Kako izkopati Ubiq leta 2021: Ali se to sploh splača?

Ko ljudje leta 2020 razmišljajo o rudarjenju kripto, v resnici ne razmišljajo o tem, kako izkopati Ubiq, saj bi jim lahko na tisoče drugih možnosti omogočilo več.

Pridobivanje kriptovalut je takrat, ko se transakcije med uporabniki preverijo in dodajo v knjigo blokov verige. Bitcoin je najbolj priljubljen in uveljavljen primer rudarske kriptovalute, vendar je treba omeniti, da niso vse kriptovalute rudarske.

Ubiq je trda vilica na Ethereumu, ki je popolnoma ločena od ekosistema Ethereum. Gre za nekoliko spremenjeno različico blokovne verige Ethereum in izvaja navidezni stroj Ethereum za pametne pogodbe in DApps.

Če ste navdušeni nad vilicami Ethereum, ste takrat verjetno ujeli Ubiq (UBQ). Gre za odprtokodni deljeni decentraliziran denar. Tako kot Ethereum so tudi v tem primeru predvidene interesne skupine v nasprotju.

Ta kovanec zagotavlja varnost in se osredotoča na prenovo brez napak. Rudarstvo UBQ je izjemna priložnost.

V tem članku boste našli preprosto navodilo po korakih za najboljši način pridobivanja Ubiq-a.

kako rudariti ubiq

HITRI VODNIK: Kako izkopati UBIQ

1. Pripravite svoj GPU za rudarjenje. Na uradni strani namestite najnovejše stabilne gonilnike.

2. Prenesite programsko opremo za rudarstvo Ubiq.

3. Izberite rudarsko področje, kjer želite rudariti.

4. Ustvarite denarnico, za katero želite prejeti našo nagrado.

5. Uredite datoteko start.dat z beležko za določeno področje rudarjenja, ki ga želite uporabiti.

6. Začnite rudariti.

Pojdite na Ubiq rudarstvo

Primerjalna tabela Ubiq Mining Pool 

Primerjava rudniškega bazena Ubiq

Rudarski bazen Ubiq Maxhash Mining Pool
Rudniški bazen Ubiq Maxhash Mining Pool
UbiqPool.io zaračuna 0,5% Trenutna provizija MaxHash od 1% do 2,5% spremenljive provizije
Na 2. mestu s hitrostjo razpršitve MaxHash je precej večji od UbiqPool.io

Veliko donosno

Maxhash ponuja tudi sistem VARFEE – provizije se plačajo le, če je moj bazen donosen
Nizke pristojbine Priporočeno samo za povečanje dobička

Kaj je Ubiq? In njegovi uporabniki

Ubiq je projekt “dokaj lansiran” (kar pomeni sejem za vse, brez predhodnega rudarjenja, brez insta-rudarjenja ali ICO), ki se je začel leta 2014. Projekt se je prvotno začel pod imenom Jumbucks (JBS). JBS se je začel kot dokaz dela, kasneje pa je prešel na dokaz o vložku, ko so sčasoma zamenjali verigo Ethereum.

S zamenjavo je prišlo ime Ubiq in takojšnja vilica. Zdaj, ker gre za razcep Ethereuma, še ne pomeni, da gre za kopijo Ethereuma.

UBQ je prva vilica Ethereum, ki je povzročila soglasne spremembe na ravni nove kode, kar v bistvu pomeni, da so se z njo strinjali razvijalci, rudarji in vlagatelji. Poleg tega ima še vse prednosti navideznega računalnika Ethereum, medtem ko se uči iz napak, ki jih je naredil Ethereum, in se izogiba ponavljanju.

Verjetno najboljša novost, ki jo ima UBQ v primerjavi s predhodnikom, je izvedba njihovega algoritma »težavnostnega toka«. To je pomembno za vsakogar, ki minira UBQ, ker bo po dokončanju vsakega bloka algoritem fluksa samodejno ponovno ciljal na težavo naslednjega bloka..

To omogoča nemoteno povečanje težavnosti rudarjenja namesto norih, naključnih konic, ki jih mnogi rudarji vidijo v BTC in ETH. To gladko povečanje pomeni večjo natančnost in predvidljivost dobička za rudarje.

UBQ ustvari nov blok vsakih 88 sekund z uporabo sistema za preverjanje dela, ki je enak Ethereumu in Ethereumu Classic. Ima tudi decentralizirane aplikacije (DApps), kar je nov model zgradbe za bolj razširljive aplikacije in pametne pogodbe, ki se uporabljajo za olajšanje in preverjanje izvajanja pogodbe, ki jo nato žeton UBQ napaja kot provizije za transakcije in izračune..

Omeniti velja, da pametne pogodbe in DApps niso več edinstveni, pravzaprav so zdaj že precej pogosti, kljub temu pa številni projekti še vedno propadajo. Številna vprašanja v kripto svetu vključujejo razvojne ekipe in kaj so sposobni doseči. Pogost vzrok za neuspeh je ekipa, ki je slabo pripravljena predvideti morebitne težave ali odpraviti težave, ki se pojavijo.

To vodi do projektov, ki so na koncu preveč napačni ali ranljivi, da mi (potrošnik, rudar, trgovec ali vlagatelj) ne vidimo dolgoročne sposobnosti preživetja. Čeprav so napake praviloma le za novejše projekte, je vprašanje tudi to, da se velikani, kot sta BTC in ETH, spopadajo z zamašenimi omrežji..

Na srečo ima UBQ veteransko razvojno skupino, polno posameznikov, ki s svojimi inovacijami in ustvarjanjem nenehno prispevajo k kripto-skupnosti. Za konec pa ekipo vodi eden mojih najljubših razvijalcev Julian Yap.

Kdo je Julian Yap?

Ne da bi bil preveč navdušen nad njim ali njegovim delom, je Julian Yap vodilni razvijalec in mojster za UBQ. Pred časom z UBQ je Yap delal na razvoju Bittrexa, druge kriptovalute, imenovane Decred (DCR), in blocktech-a, skupaj z veliko odličnimi prispevki na Githubu.

Kako izkopati Ubiq in zakaj?

Ubiq drzno trdi, da je podjetje stabilno s preglednim upravljanjem. Ubiq je trda vilica Ethereuma. Kodo so nekoliko spremenili. Na njihovi platformi imajo še vedno na voljo aktivno različico navideznega računalnika Ethereum ali EVM, izvajanje kode pa je podobno tako za pametne pogodbe kot za Dapps. Njihova koda je odprtokodna in si jo je mogoče ogledati.

Stabilnost dosežejo s predvidljivim in konzervativnim urnikom nadgradnje. Za razliko od drugih pametnih pogodbenih platform Ubiq ne zagotavlja stalnih posodobitev ali trdih vilic. Osredotočili so se na ustvarjanje kode brez napak. To je kot nalašč za podjetja z dolgoročno vizijo, da uvedejo svoje pametne pogodbe v fazah in tako ustvarijo popolno blokchain okolje za posamezne projekte.

Če je treba ponoviti isti projekt, je to prekinitev za organizacije, ki imajo omejene proračune. Ameriške vladne agencije še vedno uporabljajo sistem Windows 3.1 več desetletij pozneje. Banke se prav tako ujamejo v programske jezike COBOL in Fortran.

Nadgradnja celotnih sistemov je predraga; tveganja, povezanega s prehodom na bolje delujoče sisteme in novejše kodne jezike, ni mogoče izračunati.

Tveganja so, zakaj ima Ethereum tako velike vdore, sledijo geslu silicijeve doline; “Premikajte se hitro in lomite stvari.” V produkcijsko stabilnem okolju, kot je Bitcoin, tega ne dopuščajo, ker ima preveč lastne vrednosti in ga ni mogoče zlomiti na slutnjo ali preizkusiti, kako bo koda vplivala na operativnost projekta. Zato tudi bitcoin ni Turingov popoln.

Nazaj na pravo pot z Ubiqom. Niso imeli nobenega premika in so pošteno lansirali, odločili so se tudi za razvojne stroške. Projekt sploh ni ICO. Čeprav trdijo, da jim bo to pomagalo pri skladnosti z zakonodajo, nismo prepričani, saj so žetoni vrednostni papirji.

Žetoni so tudi blago / surovine in se uporabljajo tudi kot vložki za ustvarjanje rezultatov, tako kot uporaba papirja in črnila za tiskanje knjige. Ubiq UBQ je pametna pogodbena platforma, ki temelji na Ethereumu in je 100% dokaz o delu POW.

Zakaj moj Ubiq? Ubiq deluje kot platforma in ima tudi žetone. Omogočeno zaradi vilic Ethereum. Ta kovanec je praktično zgrajen na preverjeni ETH kodni bazi. Rudarstvo za Ubiq je donosno. Tudi sam kovanec je enostaven za uporabo in za vas ponuja rešitve z enim klikom. Vzdržuje eno samo armaturno ploščo, s katere lahko pridete do vseh svojih panjev in jih spremljate.

Z UBQ lahko z enim klikom spremljate vaše vsakodnevno delovanje in dostopate do funkcij vzdrževanja. Ko gostite v oblaku, lahko do nadzorne plošče kadar koli pridete od koder koli. Ta kovanec prepozna obiskovalca in osebi omogoči dostop do ustreznega omrežja (če ste gost, boste povezani z gostujočim omrežjem).

Ubiq Rudarstvo – Kako izkopati Ubiq

Rudarji Ubiq imajo nekaj možnosti; Ubqminer, PhoenixMiner, TT-Miner in Nanominer. Uporabili smo Claymore Miner, je bolj zapletena možnost, vendar se lahko uporablja na več kovancih in omogoča izjemno prilagoditev. Claymore Miner je tudi plug and play, zato ni tako slabo.

Če bi radi prebrali Claymore Miner, priporočamo BitcoinTalk. Claymore Miner je preprost in enostaven za namestitev. Paziti morate, kam namestite datoteke, saj morate v kratkem času dostopati do datoteke start.dat. Kliknite Naprej in končajte.

Na žalost ne morete več uporabljati Claymore Minerja, ker ni podprt, je podoben Claymore Minerju, zato morate zabeležiti svoj namestitveni imenik. Poleg tega morate za uporabo rudarskega programa plačati pristojbino.

Ubiq rudarski bazeni

Zdaj, ko je vse nameščeno, ste skoraj pripravljeni za začetek rudarjenja. Naslednji korak je razmislek o tem, kateri bazen uporabiti. Čeprav MaxHash ne priporočamo za decentralizacijo omrežja, priporočamo MaxHash, da povečate dobiček. Če vas projekt skrbi in niste v njem samo zaradi dobička, poglejte na UbiqPool.io. ? Uvrščeni so na 2. mesto z razpršeno močjo.

UbiqPool.io zaračuna 0,5% v primerjavi s trenutno provizijo MaxHash od 1% do 2,5%.

Statistično gledano, večja kot je zgoščevalna moč rudarskega bazena, večja je verjetnost, da boste nagrajeni za skupno kopanje bloka. MaxHash je precej večji od UbiqPool.IO, vendar več o tem v zaključku.

Če vas zanimajo drugi rudarski bazeni, sta Ubiq in MiningPoolStats dobro mesto za začetek iskanja.

Ubiq Minerpool

Ko izberete svoj bazen Ubiq rudarjev, ste pripravljeni za konfiguriranje datoteke start.dat. Odprite datoteko start.dat v beležnici in nastavitev je lahko tako preprosta kot kopiranje in lepljenje ene vrstice ali tako zapletena kot ure raziskav, da ugotovite vsak argument / input.wallet

Na tej strani lahko najdete Stratum Proxy za MaxHash. Kopirajte kodo, ki se začne s Statumom in konča s številko vrat, in jo postavite tja, kamor naj bi šla STRATUM_PROXY. Nato vnesite svoj naslov denarnice in ne pozabite še enkrat preveriti naslova.

Zadnji korak je vnos imena vašega delavca, katero koli ime bo delovalo; ne pozabite nobenega presledka. Imena delavcev pomagajo, če imate več rudarjev in morate odpraviti težave.

Ne pozabite shraniti namestitvene datoteke. Na tej točki lahko zaženete datoteko start.dat, če naletite na napake. Najprej najprej preverite nastavitve in za vsak slučaj izklopite in vklopite napravo. Če to ne deluje, je BitcoinTalk vaš najboljši prijatelj. Lepo vprašajte njihovo skupnost in pomagali vam bodo.

Ne pozabite najprej poiskati rešitve. Mnogi ljudje so imeli enake težave kot vi. Če ne najdete ničesar, kar bi lahko pomagalo, se obrnite na pomoč. Reddit je tudi koristen.

Če vaša naprava rudari, si oglejte, kakšna je vaša hitrost razpršitve na grafični procesor ali grafično kartico, in po potrebi uredite proxy Stratum. Nato se začne prava zabava, drobljenje številk za največji dobiček.

Kako izkopati denarnico Ubiq

Ubiq denarnica

Ubiq ima nekaj načinov za shranjevanje vaših sredstev. Če ste igralec na srečo in radi tvegate, še vedno ne priporočamo njihovih denarnic, ki temeljijo na brskalniku Pyrus in Vrabec (Razširitev brskalnika Chrome). Denarnica Pyrus ustvari vse na strani odjemalca in obljublja, da se vaši ključi nikoli ne dotikajo interneta.

To ne pomeni, da niste izpostavljeni izkoriščanju brskalnika ali računalnika. Brskalnik je razmeroma lažje izkoristiti kot operacijski sistem, vendar je to odvisno od vaše nastavitve in najboljših praks. Vrabec predstavlja enaka tveganja, vendar vam omogoča dostop do Dappsa,

The Fuzija Denarnica temelji na namizju. Čeprav je varnejši, tudi ne ponuja neverjetne koristi za tveganje. Če tega ne počnete, če želite izvedeti več o rudarstvu in ne želite s tem zaslužiti veliko denarja ter če želite imeti občutek za igro, priporočamo to denarnico.

Mobilna denarnica, DexWallet, ponuja enako tveganje in tudi tega ne svetujemo. Lahko tudi uporabite Guarda denarnice, ki delujejo na več platformah. Lahko dobiš Gubiq (strežnik) za naprednejšo denarnico, ki ponuja dodatne funkcije, kot je vložitev.

Kot vedno vam priporočamo le uporabo strojne denarnice Ledger ali Trezor. Te vrste varovanja ni mogoče nadomestiti. Razen če vam je všeč, da ure in ure poskušate najti tehnološko rešitev, v tem primeru z veseljem priporočamo Ledeniški protokol.

Čeprav priporočamo denarnice strojne opreme, boste morali, če se odločite za uporabo namizne denarnice Fusion na svojem rudarskem računalniku, denarnico sinhronizirati z verigo blokov, da se izognete napakam pri plačilih zaradi težav z bazenom. To je bolje, če je varno kot pa žal. Ne glede na denarnico, ki jo izberete, uporabite, ustvarite in si zapomnite močno geslo.

Zaključek

Ubiq je trda vilica na Ethereumu, ki je popolnoma ločena od ekosistema Ethereum. Motivacija tega predloga je bila povečanje varnosti veriženja blokov. Edinstven algoritem rudarjenja zmanjšuje možnosti za 51-odstotni napad z uporabo najema ploščadi Ethash. Prilagojeni algoritem podpira poslanstvo Ubiq-a, da se loči od Ethereuma in postane neodvisna blockchain platforma.

Upajmo, da ta članek Kako rudariti Ubiq poudarja, da rudarjenje zaradi dobička ni enostavno; zahteva veliko časa za raziskave in kapital za eksperimentiranje. Iz tega razloga ne svetujemo rudarjenja Ubiq-a. Namesto tega si donosnejši kovanec izkoristite in izkupiček porabite za nakup Ubiq-a, če želite to storiti.

Na žalost močno odsvetujemo nakup Ubiq-a, ker MaxHash rudari več kot 51% omrežja. To uporabnika Ubiq izpostavi 51% napadom, pri čemer je MaxHash poveljnik obdelave transakcij. Zavrnejo lahko kakršno koli plačilo ali kovance z dvojno porabo.

Za več informacij o projektu si lahko ogledate njihove Reddit, Twitter, Discord, BitcoinTalk, GitHub in njihov blog. Ta projekt je zanimiv za uvrstitev med 500 najboljših s tržno kapitalizacijo v vrednosti 2,5 milijona dolarjev. Še vedno proizvajajo kodo in razvijajo odlično platformo. Čeprav jih podpiramo v duhu, se ne moremo sprijazniti z njihovimi žetoni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me