Kraken vs Bittrex: vergelijk functies en kosten in 2021

Bedankt dat u bij ons bent gekomen terwijl we onze cryptoscoop bekijken op twee grote beurzen die dagelijks dagelijks voor honderden miljoenen en zelfs miljarden dollars aan transacties verwerken. In de strijd tussen Kraken en Bittrex neemt Kraken, op de 4e plaats op onze ranglijst van cryptocurrency-uitwisselingen, het op tegen Bittrex, dat op de 5e plaats zit.

Laten we eens kijken hoe ze het doen in een persoonlijke vergelijking:

Vergelijk Kraken en Bittrex

kraken uitwisseling

Kraken 97DIMDFd

Bittrex

VS geaccepteerd?
Ja Ja
Handelsparen
177 434
7 dagen volume
$ 1.090.234.866 $ 235.412.137
Bezoek Bezoek

Vergoedingen: Kraken vs Bittrex

De handelskosten van Kraken

Als eerste kijken we in deze uitwisselingsvergelijking naar die kleine commissies die tijdens een transactie worden ontvangen. Het is goed nieuws voor Kraken, dat een maker fee van 0,16% en een taker fee van 0,26% biedt, net onder het gemiddelde voor deze branche. Er wordt een maker-vergoeding toegepast wanneer een transactie wordt gedaan boven de huidige marktprijs, en een taker-vergoeding wordt in rekening gebracht wanneer de transactie onmiddellijk tegen de marktprijs wordt gedaan.

kraken trading fee schema screenshotHet vergoedingsschema van Kraken

Zoals de meeste beurzen biedt Kraken gebruikers de kans om hun handelskosten te verlagen door een groter volume aan cryptovaluta te verhandelen gedurende een periode van 30 dagen., zoals hier wordt getoond. Uitchecken Kraken’s gids aan handelskosten.

Handelskosten op Bittrex

Bittrex berekent een vast bedrag van 0,2% voor beginners, maar ze rekenen ook 0,25% voor alle transacties, dus het werkelijke cijfer ligt dichter bij 0,45%. De 0.2% maker fee of taker fee gaat naar de mijnwerkers die de blokken draaiende houden, en de 0.25% commissie wordt behouden voor hun schatkist. Het vergoedingsschema voor Bittrex heeft slechts 5 niveaus, waardoor het een van de eenvoudigste in de branche is.

bittrex handelskosten

Crypto-opnamekosten kunnen zijn hier gevonden.

Bittrex versus Kraken: Kraken wint deze ronde comfortabel.

Aanmelden & KYC-ervaring

Hoe een account op Kraken te openen

maak een account aan op kraken

 1. Ga naar Kraken.com en zoek de knop ‘Account maken’
 2. Geef uw e-mailadres, land van verblijf en een gebruikersnaam en wachtwoord op die u in de toekomst zult gebruiken om in te loggen
 3. Accepteer de servicevoorwaarden en klik op ‘Account maken’
 4. Ga op een nieuw tabblad naar uw e-mails en in een e-mail van Kraken zoek en kopieer de lange sleutel en plak deze waar aangegeven op het tabblad Kraken
 5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord nogmaals in
 6. Zoek in uw navigatiebalk een optie om ‘Geverifieerd’ te worden. Klik hierop en kies Gemiddeld (zodat u fiat-valuta’s naar uw account kunt overboeken)
 7. Upload een scan of foto van uw identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs), een selfie met uw identiteitsbewijs, een bewijs van verblijfsdocument en details van uw beroep
 8. Verificatie kan slechts 10 minuten duren
 9. Eenmaal geverifieerd, kunt u beginnen met handelen

Bittrex-gebruiker worden

Bittrex Global maak een screenshot van een account

 1. Bezoek Bittrex.com en klik op ‘Aanmelden’ op de startpagina
 2. Kies ervoor om een ​​‘Persoonlijk account’ te openen en geef uw e-mailadres op
 3. Klik op ‘Account maken’ en ga vervolgens naar uw e-mailinbox om een ​​verificatie-e-mail te vinden – klik op de link erin
 4. Accepteer de servicevoorwaarden
 5. Geef uw land van verblijf, adres en geboortedatum op
 6. Om de verificatietijd te versnellen, uploadt u een duidelijke foto of scan van uw paspoort (hoewel rijbewijs of staat-ID ook werken, alleen niet zo snel)
 7. Wacht ongeveer 15 minuten op verificatie, waarna u fiat-valuta’s kunt overboeken en kunt beginnen met handelen op Bittrex

Kraken versus Bittrex: Het is een gelijkspel.

Gebruikerservaring: Kraken vs Bittrex

Hoe is Kraken??

screenshot van de kraken-handelsweergave

Beste Kraken-ontwikkelaars … geweldig werk! We keuren het website-ontwerp, het gebruikersportaal, de mobiele apps en meer goed. Ze zijn echter niet de grootste fan van de handelsinterface van de browser, maar veel van onze lezers houden van de retrostijl en de omgekeerde lay-out.

Het gebruiksgemak is zo hoog dat Kraken vaak wordt vergeleken met Gemini en Coinbase (2e en 3e op onze cryptocurrency exchange-ranglijst), hoewel een onvriendelijk aspect van Kraken is dat ze 3 afzonderlijke mobiele apps hebben. Waarom zou u niet alles centraliseren en de ultieme crypto-app maken??

Bittrex: zeer ondersteunend

Bittrex voelt meer zakelijk aan dan Kraken, wat geweldig is voor institutionele klanten, maar niet zozeer voor beginners in deze ruimte. Gelukkig hebben ze, om dat tegen te gaan, een ongelooflijk gebruiksvriendelijk Zendesk-klantenondersteuningsplatform dat alles beantwoordt wat je maar kunt bedenken over Bittrex..

Schermafbeelding van de Bittrex-handelsweergave

Een van de ontwerpaspecten die we het leukst vinden op Bittrex vs Kraken, is hoe naadloos en gemakkelijk het is om van uw dashboard naar de handelsinterface te gaan met het bestelformulier met slechts één klik geopend. Zowel de website als de app bieden deze gebruiksvriendelijkheid, maar we hebben geconstateerd dat ze allebei buggy bevatten, gemakkelijk kunnen crashen en traag worden geladen. Gelukkig kunnen gebruikers het probleem snel oplossen als er iets misgaat met de uitstekende klantenondersteuning van Bittrex.

Bittrex versus Kraken: Kraken wint deze keer.

Stortingsmethoden

Stortingen doen op Kraken

Hoewel veel oprichters van cryptocurrency exchange de hele wereld willen dienen, is de realiteit van regelgeving en internationale compliance veel moeilijker. Kraken doet het redelijk goed op deze afdeling en biedt compatibiliteit voor 7 fiat-valuta’s om over te dragen, zelfs voor Amerikanen (behalve die in New York en Washington). Hier is hoe u een aanbetaling doet.

kraken-account typen screenshot

Dat zijn de 7 fiat-valuta’s?

 • Amerikaanse Dollar – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Overboeking, SWIFT, contant / debet bij Canada Post
 • AUD – Bankoverschrijving / Osko
 • GBP – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • Japanse Yen – SNEL

Stortingskosten variëren afhankelijk van de gekozen methode, het land van waaruit gestort wordt en het bedrag. Deze bron zou eventuele verwarring moeten helpen oplossen.

Bittrex-stortingsmethoden

Bittrex-leden moeten enkele persoonlijke gegevens verstrekken als ze de services van de beurs willen gebruiken. Door een naam, geboortedatum, adres en land van verblijf op te geven, kunnen gebruikers een basisverificatieniveau krijgen waarmee ze tot 4 BTC per dag kunnen storten en verhandelen.

Een verbeterde verificatiestatus op Bittrex stelt gebruikers in staat fiat-valuta’s te storten, maar vereist een upload van uw ID en een selfie met die ID. Gebruikers in de Verenigde Staten moet ook aanvullende documenten verstrekken met betrekking tot bankieren en ingezetenschap. Voor Amerikaanse gebruikers kunnen stortingen worden gedaan via een bankpas met een toeslag van 3% of met een bankoverschrijving (minimaal $ 50).

Niet-Amerikaanse gebruikers met verbeterde verificatiestatus kunnen een storting doen via het SEPA-netwerk, een Internationale overschrijving, of Creditcard- en debetkaartstortingen (3% kosten).

Kraken versus Bittrex: Kraken biedt betere stortingsopties.

Instant Buy-opties (kopen met creditcard of betaalpas)

Crypto kopen op Kraken

Sinds we ons laatste artikel over Kraken schreven, hebben ze nog meer cryptocurrencies en handelsparen toegevoegd, met momenteel 60 munten en 243 markten. Dit is een geweldige selectie voor gebruikers die directe aankopen kunnen doen via bankpas of creditcard (moet 3DS-compatibel zijn).

Screenshot 2021 02 02 om 13.15.24

De kosten voor directe aankopen zijn 3,75%, plus een vast bedrag van € 0,25 per transactie. Dit is duur, maar redelijk in vergelijking met hun rivaliserende crypto-uitwisselingen. Het oneerlijke deel is de spread, het verschil tussen de werkelijke huidige marktprijs en de prijs waarvoor Kraken crypto bemiddelt, die varieert tussen 2% en 10%.

Lees hier de volledige aankoopgids.

Geen makelaardij op Bittrex

In tegenstelling tot Kraken heeft Bittrex besloten om geen cryptocurrencies te bemiddelen, wat een beetje vreemd is, maar we zullen het hen niet kwalijk nemen.

Als u ‘direct’ cryptocurrencies wilt kopen, moet u eerst een fiat-storting doen (dus het is niet echt direct) en vervolgens die fiat-valuta verhandelen in een fiat-cryptomarktkoppeling, zoals USD / BTC (US dollar en Bitcoin). Als u tegen de huidige marktprijs koopt, gaat uw deal door, maar als u een betere deal probeert te krijgen, moet u wachten tot de marktomstandigheden veranderen.

Bittrex versus Kraken: Kraken wint opnieuw.

Handelservaring

Kraken: iets voor elke handelaar

Afgezien van het retro-ontwerp van de webhandelsinterface, kunnen we niet veel fouten vinden in de handelservaring op Kraken. Ze hebben alle grafieken, grafieken en gegevens die u zou verwachten. Ze hebben drie geweldige mobiele apps, Kraken, Kraken Pro en Kraken Futures, die verschillende services bieden.

De Kraken Pro Crypto Trading-app is hier!​Kraken Blog

Meer gevorderde handelaren die dit misschien lezen, zullen blij zijn te weten dat Kraken tot 5x hefboomwerking op hun handelsactiviteit biedt, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om met een groter risico te handelen..

Bittrex: intuïtieve handelsfuncties

We zijn heel eerlijk geweest over het platform van Bittrex, de vertraging, het crashen en de grafieken die niet worden geladen, maar we hebben niet genoeg gezegd over de goede dingen die ze doen. Ten eerste is het een van de eenvoudigste crypto-uitwisselingen voor beginners om te gebruiken (hoewel niet zo eenvoudig als Coinbase), en biedt het de volledige handelservaring zonder de complicaties die overweldigende handelaren creëren..

Bittrex Exchange-startpaginaStartpagina

Het gebruik van Bittrex is niet eenvoudiger of moeilijker dan het gebruik van Binance, de meest gebruikte beurs ter wereld, dus dat is een groot pluspunt. Voor elke beginnende belegger die wil leren handelen en een enorme selectie altcoins wil hebben, zouden de 600 marktkoppelingen genoeg moeten zijn om je op weg te helpen met je avontuur in crypto. En als er iets misgaat, is de klantenondersteuning fantastisch.

Kraken versus Bittrex: Kraken heeft deze.

Reputatie & Veiligheid

Kraken: Gold Star!

Hier is een kleine anekdote die je waarschijnlijk niet wist over Kraken. Een paar jaar geleden besloten ze een Proof-of-Reserves Audit te publiceren, een document dat bewijst dat u al het geld van uw gebruikers op verantwoorde wijze in koelopslag bewaart. Daar kregen ze veel goede feedback voor en plotseling begonnen andere uitwisselingen het voorbeeld te volgen en ook hun risico’s te verkleinen.

Kraken is nog nooit gehackt, wat een zeer goede indicatie zou moeten zijn van hoe hoog ze waarde hechten aan beveiliging. Gebruikers hebben veel controle over hun beveiligingsinstellingen en worden geadviseerd om tweefactorauthenticatie in te stellen om ervoor te zorgen dat hun apparaten worden beschermd.

Bittrex: Nog een gouden ster!

De oprichters van Bittrex waren een team van cybersecurity-ingenieurs die eerder bij Microsoft, Amazon en Blackberry werkten. Misschien verklaart dit waarom ze nooit zijn gehackt en waarom hun beveiliging en reputatie solide zijn.

Als er een negatief punt is over Bittrex, is het dat sommige Amerikaanse gebruikers het gevoel hebben dat ze een slechte deal krijgen, met minder beschikbare cryptocurrencies dan hun Europese tegenhangers..

Bittrex versus Kraken: Het is een gelijkspel.

Kraken vs Bittrex: Who Wins?

Aan het begin van deze Bittrex vs Kraken-uitwisselingsvergelijking hebben we u verteld dat Kraken op de 4e plaats staat en Bittrex op de 5e plaats op onze ranglijst van cryptocurrency-uitwisselingen en dat dit waarschijnlijk niet snel zal veranderen.

Bittrex heeft veel geweldige eigenschappen, maar in werkelijkheid lopen ze behoorlijk ver achter op Kraken wat betreft handelsvolume, gebruiksvriendelijkheid en het aantrekken van beginners.

Voor Amerikaanse gebruikers die het grootste deel van ons publiek uitmaken, en gebruikers in alle andere toegestane landen, de duidelijke winnaar hier is Kraken, Bittrex zal in 2021 harder zijn best moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me