. Zaradi teh sprememb morajo vlagatelji trpeti zaradi velikih izgub. Toda to se ne zgodi v primeru digitalne valute, kot je Ripple coin, ker ta ni registrirana v skladu z zakonodajo katere koli države ali pripada samo eni državi. Politično stanje katere koli države v negativnem smislu ne vpliva na njene stopnje. Torej, to je naložba nasprotne stranke brez tveganja. Zaradi ničelnega tveganja nasprotne stranke inflacija (vključno s splošno inflacijo) ne vpliva na vrednost Valovit kovanec.

Preberite tudi: Kako kupiti Ripple XRP Coin [Ultimate Guide]

Preberite novo napoved za leto 2021: napoved cene valovanja: napoved XRP 2021-2025

Opomba: “Ta člen se ne sme obravnavati kot investicijsko svetovanje in ni namenjen njemu. Pred vlaganjem v katero koli kriptovaluto izvedite temeljito raziskavo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector