Kako kupiti Altcoins z USD [Navodila za nakup po korakih]

Torej imate nekaj ameriških dolarjev in želite vlagati v altcoin, v upanju, da boste pomnožili svoje prihranke in si zastavite vprašanje, “Kako kupiti altcoin z USD?“. V tem posebnem vodniku za kriptovalute bomo z izrazom »altcoin« predstavljali katero koli digitalno valuto, razen Bitcoina. To lahko storite na več načinov, bodisi s pomočjo ene največjih kriptovalut ali z uporabo ponudnika elektronske denarnice.

Kje kupiti Altcoins

Obstaja veliko spletnih mest, kjer lahko kupite altcoine. Vendar obstaja več kot 2000 altcoinov in nobena borza ne našteje vseh. Kje kupiti svoje žetone, je torej odvisno od tega, kateri žeton želite kupiti. Za razmeroma dobro znane žetone, kot so Ethereum, Litecoin ali EOS, boste lahko izbirali med več borzami. Za manj znane žetone, kot sta ArepaCoin ali Revain, je izbira borz veliko bolj omejena.

Na vprašanje, kje kupiti altcoinov, ni enoličnega, univerzalnega odgovora.

Z večino manj znanih altcoinov se trguje na borzah, ki ne sprejemajo fiat valut, kot so ameriški dolar, kitajski juan ali brazilski real. Nekatere borze, kot sta Binance in Bittrex, ponujajo več altcoinov kot druge, vendar nobena borza ne navede vsakega izmed 2400+ žetonov, zato boste morali malo raziskati, da boste ugotovili, kje je naveden vaš želeni žeton. Več o tem v spodnjem koraku.

Najboljši način za nakup Altcoinov

Ker večine altcoinov ni mogoče neposredno kupiti s fiat valutami, boste morali svoje dolarje najprej pretvoriti v žetone, ki jih je mogoče kupiti neposredno. To lahko storite na dva glavna načina:

 1. Preko kripto borz, ki sprejemajo fiat valute: Borze, kot sta Coinbase ali Kraken, omogočajo nakup kriptožetonov neposredno z ameriškimi dolarji. Vendar ta možnost ni na voljo za vse kriptovalute, navedene na obeh borzah. Kraken navaja 18 žetonov, ki jih lahko kupite v USD. Seznami Coinbase 9.
 2. Preko elektronskih denarnic s podporo za kriptovalute: elektronske denarnice so storitve, ki omogočajo sprejemanje, pošiljanje in plačevanje prek spleta. Najbolj znana e-denarnica je PayPal, obstajajo pa tudi druge. Nekateri med njimi, kot sta Uphold in Skrill, omogočajo tudi izmenjavo med ameriškimi dolarji in kripto žetoni. Skrill podpira 9 žetonov. Uphold podpira 16 žetonov in omogoča tudi trgovanje od fiat do fiat.

Prvi korak bo torej pretvorba vašega USD v glavni kripto žeton, ki ga boste pozneje lahko zamenjali za žeton, ki ga želite kupiti. Toda to bomo podrobneje opisali v spodnjem vodniku po korakih.

Najboljše spletno mesto za nakup Alcoinov

Na voljo je na stotine borz za nakup altcoinov. Nekatera so velika spletna mesta, ki ponujajo na stotine žetonov. Drugi so veliko manjši. Seveda je najboljše spletno mesto za nakup altcoinov odvisno od določenega žetona, ki ga želite kupiti.

Na splošno velja, da ko izberete borzo za nakup altcoinov, si želite dve stvari: varnost in možnosti. Torej, želite spletno mesto z dobrimi varnostnimi protokoli in z največjim možnim številom naštetih žetonov. Nekatere najboljše izmenjave altcoinov so:

 1. Binance: trenutno je naštetih 162 žetonov s 24-urnim obsegom trgovanja, ki presega 920 milijonov USD.
 2. Bittrex: trenutno je za trgovanje na voljo 243 žetonov. Njihov 24-urni obseg trga znaša približno 25 milijonov USD.
 3. Poloniex: trguje s 56 žetoni, z dnevnim obsegom trgovanja približno 16 milijonov USD.

Katera koli od teh borz omogoča hiter, varen nakup altcoinov.

Priročnik za nakup Altcoins

1. način: Kako kupiti altcoin z USD v storitvi e-denarnice

V tej vadnici bomo za primer uporabili Uphold. Tudi druge e-denarnice delujejo približno enako. Prepričajte se, da vaša storitev denarnice podpira kripto. Uphold vam zagotavlja denarnice za USD in kripto žetone, ki jih podpira. Tu se imenujejo te denarnice kartice. Torej imate kartico USD, BTC, ETH itd.

 1. Predpostavimo, da imate račun, ki ga ni treba ohraniti. V nasprotnem primeru ga lahko ustvarite brezplačno do kliknite tukaj. Prvi korak bo položitev USD v denarnico. Na nadzorni plošči kliknite kartico USD. To vas bo pripeljalo do zaslona, ​​kjer lahko z ameriškimi dolarji, ki jih imate na voljo, opravite različne operacije. Kliknite »Dodaj sredstva«.

  kako kupiti altcoin z USD (3)

 2. Obstajajo štiri možnosti za dodajanje sredstev na vašo USD kartico: z ameriškega bančnega računa, z evro bančnega računa prek SEPA, s kreditne / debetne kartice ali s kripto. Kliknite »z ameriškega bančnega računa«.

  kako kupiti altcoinov

 3. Izpolnite zahtevane podatke, sprejmite določila in pogoje in kliknite »Ustvari«. Upoštevajte, da polje »Poimenujte ta račun« pomeni, da lahko izberete ime, ki ga boste zlahka prepoznali, če povežete več bančnih računov s svojim računom. Ime na samem bančnem računu mora ujema z imenom na vašem računu. Ko je račun povezan, ga lahko izberete kot možnost pri dodajanju sredstev na vašo USD kartico. Prenosi trajajo približno 5 delovnih dni.
 4. Ko so sredstva na vaši kartici, je nakup kriptožetonov zelo enostaven in traja le nekaj sekund. V tem primeru recimo, da želite kupiti ETH v vrednosti 20 dolarjev. Kliknite svojo USD kartico, kot prej, in preusmerjeni boste na isti zaslon, od koder ste povezali svoj račun. Zdaj pa namesto da kliknete »Dodaj sredstva«, kliknite »Prenos med karticami«. Prikaže se naslednji zaslon:

  ETH kartica

 5. Vnesite znesek, ki ga želite kupiti (v USD). Predstavili vam boste trenutno stopnjo, pristojbino in končni znesek. Če je vse zadovoljivo, kliknite »Potrdi« in transakcija bo končana v nekaj sekundah. Čestitke! Zdaj ste kupili svoj prvi altcoin.

2. način: Kako kupiti altcoin z USD, ki gre skozi kripto borzo

Za ta vodnik bomo uporabili Kraken. Na enak način delujejo tudi druge borze. Kot prej bo prvi korak financiranje denarnice z bančnim nakazilom. Prepričajte se, da vaša borza sprejema trgovanje s fiat valutami.

 1. Po prijavi kliknite zavihek »Financiranje«
 2. (TA ODDELEK BI VKLJUČIL KORAKE IN ZASLONKE ZA VLAGANJE USD V KRAKEN)

Kot lahko vidite, je nakup prvih altcoinov z USD enostaven, precej neposreden in hiter postopek če kupujete žeton, ki ga lahko neposredno kupite s fiat valuto. Toda to velja le za majhen del vseh kovancev. Kako bi kupili drug altcoin? 

Predpostavimo, da želite kupiti nekaj Monera (XMR).

Trenutno je treba najprej razmisliti o tem, da z vsemi žetoni ni mogoče neposredno trgovati. Borze organizirajo svoje žetone v tako imenovano trgovalni pari. Torej, en žeton je mogoče kupiti z bitcoini, ne pa z eterom ali obratno. Različne borze imajo različne trgovalne pare.

Kako kupiti Monero Primer

 1. Najprej bomo našli vaš borzni in trgovalni par. Pojdi na Kripto tržna kapitalizacija in v iskalno polje zgoraj desno vnesite želeni žeton.

  kripto tržna kapitalizacija

 2. Iskanje bo zagotovilo informacije o kovancu, vključno s tehničnimi podatki, obsegom trga in grafikonom cen. Na levi strani boste videli 10 najboljših borz za vaš žeton glede na obseg trga. Kliknite celoten seznam, vključno s trgovalnimi pari..

  kako kupiti monero coin

 3. Če se pomikate po seznamu, lahko vidite trgovanje Binance v Monero in ima trgovalni par XMR / ETH. To pomeni, da lahko Monero kupite z eterjem.kje kupiti altcoinov
 4. Naslednji korak je prijava v Binance, pojdite na »Denarnice« in kliknite »Depozit«. Prikazal se vam bo zaslon, na katerem lahko izberete žeton, ki ga želite deponirati. V tem primeru ETH.

  najboljši način za nakup altcoinov

 5. Na desni boste na Binanceu videli naslov svoje denarnice Ethereum. V to denarnico boste morali prenesti svoj ETH. Kopirajte naslov v odložišče.

  binance polog

 6. Zdaj se vrnite na borzo ali denarnico, kjer ste prvotno pretvorili USD v ETH. V tem primeru bom uporabil Uphold. Na nadzorni plošči kliknite svojo kartico ETH in izberite »Pošlji v kriptovaluto ali uporabniški žeton«.

  kako uporabljati uphold

 7. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite »Ether (ETH)« in kliknite tam.
 8. V prvo polje prilepite naslov denarnice, ki ste ga kopirali iz Binance, vnesite znesek ETH, ki ga želite poslati, in potrdite. Prenos se bo začel in ga je treba opraviti v nekaj minutah.

  najboljše spletno mesto za nakup altcoinov

 9. Nazaj na Binance, kliknite na “Echanges” in nato “Basic” na zgornjem traku. Predstavili vam se bo trgovalni zaslon. V desnem stolpcu kliknite “ALTS” in nato “ETH”, da si ogledate vse eter trgovalne pare. Pomaknite se navzdol, dokler ne najdete trgovalnega para »XMR / ETH« in kliknite nanj. Zdaj boste videli podoben trgovalni zaslon za par monero / eter. Od tu boste lahko kupili XMR z ETH ali prodali XMR za ETH.

  kako kupiti altcoin na binance

Zaključek

Nakup altcoinov s USD je lahko preprost postopek, lahko pa je tudi bolj zapleten. Vse je odvisno od določenega žetona, ki ga želite kupiti. Za glavne altcoine, kot so Ethereum, Litecoin, BAT ali EOS, je neposreden nakup možen, obstajajo pa tudi borze (na primer Coinbase ali Kraken) in e-denarnice (na primer Uphold ali Skrill), ki vam bodo to omogočile enostavno. Za manj znane altcoin-ove boste morali po začetni pretvorbi fiat-to-crypto iti na kripto samo borze, kot sta Binance ali Bittrex. To je zaključeno za ta vodnik o tem, kako kupiti altcoin z USD. 

Spodaj pustite komentar s kakršnimi koli vprašanji ali povratnimi informacijami!

Glej tudi: Najboljša kriptovaluta pod ceno

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me