Kako izkopati Tron Coin (TRX) leta 2021

Rudarstvo Tron Blockchain je nemogoče, vendar to ne pomeni, da v Tronu ne morete plačati mojega. Pri rudarjenju gre zgolj za uporabo računalnika za uspešno razpršitev drugega kovanca, rudarsko področje pa bo na pretvorbi izvedlo pretvorbo in vam izplačalo, čeprav Tron kot metodo soglasja uporablja POS Proof Of Stake. Torej lahko z malo vmešavanja posrednikov neposredno rudarite rudarski bazen in plačujete v Tron TRX.

Opomba: Izdelani so lahko samo kovanci, ki uporabljajo POW Proof Of Work. Rudarsko energijo lahko najamete ali prodate tretjim osebam, ki želijo ustvariti dobiček ali napasti omrežje. Danes bomo raziskovali Tron-Mining.com.

Brez odlašanja se lotimo posla in preverimo, ali bi morali rudariti za TRX?

kako rudariti tron

https://pbs.twimg.com/media/ET8FJQ0UEAIs_lv?format=jpg&ime = velik

HITRI VODNIK: Kako izkopati TRON

1. Pripravite svoj GPU za rudarjenje. Na uradni strani namestite najnovejše stabilne gonilnike.

2. Prenesite in namestite TRON denarnico. Pridobite naslov denarnice; to bo služilo kot uporabniško ime v rudarskem bazenu za rudarstvo Tron.

3. Prenesite Claymore rudar in namestite programsko opremo. Varnostni sistem vašega računalnika lahko program označi kot virus. To je lažno pozitivno.

4. Konfigurirajte start.dat Konfigurirajte področje rudarjenja in kot uporabniško ime vstavite naslov svoje denarnice TRON.

5. Za začetek rudarjenja dvokliknite start.dat.

Obiščite spletno mesto Tron-Minig

Primerjalna tabela ASIC in GPU za rudarstvo Tron

Primerjalna tabela ASIC in GPU za rudarstvo Tron

ASIC rudarjiGPU rudar
TRON ASIC Rudarji TRON GPU Rudar
Specializirane uporabe ni mogoče spremeniti v druge funkcije CPU je mogoče enostavno preusmeriti na druge funkcije, kot so igre na srečo, grafika in urejanje videa
Energijsko učinkovit v primerjavi z rudarji GPU Manj energetsko učinkovit v primerjavi z rudarji ASIC

Nižja vrednost nadaljnje prodaje zaradi omejene uporabe

Višja vrednost nadaljnje prodaje zaradi večkratne uporabe GPU
Običajno ima lastne rudarske bazene Običajno uporablja zunanje rudarske bazene
Preprostejša nastavitev in optimizacija Za optimizacijo zahteva določeno stopnjo nastavitve

Tron denarnica

Tron je dobro uveljavljen kovanec, shranjevanje TRX pa ni težava z množico denarnice na voljo. Edino, kar svetujemo, je, da vedno uporabljate strojno denarnico in nastavite a vozlišče za potrjevanje transakcij.

Opomnik \ Nasveti:

Vedno varnostno kopirajte denarnico, besedno zvezo in geslo na več lokacijah. Nikoli ne veš, kdaj se zgodi nesreča. Upoštevanje te najboljše prakse vam lahko resnično prihrani nekaj nesrečnih finančnih izgub.

Kako rudariti Tron

Tron Rudarstvo – Kako izkopati Tron

Kot je navedeno zgoraj, ne morete rudariti verige Tron in biti plačani v TRX. Vendar lahko algoritme Ethash, RandomX in X16Rv2 rudarite z Tron-rudarstvo rudarski bazen in plačajte v TRX za vaš prispevek k omrežju, kar velja za vsak uspešen blok rudnikov bazena.

Če želite rudariti in plačevati v TRX, boste potrebovali računalnik z grafično kartico ali več grafičnimi karticami ali vse do namenske rudarske ploščadi ali ploščadi s po 6-12 grafičnimi karticami. Preden pridemo tako daleč, si oglejmo nastavitve in kaj boste potrebovali.

Kako rudariti Tron

Uporaba Claymore Miner za izdelavo TRX

Claymore Miner radi uporabljamo kot privzeto rudarsko programsko opremo in se zaradi enostavnosti uporabe in zanesljivega delovanja odločimo, da jo uporabljamo kjer koli je to mogoče. To je preprost program plug and play, ki se bo lotil učinkovitega rudarjenja.

Najprej morate dobiti Claymore Mining programska oprema, programska oprema je na voljo za Linux in Windows.

Pri izvajanju namestitve morate biti pozorni na namestitveni imenik, splošno dobro pravilo na namenskih rudarskih ploščadih je namestitveno mapo Claymore Miner namestiti neposredno na namizje.

Dostopiti morate in urediti datoteko start.dat, ki delavcu pove, kateri kovanec in algo naj izkoplje, kateremu združenju naj se pridruži in kam naj pošlje rudarske nagrade. Če je katera od teh spremenljivk izklopljena, Claymore Miner ne bo deloval po pričakovanjih, temveč bo zapravil elektriko in ustvaril manjši zaslužek. Naslednja stvar, za katero se moramo odločiti, je kateri rudarski bazen uporabiti.

kako Mine Tron

Tron Mining Pool

Edini rudarski bazen, ki smo ga lahko našli, je bil Tron Rudarstvo. Čeprav je to omejitev, res ni tako slabo, je neposredna metoda za pridobivanje in zaslužek TRX. Druge metode ne zahtevajo KYC in so morda cenejše, odvisno od menjalnih razmer.

Preden se spustimo po tej zajčji luknji, ostanimo na pravi poti in preučimo rudniški bazen Tron-Mining. Tron-mining je nadvse preprost in enostaven za uporabo. Tako preprosto, pravzaprav so se razširili in vključili 40 ne-rudljivih in rudarskih kripto sredstev na neizdelano.

Tron-Mining je preprost za uporabo in ponuja 3 algoritme za rudarstvo Etaš, RandomX, in X16Rv2.

Ethash je bolj primeren za rudarje ASIC, medtem ko lahko uporabljate rudarje GPU, vendar so v slabšem položaju, ker ProgPow je pokvarjen in ne deluje, kot bi moral. To težavo bi lahko odpravili jutri. Za uporabo z uporabo Ethash, odprli bi imenik Claymore in v beležnici odprli start.dat, nato pa našli in zamenjali vrstico, ki se začne z EthDcrMiner64.exe v start.dat, s tem;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.tron-mining.com:3333 -ewal YourTRXAddress.YourWorkerName -epsw x -allpools 1

Naslednji Algo je RandomX. To je algo, ki temelji na CPU, najbolj priljubljen kovanec kovancev pa je XMR ali Monero. Kopajo z uporabo xmrig z naslednjimi nastavitvami. Delavca morate nastaviti z naslednjo konfiguracijo;

./xmrig.exe -o rx.tron-mining.com:3333 -a rx -u YourTRXAddress.YourWorkerName

Čeprav je xmrig preprost, lahko nastavite nekaj nastavitev, na primer diff, ki jih lahko nastavite od +50000; spodnji primer je primer +60000;

YourTRXAddress.YourWorkerName + 60000

vendar trenutno ne podpirajo parametra -p ali argumenta.

Zadnji algo je X16Rv2 in uporablja RVN Ravencoin, to je Prevladoval je FPGA algo in samo vprašanje časa je, kdaj se ASIC-i vrnejo. Za rudarstvo z uporabo X16Rv2 morate uporabiti T-Rex in nastavite rudar z naslednjimi parametri;

./t-rex.exe -o x16rv2.tron-mining.com:3333 -a x16rv2 -u YourTRXAddress.YourWorkerName -p x

Za več informacij o Tron-Mining si lahko ogledate njihovo Reddit razlago. Čeprav se zdi dobra ideja, da hkrati zaženete več kot enega od teh programov, ne. GPU-ji ali CPU-ji lahko učinkovito zaženejo samo en postopek. Če zaženete več kot eno, se bo naprava upočasnila in povzročila manj razpršene moči, ne več.

kako Mine Tron

Tron rudarski kalkulator

Zdaj, ko ste pripravljeni za začetek, bi moral biti pravi čas, da malo računate in preverite, kaj ustvarjate s trdim delom. Radi uporabljamo WhatToMine, vendar to ne bi bilo priporočljivo, saj kovanca ne rudarimo neposredno in za katerega koli od teh algoritmov bi lahko izkopali poljubno število kovancev. Vse to nadzira Tron-Mining.

Celoten postopek je popolnoma podoben rudarjenju z NiceHashom. Tron-rudarstvo ima vgrajen kalkulator, ki vam bo določil nagrade.

Preprosto preglejte izbrani rudarski program, da ugotovite, kakšno zgoščenost ima vsaka vaša grafična kartica.

Vsak grafični procesor bo imel številko, če uporabljate več kot eno, jih dodajte. Priključite kombinirano številko neposredno v razdelek, ki bo izračunal vašo nagrado. To vam bo dalo 2 izračuna za vašo rudarsko operacijo. Enega za dnevni zaslužek in drugega za mesečni zaslužek.

Prepričajte se, da ste izračunali pravilen algo, saj bo vsak ustvaril različne dobičke, izberite Ethash, RandomX in X16Rv2. Vidne bodo tudi informacije o rudarskem programu in ustrezni argumenti. Katero koli številko dobite, polovico. To bi morali zaslužiti, to pa tudi ne upošteva stroškov električne energije.

Za to bi morali uporabiti WhatToMine. Čeprav to ne bo natančno, lahko dobite predstavo o porabi električne energije. Ethash, RandomX, in X16Rv2 vsak ima svoje stroške, odvisno od vašega računalnika ali postavljenih rudarskih ploščadi.

kako Mine Tron

Rudarski Tron

Če opazite, da imate izgube, to približno povzame rudarstvo. Pomagalo bi, če bi imeli konkurenčno prednost, če bi se na kakršen koli smiseln način ukvarjali z rudarjenjem kriptovalut. Stroški električne energije bodo popolnoma zdrobili vse prišleke, kaj šele zagonske stroške novih strojev.

Obstaja še en način pridobivanja in pridobivanja Trona z dodatnimi koraki. Priporočamo NiceHash za ta pristop bodo, na primer Tron-mining, samodejno poskrbeli za to, kaj je izkopano, kar potrebujete, da svoje rudarje usmerite k njim. Izplačali bodo v Bitcoinu ali BTC.

Ko imate svoj BTC, ga lahko uporabite Poloniex za pretvorbo BTC v TRX. Poloniex ponuja alternativo KYC, tako kot rudarstvo.

Kako izkopati Tron – Zaključek

Čeprav z veseljem uporabljamo Tron-Mining, so nekateri morda preveč decentralizirani. Tudi če bi hoteli zapreti trgovino in izstopiti iz prevare iz skupnosti, to res ne bi bil konec sveta. V najslabšem primeru bi to povzročilo 2 dni izpada (neplačano delo) za delavce v rudarskem bazenu.

V storitvah Tron-Mining se počutimo samozavestno, vendar bi vseeno raje uporabili NiceHash. Rudarji so bitja navad. Zanimalo bi nas, da bi še bolj preizkusili unminine in v celoti pregledali več pripomočkov bazena. Čeprav mislimo, da je izplačilo z neomejenimi kovanci prodajni trik, je precej kul, da bi ga radi izkoristili, namesto da bi v prihodnosti plačevali provizije za trgovanje na borzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me