Kako izkopati NEO žetone: [Vadnica za vpis GAS-a za leto 2021]

NEO je a Dokazilo o vložku POS kovanca z dvojnim žetonskim sistemom NEO in PLIN. Zaklepanje ali vložitev NEO bo imetnikom žetonov omogočilo, da si prislužijo GAS, ki ga nato lahko uporabijo za provizije za transakcije v verigi blokov NEO. Oba žetona podpirajo številne največje borze na svetu. Strogo rečeno, NEO ni žeton, ki ga je mogoče rudariti; v tem članku pa vam bomo pokazali, kako rudariti NEO in biti nagrajen z NEO.

Govorimo o nemogočem in plačilu v NEO za rudarjenje drugih verig blokov. Čeprav to zveni kot prevara, lahko vam zagotovimo, da ni. To je preprosto najeti rudarski model.

Kjer je moč razprševanja dana v najem ali uporabljena za pridobivanje kovancev z največ dobička v rudarstvu in njihovo izmenjavo z NEO.

NiceHash to že leta počne z uporabo Bitcoin ali BTC. Z orodjem unMineable lahko dobite več kot 40 kovancev in plačate v kovancu, ki ste ga izbrali. Danes iščemo plačilo v NEO, prej znanem kot Antshares, ki je po spremembi imena leta 2017 postal eden najbolj obetavnih kriptovalutnih projektov.

V tem članku bomo delili postopek NEO rudarjenja in kako deluje njegovo soglasje.

kako rudariti neo

Kaj je NEO in katero denarnico lahko uporabimo za NEO?

NEO je verjetno morilec Ethereuma, znan tudi kot kitajski Ethereum. Za razliko od Ethereuma NEO ni mogoče neposredno kopati, ker je zgolj dokaz o vložku. Čeprav ta članek zveni kot clickbait (odkar ste prišli sem, da bi izvedeli, kako rudariti NEO), smo našli način, kako lahko plačate neposredno v NEO. To je, če lahko vodite rudarsko ploščad ali rudarsko kmetijo. To je neverjeten, anonimen način diverzifikacije, če ste pripravljeni na rudarski izziv.

Ekosistem Neo je zelo razvit in vi ste razvajeni pri izbiri denarnic. Ne pozabite izbrati denarnice, ki ima možnost vložka. Obstaja veliko možnosti vložkov, ne verjamemo v vložke, če gre za račun varnosti.

Splošno znano dejstvo je, da so denarnice na strojni opremi najbolj varne; zato jih priporočamo.

Pri NEO so vaše možnosti omejene s strojno denarnico, vendar imate še vedno veliko možnosti. Novi proizvajalci so prišli na zabavo NEO, Ledger Nano S in Ledger Nano X lahko varno shrani in vloži Neo, skupaj z elegantno Spatium Biometric Wallet, ki bo izšla, in večjo SafePal S1.

Kako izkopati NEO

Kako natančno rudariti NEO?

Rudarstvo NEO ni tako zapleteno, kot se sliši; potrebujete rezervno grafično kartico ali kartice ali celo samo CPU. Če imate srečo, da imate enoto ASIC, ki lahko rudari Ethash, poslujete in lahko začnete postopek rudarjenja NEO.

V naši definiciji smo omenili, da NEO ne morete kopati, vendar lahko NEO vložite za GAS. Nismo govorili o tem. Kar bomo naredili, je oddajanje zgoščevalne moči v najem rudarskemu bazenu. Nagrajeni bomo v NEO.

To pomeni, da lahko izposodite svoje CPU-je, GPU-je, ASIC-je ali kartice FPGA in prejmete plačilo v NEO. 

Ta postopek ne zahteva KYC in zaradi česar je rudarstvo najprimernejša izbira za pridobivanje kriptovalut.

Rudarstvo NEO algoritmi

Najprej morate izbrati, kako boste rudarili. Ethash, RandomX in X16Rv2 so algoritmi rudarjenja, ki jih lahko izbirate. Etaš lahko kopljete z grafičnimi procesorji; vendar je za GPU veliko težje resnično zaslužiti, ker ASIC rudarji prav tako rudarijo isti algoritem. ASIC so zmogljivejše in učinkovitejše naprave, s katerimi grafične kartice ne morejo konkurirati. 

Že nekaj časa se govori o ProgPoW-u, vendar nismo videli nič drugega kot neuspehe, ki so poskušali izenačiti pogoje za ASIC in GPU rudarje. Za pridobivanje z uporabo Ethasha uporabljamo Claymore Miner, in o tem rudarju ne moremo povedati dovolj dobrih reči.

Tokrat bomo uporabili Simple Miner OS ali SMOS z Ethashom, da bomo dobili nekaj raznolikosti. SMOS je OS, ki temelji na Linuxu in uporablja tudi Claymore. Ethash je algoritem, ki ga uporabljajo Ethereum in množica drugih kovancev.

X16Rv2 je kovan za GPU in FPGA. Rudarji FPGA resnično ustvarjajo nepravične pogoje, saj imajo znatno električno prednost. Rudarji FPGA delujejo s hitrostjo do petkrat boljšo od grafičnih procesorjev, pri čemer porabijo enako količino električne energije.

X16Rv2 je algo za Ravencoinom in množico drugih kovancev. Algoritem Ravencoin je bil večkrat spremenjen, tako kot Monero, da bi se izognili centralizirani naravi rudarskih kmetij ASIC.

Žal so kartice FPGA le boljše grafične kartice in imajo prednost v prostoru. To bi bilo zato, ker porabijo manj električne energije in imajo veliko več kot običajne grafične kartice.

Na srečo jih ni toliko zaradi stroškov, na žalost pa so ti stroški zelo visoki, zato jih ljudje tudi ne bi kupili, tudi če bi jih bilo veliko.

RandomX pa je algo samo za CPE. RandomX uporablja Monero in množica drugih kovancev. Zdi se, da je ta algo najbolj pravično izkopan kovanec brez nepoštenih prednosti. Kot smo videli pri Ethash-u in grafičnih procesorjih proti ASIC-om in pri X16Rv2 in grafičnih procesorjih proti FPGA.

Čeprav je igralno polje bolj izenačeno, to še ne pomeni, da ne boste potrebovali odličnega CPU-ja, da boste zaslužili dovolj kovancev, da bodo lahko donosni. Obstaja še vedno težka težavnostna stopnja. CPU rudarstvo je še vedno konkurenčen prostor.

UnMineable bo upravljal z izbiro kovancev kovancev in izbral najdonosnejšo mrežo za pridobivanje, tako da bo zaslužil sam in vam priskrbel največ nagrad. To bodo storili tudi za Ethash, RandomX in X16Rv2. To veliko odvzame upravljanje, kar je lahko dobra ali slaba stvar.

Kako izkopati NEO z uporabo enostavnega rudarskega OS SMOS

Ta metoda za namestitev SMOS zahteva namensko napravo. Ta vadnica mora biti dolga pot, da vam pokaže, kako dokončati namestitev in zagnati rudar. SMOS lahko uporablja Claymore za pridobivanje Ethasha, kopirati morate naslednjo kodo in jo postaviti tam, kamor mora iti;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.unmineable.com:3333 -ewal NEO: YourAddress.YourWorkerName -epsw x -mode 1 -allpools 1

Če želite še enkrat preveriti svojo nastavitev, si oglejte to vadnico, če potrebujete pomoč. Je za Tron, a edina razlika je vrsta naslova.

NEO rudarski kalkulator

Lahko uporabiš WhatToMine za izračun vsakega ocenjenega zaslužka ali pa uporabite rudarski kalkulator vklopljen neobvladljivo za NEO. Oboje bo pomagalo vašemu cilju. WhatToMine bo razčlenil vaše stroške, unMineable pa vam bo pokazal vaš prihodek.

Zdravo in varno pravilo je, da znašate polovico svojih prihodkov in preverite, ali boste še vedno donosni. Rudarji odpovejo in sistemi ne delajo vedno tako, kot bi morali, življenje najde način, da prekine vaše rudarske operacije. S tem medpomnilnikom lahko resnično vidite, ali lahko ostanete na površju.

Ko zaključite z matematiko, nam sporočite, kako ste. Rudarstvo je izjemno zapleteno podjetje z veliko spremenljivimi stroški in koti, ki jih je treba zmanjšati. Uporaba FPGA je morda dražja za zagon, toda po izplačilu kartice je dobiček nor.

Kako vložiti NEO

Danes se bomo sprehodili skozi korake, ki jih morate izvesti, da vložite NEO kripto in zaslužite pasivni dohodek. Če želite vložiti NEO, potrebujete denarnico in izmenjevalce, ki podpirajo obe valuti, NEO in GAS.

Denarnica, ki podpira NEO in GAS 

  • Izhod

Vrhunske borze, ki podpirajo NEO

  • Binance

Kako vložiti NEO v denarnico Exodus

1. Prenesite denarnico Exodus

2. Odprite odjemalca Exodus in na svoj račun pošljite nekaj NEO, ki bi jih želeli vložiti. 

Če NEO pri odpiranju odjemalca ne vidite, lahko kliknete orodje za iskanje na armaturni plošči in poiščete naslov denarnice.

3. Ko v denarnico dodate nekaj NEO, boste takoj začeli zaslužiti kriptovaluto, imenovano »GAS«. 

Ta žeton lahko zamenjate za več NEO ali prodate na spletnem mestu za izmenjavo, da ustvarite fiat. Na vaši strani ni nič drugega, kar bi se od vas zahtevalo.

4. Zahtevajte sredstva 

V zgornjem desnem kotu vaše NEO denarnice boste videli ikono zobnika. Če ga kliknete, boste videli možnost, s katero boste lahko zahtevali prejete žetone za plin. Ko kliknete »Zahtevaj«, bodo žetoni za plin dodani v denarnico in pripravljeni na zamenjavo.

Kako vložiti Neo za plin na borzo Binance

Vsi imetniki NEO na Binanceu bodo prejeli GAS, ki ga mesečno proizvaja NEO. Podrobnosti so naslednje. 

Metoda izračuna

Znesek distribucije GAS = skupni znesek distribucije razmerja položaja imetnika GAS * NEO (z 8 števkami za decimalno vejico)

Razmerje pozicije imetnikov NEO = vsota dnevnega zneska pozicije za imetnike NEO / vsota dnevnega zneska pozicije za vse uporabnike NEO

Dnevni znesek pozicije temelji na dnevnem posnetku stanja NEO Balance.

Čas distribucije

Binance bo imel ustrezna obvestila po mesečni distribuciji, prosimo, da bodo predmet sporočil.

Izračun se začne od prvega dne, ko je Binance.com na spletu. Čas prvega posnetka je 14. julija 2017 ob 00:00.

Primer izračuna

Uporabnik A ima NEO tri dni, v teh 3 dneh ima 30, 300 oziroma 60 NEO. Vsota dnevnega položaja NEO je torej 390. Ob predpostavki, da je skupno distribucijsko število GAS v tem mesecu 1000, vsota dnevnega zneska pozicije za vse uporabnike NEO pa 600000;

Tako je dejanski znesek distribucije uporabnika A = 1000 * 390/600000 = 0,65

Zaključek

Rudarstvo NEO je lahko prijetna izkušnja. Če imate prosti čas za optimizacijo svojih strojev in imate na razpolago dodaten denar, je lahko vlaganje v dobro raziskano rudarsko ploščad zabavno in polno prizadevanje..

Nikoli ne veš, morda začneš polno rudarsko kmetijo po cesti. Vedno bodite pozorni na svoje stroške: rudarstvo je drago in zelo konkurenčno. Glede na tržne razmere pa je lahko rudarstvo kriptovalut zelo donosen posel. To je poleg sodelovanja pri zagotavljanju decentraliziranih omrežij, ki bodo lahko v prihodnosti nadomestila obstoječa finančna omrežja. 

Z orodji, o katerih smo že govorili, usmerite rudarja na kovanec, ki ga želite izkopati. Izberite bazen in že se odpravite na dirke kripto rudarjenja. Unminable resnično daje prožnost in moč ljudem, ki se odločijo za rudarstvo z uporabo svojega bazena.

Uporaba unMinable je odprla oči. Njihove storitve resnično uživamo; možnost plačila v POS kovancih med rudarjenjem je preprosto čudovita. In zdi se, da se posmehuje celotni ustanovitvi POS vs POW. Rudarji bodo vedno naklonjeni mehanizmu soglasja za vojne ujetnike, kar je razumljivo.

To ne pomeni, da tehnologija POS kovancev ni neverjetna, ampak preprosto, kako rudar kopa POS kovance? Vsaj z unMinable lahko.

Kot bonus je GAS kriptovaluta, ki se distribuira z držanjem NEO v vaši denarnici, GAS pa se uporablja za spodbujanje transakcij na bloku NEO. Z vsakim generiranjem NEO bloka bo GAS razdeljen vsem imetnikom NEO, vplačilo pa je na voljo na platformi, ki podpira obe valuti, NEO in GAS.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me